
Denna slaktkniv från Victorinox är designad för att effektivt dela och skära rått kött. Det vassa bladet klarar brosk och mindre ben, och den böjda formen gör kniven lätt att använda. Handtaget är gjort av ett material som ger bra grepp även med blöta händer.

En filékniv från Victorinox som är något mindre än brukligt. Bladlängden som är 16 cm ger vid handen en mycket smidig och lättanvänd filékniv när noggrannhet är av vikt. Passar både proffs- och hemmakocken, en mycket högkvalitativ och populär precisionskniv.
Vicorinox Fibrox-serien är världsomspännande välkänd och uppskattad inom restaurang- och livsmedelsbranschen för sin prisvärda, jämna kvalitet av högt snitt som gör den tillgängliga för alla.
Fibroxhandtaget ger bekvämt grepp i vått och torrt och tål att maskindiskas i upp till 150 grader C för sterilisering, rekommendationen är dock att kniven skall handdiskas. Bladet av rostfritt stål är lätt att skärpa och slipa.
Rätt skötsel och hantering ger en lång livslängd.

Slaktkniv från Victorinox som är designad för användning i professionella kök eller slakterier. Tack vare det värmetåliga bladet får du en kniv med optimal skärpa som enkelt skär genom hinner och senor i kött, samtidigt som kniven har ett tunt och flexibelt blad. Bladet är gjort av rostfritt stål av hög kvalitet och kniven kommer i två olika storlekar.
Kniven har även ett ergonomiskt Fibrox-handtag som är ett plastmaterial som har en grov yta. Detta gör att kniven ligger säkert och skönt i handen.

En mycket omtyckt kockkniv i mellanstorlek från Victorinox. Kniven har ett fibroxhandtag som gör att den ligger mycket bra i handen även om skaftet är blött och slipprigt, bladlängden är 15 cm. Kniven mottages väl av såväl professionella kockar som lekmän.
Lite större allknivar som denna hittar alltid sin plats i knivblocket och gör sig snabbt oumbärliga för kökschefen i hemmet.
Vicorinox Fibrox-serien är världsomspännande, välkänd och uppskattad inom restaurang- och livsmedelsbranschen för sin prisvärda, jämna kvalitet av högt snitt som gör den tillgängliga för alla.
Fibroxhandtaget ger bekvämt grepp i vått och torrt och tål att maskindiskas i upp till 150 grader C för sterilisering, rekommendationen är dock att kniven skall handdiskas. Bladet av rostfritt stål är lätt att skärpa och slipa.
Rätt skötsel och hantering ger en lång livslängd.

En liten kockkniv är din bästa vän i köket och det här är en mycket smidig och populär kniv från Victorinox. Bladlängden är 12 cm och kniven har ett härligt ergonomiskt handtag i Fibrox som ger ett gott grepp.
Knivar i den här storleken är mycket användbara och går ofta under benämningen allkniv eftersom de kan användas till allt från att skala lök, dela potatis i lämplig kokstorlek till allt annat finlir med kniv i köket.
Den är populär och uppskattad av många kockar, köp den och du får en ny kompis vid skärbrädan.
Vicorinox Fibrox-serien är världsomspännande, välkänd och uppskattad inom restaurang- och livsmedelsbranschen för sin prisvärda, jämna kvalitet av högt snitt som gör den tillgängliga för alla.
Fibroxhandtaget ger bekvämt grepp i vått och torrt och tål att maskindiskas i upp till 150 grader C för sterilisering, rekommendationen är dock att kniven skall handdiskas. Bladet av rostfritt stål är lätt att skärpa och slipa.
Rätt skötsel och hantering ger en lång livslängd.


Tandad kockkniv med hygieniskt och ergonomiskt handtag i fibroxplast, bladlängd 19 cm.
Tandade knivar är perfekta för att skära genom något där ytan är hårdare än vad insidan är. Alltså har man fått en kockkniv som är mer allround än vanligt med den tandade eggen. Kockkniven blir därför ett ypperligt komplement till övriga knivar i köket och den hackar och skär i princip allt utan urskillning.
Vicorinox Fibrox-serien är världsomspännande, välkänd och uppskattad inom restaurang- och livsmedelsbranschen för sin prisvärda, jämna kvalitet av högt snitt som gör den tillgängliga för alla.
Fibroxhandtaget ger bekvämt grepp i vått och torrt och tål att maskindiskas i upp till 150 grader C för sterilisering, rekommendationen är dock att kniven skall handdiskas. Bladet av rostfritt stål är lätt att skärpa och slipa.
Rätt skötsel och hantering ger en lång livslängd.
Victorinox är kända för sina schweiziska arméknivar med multifunktion och har sedan 1884 berikat världen med sina högkvalitativa knivar gjorda i rostfritt stål.

En laxkniv med följsamt blad som är perfekt att skära upp tunna skivor lax med. Bladets längd är 30 cm. Laxknivens handtag är ergonomiskt utformat i materialet Fibrox som ger ett bra grepp i alla miljöer.
Lång tids erfarenhet har utformat en perfekt laxkniv och med klingans böjlighet och optimala härdning blir det ett givet val av proffsverktyg till alla och envars kök.
Vicorinox Fibrox-serien är världsomspännande, välkänd och uppskattad inom restaurang- och livsmedelsbranschen för sin prisvärda, jämna kvalitet av högt snitt som gör den tillgängliga för alla.
Fibroxhandtaget ger bekvämt grepp i vått och torrt och tål att maskindiskas i upp till 150 grader C för sterilisering, rekommendationen är dock att kniven skall handdiskas. Bladet av rostfritt stål är lätt att skärpa och slipa.
Rätt skötsel och hantering ger en lång livslängd.


Denna kniv från Victorinox kan skära genom de flesta grönsaker, oavsett om de är färska eller frusna. Knivbladet är nämligen mycket vasst, är 10 cm. långt och är tillverkat av rostfritt stål av högkvalitet. Dessutom är kniven lätt att rengöra då den tål diskmaskin.
Det ergonomiska handtaget gör att kniven ligger skönt i handen under användning. Dessutom tar den inte så mycket plats i kökslådan, allt detta gör den ovärderlig att ha i köket.

Här får du Victorinox berömda brödkniv med handtag i trä och 22 cm långt blad (exklusive skaft). Trähandtaget är format så de alltid ligger bekvämt i handen när du arbetar, och det är dessutom mjukt designat för att vara säkrare och ge ett bättre grepp. Du kan använda kniven till mycket mer än bara bröd då den även passar bra till att filéa lax, skära upp grönsaker och kött med mera. En storfavorit i restaurangköken såväl som hemma i vardagen.

Gör lite lite enklare när du behöver skära färskt bröd från bagaren eller från din egen ugn. Brödkniven från Victorinox er en del av Swiss Modern-serien och har ett långt, vasst och tandat blad, som är 26 cm. Bladet är tillverkat av rostfritt stål av hög kvalitet och gör det enkelt för dig att skära fina skivor bröd.
Dessutom kan brödkniven används till andra matvaror, så som lax, grönsaker och kött. Det ergonomiska handtaget är tillverkat av plast och kommer i flera olika färger. Kniven tål även diskmaskin.

En otroligt effektiv styckningskniv. Ett ergonomiskt fibroxhandtag som gör att den är enkel att arbeta med och bladet är 22 cm.
Styckningskniven är ett utomordentligt redskap när hängmörat kött av svin, nöt, lamm och fjäderfä skall styckas. Köttet separeras lätt i från ben och senor och styckas till filéer, stekar, grytbitar, karréer och entrecote.
Vicorinox Fibrox-serien är världsomspännande, välkänd och uppskattad inom restaurang- och livsmedelsbranschen för sin prisvärda, jämna kvalitet av högt snitt som gör den tillgängliga för alla.
Fibroxhandtaget ger bekvämt grepp i vått och torrt och tål att maskindiskas i upp till 150 grader C för sterilisering, rekommendationen är dock att kniven skall handdiskas. Bladet av rostfritt stål är lätt att skärpa och slipa.
Rätt skötsel och hantering ger en lång livslängd.
Victorinox är kända för sina schweiziska arméknivar med multifunktion och har sedan 1884 berikat världen med sina högkvalitativa knivar gjorda i rostfritt stål.

En filékniv från Victorinox i den perfekta storleken, bladets längd är 18 cm. Den ligger mycket skönt i handen och blir därför väldigt enkel att arbeta med.
Denna filékniv är extra flexibel och har ett handtag i Fibrox. Victorinox egen benämning är fiskfilékniv, bladets egenskaper är perfekt anpassade för att skära ut fiskfiléer, ett måste för fiskfantasten.
Vicorinox Fibrox-serien är världsomspännande välkänd och uppskattad inom restaurang- och livsmedelsbranschen för sin prisvärda, jämna kvalitet av högt snitt som gör den tillgängliga för alla.
Fibroxhandtaget ger bekvämt grepp i vått och torrt och tål att maskindiskas i upp till 150 grader C för sterilisering, rekommendationen är dock att kniven skall handdiskas. Bladet av rostfritt stål är lätt att skärpa och slipa.
Rätt skötsel och hantering ger en lång livslängd.

Slaktkniv från Victorinox som är designad för användning i professionella kök eller slakterier. Tack vare det värmetåliga bladet får du en kniv med optimal skärpa som enkelt skär genom hinner och senor i kött, samtidigt som kniven har ett tunt och flexibelt blad. Bladet är gjort av rostfritt stål av hög kvalitet och kniven kommer i två olika storlekar.
Kniven har även ett ergonomiskt Fibrox-handtag som är ett plastmaterial som har en grov yta. Detta gör att kniven ligger säkert och skönt i handen.


En flåkniv av tyskt snitt av hög kvalité från Victorinox. Den är liten och smidig och ligger mycket bra i handen vilket gör det enkelt för dig att arbeta med den.
Bladet är 18 cm långt och 2,5 mm tjockt. Handtaget ergonomiskt utformat av Fibrox för att ge ett bra grepp när man arbetar med kött.
Kniven är flåkniv som också funkar bra vid slakt, styckning och urbening om man nöjer sig med en kniv som är allround.
Vicorinox Fibrox-serien är världsomspännande, välkänd och uppskattad inom restaurang- och livsmedelsbranschen för sin prisvärda, jämna kvalitet av högt snitt som gör den tillgängliga för alla.
Fibroxhandtaget ger bekvämt grepp i vått och torrt och tål att maskindiskas i upp till 150 grader C för sterilisering, rekommendationen är dock att kniven skall handdiskas. Bladet av rostfritt stål är lätt att skärpa och slipa.
Rätt skötsel och hantering ger en lång livslängd.
Om Köpa.se | info@kopa.se | © 2025 Köpa.se – Alla rättigheter förbehållna. | Ansvarsfriskrivning | Generella tips | Foton från Freedigitalphotos.net eller iStockphoto.