
Valrhona Manjari 64% är en exklusiv choklad från Madagaskar med en kakaohalt på 64%. Denna choklad har en mild och fruktig smak med toner av apelsin, hallon och röda vinbär. Perfekt för att njuta som den är eller använda i bakning och desserter.

Lyxigt paket med sex stycken noga utvalda favoriter från Valrhona. Du får både ljus och mörk choklad, som passar både för bakning eller för att avnjuta som den är. Chokladkakorna som ingår är: Tulakalum 75%, Guanaja 70%, Manjari 64%, Bahibe 46%, Jivara 40% och Dulcey 35%. Perfekt att ge bort som present, eller för dig som vill ha ett urval av olika sorters högkvalitativ choklad för bakningen. Även god att avnjuta till kaffet.
Valrhona Chocolatier grundades i södra Frankrike år 1922 och är idag en av världens största chokladförsäljare. De arbetar för att ta fram produkter som är både vackra och delikata, samtidigt som de produceras med respekt för såväl människor som miljö. Deras choklad tillverkas av kakaobönor av högsta kvalitet och fungerar lika bra i köket som att äta som den är.

Valrhona Caraibe är gjord på en blandning av kakaobönor från den karibiska övärlden. Caraibe har en mild, rund och balanserad chokladsmak med toner av vanilj, russin och rostade hasselnötter. Chokladen har en kakaohalt på 66%, och är mycket väl lämpad till exempel för till exempel tillverkning av praliner eller som topping. Förpackningen innehåller 1 kilo, men chokladen finns även i en mindre förpackning på 250 gram.
Det franska chokladföretaget Valrhona grundades 1922 i Tain-L’Hermitage i Rhonedalen. Idag är de en av de största aktörerna på marknaden, och levererar choklad till restauranger och konditorier över hela världen. För att ge dig bästa möjliga smak använder de kakaobönor av högsta kvalitet. Deras mål är att erbjuda delikat choklad och samtidigt producera sina produkter med hänsyn till både människor och miljö.

Ekologisk och Fairtrade-certifierad mörk choklad med friska fruktiga toner och sötma med en subtil bitterhet. Otroligt god till kaffet, men även lämplig för olika typer av bakning och tillverkning av praliner.
Franska Valrhona grundades 1922 i södra Frankrike, och är idag en av de största aktörerna på chokladmarknaden. Företaget använder sig av högkvalitativa kakaobönor av hög kvalitet, och levererar choklad till restauranger och konditorier över hela världen. Valrhonas mål är att erbjuda otroligt god choklad, och samtidigt producera sina produkter med hänsyn till både miljö och människor.

Vit chokladkaka från Valrhona med 35% kakaohalt. Ivoire är en vit silkeslen choklad som inte är för söt, och som ger dig en mjuk smak av mjölk och vanilj. Perfekt som smaksättare i praliner och bakning. Förpackningen finns i två olika storlekar, antingen 250 gram eller 1 kilo.
Valrhona grundades i Tain-L’Hermitage i Rhonedalen i Frankrike år 1922. Idag är märket en av världens största chokladtillverkare. De använder kakaobönor av högsta kvalitet, och deras choklad används av konditorier och restauranger över hela världen. Deras mål är att erbjuda otroligt god choklad, samtidigt som de producerar sina produkter med hänsyn till människor och miljö.

Guanaja 70% är en Valrhonas riktiga klassiker. Chokladkakan har en djup och rik smak, med varma toner av allt det bästa med mörk choklad: bitterhet, syrlighet och en lång och angenäm eftersmak. Guanaja är mycket väl lämpad för både bakning och pralintillverkning, till exempel brownies och chokladmousse. Du kan dock med fördel även avnjuta den precis som den är, som ett lyxigt och inte alltför sött alternativ till fikat.
Chokladföretaget Valrhona grundades i Rhonedalen i södra Frankrike år 1922, och är idag en av de största största aktörerna på marknaden. Deras mål är att alltid erbjuda delikat choklad, och samtidigt producera sina produkter på ett sätt som är snällt mot både människor och miljö. De använder kakaobönor av högsta kvalitet för att ge dig bästa möjliga smak, och levererar choklad till konditorier och restauranger över hela världen.


Med Valrhona Inspiration får du ett helt nytt sätt smaksätta glass, desserter och choklad. Du får en intensiv smaksättare, samtidigt som du kan dra nytta av den unika chokladtexturen för att ge dina bakverk precis rätt konsistens. Inspiration finns i fyra olika smaker: jordgubb, yuzu, passionsfrukt och hallon. Du kan med andra ord välja och vraka, eller kanske till och med kombinera flera smaker? Låt Valrhona inspirera dig i köket – endast fantasin sätter gränserna.
Företaget Valrhona grundades i Rhonedalen i södra Frankrike år 1922. Idag är de en av världens största chokladtillverkare och levererar choklad till konditorier och restauranger över hela världen. De använder kakaobönor av högsta kvalitet för att alltid ge dig bästa möjliga smak. Deras mål är att erbjuda otroligt god choklad, samtidigt som de producerar sina produkter med hänsyn till både människor och miljö.

Ta frukostupplevelsen till nästa nivå med Søholm Solvej frukosttallrik från Aida – funktionalitet, stil och enkel rennöring i ett. Den här tallriken passar perfekt för såväl dagliga frukostar som för härlig brunch med vännerna.
Tallrikens rymliga diameter på 22 centimeter gör att den passar perfekt för allt från ägg och bacon till smörgåsar och frukt. Den finns även i ett brett urval av färger, så att du kan mixa och matcha utifrån din personliga inredningsstil. Tallriken är dessutom tillverkad av ett slitstarkt material som tål maskindisk.

Guanaja är en av av Valrhonas riktiga klassiker. Du får en djup och rik chokladsmak med varma toner av allt som är utmärkande för mörk choklad: bitterhet, syrlighet och en extraordinärt lång eftersmak. Chokladen lämpar sig mycket väl för bakning och pralintillverkning. Du kan med fördel använda den till exempel för att göra chokladmousse eller en brownie med riktigt fyllig chokladsmak. Förpackningen innehåller 1 kilo choklad, och finns även i en mindre påse på 250 gram.
Chokladföretaget Valrhona grundades i södra Frankrike år 1922, och är idag en av de största aktörerna på marknaden. Deras mål är att erbjuda otroligt god choklad, samtidigt som de producerar sina produkter med hänsyn till både människor och miljö. De använder kakaobönor av högsta kvalitet för att alltid ge dig bästa möjliga smak, och levererar choklad till konditorier och restauranger över hela världen.


Upptäck Valrhona Inspiration Hallon, en couverture som kombinerar hallonens syrliga sötma med krämigheten hos kakaosmör och en perfekt dos socker. Denna unika produkt erbjuder en distinkt hallonsmak i kombination med en silkig chokladtextur, vilket gör den till ett mångsidigt tillskott i köket. Perfekt för att förvandla glass, desserter och chokladkreationer till smakupplevelser utöver det vanliga.
Inspiration Hallon är tillverkad av naturliga ingredienser och erbjuder en rik och autentisk smak utan konstgjorda färgämnen eller aromer. Med Valrhonas höga kvalitetsstandard blir varje dessert ett mästerverk – från eleganta mousser till handgjorda praliner. Produkten levereras i en praktisk 250 g-förpackning som ger dig precis rätt mängd för både vardagslyx och festliga tillfällen. Låt din kreativitet flöda och ge dina bakverk en touch av expertis med Valrhona.
Innehållsförteckning: Socker, kakaosmör 35,9%, hallonpulver 11,5%, emulgeringsmedel: solroslecitin. Kan innehålla spår av MJÖLK och NÖTTER.

Valrhona Dulecy 35% är en blond choklad som skapas genom att man karamelliserar mjölksockret i vit choklad. Det ger en smak med noter av smörkex, kola och dulce de leche, med en liten sälta som skapar balans och en vacker smörkolafärg. Perfekt för bakning och att tillverka praliner, men även otroligt god att avnjuta som den är till en kopp kaffe.
Chokladföretaget Valrhona grundades 1922 i Tain-L’Hermitage i södra Frankrike, och är idag en av de största aktörerna på marknaden. För att ge bästa möjliga smak använder de kakaobönor av högsta kvalitet, och de strävar efter att producera sina produkter med hänsyn till både människor och miljö. Valrhona levererar choklad till konditorier och restauranger över hela världen, och har många olika sorter och produkter att erbjuda.

Med Valrhona Dulecy 35% får du en blond choklad, som skapas genom att man karamelliserar mjölksockret i vit choklad. Chokladen får en vacker smörkolafärg, och smaken får noter av smörkex, kola och dulce de leche, med en liten sälta som ger den en utsökt balans. Perfekt för pralintillverkning, bakning eller för att göra en dessert som imponerar på gästerna. Förpackningen finns i två olika storlekar, 250 gram eller 1 kilo.
Företaget Valrhona grundades i Tain-L’Hermitage i södra Frankrike år 1922. Idag är de en av världens största chokladtillverkare, och levererar choklad till konditorier och restauranger över hela världen. De använder kakaobönor av högsta kvalitet för att alltid ge dig bästa möjliga smak. Deras mål är att erbjuda otroligt god choklad, och samtidigt producera produkterna med hänsyn till både människor och miljö.


Valrhona Caraibe har en kakaohalt på 66% och är gjord på en blandning av kakaobönor från karibiska övärlden. Chokladen har en rund och balanserad smak, med toner av vanilj, russin och rostade hasselnötter. Caraibe passar mycket bra till exempel för att göra praliner, eller för att använda som topping. Förpackningen innehåller 250 gram, men chokladen finns även i en större förpackning på 1 kilo.
Chokladföretaget Valrhona grundades år 1922 i Tain-L’Hermitage i Rhonedalen. Idag är de en av de största aktörerna på marknaden, och levererar choklad till restauranger och konditorier över hela världen. Deras mål är att erbjuda delikat choklad och samtidigt producera sina produkter med hänsyn till både människor och miljö. För att ge dig en så god smak som möjligt använder de självklart kakaobönor av högsta kvalitet.

Jivara 250 gram från Valrhona är en mjölkchoklad av hög kvalitet med en kakaohalt på 40%. Chokladen har en härligt krämig konsistens, med en elegant smak med en subtil bitterhet och mjuka noter av vanilj och malt. Otroligt god i bakning, desserter och till pralintillverkning.
Företaget Valrhona grundades i Rhonedalen i södra Frankrike år 1922, och är idag en av världens största chokladtillverkare. Deras mål är att erbjuda otrolig choklad till människor över hela världen, samtidigt som de vill producera sin choklad med hänsyn till människor och miljö.
Om Köpa.se | info@kopa.se | © 2025 Köpa.se – Alla rättigheter förbehållna. | Ansvarsfriskrivning | Generella tips | Foton från Freedigitalphotos.net eller iStockphoto.