Köpa.se Logo
x
556 860
PRODUKTER
x
1 539
KATEGORIER
Twin Grip Grönsaks/Tomatkniv Tandad 12 cm

Denna tandade kniv från Zwilling är perfekt för att skära tomater och andra grönsaker med ett mjukt skal. Det rostfria stålet gör den hållbar och lätt att rengöra. En praktisk kniv för alla kök.

136 kr

Köksknivar
Knivar
Bagaren och KockenKöp produkten hos Bagaren och Kocken
Liknande produkter
Tomat- och Korvkniv 11 cm Tandad Orange
77 kr
Bagaren och Kocken

Tomat- och Korvkniv tandad egg och rundad spets med orange nylonhandtag, bladlängd 11 cm.

Den perfekta picknick kniven liten och behändig att ta med, den kallas också ibland för fruktkniv men är i det hela taget väldigt allround. Kniven kan även dyka upp på buffébordet, med ost- och fruktbrickan och på frukostbordets skärbräda där tomat, gurka, paprika och korv väntar på att bli smörgåsmat.

Tomater har ett hårt men sladdrigt skal och en mjuk insida liksom även korv har. Tomat och korvkniven är väl anpassad för att klara just tomatens  och korvens speciella egenskaper. Den tacklar skalet med sitt tandade vassa blad på ett perfekt sätt och skivar tomat och korv i jämna skivor.

Knivskaftet har ergonomiskt design och är tillverkat i nylon som är hygieniskt och tål att diskas vid 80-100 grader Celsius. Det rostfria knivbladet har en europeisk slipning och eggen håller därför skärpan länge.

Victorinx Swiss Classic är en serie knivar och köksredskap av klassiskt snitt och snygg finish. Knivbladen i rostfritt stål håller hög kvalité, har god skärpa och är lättslipade. Handtagen som är ergonomiska med nylonskaft i skön kvalitet, ger bra knivar i köket till ett bra pris.

Tål maskindisk men handdisk rekommenderas. Rätt skötsel och hantering ger en lång livslängd.

Z-Cut torn-rivjärn, grå
462 kr
Bagaren och Kocken

Zwillings 6-i-1-tornrivjärn är en riktig allrounder som erbjuder fyra skarpa ytor i rostfritt stål – fin, medium och grov rivning eller skärning. Mandolin och rivjärn - i ett! Med ZWILLING Z-Cut torn-rivjärn kan du förbereda en hel under matlagning. Beroende på vilken sida du använder kan du enkelt skiva, riva eller dela ost, frukt, grönsaker, nötter och till exempel choklad.

ZWILLING Z-Cut teknik är ett patenterat mönster som gör det möjligt att riva från två håll. Det kräver mindre kraft - och därmed mindre tid - för att förbereda maten.

Med det integrerade avtagbara uppsamlingsfacket är det enkelt att samla ihop det färdigrivna samtidigt som det kräver minimalt med städning. Den halkfria basen säkerställer stabilitet, och med skyddskåpan på kan du förvara rivjärnet säkert.

Tornrivaren är designad av milanbaserade designduon Matteo Thun & Antonio Rodriguez och imponerar med sin tidlösa, minimala design. Efter användning är det rostfria rivjärnet lätt att rengöra, eftersom det är diskmaskinssäkert.

Twin Grip Bagelkniv 11 cm
139 kr
Bagaren och Kocken

Det är mycket värt att använda sig av rätt knivar för rätt ändamål då detta ger bästa resultat och gör hanteringen mycket enklare. Just denna kniv är utformad speciellt för att hantera alla situationer som inkluderar en bagel, men den klarar såklart även av andra bullar.

 

Specifikationer:

-FRIODUR® härdad kniv.

-Rostfritt stål.

Bob Kramer Santokukniv
2995 kr
Bagaren och Kocken

Denna välgjorda Bob Kramer santokukniv från Zwilling är otroligt allsidig, då den både kan köra kött och fisk samt skära grönsaker till perfektion. Det stabila skaftet i Micarta är ergonomiskt utformat, vilket gör kniven till ett rent nöje att arbeta med. Komforten gör att du kan arbeta med kniven länge utan att bli trött i handen. Knivbladet har en otroligt hård kärna av SG2 pulverstål, som är ingjutet i 100 lager av två olika sorters stål, med var sin hårdhetsgrad. Resultatet av detta är ett hållbart blad med otrolig skärpa och enastående skärförmåga. CRYODUR® bladet, som är ishärdat vid -196 °C, har en hårdhet på ca. 63 Rockwell och är otroligt slitstarkt men samtidigt flexibelt.

Varje kniv är unik med sitt individuella damaskmönster, tack vare en speciell behandling som ändrar ytstrukturen på varje lager.

Pro Zcut fint rivjärn 34 cm
349 kr
Bagaren och Kocken

Zwillings Pro-rivjärn i rostfritt stål är det perfekta verktyget för att uppnå ett felfritt rivningsresultat med minimal ansträngning. Med knivskarpa blad är rivjärnet utformat för att skära igenom även de tuffaste och mest tjockskaliga livsmedel. Den innovativa 2-vägstekniken gör att du kan riva i båda riktningarna, vilket fördubblar effektiviteten och gör matlagningen snabbare och enklare.

Rivjärnet är tillverkat av högsta kvalitet och har ett ergonomiskt handtag som ger ett bekvämt och stabilt grepp, även vid intensiv användning. Den halkfria foten gör att rivjärnet vilar stadigt på underlaget, vilket ökar stabiliteten och gör rivningsprocessen mer kontrollerad och säker.

Den levereras komplett med ett skyddande plasthölje som skyddar både rivytan och dina fingrar, vilket gör det säkert att förvara den i en låda. Alternativt kan du använda kroken för praktisk hängande förvaring. Zwilling Pro Grater erbjuder en kombination av funktionalitet, säkerhet och ergonomi som gör den till ett oumbärligt verktyg i ditt kök.

Twin Hushållssax 11 cm
269 kr
Bagaren och Kocken

Denna 11 cm långa hushållssax erbjuder en väldigt praktisk och smart hjälp i hushållet, inte bara i köket. Den kan nämligen skära upp allt från matförpackningar till kartonger. Dessutom gör dess praktiska storlek att den är lätt att även ta med ut på picknicken.

 

Specifikationer:

-Rostfritt stål.

-Precisionsslipning.

-Glasfiberstärkt och ergonomiskt plasthandtag.

Tomat- och Korvkniv 11 cm Tandad Röd
79 kr
Bagaren och Kocken

Tomat- och Korvkniv tandad egg och rundad spets med rött nylonhandtag, bladlängd 11 cm.

Den perfekta picknick kniven liten och behändig att ta med, den kallas också ibland för fruktkniv men är i det hela taget väldigt allround. Kniven kan även dyka upp på buffébordet, med ost- och fruktbrickan och på frukostbordets skärbräda där tomat, gurka, paprika och korv väntar på att bli smörgåsmat.

Tomater har ett hårt men sladdrigt skal och en mjuk insida liksom även korv har. Tomat och korvkniven är väl anpassad för att klara just tomatens  och korvens speciella egenskaper. Den tacklar skalet med sitt tandade vassa blad på ett perfekt sätt och skivar tomat och korv i jämna skivor.

Knivskaftet har ergonomiskt design och är tillverkat i nylon som är hygieniskt och tål att diskas vid 80-100 grader Celsius. Det rostfria knivbladet har en europeisk slipning och eggen håller därför skärpan länge.

Victorinx Swiss Classic är en serie knivar och köksredskap av klassiskt snitt och snygg finish. Knivbladen i rostfritt stål håller hög kvalité, har god skärpa och är lättslipade. Handtagen som är ergonomiska med nylonskaft i skön kvalitet, ger bra knivar i köket till ett bra pris.

Tål maskindisk men handdisk rekommenderas. Rätt skötsel och hantering ger en lång livslängd.

Bob Kramer Damask Kockkniv 16 cm
3356 kr
Bagaren och Kocken

Denna välgjorda Bob Kramer santokukniv från Zwilling är idealisk till att köra kött och större grönsaker eller hacka örter med. Det stabila skaftet i Micarta är ergonomiskt utformat, vilket gör kniven till ett rent nöje att arbeta med. Komforten gör att du kan arbeta med kniven länge utan att bli trött i handen. Knivbladet har en otroligt hård kärna av SG2 pulverstål, som är ingjutet i 100 lager av två olika sorters stål, med var sin hårdhetsgrad. Resultatet av detta är ett hållbart blad med otrolig skärpa och enastående skärförmåga. CRYODUR® bladet, som är ishärdat vid -196 °C, har en hårdhet på ca. 63 Rockwell och är otroligt slitstarkt men samtidigt flexibelt.

Varje kniv är unik med sitt individuella damaskmönster, tack vare en speciell behandling som ändrar ytstrukturen på varje lager. Kockkniven kan fås i flera storlekar.

Tomat- och Korvkniv 11 cm Tandad Grön
85 kr
Bagaren och Kocken

Tomat- och Korvkniv tandad egg och rundad spets med grönt nylonhandtag, bladlängd 11 cm.

Den perfekta picknick kniven liten och behändig att ta med, den kallas också ibland för fruktkniv men är i det hela taget väldigt allround. Kniven kan även dyka upp på buffébordet, med ost- och fruktbrickan och på frukostbordets skärbräda där tomat, gurka, paprika och korv väntar på att bli smörgåsmat.

Tomater har ett hårt men sladdrigt skal och en mjuk insida liksom även korv har. Tomat och korvkniven är väl anpassad för att klara just tomatens  och korvens speciella egenskaper. Den tacklar skalet med sitt tandade vassa blad på ett perfekt sätt och skivar tomat och korv i jämna skivor.

Knivskaftet har ergonomiskt design och är tillverkat i nylon som är hygieniskt och tål att diskas vid 80-100 grader Celsius. Det rostfria knivbladet har en europeisk slipning och eggen håller därför skärpan länge.

Victorinx Swiss Classic är en serie knivar och köksredskap av klassiskt snitt och snygg finish. Knivbladen i rostfritt stål håller hög kvalité, har god skärpa och är lättslipade. Handtagen som är ergonomiska med nylonskaft i skön kvalitet, ger bra knivar i köket till ett bra pris.

Tål maskindisk men handdisk rekommenderas. Rätt skötsel och hantering ger en lång livslängd.

Tomat- och Korvkniv 11 cm Tandad Gul
73 kr
Bagaren och Kocken

Tomat- och Korvkniv tandad egg och rundad spets med gult nylonhandtag, bladlängd 11 cm.

Den perfekta picknick kniven liten och behändig att ta med, den kallas också ibland för fruktkniv men är i det hela taget väldigt allround. Kniven kan även dyka upp på buffébordet, med ost- och fruktbrickan och på frukostbordets skärbräda där tomat, gurka, paprika och korv väntar på att bli smörgåsmat.

Tomater har ett hårt men sladdrigt skal och en mjuk insida liksom även korv har. Tomat och korvkniven är väl anpassad för att klara just tomatens  och korvens speciella egenskaper. Den tacklar skalet med sitt tandade vassa blad på ett perfekt sätt och skivar tomat och korv i jämna skivor.

Knivskaftet har ergonomiskt design och är tillverkat i nylon som är hygieniskt och tål att diskas vid 80-100 grader Celsius. Det rostfria knivbladet har en europeisk slipning och eggen håller därför skärpan länge.

Victorinx Swiss Classic är en serie knivar och köksredskap av klassiskt snitt och snygg finish. Knivbladen i rostfritt stål håller hög kvalité, har god skärpa och är lättslipade. Handtagen som är ergonomiska med nylonskaft i skön kvalitet, ger bra knivar i köket till ett bra pris.

Tål maskindisk men handdisk rekommenderas. Rätt skötsel och hantering ger en lång livslängd.

Z-Cut multirivjärn, 30 cm, grå
519 kr
Bagaren och Kocken

Multirivjärnet är allroundaren ur Zwillings Z-Cut-serie. Med sina fyra utbytbara rivblad är den välutrustad för det mesta i köket som kräver rivning: det fina rivbladet är lämpad för att zesta citrusfrukter, det medelstora och grova rivjärnet för hårdost, choklad och potatis och hyvelbladet för frukt och grönsaker. Alla blad använder den patenterade Z-Cut-tekniken som bygger på Zwillings mångåriga expertis på kniv- och skärteknik. Tack vare patenterad 2-vägsfunktion möjliggör de rostfria stålbladen särskilt effektiv rivning åt två håll med minimal ansträngning. Mandolin och rivjärn - i ett!

Det avtagbara livsmedelsfästet låter dig enkelt riva även små ingredienser eller rester utan risk för skador – tack vare det inbyggda fingerskyddet. Dessutom finns en avtagbar matförvaringslåda med halkskydd att riva ner i som minimerar behovet att städa upp på köksbänken. Multi-rivjärnet är designat av Milanobaserade designduon Matteo Thun & Antonio Rodriguez och imponerar med sitt minimala utseende. Eftersom rivjärnet är diskmaskinssäkert rengörs det enkelt efter användning. 

  • Kompakt 7-i-1 multifunktionellt rivjärn
  • Fyra utbytbara rivblad med bland annat mandolin
  • Fäste med fingerskydd för ökad säkerhet
  • ZWILLING Z-Cut design med smart 2-vägsteknik
  • För optimala rivresultat med minimal ansträngning
  • Diskmaskinsäker, robust och tålig
  • Halkskydd för ett säkert grepp hur det än används
  • Kompatibel med Fresh & Save-lunchlådor i storlekarna M och L
Twin Steak Set 4 st Knivar Tandad Egg
504 kr
Bagaren och Kocken

När grillsäsongen börjar vill man gärna stå redo med ett set grillbestick så att man kan avnjuta sina grillade måltider på absolut bästa sätt. Detta ser ger dig därför 4 stycken kvalitativa knivar som utmanar dina grillrätter på ett idealiskt sätt.

 

Specifikationer:

-Biffkniv med hög skärkraft.

-Bladlängd 12 cm.

-Tillverkad i rostfritt stål.

-Ergonomiskt formade handtag av slitstark ABS.

Pro Tomatkniv 13 cm
630 kr
Bagaren och Kocken

Det tyska företaget Zwilling kan det här med knivar efter 280 års erfarenhet. I Zwillings knivsortiment finns en kniv för alla ändamål och ambitionsnivåer i köket. Allt från enkla prisvärda skalknivar, till japanska proffsknivar med en otrolig prestanda. Zwilling har rubbet och allt är av hög kvalitet.

Pro är ett gäng knivar från Zwilling med en riktigt proffsig prestanda. Knivarna är specialslipade för att uppnå en så hög skärpa som möjligt. Stålet har en hårdhet på 57 HRC. Skaften är gjorde ABS och är speciellt utformade för att ligga rätt i handen.   

Bladets längd: 13 cm

Pro Osthyvel Tandad 22,5 cm
210 kr
Bagaren och Kocken

Tandad osthyvel från Zwilling Pro.

Kraftfull osthyvel som enkelt skär fina skivor ost. Hyveln har ett tandat blad som passar för hyvling av hård ost.

 - Ergonomiskt handtag.

 - Tillverkad i rostfritt stål.

 - Enkel rengöring. Kan diskas i diskmaskin.

 - Tandat blad.

Längd: 22,5 cm 

Kvaliteten och designen på Zwillings produkter håller yttersta världsklass, och faktum är att de är världens största tillverkare av köksknivar.

Twin Grip Potatis/Rotfruktsskalare 6,5 cm
98 kr
Bagaren och Kocken

Lämplig för daglig användning ser denna potatisskalare till att hjälpa dig med massor av skalande, oavsett om det gäller potatis eller andra rotfrukter. Tack vare det glidbara handtaget känns skalaren bekväm i handen och ger dig ett bra grepp.

 

Specifikationer:

-FRIODUR® härdad kniv.

-Rostfritt stål.

Bob Kramer Damask Kockkniv 20 cm
3199 kr
Bagaren och Kocken

Denna välgjorda Bob Kramer santokukniv från Zwilling är idealisk till att köra kött och större grönsaker eller hacka örter med. Det stabila skaftet i Micarta är ergonomiskt utformat, vilket gör kniven till ett rent nöje att arbeta med. Komforten gör att du kan arbeta med kniven länge utan att bli trött i handen. Knivbladet har en otroligt hård kärna av SG2 pulverstål, som är ingjutet i 100 lager av två olika sorters stål, med var sin hårdhetsgrad. Resultatet av detta är ett hållbart blad med otrolig skärpa och enastående skärförmåga. CRYODUR® bladet, som är ishärdat vid -196 °C, har en hårdhet på ca. 63 Rockwell och är otroligt slitstarkt men samtidigt flexibelt.

Varje kniv är unik med sitt individuella damaskmönster, tack vare en speciell behandling som ändrar ytstrukturen på varje lager. Kockkniven kan fås i flera storlekar.

Om Köpa.se | info@kopa.se | © 2025 Köpa.se – Alla rättigheter förbehållna. | Ansvarsfriskrivning | Generella tips | Foton från Freedigitalphotos.net eller iStockphoto.