Köpa.se Logo
x
556 860
PRODUKTER
x
1 539
KATEGORIER
Tandad Kockkniv med Fibroxhandtag 19 cm

Denna tandade kockkniv från Victorinox är perfekt för att skära bröd, tomater och andra livsmedel med hård yta. Det ergonomiska fibroxhandtaget ger ett säkert och bekvämt grepp. Kniven är ett bra komplement till andra köksknivar och kan användas för att hacka och skära de flesta ingredienser.

521 kr

Köksknivar
Knivar
Kockknivar
Bagaren och KockenKöp produkten hos Bagaren och Kocken
Liknande produkter
Filékniv Flexibel med Fibroxhandtag 16 cm
343 kr
Bagaren och Kocken

En filékniv från Victorinox som är något mindre än brukligt. Bladlängden som är 16 cm ger vid handen en mycket smidig och lättanvänd filékniv när noggrannhet är av vikt. Passar både proffs- och hemmakocken, en mycket högkvalitativ och populär precisionskniv.

Vicorinox Fibrox-serien är världsomspännande välkänd och uppskattad inom restaurang- och livsmedelsbranschen för sin prisvärda, jämna kvalitet av högt snitt som gör den tillgängliga för alla.

Fibroxhandtaget ger bekvämt grepp i vått och torrt och tål att maskindiskas i upp till 150 grader C för sterilisering, rekommendationen är dock att kniven skall handdiskas. Bladet av rostfritt stål är lätt att skärpa och slipa.

Rätt skötsel och hantering ger en lång livslängd.

Kockkniv extra bred 20 cm, wood
940 kr
Bagaren och Kocken
Kockkniv med extra brett blad och skaft av maple wood.

Bladlängd 20 cm.
 
En kockkniv med extra brett blad, den är som en blandning mellan ordinär kockkniv och santokukniv och passar både proffskocken och hemmakocken. Kockkniven är trots det breda bladet mycket smidig att arbeta med.
Kniven hackar, tärnar och skär allt från fisk, fågel, kött till frukt och grönt. Kockkniven är ett måste och med den i köket blir det inga knivigheter.
Kockkniven är en av minst tre knivar som behövs i varje hem.

Victorinox  Wood, en serie knivar och tillbehör som har en tidlös design med sköna handtag i vackert polerat maple wood. Träet odlas i Indien och är FSC-certifierat. Maple wood är ett hårt träslag med hög oljehalt och lågt krympningstal.

Maple wood ger tåliga handtag med en hög lyster som också står emot fukt och väta bra. Knivarna och redskapen är lätta att rengöra och är i rostfritt stål med god skärpa.

Knivar och redskap med handtag av maple wood tål undantagsvis att maskindiskas men de skall i huvudsak handdiskas för att få en lång livslängd.

Sedan starten 1884,  har Victorinox berikat välden med knivar av rostfritt stål.  De är mycket populära i restaurangkök för sin höga kvalitet och prisvärdhet,  knivarna tillverkas i den lilla Schweiziska staden Ibach-Schwyz.

Butcher's Knives Fibrox bred slaktkniv 18 cm.
490 kr
Bagaren och Kocken

Denna klassiska slaktkniv från Victorinox är perfekt för att dela och skära rått kött. Knivbladet är vasst nog att skära genom brosk och småben, och tack vare den böjda designen är kniven enkel och effektiv att använda. Dessutom är det breda bladet gjort av rostfritt högkvalitets stål och är 18 cm. långt. 

Kniven är en del av Butcher's Knives Fibrox-serien, vilket innebär att den har ett handtag av plast med en grov yta. Detta gör att du lätt och säkert hålla i kniven även om händerna skulle vara blöta.

Victorinox Kinesisk Kockkniv med Fibroxhandtag 18 cm
687 kr
Bagaren och Kocken
En kinesisk kockkniv från Victorinox som håller högsta kvalité. Ett ordentligt och ergonomiskt fibroxhandtag ger ett välavägt grepp om hackarens handtag, bladlängden är 18 cm. Bladet är rakt och brett och utseendet påminner om en köttyxas. Trots sitt klumpiga yttre har tusentals år av användning i kinesisk asiatiska kök utvecklat ett smidigt precisionsverktyg med stor allsidighet.  Att en kockkniven är så här stor kan verka lite avigt till en början, men efter lite användning blir den kinesiska kockkniven en mycket bra allround kniv.Tyngdkraften och eggens skärpa gör att hackaren är lättanvänd och den strimlar och finhackar benfritt kött, kyckling, fisk, skaldjur och grönsaker med enkelhet. Att knivhackaren är väl anpassad för det asiatiska köket är välkänt men nu har även västerlandets kockar insett, det som kineserna har vetat sen Mingdynastin, att den kinesiska kockkniven hör hemma i alla moderna kök. Nu kan hemmakocken hacka sig en pannbiff med lök eller yxa till sig en rejäl Tournedos av filén och strimla salladen med sin Kinesiska Kockkniv. Vicorinox Fibrox-serien är världsomspännande, välkänd och uppskattad inom restaurang- och livsmedelsbranschen för sin prisvärda, jämna kvalitet av högt snitt som gör den tillgängliga för alla. Fibroxhandtaget ger bekvämt grepp i vått och torrt och tål att maskindiskas i upp till 150 grader C för sterilisering, rekommendationen är dock att kniven skall handdiskas. Bladet av rostfritt stål är lätt att skärpa och slipa. Rätt skötsel och hantering ger en lång livslängd.
Roccbox Pizzaugn, grå
4490 kr
Bagaren och Kocken

Upplev känslan av en äkta napolitansk pizza, perfekt bakad på bara 60 sekunder, direkt i din egen trädgård eller på campingresan. Gozney Roccbox är en bärbar pizzaugn som drivs med gas och når temperaturer upp till imponerande 500 °C. Tack vare sin innovativa lågteknik skapar den en rullande låga som levererar en autentisk vedeldad smak, allt utan krångel.

Den kompakta men robusta designen (50 cm lång, 37 cm bred och 47,5 cm hög) gör det enkelt att transportera och förvara ugnen, som dessutom väger endast 24 kg. Med en enkel montering är din Roccbox redo för pizzabak på bara några minuter. Förutom en smidig användning får du även en 5-årig garanti vid registrering och praktiska tillbehör som pizzaspade, engångslyftstropp, samt gasslang och -reglage. Oavsett om du är en självlärd pizzamästare eller en nybörjare på pizzabaket, så är Roccbox din ultimata medhjälpare i skapandet av den perfekta pizzan. 

Filékniv Extra Flexibel med Fibroxhandtag 18 cm
380 kr
Bagaren och Kocken

En filékniv från Victorinox i den perfekta storleken, bladets längd är 18 cm. Den ligger mycket skönt i handen och blir därför väldigt enkel att arbeta med.

Denna filékniv är extra flexibel och har ett handtag i Fibrox. Victorinox egen benämning är fiskfilékniv, bladets egenskaper är perfekt anpassade för att skära ut fiskfiléer, ett måste för fiskfantasten. 

Vicorinox Fibrox-serien är världsomspännande välkänd och uppskattad inom restaurang- och livsmedelsbranschen för sin prisvärda, jämna kvalitet av högt snitt som gör den tillgängliga för alla.

Fibroxhandtaget ger bekvämt grepp i vått och torrt och tål att maskindiskas i upp till 150 grader C för sterilisering, rekommendationen är dock att kniven skall handdiskas. Bladet av rostfritt stål är lätt att skärpa och slipa.

Rätt skötsel och hantering ger en lång livslängd.

Victorinox Brödkniv med Fibroxhandtag 26 cm
513 kr
Bagaren och Kocken
En fantastisk bröd och bagarekniv från Victorinox med ett bekvämt greppsäkert handtag av Fibrox, den professionella benämningen är konditorkniv. Den ligger mycket smidigt i handen och blir därför lätt att arbeta med. Bladets längd är 26 cm vilket ger en totallängd på 38 cm. Den sågtandade klingans bredd är 4,2 cm och det stansade bladet av rostfritt kvalitetsstål är 2,1 mm tjockt.Knivens egenskaper gör den idealisk för att skära både mjukt och frasigt bröd utan att det trasas sönder. Ursprungligen utformades kniven för att passa konditorns behov av att skära tårtbottnar, lyfta isär dessa och att lägga ut tårtfyllning men också bre ut och jämna till grädde och glasyr på tårtor och bakelser. Paradoxalt nog stoltserar många kockar med denna kniv och anger att den är deras favoritkniv eftersom den är så allsidig, den är inte bara en kniv utan också stekspade, dekorations- och uppläggningsredskap. Om man vill skärpa till det, kan man säga att kniven besjälar allt det Bagaren och Kocken står för. Victorinox Fibrox-serien är världsomspännande välkänd och uppskattad inom restaurang- och livsmedelsbranschen för sin prisvärda, jämna kvalitet av högt snitt som gör den tillgängliga för alla. Fibroxhandtaget ger bekvämt grepp i vått och torrt och tål att maskindiskas i upp till 150 grader C för sterilisering, rekommendationen är dock att kniven skall handdiskas. Bladet av rostfritt stål är lätt att skärpa och slipa.Rätt skötsel och hantering ger en lång livslängd.
Kockkniv med Fibroxhandtag 31 cm
699 kr
Bagaren och Kocken

En liten kockkniv är din bästa vän i köket och det här är en mycket smidig och populär kniv från Victorinox.  Bladlängden är 12 cm och kniven har ett härligt ergonomiskt handtag i Fibrox som ger ett gott grepp.

Knivar i den här storleken är mycket användbara och går ofta under benämningen allkniv eftersom de kan användas till allt från att skala lök, dela potatis i lämplig kokstorlek till allt annat finlir med kniv i köket.

Den är populär och uppskattad av många kockar, köp den och du får en ny kompis vid skärbrädan.

Vicorinox Fibrox-serien är världsomspännande, välkänd och uppskattad inom restaurang- och livsmedelsbranschen för sin prisvärda, jämna kvalitet av högt snitt som gör den tillgängliga för alla.

Fibroxhandtaget ger bekvämt grepp i vått och torrt och tål att maskindiskas i upp till 150 grader C för sterilisering, rekommendationen är dock att kniven skall handdiskas. Bladet av rostfritt stål är lätt att skärpa och slipa.

Rätt skötsel och hantering ger en lång livslängd.

Butcher's Knives slaktkniv smalt blad 18 cm.
445 kr
Bagaren och Kocken

Slaktkniv från Victorinox som är designad för användning i professionella kök eller slakterier. Tack vare det värmetåliga bladet får du en kniv med optimal skärpa som enkelt skär genom hinner och senor i kött, samtidigt som kniven har ett tunt och flexibelt blad. Bladet är gjort av rostfritt stål av hög kvalitet och kniven kommer i två olika storlekar.

Kniven har även ett ergonomiskt Fibrox-handtag som är ett plastmaterial som har en grov yta. Detta gör att kniven ligger säkert och skönt i handen.

Kockkniv med Fibroxhandtag 19 cm
389 kr
Bagaren och Kocken

Med en ordentlig kockkniv blir matlagningen bättre och roligare. Den här kockkniven har ett blad som är 19 cm långt och ett härligt fibroxhandtag, gör att den ligger ergonomiskt bra i handen. Greppet är bra även om handtaget blir söligt.

En välbalanserad kockkniv av medelstorlek, som denna, är mycket smidig att använda. Matlagningens förberedelser blir lätta som en dans, med ett proffsverktyg som detta i hemmakockens hand.  -  Det blir ett enkelt val för kökets bästa.

Vicorinox Fibrox-serien är världsomspännande, välkänd och uppskattad inom restaurang- och livsmedelsbranschen för sin prisvärda, jämna kvalitet av högt snitt som gör den tillgängliga för alla.

Fibroxhandtaget ger bekvämt grepp i vått och torrt och tål att maskindiskas i upp till 150 grader C för sterilisering, rekommendationen är dock att kniven skall handdiskas. Bladet av rostfritt stål är lätt att skärpa och slipa.

Rätt skötsel och hantering ger en lång livslängd.

 

Skalkniv 8 cm Fibrox Orange
73 kr
Bagaren och Kocken
En skalkniv med spets i rostfritt stål med ergonomisk skaft i orange Fibrox för bra grepp, 8 cm bladlängd.

Detta är alla proffskockars "måste ha pryl", en  skalkniv av proffskvalitet.
 
Skalknivar finns i en mängd olika färger, storlekar och utformningar och det är tycke och smak som avgör vilken man väljer. Erfarenhet visar att det kan vara bra att ha flera olika i varierande storlek och funktion för att täcka in de flesta arbetsmomenten i köket.
 
Vicorinox Fibrox serien är världsomspännande, välkänd och uppskattad inom restaurang- och livsmedelsbranschen för sin prisvärda, jämna kvalitet av högt snitt som gör den tillgängliga för alla.
 
Handtagen finns i olika färger kopplat till en internationell standard som färgkodar olika livsmedelsgrupper, estetiskt tilltalande i hemmaköket men nödvändigt inom restaurang- och livsmedelsindustrin.

Fibroxhandtaget ger bekvämt ergonomiskt grepp i vått och torrt och tål att maskindiskas i upp till 150 grader C för sterilisering, rekommendationen är dock att kniven skall handdiskas. Bladet av rostfritt stål är lätt att skärpa och slipa. 

Rätt skötsel och hantering ger en lång livslängd. 
Butcher's Knives Fibrox bred urbeningskniv 15 cm.
267 kr
Bagaren och Kocken

Praktisk urbeningskniv från Victorinox som är den perfekta kniven för dig som önskar en pålitlig kniv som är både enkel och skön att använda. Fibrox-handtaget ligger skönt i handen - även under lång tid - tack vare plastmaterialet. Den grova ytan gör att du säkert kan använda kniven säkert med både blöta och oljiga fingrar.

Kniven är en del av Butcher's Knives Fibrox-serien och har ett vasst blad av rostfritt stål som är 15 cm. långt. Kniven tål även diskmaskin.

Victorinox Kockkniv med Fibroxhandtag 22 cm
447 kr
Bagaren och Kocken
En robust kockkniv som gör hemmakocken till proffskock i köket. Ett stadigt ergonomiskt fibroxhandtag med bra grepp även i väta gör det enkelt för dig att arbeta med kockkniven vars blad är 22 cm långt.En ordentlig kockkniv behövs i alla kök och med en kniv som denna får man alla att tro att man jobbar som kock till vardags.Vicorinox Fibrox-serien är världsomspännande, välkänd och uppskattad inom restaurang- och livsmedelsbranschen för sin prisvärda, jämna kvalitet av högt snitt som gör den tillgängliga för alla.Fibroxhandtaget ger bekvämt grepp i vått och torrt och tål att maskindiskas i upp till 150 grader C för sterilisering, rekommendationen är dock att kniven skall handdiskas. Bladet av rostfritt stål är lätt att skärpa och slipa.Rätt skötsel och hantering ger en lång livslängd.
Butcher's Knives slaktkniv tunt blad 15 cm.
458 kr
Bagaren och Kocken

Slaktkniv från Victorinox som är designad för användning i professionella kök eller slakterier. Tack vare det värmetåliga bladet får du en kniv med optimal skärpa som enkelt skär genom hinner och senor i kött, samtidigt som kniven har ett tunt och flexibelt blad. Bladet är gjort av rostfritt stål av hög kvalitet och kniven kommer i två olika storlekar.

Kniven har även ett ergonomiskt Fibrox-handtag som är ett plastmaterial som har en grov yta. Detta gör att kniven ligger säkert och skönt i handen.

Filékniv Flexibel med Fibroxhandtag 20 cm
361 kr
Bagaren och Kocken

En stor och lätt böjlig filékniv, bladet är 20 cm långt och den har ett Fibroxhandtag. En bra storlek som gör det enkelt att arbeta med lite större fisk och fågel. Med den här i köket blir det svårt att skilja proffs från amatörer, nu är det tid att utöka knivredskapen.

Vicorinox Fibrox-serien är världsomspännande, välkänd och uppskattad inom restaurang- och livsmedelsbranschen för sin prisvärda, jämna kvalitet av högt snitt som gör den tillgängliga för alla.

Fibroxhandtaget ger bekvämt grepp i vått och torrt och tål att maskindiskas i upp till 150 grader C för sterilisering, rekommendationen är dock att kniven skall handdiskas. Bladet av rostfritt stål är lätt att skärpa och slipa.

Rätt skötsel och hantering ger en lång livslängd.

Bred Skinkkniv Tandad 30 cm med Fibroxhandtag
698 kr
Bagaren och Kocken

Vågigt tandad skinkkniv från Victorinox av mycket hög vardagskvalité. En kniv speciellt anpassad till att skära jämna tunna skinkskivor med, perfekt till jul-och helgskinkan. Kniven lämpar sig också väl, till att skära fina buffé skivor av den rökta eller gravade laxen.

Handtaget är utav greppvänlig Fibroxplast och det stansade bladet är av högsta rostfria stålkvalitet. Bladets längd är 30 cm och med skaftet blir totallängden 43,5 cm. Knivbladet är 30 mm brett hela vägen och tjockleken är 1,5 mm, detta är fundamentet för att lyckas skära smala mjälla skivor med fin presentering. Vikten på 145 gram är välbalanserad och ger en optimal användarupplevelse.

Vicorinox Fibrox-serien är världsomspännande välkänd och uppskattad inom restaurang- och livsmedelsbranschen för sin prisvärda, jämna kvalitet av högt snitt som gör den tillgängliga för alla.

Fibroxhandtaget ger bekvämt grepp i vått och torrt och tål att maskindiskas i upp till 150 grader C för sterilisering, rekommendationen är dock att kniven skall handdiskas. Bladet av rostfritt stål är lätt att skärpa och slipa.

Rätt skötsel och hantering ger en lång livslängd.

Om Köpa.se | info@kopa.se | © 2025 Köpa.se – Alla rättigheter förbehållna. | Ansvarsfriskrivning | Generella tips | Foton från Freedigitalphotos.net eller iStockphoto.