
Denna rostfria paellapanna är perfekt för att tillaga en autentisk paella hemma. Pannan är designad för att fungera på alla typer av spisar, inklusive induktion, tack vare sin speciella konstruktion.

Den här stekpannan på 24 centimeter från HOLM är en praktisk följeslagare i köket för många olika rätter. Pannan har en kraftig botten på 4 millimeter, vilket säkerställer en god värmefördelning när du steker. Den är kompatibel med alla värmehällar, även induktion, samt är lämplig i ugn upp till 200°C (men tänk på att handtaget blir varmt). På insidan är den utrustad med en keramisk beläggning i två lager, vilket underlättar både stekning och rengöring. Kompatibel med köksredskap av alla typer, även metall. Tål maskindisk.

Laga supergod paella precis som de gör i Spanien med gasbrännaren från Garcima. Den ringformade brännaren passar utmärkt till paellapannor med en diameter på 26-36 cm och gör att du kan ta med din paella-station överallt. Den passar också extra bra för matlagning utomhus.
Butan/propan-brännaren är tillverkad i stål och mäter 20 cm diameter. Produkten håller hög kvalité och tillverkas av expertproducenter med bad i Valencia - paellans hemstad. Glöm inte att du också behöver en regulator och en gasslang för att ansluta brännaren till gaskällan. Brännaren är CE-certifierad.

Stekpannor av lyonnaisetyp är kraftiga kolstålspannor som används i franska resturangkök och hushåll. Man kan säga att dessa pannor är motsvarigheten till de på våra breddgrader mer vanliga gjutjärnsstekpannorna. En fördel med kolstålspannorna är att de inte är lika tunga som gjutjärnstekpannorna.
En kolstålsstekpanna är inte blank och fin, den är grov och ju mer man använder den ju svartare blir den invändigt. Rengör den bara med några droppar diskmedel och varm vatten, ju mer den används dessto bättre blir den.
Kolstålet avger järn till maten vilket ger naturligt järnberikad mat.
Innan du använder stekpannan första gången är det viktigt att du steker in den:
Rengör pannan med mycket varmt vatten. Häll ca 1 mm matolja i pannan och värm i ca 5 minuter. Häll ut oljan och torka ur pannan med hushållspapper. Nu är pannan klar för användning, ju mer den används ju bättre blir den. Diska aldrig stekpannan i diskmaskinen.
Våra lyonnaise stekpannor är garanterat fria från giftiga ämnen, pannorna avger små mängder av hälsosamt järn till maten.
Fungerar på alla värmekällor inklusive induktion, man måste dock vara försiktig med effekten på induktionsspisen, om man värmer för snabbt och kraftigt finns det risk att pannan slår sig. Man ska inte heller hälla kallt vatten i en varm stekpanna.

Den perfekta pannan att använda till tillagning av paella över öppen eld eller gasbrännare. Pannan från Muurikka är tillverkad i kolstål, som dock inte är rostfritt. Därför är det viktigt att underhålla pannan korrekt, så att du alltid garanterar de bästa resultaten och således också gör pannan bättre med tiden. Du bör t.ex. alltid diska pannan direkt efter användning.
Det ergonomiska greppet gör det enkelt att använda pannan och då den är belagd med epoxifärg bör den inte komma i kontakt med eld. Därutöver är den perfekt till tillagning av risotto, grönsaker, kött m.m. Samtidigt kan maten serveras direkt från pannan.

Detta gourmet-set från Outdoorchef består av två delar, bakpanna och gourmetpanna. Båda ytor är behandlade med non-stick, som gör det lätt att tillaga paella, pizza eller pannkakor utan att använda speciellt mycket fett.
Gourmetpannan har en diameter på 40 cm, där bakpannans är på hela 41 cm. Gourmetpannan är lämpad till bland annat paella, risotto, fisk, bröd och till pannkakor. Bakpannan är däremot riktigt bra till när det skal göras pizza.

Paellapanna för dig som älskar den spanska risrätten. Du kan med denna kvalitetspanna laga en delikat och smakrik paella som kan innehålla kött, fisk, skaldjur, sniglar m.m., grönskar och kryddor så som saffran. Pannan är tillverkad av stål vilket ger en lång hållbarhet. Pannan är 70 cm.

Stekpannor av lyonnaisetyp är kraftiga kolstålspannor som används i franska resturangkök och hushåll. Man kan säga att dessa pannor är motsvarigheten till de på våra breddgrader mer vanliga gjutjärnsstekpannorna. En fördel med kolstålspannorna är att de inte är lika tunga som gjutjärnstekpannorna.
En kolstålsstekpanna är inte blank och fin, den är grov och ju mer man använder den ju svartare blir den invändigt. Rengör den bara med några droppar diskmedel och varm vatten, ju mer den används dessto bättre blir den.
Kolstålet avger järn till maten vilket ger naturligt järnberikad mat.
Innan du använder stekpannan första gången är det viktigt att du steker in den:
Rengör pannan med mycket varmt vatten. Häll ca 1 mm matolja i pannan och värm i ca 5 minuter. Häll ut oljan och torka ur pannan med hushållspapper. Nu är pannan klar för användning, ju mer den används ju bättre blir den. Diska aldrig stekpannan i diskmaskinen.
Våra lyonnaise stekpannor är garanterat fria från giftiga ämnen, pannorna avger små mängder av hälsosamt järn till maten.
Fungerar på alla värmekällor inklusive induktion, man måste dock vara försiktig med effekten på induktionsspisen, om man värmer för snabbt och kraftigt finns det risk att pannan slår sig. Man ska inte heller hälla kallt vatten i en varm stekpanna.

Gasolbrännare för paellapannor och stekhällar.
Denna brännare klarar att värma paellapannor och stekhällar från 26cm - 60cm men den passar bäst till pannor från diameter 40 cm upp till diameter 50 cm eftersom diametern på den yttre brännaringen är 35 cm.
Värmen går att variera separat på ytterringen och innerringen.
Det är en underbar frihetskänsla att sitta ute i trädgården och laga till en paella, steka stora pankakaor eller baka tunnbröd, bara fantasin sätter gränser.
Komplettera med gasregulator till gasolflaskan och slang.
Brännaren kan placeras på plant underlag eller kompletteras med benstativ.

Paellapannan i kolstål från Hot Wok är ett mångsidigt kokkärl som passar perfekt såväl för att laga paella som för att snabbt steka råvaror eller koka soppor. Pannans generösa storlek gör det enkelt att laga stora portioner, vilket gör den perfekt för både stora och små måltider.
Pannan är tillverkad av 1,5 millimeter kolstål, ett material som ger bra värmefördelning och lång hållbarhet i köket. Handtaget i trä ger dessutom ett bra grepp under matlagningen och är utrustad med en praktisk upphängning som gör pannan enkel att förvara. Paellapannan kan användas på alla Hot Wok-gasbrännare, vilket gör den till ett särskilt praktiskt val för matlagning utomhus.

Gasolbrännare för paellapannor och stekhällar.
Denna brännare klarar att värma paellapannor och stekhällar från 36cm - 90cm men den är framförallt en brännare för större paellapannor från diameter 70 cm - 90 cm eftersom diametern på den yttre brännarringen är 70 cm.
Värmen går att variera separat mellan de olika ringarna.
Det är en underbar frihetskänsla att st ute i trädgården och laga till en paella, steka stora pannkakor eller baka tunnbröd, bara fantasin sätter gränser.
Komplettera med gasregulator till gasolflaskan och slang.
Brännaren kan placeras på plant underlag eller kompletteras med benstativ.
Om Köpa.se | info@kopa.se | © 2025 Köpa.se – Alla rättigheter förbehållna. | Ansvarsfriskrivning | Generella tips | Foton från Freedigitalphotos.net eller iStockphoto.