Köpa.se Logo
x
556 860
PRODUKTER
x
1 539
KATEGORIER
Stekpanna Koppar 20 cm

Denna stekpanna från Ronneby Bruk är tillverkad med en kopparyta för snabb och jämn värmefördelning. Den fungerar på alla spisar, inklusive induktion, och har ett rostfritt stålhandtag för ett säkert grepp. Stekpannan är designad för att vara både effektiv och hållbar.

1289 kr

Köksredskap
Stekpannor
Bagaren och KockenKöp produkten hos Bagaren och Kocken
Liknande produkter
Lätt Gjutjärn Wokpanna 34 cm
939 kr
Bagaren och Kocken
Ronneby Bruk Wokpanna i lätt gjutjärn och rostfritt handtag med silikonbeklädnad för bra grepp. Tål ugnstemperatur upp till 220 grader.
Förinstekt med vegetabilisk olja.
Fungerar på alla typer av värmekällor från vedspis till induktionsspis.
 
Med denna serie av stekpannor och grytor har vi för första gången möjligheten att erbjuda riktiga, äkta gjutjärnspannor som är så lätta i vikt så att de kan användas av alla. Enda kravet är att man kan använda en stekpanna överhuvudtaget.
 
Produkterna är tillverkade av exakt samma gjutjärnssammansättning som traditionellt sandgjutna, tyngre, pannor. Att de är så lätta och lätthanterliga beror på att Ronneby Bruk under ett par års tid deltagit i att utveckla en för husgeråd helt ny gjuteriteknik. Denna gör att produkterna går att gjuta mycket tunnare än de traditionellt gjutna, utan att tappa de fina stekegenskaperna hos gjutjärn. P.g.a att de är tunna, blir de också enormt mycket snabbare heta.
 
Vi rekommenderar att man endast använder sig av spisens medelvärme under stekning, och vid användande av induktionsspis ändå lägre, för att undvika att det man steker fastnar i ytan. Här får man prova sig fram lite, och komma på hur den egna spisen fungerar vid upphettning. En del spisar är ju mer “kraftfulla” än andra. Använder man sig av induktionsspis ska det s.k boosterläget inte användas, eftersom detta ger mycket snabb uppvärmning. Alltför snabb uppvärmning kan i olyckliga fall medföra att undersidan på pannan blir konvex, och pannan börja vicka.
 
Detta brukar i de flesta fall gå tillbaka när pannan fått kallna, och brukar inte uppträda igen om pannan i fortsättningen värms upp lite långsammare. Tänk på att det enda tillfälle när man verkligen har nytta av boosterläget är när man ska koka upp vatten. Vid alla andra tillfällen är det stor risk att detta läge ställer till mer problem än nytta.
Sunnylife Kids Pool Princess Swan (Multi)
599 kr
Stor & Liten
Dyk in i sommarens vattenäventyr med Sunnylife Kids Pool Princess Swan! Denna pool är inte bara rolig och färgglad utan är också utformad med barnens säkerhet och komfort i åtanke.
Stekpanna 20 cm, koppar
1899 kr
Bagaren och Kocken

En liten panna med stora möjligheter. Denna stekpanna från Samuel Groves är framtagen för dig som lagar med precision, där varje detalj spelar roll. Den kompakta storleken på 20 cm gör den till ett smidigt redskap för mindre portioner, tillbehör eller snabba tillagningar som kräver hög värme och snabb respons. Här får du ett köksverktyg som kompletterar non-stick och ger dig möjlighet att skapa en fin stekyta – från karamelliserade grönsaker till ett snabbt fräst köttstycke.

Pannan ingår i den exklusiva Copper Induction-serien och består av fyra lager: ett yttre hölje i koppar, två lager rostfritt stål samt en aluminiumkärna. Denna genomtänkta konstruktion ger en snabb och jämn värmefördelning, vilket i sin tur ger dig full kontroll över tillagningen. Kopparn reagerar direkt på temperaturförändringar, medan det rostfria stålet ger styrka, stabilitet och enkel rengöring.

Pannans kopparyta gör den lika vacker som funktionell – ett redskap som gärna får stå framme, hängas upp eller användas som en del av serveringen. Det ergonomiska handtaget i rostfritt stål håller sig svalt även vid hög värme, och pannan fungerar utmärkt på alla typer av hällar, inklusive induktion. För att bevara kopparns glans rekommenderas handdisk.

Det här är ett medvetet val för dig som söker ett mindre, men kraftfullt köksredskap med genuin känsla och gedigen prestanda – varje gång du lagar mat.

Lätt Gjutjärn Stekpanna 24 cm
659 kr
Bagaren och Kocken
Ronneby Bruk Stekpanna i lätt gjutjärn 24 cm:
 
Med denna serie av stekpannor och grytor har vi för första gången möjligheten att erbjuda riktiga, äkta gjutjärnspannor som är så lätta i vikt så att de kan användas av alla. Enda kravet är att man kan använda en stekpanna överhuvudtaget.
 
Produkterna är tillverkade av exakt samma gjutjärnssammansättning som traditionellt sandgjutna, tyngre, pannor. Att de är så lätta och lätthanterliga beror på att Ronneby Bruk under ett par års tid deltagit i att utveckla en för husgeråd helt ny gjuteriteknik. Denna gör att produkterna går att gjuta mycket tunnare än de traditionellt gjutna, utan att tappa de fina stekegenskaperna hos gjutjärn. P.g.a att de är tunna, blir de också enormt mycket snabbare heta.
 
Vi rekommenderar att man endast använder sig av spisens medelvärme under stekning, och vid användande av induktionsspis ändå lägre, för att undvika att det man steker fastnar i ytan. Här får man prova sig fram lite, och komma på hur den egna spisen fungerar vid upphettning. En del spisar är ju mer “kraftfulla” än andra. Använder man sig av induktionsspis ska det s.k boosterläget inte användas, eftersom detta ger mycket snabb uppvärmning. Alltför snabb uppvärmning kan i olyckliga fall medföra att undersidan på pannan blir konvex, och pannan börja vicka.
 
Detta brukar i de flesta fall gå tillbaka när pannan fått kallna, och brukar inte uppträda igen om pannan i fortsättningen värms upp lite långsammare. Tänk på att det enda tillfälle när man verkligen har nytta av boosterläget är när man ska koka upp vatten. Vid alla andra tillfällen är det stor risk att detta läge ställer till mer problem än nytta.
Stekpanna 28 cm, rostfritt stål
1559 kr
Bagaren och Kocken

Den här stekpannan i rostfritt stål från Skottsberg är ett riktigt bra val för köket. Den är utrustad med en speciell treskiktsbotten, vilket innebär att pannan består av tre lager: 18/10 rostfritt stål, aluminium och magnetiskt rostfritt stål. Pannan tål maskindisk för enkel rengöring och är ugnssäker upp till 250°C, så att du får maximala möjligheter i köket.

Stekpannans ytskikt i rostfritt stål är mycket tåligt och gör pannan enkel att underhålla och rengöra. Aluminiumskiktet i mitten fortsätter in i sidorna, vilket gör att hela pannan värms upp snabbt och effektivt hela vägen upp till kanten. Du får effektiv värmefördelning, vilket ger en jämn tillagning av ingredienserna och minskar risken för att maten fastnar. Tack vare den magnetiska utsidan är stekpannan dessutom lämplig för induktion, samtidigt som den fungerar perfekt även på andra värmekällor.

Ultra Light Pro Stekpanna 36 cm
1129 kr
Bagaren och Kocken
Ronneby Bruk Stekpanna 36 cm med traditionellt plåthandtag. Tål höga ugnstemperaturer. Förinstekt med vegetabilisk olja.
Fungerar på alla typer av värmekällor från vedspis till induktionsspis.

Med denna serie av stekpannor och grytor har vi för första gången möjligheten att erbjuda riktiga, äkta gjutjärnspannor som är så lätta i vikt så att de kan användas av alla. Enda kravet är att man kan använda en stekpanna överhuvudtaget.
 
Produkterna är tillverkade av exakt samma gjutjärnssammansättning som traditionellt sandgjutna, tyngre, pannor. Att de är så lätta och lätthanterliga beror på att Ronneby Bruk under ett par års tid deltagit i att utveckla en för husgeråd helt ny gjuteriteknik. Denna gör att produkterna går att gjuta mycket tunnare än de traditionellt gjutna, utan att tappa de fina stekegenskaperna hos gjutjärn. P.g.a att de är tunna, blir de också enormt mycket snabbare heta.
 
Vi rekommenderar att man endast använder sig av spisens medelvärme under stekning, och vid användande av induktionsspis ändå lägre, för att undvika att det man steker fastnar i ytan. Här får man prova sig fram lite, och komma på hur den egna spisen fungerar vid upphettning. En del spisar är ju mer “kraftfulla” än andra. Använder man sig av induktionsspis ska det s.k boosterläget inte användas, eftersom detta ger mycket snabb uppvärmning. Alltför snabb uppvärmning kan i olyckliga fall medföra att undersidan på pannan blir konvex, och pannan börja vicka.
 
Detta brukar i de flesta fall gå tillbaka när pannan fått kallna, och brukar inte uppträda igen om pannan i fortsättningen värms upp lite långsammare. Tänk på att det enda tillfälle när man verkligen har nytta av boosterläget är när man ska koka upp vatten. Vid alla andra tillfällen är det stor risk att detta läge ställer till mer problem än nytta.
Lätt Gjutjärn Wokpanna 30 cm
805 kr
Bagaren och Kocken
Ronneby Bruk wokpanna i lätt gjutjärn och rostfritt handtag med silikonbeklädnad för bra grepp. Tål ugnstemperatur upp till 220 grader.
Förinstekt med vegetabilisk olja. Fungerar på alla typer av värmekällor från vedspis till induktionsspis.
 
Med denna serie av stekpannor och grytor har vi för första gången möjligheten att erbjuda riktiga, äkta gjutjärnspannor som är så lätta i vikt så att de kan användas av alla. Enda kravet är att man kan använda en stekpanna överhuvudtaget.
 
Produkterna är tillverkade av exakt samma gjutjärnssammansättning som traditionellt sandgjutna, tyngre, pannor. Att de är så lätta och lätthanterliga beror på att Ronneby Bruk under ett par års tid deltagit i att utveckla en för husgeråd helt ny gjuteriteknik. Denna gör att produkterna går att gjuta mycket tunnare än de traditionellt gjutna, utan att tappa de fina stekegenskaperna hos gjutjärn. P.g.a att de är tunna, blir de också enormt mycket snabbare heta.
 
Vi rekommenderar att man endast använder sig av spisens medelvärme under stekning, och vid användande av induktionsspis ändå lägre, för att undvika att det man steker fastnar i ytan. Här får man prova sig fram lite, och komma på hur den egna spisen fungerar vid upphettning. En del spisar är ju mer “kraftfulla” än andra. Använder man sig av induktionsspis ska det s.k boosterläget inte användas, eftersom detta ger mycket snabb uppvärmning. Alltför snabb uppvärmning kan i olyckliga fall medföra att undersidan på pannan blir konvex, och pannan börja vicka.
 
Detta brukar i de flesta fall gå tillbaka när pannan fått kallna, och brukar inte uppträda igen om pannan i fortsättningen värms upp lite långsammare. Tänk på att det enda tillfälle när man verkligen har nytta av boosterläget är när man ska koka upp vatten. Vid alla andra tillfällen är det stor risk att detta läge ställer till mer problem än nytta.
Kopparkastrull med glaslock 18cm 2liter
1462 kr
Bagaren och Kocken

Ronneby Bruk Maestro Kopparkastrull med glaslock 18 cm, 2 liter.

Ronneby Bruk Maestro Induction Koppar är en serie med kastruller, stekpannor och grytor konstruerade för att användas på alla typer av spisar och hällar, även induktion.

Handtag och skaft är gjutna i rostfritt stål som ger ett skönt och säkert grepp. Ugnssäkra glaslock med bred skyddande kant och ventilhål för utsläpp av ånga.

Kärlen är tillverkade i tre lager, koppar ytterst, därefter aluminium och på insidan rostfritt stål 18/10. De två yttre lagren ger en mycket god värmeledning och den rostfria insidan ett hygieniskt och lättskött kokkärl.

Tjock botten för jämn och god värmefördelning, gjord för bästa funktion även på induktion. 

Ceramica stekpanna 20 cm, svart
229 kr
Bagaren och Kocken

Ceramica stekpanna från Funktion är tillverkad av aluminium med en kraftig induktionsbotten på 4,3 millimeter och keramisk beläggning på insidan, som gör att maten inte fastnar under stekning och att rengöringen går snabbt och enkelt. Stekpannan är även utrustad med ett ergonomiskt soft touch-handtag och passar för användning på alla hällar, även induktion. Ej lämplig för gräddning i ugn. Handdisk rekommenderas, även före första användning. Finns i flera storlekar.

Stekpanna 26 cm, koppar
2199 kr
Bagaren och Kocken

För dig som uppskattar balans mellan estetik och precision är denna stekpanna från Samuel Groves ett givet val. Med sin klassiska design och tekniska prestanda ger den både kontroll och karaktär i köket. Pannans diameter på 26 cm gör den idealisk för att ge kött, fågel och grönsaker en karamelliserad yta med rik smak. Ett utmärkt komplement till en non-stick panna, särskilt när du vill skapa en fin stekyta och låta råvarorna tala för sig själva.

Stekpannan är en del av den eleganta Copper Induction-serien och är konstruerad i fyra lager: ett yttre lager i koppar, två lager i rostfritt stål och en kärna av aluminium. Kombinationen ger dig mycket god värmespridning och snabb respons vid temperaturförändringar – egenskaper som gör det enklare att styra matlagningen med precision. Kopparens ledningsförmåga gör att du kan växla mellan hetta och låg värme utan att förlora kontroll, medan stålet ger stabilitet och hållbarhet över tid.

Dess utsida i koppar ger pannan en vacker glans och gör att den mer än gärna får ta plats – på en krok i köket eller mitt på det dukade bordet. Handtaget i rostfritt stål förblir svalt även under användning, vilket ger säker hantering. Pannan är kompatibel med alla typer av spishällar, inklusive induktion, och även om den tål maskindisk rekommenderas handdisk för att bevara kopparns lyster.

Lätt Gjutjärn Stekpanna 30 cm
850 kr
Bagaren och Kocken
Ronneby Bruk Stekpanna i lätt gjutjärn 30 cm:
 
Med denna serie av stekpannor och grytor har vi för första gången möjligheten att erbjuda riktiga, äkta gjutjärnspannor som är så lätta i vikt så att de kan användas av alla. Enda kravet är att man kan använda en stekpanna överhuvudtaget.
 
Produkterna är tillverkade av exakt samma gjutjärnssammansättning som traditionellt sandgjutna, tyngre, pannor. Att de är så lätta och lätthanterliga beror på att Ronneby Bruk under ett par års tid deltagit i att utveckla en för husgeråd helt ny gjuteriteknik. Denna gör att produkterna går att gjuta mycket tunnare än de traditionellt gjutna, utan att tappa de fina stekegenskaperna hos gjutjärn. P.g.a att de är tunna, blir de också enormt mycket snabbare heta.
 
Vi rekommenderar att man endast använder sig av spisens medelvärme under stekning, och vid användande av induktionsspis ändå lägre, för att undvika att det man steker fastnar i ytan. Här får man prova sig fram lite, och komma på hur den egna spisen fungerar vid upphettning. En del spisar är ju mer “kraftfulla” än andra. Använder man sig av induktionsspis ska det s.k boosterläget inte användas, eftersom detta ger mycket snabb uppvärmning. Alltför snabb uppvärmning kan i olyckliga fall medföra att undersidan på pannan blir konvex, och pannan börja vicka.
 
Detta brukar i de flesta fall gå tillbaka när pannan fått kallna, och brukar inte uppträda igen om pannan i fortsättningen värms upp lite långsammare. Tänk på att det enda tillfälle när man verkligen har nytta av boosterläget är när man ska koka upp vatten. Vid alla andra tillfällen är det stor risk att detta läge ställer till mer problem än nytta.
Lätt Gjutjärn Stekpanna 26 cm
599 kr
Bagaren och Kocken
Ronneby Bruk Stekpanna i lätt gjutjärn 26 cm:
 
Med denna serie av stekpannor och grytor har vi för första gången möjligheten att erbjuda riktiga, äkta gjutjärnspannor som är så lätta i vikt så att de kan användas av alla. Enda kravet är att man kan använda en stekpanna överhuvudtaget.
 
Produkterna är tillverkade av exakt samma gjutjärnssammansättning som traditionellt sandgjutna, tyngre, pannor. Att de är så lätta och lätthanterliga beror på att Ronneby Bruk under ett par års tid deltagit i att utveckla en för husgeråd helt ny gjuteriteknik. Denna gör att produkterna går att gjuta mycket tunnare än de traditionellt gjutna, utan att tappa de fina stekegenskaperna hos gjutjärn. P.g.a att de är tunna, blir de också enormt mycket snabbare heta.
 
Vi rekommenderar att man endast använder sig av spisens medelvärme under stekning, och vid användande av induktionsspis ändå lägre, för att undvika att det man steker fastnar i ytan. Här får man prova sig fram lite, och komma på hur den egna spisen fungerar vid upphettning. En del spisar är ju mer “kraftfulla” än andra. Använder man sig av induktionsspis ska det s.k boosterläget inte användas, eftersom detta ger mycket snabb uppvärmning. Alltför snabb uppvärmning kan i olyckliga fall medföra att undersidan på pannan blir konvex, och pannan börja vicka.
 
Detta brukar i de flesta fall gå tillbaka när pannan fått kallna, och brukar inte uppträda igen om pannan i fortsättningen värms upp lite långsammare. Tänk på att det enda tillfälle när man verkligen har nytta av boosterläget är när man ska koka upp vatten. Vid alla andra tillfällen är det stor risk att detta läge ställer till mer problem än nytta.
Lätt Gjutjärn Grillpanna 30 cm
962 kr
Bagaren och Kocken
Ronneby Bruk grillpanna i lätt gjutjärn 30 cm:
Rostfritt handtag med silikonbeklädnad för bra grepp
Tål ugnstemperatur upp till 220 grader
Förinstekt med vegetabilisk olja
Fungerar på alla typer av värmekällor från vedspis till induktionsspis
Vikt 1,9 kg
 
Med denna serie av stekpannor och grytor har vi för första gången möjligheten att erbjuda riktiga, äkta gjutjärnspannor som är så lätta i vikt så att de kan användas av alla. Enda kravet är att man kan använda en stekpanna överhuvudtaget.
 
Produkterna är tillverkade av exakt samma gjutjärnssammansättning som traditionellt sandgjutna, tyngre, pannor. Att de är så lätta och lätthanterliga beror på att Ronneby Bruk under ett par års tid deltagit i att utveckla en för husgeråd helt ny gjuteriteknik. Denna gör att produkterna går att gjuta mycket tunnare än de traditionellt gjutna, utan att tappa de fina stekegenskaperna hos gjutjärn. P.g.a att de är tunna, blir de också enormt mycket snabbare heta.
 
Vi rekommenderar att man endast använder sig av spisens medelvärme under stekning, och vid användande av induktionsspis ändå lägre, för att undvika att det man steker fastnar i ytan. Här får man prova sig fram lite, och komma på hur den egna spisen fungerar vid upphettning. En del spisar är ju mer “kraftfulla” än andra. Använder man sig av induktionsspis ska det s.k boosterläget inte användas, eftersom detta ger mycket snabb uppvärmning. Alltför snabb uppvärmning kan i olyckliga fall medföra att undersidan på pannan blir konvex, och pannan börja vicka.
 
Detta brukar i de flesta fall gå tillbaka när pannan fått kallna, och brukar inte uppträda igen om pannan i fortsättningen värms upp lite långsammare. Tänk på att det enda tillfälle när man verkligen har nytta av boosterläget är när man ska koka upp vatten. Vid alla andra tillfällen är det stor risk att detta läge ställer till mer problem än nytta.
Ultra Light Pro Stekpanna 28 cm
629 kr
Bagaren och Kocken
Ronneby Bruk Stekpanna 28 cm med traditionellt plåthandtag.
Med denna serie av stekpannor och grytor har vi för första gången möjligheten att erbjuda riktiga, äkta gjutjärnspannor som är så lätta i vikt så att de kan användas av alla. Enda kravet är att man kan använda en stekpanna överhuvudtaget.
 
Produkterna är tillverkade av exakt samma gjutjärnssammansättning som traditionellt sandgjutna, tyngre, pannor. Att de är så lätta och lätthanterliga beror på att Ronneby Bruk under ett par års tid deltagit i att utveckla en för husgeråd helt ny gjuteriteknik. Denna gör att produkterna går att gjuta mycket tunnare än de traditionellt gjutna, utan att tappa de fina stekegenskaperna hos gjutjärn. P.g.a att de är tunna, blir de också enormt mycket snabbare heta.
 
Vi rekommenderar att man endast använder sig av spisens medelvärme under stekning, och vid användande av induktionsspis ändå lägre, för att undvika att det man steker fastnar i ytan. Här får man prova sig fram lite, och komma på hur den egna spisen fungerar vid upphettning. En del spisar är ju mer “kraftfulla” än andra. Använder man sig av induktionsspis ska det s.k boosterläget inte användas, eftersom detta ger mycket snabb uppvärmning. Alltför snabb uppvärmning kan i olyckliga fall medföra att undersidan på pannan blir konvex, och pannan börja vicka.
 
Detta brukar i de flesta fall gå tillbaka när pannan fått kallna, och brukar inte uppträda igen om pannan i fortsättningen värms upp lite långsammare. Tänk på att det enda tillfälle när man verkligen har nytta av boosterläget är när man ska koka upp vatten. Vid alla andra tillfällen är det stor risk att detta läge ställer till mer problem än nytta. Bottenmått på undersidan ca Ø21,5 cm. Kanthöjd ca 4,5 cm. Skaftlängd ca 23 cm.
Stekpanna 28 cm, rostfritt stål
1069 kr
Bagaren och Kocken

En stekpanna av hög kvalitet som passar alla typer av spisar, inklusive induktion. Den har en botten av rostfritt stål med en aluminiumkärna som ger snabb och jämn värmefördelning. Stekpannan har också ett 3-lagers tyskt konstruerat non-stick-beläggning som gör det enkelt att släppa maten och rengöra pannan. Den har en böjd kant för att undvika spill vid hällning och ett V-format och värmebeständigt rostfritt stålhandtag för komfort och säkert grepp. Stekpannan är ugnssäker upp till 260°C och diskmaskinssäker. Om du vill ha en stekpanna som är hållbar, praktisk och elegant, är KitchenAid stekpanna 28 cm ett utmärkt val.

Stekpanna Maitre D´ 26 cm
1141 kr
Bagaren och Kocken

En vacker och praktisk stekpanna. Insidan är i slitstarkt stål och utsidan har en vacker kopparbeläggning. Handtaget är även det i rostfritt stål och den optimerade botten ger en snabb och jämn värmefördelning. Stekpannan tål alla värmekällor, inklusive induktion och ugn. Bör diskad för hand.

 

Specifikationer:

- Diameter på 26 cm

- Rostfritt stål med kopparbeläggning

- Tål alla värmekällor

- Bör ej diskas i maskin

Om Köpa.se | info@kopa.se | © 2025 Köpa.se – Alla rättigheter förbehållna. | Ansvarsfriskrivning | Generella tips | Foton från Freedigitalphotos.net eller iStockphoto.