Köpa.se Logo
x
568 548
PRODUKTER
x
1 542
KATEGORIER
Stekpanna/Pajform, Ø30 cm, kolstål

En robust stekpanna och pajform i ett från Kockums Jernverk, tillverkad i Sverige av kolstål. Pannan är förinbränd med vegetabilisk olja och kan användas direkt. Den fungerar på alla värmekällor och i ugnen.

545 kr

Köksredskap
Stekpannor
Pajformar
Bagaren och KockenKöp produkten hos Bagaren och Kocken
Liknande produkter
Stekpanna, kolstål/rostfritt stål, Ø28 cm
899 kr
Bagaren och Kocken

I samarbete med den Designstudio Amsell Berlin har Kockums Jernverk skapat en lättare kolstålsstekpanna med ett ergonomiskt utformat handtag, som förenar funktionalitet och estetik. Handtagets breda, rundade form ger perfekt balans och ett bekvämt grepp, även vid tvåhandsfattning. Tillverkad av 2,5 mm tjockt svenskt kolstål är stekpannan cirka 15 % lättare än traditionella modeller, vilket gör den enkel att hantera i köket. Det borstade rostfria handtaget bidrar till stekpannans eleganta utseende, vilket gör den lika vacker att använda som att titta på.

Stekpannan är inbränd med vegetabiliska oljor, vilket innebär att den är klar att användas direkt efter köp utan behov av ytterligare inbränning. Med tiden utvecklar kolstålet en naturlig patina, vilket gör att stekpannan bara blir bättre ju mer du använder den. Dess jämna värmefördelning gör den idealisk för perfekt stekta biffar, krispiga grönsaker och mycket mer. Med rätt skötsel, som långsam uppvärmning och oljebehandling efter rengöring, får du en stekpanna som håller livet ut.

Kockums Stekpanna, kolstål ø24 cm
699 kr
Kockums jernverk
Kockums Jernverks stekpanna tillverkas i Anderstorp av svenskt 3 mm kolstål från SSAB. Stekpannan är ca 20% lättare än en gjutjärnspanna. Vår egen instekning av den blästrade stålytan med svenska vegetabiliska oljor ger unika stekegenskaper och väldigt god släpp-lätteffekt. Våra stekpannor är helt fria från PFOA och PTFE. Denna stekpanna kan börja användas direkt och du behöver inte starta med en inbränningsprocedur. Designen med rakare och högre kant ger stekpannan en större bottendiameter. Du får i Kockums Jernverks stekpanna en större stekyta jämfört med andra stekpannor i samma storlek. Stekpannan tål höga temperaturer och sprider värmen jämnt och effektivt, vilket är perfekt för stekning och rostning. Den fungerar på alla typer av värmekällor och går också bra att använda i ugn upp till 200°. Det svartlackerade handtaget har en präglad Kockumslogga samt hål för upphängning. Finns även i storlekarna ø28 cm och ø30 cm. Läs gärna mer om stekpannan i våra skötselråd. Fem plus +++++ i Aftonbladets test av stekpannor 2021!I Aftonbladet Plus årliga test av stekpannor tilldelades Kockums kolstålsstekpanna i storlek ø28 cm högsta betyg. Vår målsättning - att tillverka en uppskattad stekpanna som håller över tid, är funktionell och 100% svensktillverkad - är uppfylld.
Kockums Paket Stekpanna med ergonomiskt handtag, 24 cm och 28 cm
1698 kr
Kockums jernverk
Upptäck fördelarna med svenskt kolstål och ta din matlagning till nästa nivå. I detta paket får du två av våra populära stekpannor med ergonomiskt handtag, framtagna i samarbete med Designstudio Amsell Berlin. De är tillverkade i Anderstorp och förbehandlade med svenska vegetabiliska oljor och redo att användas direkt - ingen egen inbränning krävs. I detta paket ingår: Stekpanna ø24 cm med ergonomiskt handtag Stekpanna ø28 cm med ergonomiskt handtag Med Kockums Jernverks ergonomiska kolstålsstekpanna får du:- En stekpanna tillverkad i Sverige med omtanke om både användare och miljö, och som med rätt skötsel håller livet ut.- En jämn och effektiv värme, idealisk för perfekt stekta biffar och krispiga grönsaker.- Din egen naturligt uppbyggda stekyta, fri från farliga ämnen, där det du steker släpper lätt från stekpannan.- Ett ergonomiskt utformat handtag.- En stekpanna med lättare vikt för smidig hantering.- En stekpanna som med sin stilrena design kan ställas på matbordet vid servering.
Kockumshäll, 35x35 cm
1372 kr
Bagaren och Kocken

Kockumshällen är en högkvalitativ stekplatta från Kockums Jernverk, tillverkad i Sverige av 6 millimeter svenskt kolstål. Hällen är förinbränd med vegetabiliska oljor. Det innebär att du kan börja använda den direkt efter inköp, utan att behöva genomföra en egen inbränning.

Stekbordet har en robust design med två rejäla handtag och en dekorativ Kockumslogga. Den fungerar på alla värmekällor, i ugnen och på grillen. Du kan använda den för att smasha burgare, steka större kött- eller fiskstycken eller tillaga egna pizzor. Hela hällen går dessutom att lyfta fram och använda för servering och varmhållning direkt på middagsbordet – perfekt för att bjuda in vänner och familj till en riktig festmåltid.

Stekpanna kolstål, 28 cm
594 kr
Bagaren och Kocken

Tillaga en lång räcka välsmakande rätter med hjälp av den smarta stekpanna från Kockums Jernverk. Pannan är tillverkad i Sverige av materialet kolstål. Vid bränningsprocessen har man använt vegetabilisk olja, vilket också sker i Sverige. Den funktionella stekpannan finns i tre olika storlekar: 24 cm, 28 cm och 30 cm. Bottendiameter är 19 cm. (24 cm.), 22,5 cm. (28 cm.) och 25 cm. (30 cm.) Tjockleken på stekpannan är 3 mm.

Stekpannan tål extremt höga temperaturer, vilket är perfekt när du vill få till en spröd stekyta. Därutöver fördelas värmen jämt och effektivt för optimala resultat. Den stilrena stekpannan är kompatibel med alla typer av spisar, inkl. induktion, och den tål även användning i ugn. Pannan tål inte maskindisk och bör diskas för hand i varmt vatten, därefter bör den torkas av noggrant.

 

Stekpanna kolstål, 24 cm
483 kr
Bagaren och Kocken

Tillaga en lång räcka välsmakande rätter med hjälp av den smarta stekpanna från Kockums Jernverk. Pannan är tillverkad i Sverige av materialet kolstål. Vid bränningsprocessen har man använt vegetabilisk olja, vilket också sker i Sverige. Den funktionella stekpannan finns i tre olika storlekar: 24 cm, 28 cm och 30 cm. Bottendiameter är 19 cm. (24 cm.), 22,5 cm. (28 cm.) och 25 cm. (30 cm.) Tjockleken på stekpannan är 3 mm.

Stekpannan tål extremt höga temperaturer, vilket är perfekt när du vill få till en spröd stekyta. Därutöver fördelas värmen jämt och effektivt för optimala resultat. Den stilrena stekpannan är kompatibel med alla typer av spisar, inkl. induktion, och den tål även användning i ugn. Pannan tål inte maskindisk och bör diskas för hand i varmt vatten, därefter bör den torkas av noggrant.

 

Kockums Paket Stekpanna/Pajform 24 cm och Eldställning
998 kr
Kockums jernverk
Ta din matlagning till nästa nivå – både inomhus och utomhus! Perfekt för dig som älskar att laga mat över öppen eld eller vill ha en mångsidig panna för både stekning och bakning. Tillverkat i Anderstorp. I detta paket ingår: Stekpanna/Pajform, ø24 cm En hållbar och funktionell panna i kolstål, förinbränd med vegetabiliska oljor – redo att användas direkt! Den tål höga temperaturer, ger jämn värmefördelning och fungerar på alla typer av värmekällor, inklusive ugn. Med dubbla handtag är den enkel att hantera och perfekt både som stekpanna och pajform. Eldställning, 37 cm Gör utomhusmatlagningen smidig och säker. Genom att trä stativen i pannans handtag skapar du en stabil ställning för matlagning över öppen eld.
Kockums Stekpanna/Pajform, kolstål, ø30 cm
799 kr
Kockums jernverk
Gedigen svenskproducerad stekpanna/pajform i svenskt kolstål. Stekpannan är förinbränd med vegetabiliska oljor vilket gör den startklar direkt efter inköp och du slipper börja med en egen inbränningsprocedur. Den tål höga temperaturer och sprider värmen jämt och effektivt, vilket är perfekt för stekning och rostning. Fungerar på alla typer av värmekällor och i ugn. Använd den både som stekpanna och pajform. De dubbla handtagen gör den lätt att placera i ugnen. Tillbehör: Dekorativa handtagsskydd av Tärnsjöläder finns som tillbehör för att skydda fingrarna vid servering.
Pannkakspanna 24 cm, kolstål
555 kr
Bagaren och Kocken

Världens första frästa pannkakspanna i kolstål kommer från Kockums Jernverk och tillverkas i Anderstorp. Den har en låg kant och en lätt vinklad insida, så att det blir busenkelt att vända dina pannkakor. Pannkakspannan är både praktisk och slitstark, med en 4 millimeter tjock botten som ger en jämn och energieffektiv värmeledning. Den är dessutom inbränd på förhand med svensk vegetabilisk olja, vilket både ger en väldigt god "släpp lätt"-effekt med tiden och gör att du kan börja använda din kolstålspanna direkt, utan att behöva bränna in den. Tack vare kolstålets goda stekegenskaper kan du självklart använda pannan till annat än bara pannkakor. Fungerar på alla värmekällor, inklusive öppen eld, i ugnen och på grillen.

Stekpanna/Pajform, Ø28 cm, kolstål
472 kr
Bagaren och Kocken

Robust stekpanna/pajform från Kockums Jernverk, producerad i Sverige och tillverkad av högkvalitativt svenskt kolstål. Stekpannan är inbränd på förhand med vegetabiliska oljor, vilket gör att du kan börja använda den direkt efter inköp utan att själv bränna in den. Den har en jämn och effektiv värmespridning och tål höga temperaturer, vilket är optimalt för stekning och rostning.

Pannan fungerar på alla typer av värmekällor och i ugnen. Du kan använda den både som stekpanna och pajform – tack vare sina dubbla handtag är den lätt att placera i ugnen. Om du vill kan du komplettera pannan med dekorativa handtagsskydd av Tärnsjöläder som skyddar fingrarna vid servering. Pannan finns i tre olika storlekar.

Storleksguide:
24 cm – diameter 24 centimeter, bredd med handtag 29,2 centimeter, höjd 5,3 centimeter. 
28 cm – diameter 28 centimeter, bredd med handtag 32,7 centimeter, höjd 5,3 centimeter.
30 cm – diameter 30 centimeter, bredd med handtag 34,7 centimeter, höjd 5,3 centimeter.

Stekpanna, kolstål/rostfritt stål, Ø30 cm
999 kr
Bagaren och Kocken

I samarbete med den Designstudio Amsell Berlin har Kockums Jernverk skapat en lättare kolstålsstekpanna med ett ergonomiskt utformat handtag, som förenar funktionalitet och estetik. Handtagets breda, rundade form ger perfekt balans och ett bekvämt grepp, även vid tvåhandsfattning. Tillverkad av 2,5 mm tjockt svenskt kolstål är stekpannan cirka 15 % lättare än traditionella modeller, vilket gör den enkel att hantera i köket. Det borstade rostfria handtaget bidrar till stekpannans eleganta utseende, vilket gör den lika vacker att använda som att titta på.

Stekpannan är inbränd med vegetabiliska oljor, vilket innebär att den är klar att användas direkt efter köp utan behov av ytterligare inbränning. Med tiden utvecklar kolstålet en naturlig patina, vilket gör att stekpannan bara blir bättre ju mer du använder den. Dess jämna värmefördelning gör den idealisk för perfekt stekta biffar, krispiga grönsaker och mycket mer. Med rätt skötsel, som långsam uppvärmning och oljebehandling efter rengöring, får du en stekpanna som håller livet ut.

Kockums Stekpanna ø30cm med ergonomiskt handtag
999 kr
Kockums jernverk
Kockums Jernverk har i samarbete med Designstudio Amsell Berlin tagit fram en lättare kolstålsstekpanna med ett ergonomiskt utformat handtag. Amsell Berlin har inspirerats av stekpannans runda form och låtit den följa med i handtaget. Det bredare handtaget balanserar stekpannans tyngd, och med en vackert välvd ovan och undersida får man ett bra grepp som fungerar fint även vid tvåhandsfattning. Denna stekpanna tillverkas i 2, 5 mm tjockt svenskt kolstål och blir därmed ca 15% lättare. Handtagets borstade rostfria yta ger stekpannan ett elegant uttryck.Även denna stekpanna levereras med en inbränning av vegetabiliska oljor. Du får då en stekpanna som kan börja användas direkt efter inköp utan några inbränningsprocedurer. Detta är en stekpanna som blir bättre ju mer man använder den. Den kommer att ändra utseende efter hand som den används, men det är en del av charmen med en kolstålsstekpanna där år av användande ger en allt finare patina. Som alltid med kolstålsprodukter rekommenderar vi en långsam uppvärmning som ger en jämn värme över hela stekytan. Kolstålet håller värmen effektivt och man behöver därför inte använda sig av högsta effekt på spisen. Efter rengöring i hett vatten och en direkt torrtorkning avslutar du med att smörja ett tunt skikt av olja på stekytan. På så vis underhåller du stekpannans yta på ett enkelt sätt och du bygger samtidigt upp en släpp-lätt-effekt. Med Kockums Jernverks ergonomiska kolstålsstekpanna får du:-En stekpanna tillverkad i Sverige med omtanke om både användare och miljö, och som med rätt skötsel håller livet ut.-En jämn och effektiv värme, idealisk för perfekt stekta biffar och krispiga grönsaker.-Din egen naturligt uppbyggda stekyta, fri från farliga ämnen, där det du steker släpper lätt från stekpannan.-Ett ergonomiskt utformat handtag.-En stekpanna med lättare vikt för smidig hantering-En stekpanna som med sin stilrena design kan ställas på matbordet vid servering. Kockums Jernverks kolstålsstekpanna passar både den passionerade
Stekpanna kolstål, 30 cm
594 kr
Bagaren och Kocken

Tillaga en lång räcka välsmakande rätter med hjälp av den smarta stekpanna från Kockums Jernverk. Pannan är tillverkad i Sverige av materialet kolstål. Vid bränningsprocessen har man använt vegetabilisk olja, vilket också sker i Sverige. Den funktionella stekpannan finns i tre olika storlekar: 24 cm, 28 cm och 30 cm. Bottendiameter är 19 cm. (24 cm.), 22,5 cm. (28 cm.) och 25 cm. (30 cm.) Tjockleken på stekpannan är 3 mm.

Stekpannan tål extremt höga temperaturer, vilket är perfekt när du vill få till en spröd stekyta. Därutöver fördelas värmen jämt och effektivt för optimala resultat. Den stilrena stekpannan är kompatibel med alla typer av spisar, inkl. induktion, och den tål även användning i ugn. Pannan tål inte maskindisk och bör diskas för hand i varmt vatten, därefter bör den torkas av noggrant.

 

Kockums Stekpanna ø24 cm med ergonomiskt handtag
799 kr
Kockums jernverk
Kockums Jernverk har i samarbete med Designstudio Amsell Berlin tagit fram en lättare kolstålsstekpanna med ett ergonomiskt utformat handtag. Amsell Berlin har inspirerats av stekpannans runda form och låtit den följa med i handtaget. Det bredare handtaget balanserar stekpannans tyngd, och med en vackert välvd ovan och undersida får man ett bra grepp som fungerar fint även vid tvåhandsfattning. Denna stekpanna tillverkas i 2, 5 mm tjockt svenskt kolstål och blir därmed ca 15% lättare. Handtagets borstade rostfria yta ger stekpannan ett elegant uttryck.Även denna stekpanna levereras med en inbränning av vegetabiliska oljor. Du får då en stekpanna som kan börja användas direkt efter inköp utan några inbränningsprocedurer. Detta är en stekpanna som blir bättre ju mer man använder den. Den kommer att ändra utseende efter hand som den används, men det är en del av charmen med en kolstålsstekpanna där år av användande ger en allt finare patina. Som alltid med kolstålsprodukter rekommenderar vi en långsam uppvärmning som ger en jämn värme över hela stekytan. Kolstålet håller värmen effektivt och man behöver därför inte använda sig av högsta effekt på spisen. Efter rengöring i hett vatten och en direkt torrtorkning avslutar du med att smörja ett tunt skikt av olja på stekytan. På så vis underhåller du stekpannans yta på ett enkelt sätt och du bygger samtidigt upp en släpp-lätt-effekt. Med Kockums Jernverks ergonomiska kolstålsstekpanna får du:-En stekpanna tillverkad i Sverige med omtanke om både användare och miljö, och som med rätt skötsel håller livet ut.-En jämn och effektiv värme, idealisk för perfekt stekta biffar och krispiga grönsaker.-Din egen naturligt uppbyggda stekyta, fri från farliga ämnen, där det du steker släpper lätt från stekpannan.-Ett ergonomiskt utformat handtag.-En stekpanna med lättare vikt för smidig hantering-En stekpanna som med sin stilrena design kan ställas på matbordet vid servering. Kockums Jernverks kolstålsstekpanna passar både den passionerade
Kockums Paket Stekpanna 24 cm och 28 cm
1498 kr
Kockums jernverk
Upptäck fördelarna med svenskt kolstål och ta din matlagning till nästa nivå. I detta paket får du två av våra mest omtyckta kolstålspannor, tillverkade i Anderstorp av svenskt 3 mm kolstål. De är förbehandlade med svenska vegetabiliska oljor och redo att användas direkt - ingen egen inbränning krävs. I detta paket ingår: Stekpanna, kolstål ø24 cm Stekpanna, kolstål ø28 cm Stekpannorna tål höga temperaturer och sprider värmen jämnt och effektivt, vilket är perfekt för stekning och rostning. De fungerar på alla typer av värmekällor och går också bra att använda i ugn upp till 200°. Det svartlackerade handtaget har en präglad Kockumslogga samt hål för upphängning. Våra stekpannor är helt fria från PFOA och PTFE.
Skogspanna Kolstål 46 cm
895 kr
AstroSweden
Stabilotherm Skogspanna Kolstål 46 cm - för dig som vill bära med dig stekhällen. Denna lätta stekhäll i kolstål är tillverkad i Sverige, svenskt hantverk i högsta klass. Tack vare att den är i kolstål så blir den lätt att bära med sig och är betydlig lättare än t.ex. stekhäll i gjutjärn. De höga kanterna gör att maten stannar kvar på pannan och du kan även laga grytor, köttfärssås eller steka pytt utan att maten trillar av. Den plana ytan på stekhällen gör det enklare att steka pannkakor, ägg och krabbelurer då smeten inte flyter in i mitten. Handtagen på sidorna är vikbara så du enklare kan packa ner stekhällen i packningen. Storleken på 46 cm gör den lämplig för upp till 8-10 personer beroende på maträtt. Använda alltid rapsolja eller SMÖR när du lagar mat då den tål högre värme. Inbränning av pannan vid elden: * Stekhällen bör stekas in första gången innan du använder den, för att den ska få den fina stekytan som man vill ha. * Diska pannan med diskmedel i hemmet. Detta är i princip första och sista gången du ska använda diskmedel. * Olja in Jägarstekpannan med ett tunt lager matolja över hela pannan, både fram och baksida. Vi rekommenderar solrosolja. * Skruva helst loss träskaftet innan inbränningen, (om det finns) annars får du vara väldigt försiktig och hålla koll på skaftet så det inte ligger i elden. * Lägg stekpannan rakt i elden. Låt den ligga en bra stund så att det börjar ryka och att fettet börjar brännas in i pannan. Vänd pannan så andra sidan också hettas upp och bränns in. * Om pannan börjar torka ur av olja, smörj på ett tunt lager till. * En ordentligt inbränd panna blir brunsvart, ofta ljusare vid kanterna. Med tiden blir pannan allt mörkare och vackrare. Inbränning i av pannan köket i ugnen: * Diska pannan med diskmedel. * Torka produkten och stryk på ett tunt lager solrosolja. * Skruva av träskaftet om du har ett sådant på din panna. * Ställ in stekpannan på ett galler i ugnen i 200 grader i ca 15-20 min tills oljan torkar in och blir en mörk hinna. Håll pannan under uppsikt. * Upprepa genom att lägga på ett nytt lager olja och sedan in i ugnen igen. Detta kan behöva göras flera gånger. * När pannan svalnat – torka ur överflödig olja med hushållspapper. Egenskaper: * Material: Kolstål * Vikt: 3,1 kg * Diameter: 46 cm

Om Köpa.se | info@kopa.se | © 2025 Köpa.se – Alla rättigheter förbehållna. | Ansvarsfriskrivning | Generella tips | Foton från Freedigitalphotos.net eller iStockphoto.