Köpa.se Logo
x
556 860
PRODUKTER
x
1 539
KATEGORIER
Holy Smoke BBQ Wood Chunks 3 kg, walnut

Med Holy Smoke BBQ Wood Chunks kan du enkelt skapa en autentisk barbecue-smak hemma. Rökspånen ger en intensiv och rik smak av valnöt, perfekt för att förhöja smaken på nötkött, fläskkött och ribs. Ett måste för alla som älskar amerikansk barbecue.

300 kr

Grilltillbehör
Rökspån
Bagaren och KockenKöp produkten hos Bagaren och Kocken
Liknande produkter
Holy Smoke BBQ Wood Chunks 3 kg, cherry
300 kr
Bagaren och Kocken
Är du galen i amerikansk barbecue och doften av nygrillat? Med hjälp av Holy Smoke BBQ Wood Chunks kan du skapa äkta barbecuekänsla hemma i din egen trädgård. Att använda sig av rökspån i olika smaker är ett spännande och gott sätt att ta grillningen tillnästa nivå, utveckla smakerna på dina favoriträtter och prova någonting nytt. Ett bra val både för den som är ny i grill- och rökvärlden och för den som rör sig vant runt elden. Holy Smoke BBQ Wood Chunks finns i flera olika träslag, som du kan använda för att få fram olika smaker och hitta just dina favoriter. Körsbärsträ och alträ ger en söt och aningen fruktig smak som passar extra bra till fågel, fisk, nötkött och fläskkött. Äpple ger en mild och aromatisk smak som passar bäst till fisk, lamm och fläskkött. Valnöt och ek ger båda en intensiv och rik smak som passar mycket bra till nötkött, oxbringa, fläskkött och ribs.
Rökbriketter Apple 120 pack
649 kr
AstroSweden
Bradley rökbriketter för rökskåp. Bradleys rökbriketter är tillverkade av lövträd där en exakt mängd pressats ihop till rätt densitet till en brikett som ger exakt 20 minuters röktid. Röksmaken beror på vilket träslag som använts. Välj din favorit bland alla olika smaker som finns bl.a. Oak, Apple, Hickory eller Cherry. Vet du inte vad du gillar så får du helt enkelt prova dig fram, kanske hittar du någon favorit. Al och lönn ger en rik och distinkt smak som vanligen används med skaldjur, skinka och bacon. Här i Sverige är al det traditionellt mest använda träslaget och kan i svenskars smak användas till det mesta. Hickory och mesquite har starkare och väldigt distinkta smaker och används vanligen för att röka nöt och fläsk som fläskstek (fläskbog) och oxbringa. Äpple och körsbär ger en sötare, mildare röksmak och används vanligtvis till fågel och viltkött. Bradleyröken bränner en rökbrikett var tjugonde minut och producerar en ren röksmak. Efter att varje brikett har bränts färdigt, puttas den försiktigt ner från elementet av nästa brikett och faller ner och släcks i en skål med vatten. Den här cykeln fortsätter så länge som rökgeneratorn är laddad med briketter. När trä brinner produceras röken under de första minuterna. När väl träet genererar tillräcklig värme och brinner, så blir det höga temperaturer, syror, hartser och gaser som förvanskar smaken och utseendet på rökt mat. När trä brinner finns det ingen kontroll på matlagningsförhållanden. Med Bradley rökbriketter är gissningsarbetet borttaget. Bradley rökbriketter tar inte bara bort oönskad värme, röken som produceras på Bradley-sättet är fyra gånger renare än röken som produceras av identiska rökspån som bränns i en stekpanna eller röklåda. Bradley Smoker konsumerar briketter med en hastighet av en varje 20 minuter. Ursprung: EUs virkesförordning tvingar företag som handlar med virke att iaktta due diligence (skälig aktsamhet) om de handlar med träbaserade produkter inom EU. Bestämmelserna är tänkta att förhindra olaglig avverkning. Alla rökbriketter är föremål för denna process av ”due diligence” som utförs av den europeiska distributören i samarbete med tillverkaren. Förpackning: 120 briketter
Smoke Chips 1 kg, walnut
339 kr
Bagaren och Kocken

Holy Smoke BBQ Smoke Chips är ett spännande och gott sätt att ta din grillning till nästa nivå, utveckla smakerna på dina favoriträtter och prova något nytt. De är enkla att använda och passar perfekt både för den som är ny i grill- och rökvärlden och för den som rör sig vant runt elden.

Du kan testa de olika träslagen för att få fram olika smaker och se vilken som är just din favorit. Körsbär ger en söt och aningen fruktig smak, som passar extra bra till fågel, fisk, nötkött och fläskkött. Äpple ger en mild och aromatisk smak som är bra till fisk, lamm och fläskkött. Valnöt och ek ger båda en intensiv och rik smak som passar bra till nötkött, oxbringa, fläskkött och ribs.

Rökflis äpple 3 liter
79 kr
Bagaren och Kocken

Ge dina grillade rätter en unik smakkombination med Mustangs rökflisor av avbarkat äppelträ. Rökflisen är speciellt utvecklad för varmrökning och ger en mild, söt röksmak som förhöjer smakupplevelsen.

Flisen är idealiska för kött som fläsk, fisk och fågel, men fungerar också bra till grönsaker och andra grillfavoriter. Den balanserade smaken ger en delikat fruktighet som inte överväldigar råvarans naturliga karaktär.

Förpackningen innehåller tre liter homogeniserade flisor, perfekt för både nybörjare och erfarna grillentusiaster som vill ge sin matlagning en professionell touch.

Broil King Hickory träflis
219 kr
Bagaren och Kocken
Skapa en delikat och rökig smak med träflis från Broil King. Det passar utmärkt till oxkött, fläsk, fågel och fisk. Träfliset kan läggas direkt på kolet eller i en röklåda. Hickory-smaken är en del av valnötsfamiljen och du kan därför smidigt få till en läcker nötsmak.
Mustang Wood Chunks Hickory, 8 liter
295 kr
Bagaren och Kocken
Med Mustang Wood Chunks får du en förpackning på 8 liter träbitar som är perfekta för smaksättning av rökt eller grillad mat. Bitarna är tillverkade av nyodlat trä utan tillsatsämnen, och finns i tre olika varianter: äpple, hickory eller ek. Med äppelträ får du en mild smak som lämpar sig väl för vitt kött och fisk. Hickory passar särskilt bra för rött kött eller vilt, och ger en stark och kryddig smak som är klassisk för amerikansk barbecue. Ek lämpar sig väl för alla typer av rökning och grillning, och har en mild smak som ger dig en tydlig men balanserad förstärkning av den rökiga smaken som uppstår vid tillagningen.
Rökspån Hickory
219 kr
Bagaren och Kocken

Rökspån av hickoryträ som ger din barbeque en härlig rökig smak.

Innehåller 0,68 Kg 

 

Rökbriketter Al 120-Pack
649 kr
AstroSweden
Bradleys rökbriketter är tillverkade av lövträd där en exakt mängd pressats ihop till rätt densitet till en brikett som ger exakt 20 minuters röktid. Röksmaken beror på vilket träslag som använts. Välj din favorit bland alla olika smaker som finns bl.a. Oak, Apple, Hickory eller Cherry. Vet du inte vad du gillar så får du helt enkelt prova dig fram, kanske hittar du någon favorit. Al och lönn ger en rik och distinkt smak som vanligen används med skaldjur, skinka och bacon. Här i Sverige är al det traditionellt mest använda träslaget och kan i svenskars smak användas till det mesta. Hickory och mesquite har starkare och väldigt distinkta smaker och används vanligen för att röka nöt och fläsk som fläskstek (fläskbog) och oxbringa. Äpple och körsbär ger en sötare, mildare röksmak och används vanligtvis till fågel och viltkött. Bradleyröken bränner en rökbrikett var tjugonde minut och producerar en ren röksmak. Efter att varje brikett har bränts färdigt, puttas den försiktigt ner från elementet av nästa brikett och faller ner och släcks i en skål med vatten. Den här cykeln fortsätter så länge som rökgeneratorn är laddad med briketter. När trä brinner produceras röken under de första minuterna. När väl träet genererar tillräcklig värme och brinner, så blir det höga temperaturer, syror, hartser och gaser som förvanskar smaken och utseendet på rökt mat. När trä brinner finns det ingen kontroll på matlagningsförhållanden. Med Bradley rökbriketter är gissningsarbetet borttaget. Bradley rökbriketter tar inte bara bort oönskad värme, röken som produceras på Bradley-sättet är fyra gånger renare än röken som produceras av identiska rökspån som bränns i en stekpanna eller röklåda. Bradley Smoker konsumerar briketter med en hastighet av en varje 20 minuter. Ursprung: EUs virkesförordning tvingar företag som handlar med virke att iaktta due diligence (skälig aktsamhet) om de handlar med träbaserade produkter inom EU. Bestämmelserna är tänkta att förhindra olaglig avverkning. Alla rökbriketter är föremål för denna process av ”due diligence” som utförs av den europeiska distributören i samarbete med tillverkaren. Förpackning: 120 briketter
Smoking Wood Chips Pork Fläskkött
99 kr
Bagaren och Kocken

En härlig träblandning speciellt framtagen för rökning av fläskkött. En blandning av olika sorters fruktträ som avger en något söt smak och härligt lagom kraftfull röksmak. 

Mängd: 0,7 kg

Stubbs Hickory Liquid Smoke 148ml
79 kr
Coopers Candy
Letar du efter en rökig smak? Utan att faktiskt tända på rökaren? Då har du har kommit till den rätta flaskan. Stubb’s Hickory Liquid Smoke är utmärkt för marinader, såser och all slags kött. Det ger också en läcker, jordnära smak till fisk, räkor och grönsaker utan rökare eller grill.
Rökbriketter Hickory 120 pack
649 kr
AstroSweden
Bradley rökbriketter för rökskåp. Bradleys rökbriketter är tillverkade av lövträd där en exakt mängd pressats ihop till rätt densitet till en brikett som ger exakt 20 minuters röktid. Röksmaken beror på vilket träslag som använts. Välj din favorit bland alla olika smaker som finns bl.a. Oak, Apple, Hickory eller Cherry. Vet du inte vad du gillar så får du helt enkelt prova dig fram, kanske hittar du någon favorit. Al och lönn ger en rik och distinkt smak som vanligen används med skaldjur, skinka och bacon. Här i Sverige är al det traditionellt mest använda träslaget och kan i svenskars smak användas till det mesta. Hickory och mesquite har starkare och väldigt distinkta smaker och används vanligen för att röka nöt och fläsk som fläskstek (fläskbog) och oxbringa. Äpple och körsbär ger en sötare, mildare röksmak och används vanligtvis till fågel och viltkött. Bradleyröken bränner en rökbrikett var tjugonde minut och producerar en ren röksmak. Efter att varje brikett har bränts färdigt, puttas den försiktigt ner från elementet av nästa brikett och faller ner och släcks i en skål med vatten. Den här cykeln fortsätter så länge som rökgeneratorn är laddad med briketter. När trä brinner produceras röken under de första minuterna. När väl träet genererar tillräcklig värme och brinner, så blir det höga temperaturer, syror, hartser och gaser som förvanskar smaken och utseendet på rökt mat. När trä brinner finns det ingen kontroll på matlagningsförhållanden. Med Bradley rökbriketter är gissningsarbetet borttaget. Bradley rökbriketter tar inte bara bort oönskad värme, röken som produceras på Bradley-sättet är fyra gånger renare än röken som produceras av identiska rökspån som bränns i en stekpanna eller röklåda. Bradley Smoker konsumerar briketter med en hastighet av en varje 20 minuter. Ursprung: EUs virkesförordning tvingar företag som handlar med virke att iaktta due diligence (skälig aktsamhet) om de handlar med träbaserade produkter inom EU. Bestämmelserna är tänkta att förhindra olaglig avverkning. Alla rökbriketter är föremål för denna process av ”due diligence” som utförs av den europeiska distributören i samarbete med tillverkaren. Förpackning: 120 briketter
Mustang Wood Chunks Äpple, 8 liter
248 kr
Bagaren och Kocken
Med Mustang Wood Chunks får du en förpackning på 8 liter träbitar som är perfekta för smaksättning av rökt eller grillad mat. Bitarna är tillverkade av nyodlat trä utan tillsatsämnen, och finns i tre olika varianter: äpple, hickory eller ek. Med äppelträ får du en mild smak som lämpar sig väl för vitt kött och fisk. Hickory passar särskilt bra för rött kött eller vilt, och ger en stark och kryddig smak som är klassisk för amerikansk barbecue. Ek lämpar sig väl för alla typer av rökning och grillning, och har en mild smak som ger dig en tydlig men balanserad förstärkning av den rökiga smaken som uppstår vid tillagningen.
Pellets 9 kg, mesquite/ek
279 kr
Bagaren och Kocken

Ge din mat en djärv och autentisk sydamerikansk röksmak med Broil King Premium grillpellets – en exklusiv blandning av mesquite och ek. Den noggrant balanserade blandningen kombinerar intensiv och distinkt mesquite med ekens stabilitet, vilket ger en unik röksmak som passar perfekt för vilt, rött kött, lamm och fläsk.

Pelletsen är tillverkade av naturligt trä utan fyllnadsmedel, bindemedel eller tillsatser, vilket garanterar en ren och äkta smakupplevelse. Tack vare den jämna kvaliteten och förbränningens höga effektivitet ger pelletsen optimal rökutveckling, vilket hjälper dig att nå bästa möjliga resultat. Förpackningen på nio kilo är utrustad med en praktisk återförslutningsbar öppning, vilket bevarar pelletsens färskhet och kvalitet över tid.

Oavsett om du ska tillaga saftigt viltkött eller smakrikt nötkött adderar Broil King Premium grillpellets en extra smakdimension som tar dina rätter till nästa nivå. Perfekt både för erfarna grillmästare och nybörjare som vill imponera vid grillen.

Smoke Chips 1 kg, apple
209 kr
Bagaren och Kocken

Holy Smoke BBQ Smoke Chips är ett spännande och gott sätt att ta din grillning till nästa nivå, utveckla smakerna på dina favoriträtter och prova något nytt. De är enkla att använda och passar perfekt både för den som är ny i grill- och rökvärlden och för den som rör sig vant runt elden.

Du kan testa de olika träslagen för att få fram olika smaker och se vilken som är just din favorit. Körsbär ger en söt och aningen fruktig smak, som passar extra bra till fågel, fisk, nötkött och fläskkött. Äpple ger en mild och aromatisk smak som är bra till fisk, lamm och fläskkött. Valnöt och ek ger båda en intensiv och rik smak som passar bra till nötkött, oxbringa, fläskkött och ribs.

Holy Smoke BBQ Smoke Chips 1 kg, oak
158 kr
Bagaren och Kocken
Holy Smoke BBQ Smoke Chips är ett spännande och gott sätt att ta din grillning till nästa nivå, utveckla smakerna på dina favoriträtter och prova något nytt. De är enkla att använda och passar perfekt både för den som är ny i grill- och rökvärlden och för den som rör sig vant runt elden. Du kan testa de olika träslagen för att få fram olika smaker och se vilken som är just din favorit. Körsbär ger en söt och aningen fruktig smak, som passar extra bra till fågel, fisk, nötkött och fläskkött. Äpple ger en mild och aromatisk smak som är bra till fisk, lamm och fläskkött. Valnöt och ek ger båda en intensiv och rik smak som passar bra till nötkött, oxbringa, fläskkött och ribs.
Wood Chunks 3 kg, alder
309 kr
Bagaren och Kocken

Är du galen i amerikansk barbecue och doften av nygrillat? Med hjälp av Holy Smoke BBQ Wood Chunks kan du skapa äkta barbecuekänsla hemma i din egen trädgård. Att använda sig av rökspån i olika smaker är ett spännande och gott sätt att ta grillningen tillnästa nivå, utveckla smakerna på dina favoriträtter och prova någonting nytt. Ett bra val både för den som är ny i grill- och rökvärlden och för den som rör sig vant runt elden.

Holy Smoke BBQ Wood Chunks finns i flera olika träslag, som du kan använda för att få fram olika smaker och hitta just dina favoriter. Körsbärsträ och alträ ger en söt och aningen fruktig smak som passar extra bra till fågel, fisk, nötkött och fläskkött. Äpple ger en mild och aromatisk smak som passar bäst till fisk, lamm och fläskkött. Valnöt och ek ger båda en intensiv och rik smak som passar mycket bra till nötkött, oxbringa, fläskkött och ribs.

Om Köpa.se | info@kopa.se | © 2025 Köpa.se – Alla rättigheter förbehållna. | Ansvarsfriskrivning | Generella tips | Foton från Freedigitalphotos.net eller iStockphoto.