Köpa.se Logo
x
556 860
PRODUKTER
x
1 539
KATEGORIER
Pellets 9 kg, hickory

Broil King Premium grillpellets ger en autentisk hickorysmak till din grillning. Dessa naturliga pellets är perfekta för att röka kyckling, fläsk, nötkött och grönsaker. De är speciellt framtagna för att ge optimal rökutveckling utan onödiga tillsatser.

279 kr

Grillar
Grilltillbehör
Träpellets
Grillpellets
Bagaren och KockenKöp produkten hos Bagaren och Kocken
Liknande produkter
Träpellets – Bok, 8 kg
329 kr
Bagaren och Kocken

SmokeFire träpellets av bok är specialutvecklade för att bidra med riktigt god smak och höja dina grillrätter till nya nivåer. De är helt utan tillsatser.

Träpellets, signature
259 kr
Bagaren och Kocken

Traegers träpellets är noggrant framställda för att ge en ren, jämn förbränning och en autentisk rökig smak med tillsatsen av lite sojabönolja för att binda och fukta det. Perfekta för alla Traeger-grillar, erbjuder dessa träpellets en naturlig lösning för att lyfta smaken på dina grillade rätter.

Med ett brett urval av smaker kan du enkelt matcha träpelletsen med olika typer av mat och tillagningar. Varje variant ger en unik karaktär och förhöjer smaken på kött, fisk, grönsaker eller desserter.

Traegers träpellets är 100 % naturliga, utan tillsatser, och ger en jämn förbränning för bästa resultat. Med dessa pellets blir din grillning inte bara smidigare, utan också godare – varje gång.

Läs mer om varianterna längre ner.

Röklåda till träpellets
259 kr
Bagaren och Kocken

Med denna röklåda kan du enkelt och smidigt få till en riktigt läcker röksmak. Lådan är tillverkad i hållbart rostfritt stål och du kan använda dig av träpellets. Bara fantasin sätter gränserna med Broil Kings röklåda.

Holy Smoke BBQ Hexagon grillbriketter 10 kg
476 kr
Bagaren och Kocken
Hexagon grillbriketter från Holy Smoke BBQ är gjorda av kol från bok, ek och lövträ. Ett effektivt bränsle, som genererar hög värme och extremt lång brinntid. De brinner dessutom rent med mycket lite rökutveckling, ingen gnistbildning och minimal askbildning. Används i professionella träkolsugnar och kolgrillar av restauranger och kockar. Ett bra val för dig som vill nå bästa resultat vid grillen och gärna satsar på det lilla extra när det är dags att grilla.
Träpellets, hickory
295 kr
Bagaren och Kocken

Traegers träpellets är noggrant framställda för att ge en ren, jämn förbränning och en autentisk rökig smak med tillsatsen av lite sojabönolja för att binda och fukta det. Perfekta för alla Traeger-grillar, erbjuder dessa träpellets en naturlig lösning för att lyfta smaken på dina grillade rätter.

Med ett brett urval av smaker kan du enkelt matcha träpelletsen med olika typer av mat och tillagningar. Varje variant ger en unik karaktär och förhöjer smaken på kött, fisk, grönsaker eller desserter.

Traegers träpellets är 100 % naturliga, utan tillsatser, och ger en jämn förbränning för bästa resultat. Med dessa pellets blir din grillning inte bara smidigare, utan också godare – varje gång.

Läs mer om varianterna längre ner.

Glasögon till Katt/Hund - Gul
49 kr
Partykungen
Det är inte bara vi människor som vill se lite coolt avslappnade ut i solen med ett par snygga glasögon. Det vill såklart också din katt eller din hund! De här glasögonen är anpassade till katter och hundar och kommer i fyra olika nyanser så att du kan färgmatcha glasögon med ditt husdjur. Nu kan sommaren komma!

Glasögon till Katt/Hund är ett par glasögon med tonade glas till din katt eller din hund. Glasögonen finns i fyra olika färger: blå, grön, gul och röd. De är tillverkade i plast.

  • Material: Plats
  • Observera att glasögonen ej är UV-skyddade
  • One size
  • Säljs styckvis
Weber Träpellets Universal 8 kg
359 kr
Bagaren och Kocken

Upplev perfekt balanserad röksmak med Weber Universal träpellets. Den genomtänkta blandningen av bok, körsbär och lönn ger dina grillrätter en mild, kryddig och aningen söt rökprofil som framhäver matens smaknyanser utan att ta över.

Universal träpellets är idealiska för en mängd olika rätter: nötkött, kyckling, fisk, grönsaker och till och med pizza – ett mångsidigt val för både kort och lång tillagningstid. Med en medelhög smakintensitet och 100% rent trä utan tillsatser kan du vara säker på att uppnå en ren och naturlig röksmak.

Prova Weber träpellets i din pelletsgrill och ge din grillupplevelse ett extra lyft – en autentisk och välbalanserad rökighet som sätter pricken över i:et på dina grillrätter.

Weber Träpellets Äpple 8 kg
359 kr
Bagaren och Kocken

Med Webers träpellets i äppelträ får dina grillrätter en lätt, söt och aromatisk röksmak som framhäver maten utan att ta över. Perfekt för kyckling, fläsk, grönsaker, bakverk och till och med pizza, där den milda röksmaken ger extra djup och dimension till dina rätter.

Pelletsen är tillverkade av 100% naturligt trä utan tillsatser, så att du får en autentisk grillsmak utan kompromisser. Med sin milda smak är äppelträ ett idealiskt val för långsam tillagning, där den delikata röksmaken förhöjer dina ingredienser.

Använd Weber träpellets i din Weber® träpelletsgrill eller med andra grillmärken, och upplev hur dina grillmåltider lyfts till nya höjder. Gör din nästa grillupplevelse ännu lite bättre, med den naturliga och välbalanserade smaken av äppelträ.

Big Green Egg Rökflis av hickoryträ
394 kr
Bagaren och Kocken
Hickory är ett ganska ovanligt material i hemmet och det engelskt-klingande namnet avslöjar att det bland annat är vanligt förekommande i Nordamerika. Hickory ären smakvariant i olika barbeque-blandningar och har en speciell kryddad doft och smak, perfekt till rökt kött. Big Green Egg rekommenderar bland annat att man använder rökfliset till stekar och biffar eller testar att röka fläsk m.m. I påsen får du 9 liter ekologiskt rökflis, vilket motsvarar till ca 2,3 kg. Blötlägg fliset i ca 30 minuter före användning.
Regal 500 träpelletsgrill
21995 kr
Bagaren och Kocken

Broil King Regal 500 är en större version av 400-grillen från samma serie, just därför passar den utmärkt till dig som är på jakt efter en lite större träpelletsgrill. Grillen erbjuder flera funktioner till entusiasten som letar efter en professionell all round-grill. Här hittar du bland annat tre olika tillagningsmöjligheter: rökning, ugnsgrill och direktgrill. Du styr enkelt temperaturen via kontrollpanelen eller trådlös med hjälp av WiFi/Bluetooth, allt som krävs är att du laddar ner appen.

 

När du väljer tillagningsmetod rökning sänker grillen temperature till 107 grader. Detta bidrar till kraftfull rök och du säkrar en perfekt smak. Väljer du ugnsgrillen höjs temperaturen till 176 grader och när du använder direktgrillen grillar du på 315 grader. Detta bidrar till perfekta resultat med läckra grillränder.

Träkol 9 kg.
449 kr
Bagaren och Kocken

Det är mycket viktigt att använda kvalitetskol när du grillar så att du får bästa smak samt kan hålla önskad temperatur som maten ska tillagas vid. Denna ekologiska kol från Big Green Egg håller hög kvalitet och är en optimal blandning av utvalt hårtträ: hickory och ek.

Här får du en påse med 9 kilo kol och träkolbitarna är stora, vilket gör att de brinner längre samt ger mindre aska. Välj kvalitetskol när du tillagar olika matvaror på din Big Green Egg grill, så kan du vara säker på ett perfekt resultat.

Weber Träpellets Alträ 8 kg
359 kr
Bagaren och Kocken

Webers träpellets i alträ är skapade för att ge dina grillrätter autentisk rökighet, helt utan tillsatser. Alträet ger en lätt, söt och mångsidig smak, som framhäver maten utan att ta över – perfekt för fisk, kyckling och grönsaker, där den milda rökigheten får tillföra en delikat extra smakdimension.

Pelletsen har en medelhög smakintensitet och är idealiska för långsam tillagning, så att de får frigöra sin karakteristiska arom över tid. Fyll pelletsfacket i din pelletsgrill och upplev hur din mat får en välbalanserad grillsmak som lyfter varje rätt.

Weber träpellets är 100% naturliga och är kompatibla både med Weber® träpelletsgrill och med andra alternativ. Gör dig redo för en otrolig grillupplevelse, med den diskreta och raffinerade smaken av alträ.

Holy Smoke BBQ Wood Chunks 3 kg, oak
300 kr
Bagaren och Kocken
Är du galen i amerikansk barbecue och doften av nygrillat? Med hjälp av Holy Smoke BBQ Wood Chunks kan du skapa äkta barbecuekänsla hemma i din egen trädgård. Att använda sig av rökspån i olika smaker är ett spännande och gott sätt att ta grillningen tillnästa nivå, utveckla smakerna på dina favoriträtter och prova någonting nytt. Ett bra val både för den som är ny i grill- och rökvärlden och för den som rör sig vant runt elden. Holy Smoke BBQ Wood Chunks finns i flera olika träslag, som du kan använda för att få fram olika smaker och hitta just dina favoriter. Körsbärsträ och alträ ger en söt och aningen fruktig smak som passar extra bra till fågel, fisk, nötkött och fläskkött. Äpple ger en mild och aromatisk smak som passar bäst till fisk, lamm och fläskkött. Valnöt och ek ger båda en intensiv och rik smak som passar mycket bra till nötkött, oxbringa, fläskkött och ribs.
Rökbriketter Cherry 120 pack
649 kr
AstroSweden
Bradley rökbriketter för rökskåp. Bradleys rökbriketter är tillverkade av lövträd där en exakt mängd pressats ihop till rätt densitet till en brikett som ger exakt 20 minuters röktid. Röksmaken beror på vilket träslag som använts. Välj din favorit bland alla olika smaker som finns bl.a. Oak, Apple, Hickory eller Cherry. Vet du inte vad du gillar så får du helt enkelt prova dig fram, kanske hittar du någon favorit. Al och lönn ger en rik och distinkt smak som vanligen används med skaldjur, skinka och bacon. Här i Sverige är al det traditionellt mest använda träslaget och kan i svenskars smak användas till det mesta. Hickory och mesquite har starkare och väldigt distinkta smaker och används vanligen för att röka nöt och fläsk som fläskstek (fläskbog) och oxbringa. Äpple och körsbär ger en sötare, mildare röksmak och används vanligtvis till fågel och viltkött. Bradleyröken bränner en rökbrikett var tjugonde minut och producerar en ren röksmak. Efter att varje brikett har bränts färdigt, puttas den försiktigt ner från elementet av nästa brikett och faller ner och släcks i en skål med vatten. Den här cykeln fortsätter så länge som rökgeneratorn är laddad med briketter. När trä brinner produceras röken under de första minuterna. När väl träet genererar tillräcklig värme och brinner, så blir det höga temperaturer, syror, hartser och gaser som förvanskar smaken och utseendet på rökt mat. När trä brinner finns det ingen kontroll på matlagningsförhållanden. Med Bradley rökbriketter är gissningsarbetet borttaget. Bradley rökbriketter tar inte bara bort oönskad värme, röken som produceras på Bradley-sättet är fyra gånger renare än röken som produceras av identiska rökspån som bränns i en stekpanna eller röklåda. Bradley Smoker konsumerar briketter med en hastighet av en varje 20 minuter. Ursprung: EUs virkesförordning tvingar företag som handlar med virke att iaktta due diligence (skälig aktsamhet) om de handlar med träbaserade produkter inom EU. Bestämmelserna är tänkta att förhindra olaglig avverkning. Alla rökbriketter är föremål för denna process av ”due diligence” som utförs av den europeiska distributören i samarbete med tillverkaren. Förpackning: 120 briketter
Rökbriketter Hickory 120 pack
649 kr
AstroSweden
Bradley rökbriketter för rökskåp. Bradleys rökbriketter är tillverkade av lövträd där en exakt mängd pressats ihop till rätt densitet till en brikett som ger exakt 20 minuters röktid. Röksmaken beror på vilket träslag som använts. Välj din favorit bland alla olika smaker som finns bl.a. Oak, Apple, Hickory eller Cherry. Vet du inte vad du gillar så får du helt enkelt prova dig fram, kanske hittar du någon favorit. Al och lönn ger en rik och distinkt smak som vanligen används med skaldjur, skinka och bacon. Här i Sverige är al det traditionellt mest använda träslaget och kan i svenskars smak användas till det mesta. Hickory och mesquite har starkare och väldigt distinkta smaker och används vanligen för att röka nöt och fläsk som fläskstek (fläskbog) och oxbringa. Äpple och körsbär ger en sötare, mildare röksmak och används vanligtvis till fågel och viltkött. Bradleyröken bränner en rökbrikett var tjugonde minut och producerar en ren röksmak. Efter att varje brikett har bränts färdigt, puttas den försiktigt ner från elementet av nästa brikett och faller ner och släcks i en skål med vatten. Den här cykeln fortsätter så länge som rökgeneratorn är laddad med briketter. När trä brinner produceras röken under de första minuterna. När väl träet genererar tillräcklig värme och brinner, så blir det höga temperaturer, syror, hartser och gaser som förvanskar smaken och utseendet på rökt mat. När trä brinner finns det ingen kontroll på matlagningsförhållanden. Med Bradley rökbriketter är gissningsarbetet borttaget. Bradley rökbriketter tar inte bara bort oönskad värme, röken som produceras på Bradley-sättet är fyra gånger renare än röken som produceras av identiska rökspån som bränns i en stekpanna eller röklåda. Bradley Smoker konsumerar briketter med en hastighet av en varje 20 minuter. Ursprung: EUs virkesförordning tvingar företag som handlar med virke att iaktta due diligence (skälig aktsamhet) om de handlar med träbaserade produkter inom EU. Bestämmelserna är tänkta att förhindra olaglig avverkning. Alla rökbriketter är föremål för denna process av ”due diligence” som utförs av den europeiska distributören i samarbete med tillverkaren. Förpackning: 120 briketter
Holy Smoke BBQ Wood Chunks 3 kg, cherry
300 kr
Bagaren och Kocken
Är du galen i amerikansk barbecue och doften av nygrillat? Med hjälp av Holy Smoke BBQ Wood Chunks kan du skapa äkta barbecuekänsla hemma i din egen trädgård. Att använda sig av rökspån i olika smaker är ett spännande och gott sätt att ta grillningen tillnästa nivå, utveckla smakerna på dina favoriträtter och prova någonting nytt. Ett bra val både för den som är ny i grill- och rökvärlden och för den som rör sig vant runt elden. Holy Smoke BBQ Wood Chunks finns i flera olika träslag, som du kan använda för att få fram olika smaker och hitta just dina favoriter. Körsbärsträ och alträ ger en söt och aningen fruktig smak som passar extra bra till fågel, fisk, nötkött och fläskkött. Äpple ger en mild och aromatisk smak som passar bäst till fisk, lamm och fläskkött. Valnöt och ek ger båda en intensiv och rik smak som passar mycket bra till nötkött, oxbringa, fläskkött och ribs.

Om Köpa.se | info@kopa.se | © 2025 Köpa.se – Alla rättigheter förbehållna. | Ansvarsfriskrivning | Generella tips | Foton från Freedigitalphotos.net eller iStockphoto.