Köpa.se Logo
x
556 860
PRODUKTER
x
1 539
KATEGORIER
Röklåda till träpellets

Denna röklåda från Broil King är designad för att användas med träpellets och ger en härlig röksmak till din grillade mat. Tillverkad av rostfritt stål, är den både hållbar och enkel att använda.

259 kr

Grilltillbehör
Röklådor
Bagaren och KockenKöp produkten hos Bagaren och Kocken
Liknande produkter
Rökbriketter Hickory 120 pack
649 kr
AstroSweden
Bradley rökbriketter för rökskåp. Bradleys rökbriketter är tillverkade av lövträd där en exakt mängd pressats ihop till rätt densitet till en brikett som ger exakt 20 minuters röktid. Röksmaken beror på vilket träslag som använts. Välj din favorit bland alla olika smaker som finns bl.a. Oak, Apple, Hickory eller Cherry. Vet du inte vad du gillar så får du helt enkelt prova dig fram, kanske hittar du någon favorit. Al och lönn ger en rik och distinkt smak som vanligen används med skaldjur, skinka och bacon. Här i Sverige är al det traditionellt mest använda träslaget och kan i svenskars smak användas till det mesta. Hickory och mesquite har starkare och väldigt distinkta smaker och används vanligen för att röka nöt och fläsk som fläskstek (fläskbog) och oxbringa. Äpple och körsbär ger en sötare, mildare röksmak och används vanligtvis till fågel och viltkött. Bradleyröken bränner en rökbrikett var tjugonde minut och producerar en ren röksmak. Efter att varje brikett har bränts färdigt, puttas den försiktigt ner från elementet av nästa brikett och faller ner och släcks i en skål med vatten. Den här cykeln fortsätter så länge som rökgeneratorn är laddad med briketter. När trä brinner produceras röken under de första minuterna. När väl träet genererar tillräcklig värme och brinner, så blir det höga temperaturer, syror, hartser och gaser som förvanskar smaken och utseendet på rökt mat. När trä brinner finns det ingen kontroll på matlagningsförhållanden. Med Bradley rökbriketter är gissningsarbetet borttaget. Bradley rökbriketter tar inte bara bort oönskad värme, röken som produceras på Bradley-sättet är fyra gånger renare än röken som produceras av identiska rökspån som bränns i en stekpanna eller röklåda. Bradley Smoker konsumerar briketter med en hastighet av en varje 20 minuter. Ursprung: EUs virkesförordning tvingar företag som handlar med virke att iaktta due diligence (skälig aktsamhet) om de handlar med träbaserade produkter inom EU. Bestämmelserna är tänkta att förhindra olaglig avverkning. Alla rökbriketter är föremål för denna process av ”due diligence” som utförs av den europeiska distributören i samarbete med tillverkaren. Förpackning: 120 briketter
Perf grillform
599 kr
Bagaren och Kocken

Praktisk och smart grillform som ger dig möjlighet att laga ännu mer delikat mat på grillen. Formen från Broil King är tillverkad i rostfritt stål och är otroligt lätt att rengöra.

Ceder Grillplankor 2 st
239 kr
Bagaren och Kocken

Grillplankor tillverkade i 100 % naturligt kanadensiskt cederträ. Broil Kings plankor passar perfekt till alla former av kött som går hand i hand med lite extra röksmak, och de skapar oändligt många möjligheter vid grillen.

Weber Träpellets Ek 8 kg
359 kr
Bagaren och Kocken

Med Weber träpellets i ek kan du ge dina grillrätter en markant, rökig smak med kraftfull och komplex karaktär. Ekträets höga smakintensitet är idealisk för kötträtter som nötkött, fläsk, lamm och vilt, där den rökiga smaken verkligen kommer fram och kompletterar råvarans nyanser.

Pelletsen är tillverkade av 100% rent trä utan tillsatser, vilket säkerställer en ren och autentisk röksmak för en optimal grillupplevelse. Med sin mångsidiga smakprofil, som både är kraftfull och aningen söt, passar ek perfekt för långsam tillagning där smaken får utvecklas långsamt och ge dina rätter extra djup.

Tänd upp din träpelletsgrill med Weber träpellets och upplev en ny dimension av grillsmak.

Rotisseriekorg
899 kr
Bagaren och Kocken

Med denna praktiska korg till rotisserie från Broil King kan du laga en mängd olika och läckra rätter vid grillen. Korgen kan användas till mindre stycken grillmat som normalt behöver läggas i ugnen, men den kan även användas som en wok. Dessutom är den tillverkad i hållbart rostfritt stål, och den passar till de flesta rotisserie på marknaden.

 

Rökpanna, 17 cm, gjutjärn
682 kr
Bagaren och Kocken

Med den här praktiska rökpannan från Lodge är det enkelt att uppnå den rätta rökiga smaken på dina rätter. Du använder pannan genom att lägga ner rökflis eller rökchips, och sedan ställa pannan i grillen. Rökpannan är tillverkad av gjutjärn och har droppformade ventilationshål som både låter en perfekt mängd rök nå din mat och hjälper till att hålla chipsen på plats.

Pannan är 26 centimeter lång, 17 centimeter bred och 7 centimeter hög. Den är inoljad på förhand och klar att använda. Genom att använda handtaget och locket kan du enkelt fylla på träflis i pannan även under grillningen.

Grillers Select Blend träpellets
279 kr
Bagaren och Kocken

Maple, Oak och Cherry träpellets som säkrar en riktgt god grillsmak. Träpellets efterlämnar väldigt lite aska och de går fort att tända Dessutom brinner träpellets rent och de ger dig en otroligt god smak. Paketet innehåller en blandning av alla tre trätyper, vilket garanterar ett perfekt resultat. Träpellets passar perfekt till fläsk, men kan också användas till oxkött, lamm och mycket, mycket mer.

Träpellets – Bok, 8 kg
329 kr
Bagaren och Kocken

SmokeFire träpellets av bok är specialutvecklade för att bidra med riktigt god smak och höja dina grillrätter till nya nivåer. De är helt utan tillsatser.

Röklåda premium
499 kr
Bagaren och Kocken

Smart och smidig röklåda från Broil King som är utformad för att läggas på stålvågorna Flav-R-Wave. Det finns två kammare för en dubbelt så kraftfull rökning och ett inbyggt luftspjäll i det ledande locket. Detta är en röklåda utöver det vanliga som varje seriös grillkock borde ha. Lådan kan även användas med vätskor för extra smak och fuktighet. Det går även utmärkt att kombinera flis och vätskor för nya oändliga smakupplevelser. Det är endast fantasin som sätter gränser för vilka otroliga smakupplevelser du kan åstadkomma. 

Rökkärl 42 cm
1160 kr
Bagaren och Kocken

Ett rökkärl som passar bra på en rund grill eller på gasbrännare. Rök fisk, kött och grönsaker, kan även användas över öppen eld.

Tillverkad i rostfritt stål
Diameter 42 cm

Träpellets, hickory
295 kr
Bagaren och Kocken

Traegers träpellets är noggrant framställda för att ge en ren, jämn förbränning och en autentisk rökig smak med tillsatsen av lite sojabönolja för att binda och fukta det. Perfekta för alla Traeger-grillar, erbjuder dessa träpellets en naturlig lösning för att lyfta smaken på dina grillade rätter.

Med ett brett urval av smaker kan du enkelt matcha träpelletsen med olika typer av mat och tillagningar. Varje variant ger en unik karaktär och förhöjer smaken på kött, fisk, grönsaker eller desserter.

Traegers träpellets är 100 % naturliga, utan tillsatser, och ger en jämn förbränning för bästa resultat. Med dessa pellets blir din grillning inte bara smidigare, utan också godare – varje gång.

Läs mer om varianterna längre ner.

Broil King Grillspetthållare till rotisserie
699 kr
Bagaren och Kocken
Rostfri hållare med åtta grillspett, som passar till de flesta rotisseriespett som finns på marknaden. Perfekt för jämn tillagning av grillspett, kebab, skivat kött, grönsaker med mera. Tål maskindisk.
Röklåda, rostfritt stål
448 kr
Bagaren och Kocken

I den här röklådan från Mustang kan du röka fisk, kött, kyckling, grönsaker och mer för att nå en riktigt god röksmak – endast fantasin sätter gränserna. Röklådan är tillverkad av rostfritt stål och levereras inklusive en droppbricka för fett, vilket gör den enkel att rengöra och förlänger dess livslängd. Du får även med två rökgaller, tillverkade av kromat stål.

Forno röklåda
194 kr
Bagaren och Kocken

Utveckla din matlagning och tillför en läcker, rökig smak till allt från kött och fisk till grönsaker och rotfrukter, tack vare denna röklåda från Morsø. Den lilla lådan är lätt att använda och kan enkelt fyllas med flis och tändas med en gasbrännare. Därefter kommer fliset ge ifrån sig en rök under cirka en timme, behöver du röka längre kan du fylla på en nytt flis. När maten fått tillräckligt med rök tar du bort röklådan från grillen och fortsätter grilla utan rök.

Röklådan har dessutom en kompakt design som tar väldigt lite plats. Den mäter 9 x 4 cm och är tillverkade i stål. Den passar perfekt till användning på gasolgrill.

 

Hållare grillspett liten
329 kr
Bagaren och Kocken

Tillaga de perfekta grillspetten med denna hållare och spett från Broil King. Hållaren har plats till fyra grillspett och är tillverkad i hållbart rostfritt stål. Hållaren kan placeras horisontalt eller vertikalt, på så sätt kan du alltid garantera perfekt smak och rätt värme. Både hållare och spett tål maskindisk.

Rökbriketter Cherry 120 pack
649 kr
AstroSweden
Bradley rökbriketter för rökskåp. Bradleys rökbriketter är tillverkade av lövträd där en exakt mängd pressats ihop till rätt densitet till en brikett som ger exakt 20 minuters röktid. Röksmaken beror på vilket träslag som använts. Välj din favorit bland alla olika smaker som finns bl.a. Oak, Apple, Hickory eller Cherry. Vet du inte vad du gillar så får du helt enkelt prova dig fram, kanske hittar du någon favorit. Al och lönn ger en rik och distinkt smak som vanligen används med skaldjur, skinka och bacon. Här i Sverige är al det traditionellt mest använda träslaget och kan i svenskars smak användas till det mesta. Hickory och mesquite har starkare och väldigt distinkta smaker och används vanligen för att röka nöt och fläsk som fläskstek (fläskbog) och oxbringa. Äpple och körsbär ger en sötare, mildare röksmak och används vanligtvis till fågel och viltkött. Bradleyröken bränner en rökbrikett var tjugonde minut och producerar en ren röksmak. Efter att varje brikett har bränts färdigt, puttas den försiktigt ner från elementet av nästa brikett och faller ner och släcks i en skål med vatten. Den här cykeln fortsätter så länge som rökgeneratorn är laddad med briketter. När trä brinner produceras röken under de första minuterna. När väl träet genererar tillräcklig värme och brinner, så blir det höga temperaturer, syror, hartser och gaser som förvanskar smaken och utseendet på rökt mat. När trä brinner finns det ingen kontroll på matlagningsförhållanden. Med Bradley rökbriketter är gissningsarbetet borttaget. Bradley rökbriketter tar inte bara bort oönskad värme, röken som produceras på Bradley-sättet är fyra gånger renare än röken som produceras av identiska rökspån som bränns i en stekpanna eller röklåda. Bradley Smoker konsumerar briketter med en hastighet av en varje 20 minuter. Ursprung: EUs virkesförordning tvingar företag som handlar med virke att iaktta due diligence (skälig aktsamhet) om de handlar med träbaserade produkter inom EU. Bestämmelserna är tänkta att förhindra olaglig avverkning. Alla rökbriketter är föremål för denna process av ”due diligence” som utförs av den europeiska distributören i samarbete med tillverkaren. Förpackning: 120 briketter

Om Köpa.se | info@kopa.se | © 2025 Köpa.se – Alla rättigheter förbehållna. | Ansvarsfriskrivning | Generella tips | Foton från Freedigitalphotos.net eller iStockphoto.