Köpa.se Logo
x
556 860
PRODUKTER
x
1 539
KATEGORIER
Smoke Masters Blend träpellets

Broil King Smoke Masters Blend träpellets är tillverkade av 100% naturligt trä, inklusive lönn, hickory och körsbär. Denna blandning ger en perfekt balans av rökighet och sötma till din grillning. Pellets är enkla att använda och ger minimalt med aska.

355 kr

Grilltillbehör
Träpellets
Grillpellets
Bagaren och KockenKöp produkten hos Bagaren och Kocken
Liknande produkter
Grillers Select Blend träpellets
279 kr
Bagaren och Kocken

Maple, Oak och Cherry träpellets som säkrar en riktgt god grillsmak. Träpellets efterlämnar väldigt lite aska och de går fort att tända Dessutom brinner träpellets rent och de ger dig en otroligt god smak. Paketet innehåller en blandning av alla tre trätyper, vilket garanterar ett perfekt resultat. Träpellets passar perfekt till fläsk, men kan också användas till oxkött, lamm och mycket, mycket mer.

Grillkol Ek/Lönn 8 kg
379 kr
Bagaren och Kocken

Holy Smoke BBQ Grillkol Ek/Lönn 8 kg levererar en oöverträffad grillupplevelse av restaurangkvalitet. Detta premiumträkol består av 90% ekträ och 10% lönn från hållbara skogsbruk, som brinner rent, skapar kraftig värme och lämnar mycket lite aska. Ekträet tillför den klassiska rökiga träkolssmaken, medan lönnträet lyfter smaken med en subtil, söt underton.

Kolet är lätt att tända och idealiskt för både långsam tillagning och intensiv grillning. Holy Smoke BBQ grillkol är fritt från kemikalier, vilket säkerställer en ren och naturlig grillupplevelse. Varje påse innehåller 8 kg miljömärkt träkol, perfekt för alla grillentusiasters behov.

Rökbriketter Apple 120 pack
649 kr
AstroSweden
Bradley rökbriketter för rökskåp. Bradleys rökbriketter är tillverkade av lövträd där en exakt mängd pressats ihop till rätt densitet till en brikett som ger exakt 20 minuters röktid. Röksmaken beror på vilket träslag som använts. Välj din favorit bland alla olika smaker som finns bl.a. Oak, Apple, Hickory eller Cherry. Vet du inte vad du gillar så får du helt enkelt prova dig fram, kanske hittar du någon favorit. Al och lönn ger en rik och distinkt smak som vanligen används med skaldjur, skinka och bacon. Här i Sverige är al det traditionellt mest använda träslaget och kan i svenskars smak användas till det mesta. Hickory och mesquite har starkare och väldigt distinkta smaker och används vanligen för att röka nöt och fläsk som fläskstek (fläskbog) och oxbringa. Äpple och körsbär ger en sötare, mildare röksmak och används vanligtvis till fågel och viltkött. Bradleyröken bränner en rökbrikett var tjugonde minut och producerar en ren röksmak. Efter att varje brikett har bränts färdigt, puttas den försiktigt ner från elementet av nästa brikett och faller ner och släcks i en skål med vatten. Den här cykeln fortsätter så länge som rökgeneratorn är laddad med briketter. När trä brinner produceras röken under de första minuterna. När väl träet genererar tillräcklig värme och brinner, så blir det höga temperaturer, syror, hartser och gaser som förvanskar smaken och utseendet på rökt mat. När trä brinner finns det ingen kontroll på matlagningsförhållanden. Med Bradley rökbriketter är gissningsarbetet borttaget. Bradley rökbriketter tar inte bara bort oönskad värme, röken som produceras på Bradley-sättet är fyra gånger renare än röken som produceras av identiska rökspån som bränns i en stekpanna eller röklåda. Bradley Smoker konsumerar briketter med en hastighet av en varje 20 minuter. Ursprung: EUs virkesförordning tvingar företag som handlar med virke att iaktta due diligence (skälig aktsamhet) om de handlar med träbaserade produkter inom EU. Bestämmelserna är tänkta att förhindra olaglig avverkning. Alla rökbriketter är föremål för denna process av ”due diligence” som utförs av den europeiska distributören i samarbete med tillverkaren. Förpackning: 120 briketter
Träpellets, pekan
295 kr
Bagaren och Kocken

Traegers träpellets är noggrant framställda för att ge en ren, jämn förbränning och en autentisk rökig smak med tillsatsen av lite sojabönolja för att binda och fukta det. Perfekta för alla Traeger-grillar, erbjuder dessa träpellets en naturlig lösning för att lyfta smaken på dina grillade rätter.

Med ett brett urval av smaker kan du enkelt matcha träpelletsen med olika typer av mat och tillagningar. Varje variant ger en unik karaktär och förhöjer smaken på kött, fisk, grönsaker eller desserter.

Traegers träpellets är 100 % naturliga, utan tillsatser, och ger en jämn förbränning för bästa resultat. Med dessa pellets blir din grillning inte bara smidigare, utan också godare – varje gång.

Läs mer om varianterna längre ner.

Weber Träpellets Bok 8 kg
359 kr
Bagaren och Kocken

Ge dina grillrätter en fyllig och välbalanserad rökarom med träpellets i bokträ från Weber. Bokträ ger dina rätter en naturlig, jordig och nötig smak med en liten sötma, som framhäver råvarornas egen karaktär utan att ta över.

Bokträ passar särskilt bra för att tillaga grönsaker, kyckling och fisk, där den måttliga smakintensiteten får skapa en harmonisk balans. Perfekt för både kort och lång tillagningstid, eftersom förbränningen säkerställer en stabil och enhetlig rökutveckling.

Pelletsen är tillverkade av 100% rent trä utan tillsatser och kan användas både i Weber® träpelletgrill samt andra grillmärken. Låt bokträets mångsidiga rökprofil höja din grillupplevelse och njut av autentisk grillsmak.

Röklåda till träpellets
259 kr
Bagaren och Kocken

Med denna röklåda kan du enkelt och smidigt få till en riktigt läcker röksmak. Lådan är tillverkad i hållbart rostfritt stål och du kan använda dig av träpellets. Bara fantasin sätter gränserna med Broil Kings röklåda.

Weber Träpellets Alträ 8 kg
359 kr
Bagaren och Kocken

Webers träpellets i alträ är skapade för att ge dina grillrätter autentisk rökighet, helt utan tillsatser. Alträet ger en lätt, söt och mångsidig smak, som framhäver maten utan att ta över – perfekt för fisk, kyckling och grönsaker, där den milda rökigheten får tillföra en delikat extra smakdimension.

Pelletsen har en medelhög smakintensitet och är idealiska för långsam tillagning, så att de får frigöra sin karakteristiska arom över tid. Fyll pelletsfacket i din pelletsgrill och upplev hur din mat får en välbalanserad grillsmak som lyfter varje rätt.

Weber träpellets är 100% naturliga och är kompatibla både med Weber® träpelletsgrill och med andra alternativ. Gör dig redo för en otrolig grillupplevelse, med den diskreta och raffinerade smaken av alträ.

Weber Träpellets Körsbär 8 kg
359 kr
Bagaren och Kocken

Ge dina grillrätter en subtil, fruktig rökarom med Weber träpellets i körsbärsträ. Träets aningen söta och rökiga smakprofil passar perfekt till fläsk, kyckling, fisk, lamm och vilt, där den tillför ett fruktigt djup utan att ta över.

Med en medelhög smakintensitet är körbärsträ ett mångsidigt träslag som fungerar bra både för långsam och snabb tillagning. Pelletsen är tillverkade av 100% rent trä utan tillsatser, vilket säkerställer en ren och naturlig röksmak.

Pelletsen är kompatibla både med Weber® träpelletsgrill och med andra alternativ – testa idag och upplev hur körbärsträets unika arom lyfter dina måltider till nya höjder.

Träpelletsgrill, Crown Pellet 500
14490 kr
Bagaren och Kocken

Kraftig Crown Pelle träpelletsgrill från Broil King med imponerande grillyta på 81x44 cm. Grillen kan både röka och grilla, och dessutom är den utrustad med en digital kontrollpanel med steglös temperaturinställning. Du kan enkelt styra grillen genom appen till smartphone och därmed sitta inomhus samtidigt som grillen tillagar läckra rätter utomhus. Grillen är utrustad med 3 olika lägen, nämligen rökning, indirekt och direkt grillning. Crown Pellet 500 är designad med en stor behållare med plats för 8 kg träpellets. Därutöver har den en stor lättläst display som gör Broil King-grillen otroligt användarvänlig. Du får alltså en äkta allt-i-ett-grill med massor av praktiska funktioner.

Träpellets – Al, 8 kg
319 kr
Bagaren och Kocken

SmokeFire träpellets av al är speciellt utvecklat för att bidra med en rik och god grillsmak. Dina grillrätter får förhöjd smak med läcker grillarom. Innehållet är tillverkat utan någon form av tillsatser.

Holy Smoke BBQ Hexagon grillbriketter 10 kg
476 kr
Bagaren och Kocken
Hexagon grillbriketter från Holy Smoke BBQ är gjorda av kol från bok, ek och lövträ. Ett effektivt bränsle, som genererar hög värme och extremt lång brinntid. De brinner dessutom rent med mycket lite rökutveckling, ingen gnistbildning och minimal askbildning. Används i professionella träkolsugnar och kolgrillar av restauranger och kockar. Ett bra val för dig som vill nå bästa resultat vid grillen och gärna satsar på det lilla extra när det är dags att grilla.
Weber Träpellet – Ek, 8 kg
232 kr
Bagaren och Kocken
SmokeFire träpellets av ek är special utvecklat för att bidra med riktigt god smak ochh ta dina grillrätter till nya nivåer. Innehållet är helt fritt från tillsatser.
Träpellets, hickory
295 kr
Bagaren och Kocken

Traegers träpellets är noggrant framställda för att ge en ren, jämn förbränning och en autentisk rökig smak med tillsatsen av lite sojabönolja för att binda och fukta det. Perfekta för alla Traeger-grillar, erbjuder dessa träpellets en naturlig lösning för att lyfta smaken på dina grillade rätter.

Med ett brett urval av smaker kan du enkelt matcha träpelletsen med olika typer av mat och tillagningar. Varje variant ger en unik karaktär och förhöjer smaken på kött, fisk, grönsaker eller desserter.

Traegers träpellets är 100 % naturliga, utan tillsatser, och ger en jämn förbränning för bästa resultat. Med dessa pellets blir din grillning inte bara smidigare, utan också godare – varje gång.

Läs mer om varianterna längre ner.

Holy Smoke BBQ Wood Chunks 3 kg, oak
300 kr
Bagaren och Kocken
Är du galen i amerikansk barbecue och doften av nygrillat? Med hjälp av Holy Smoke BBQ Wood Chunks kan du skapa äkta barbecuekänsla hemma i din egen trädgård. Att använda sig av rökspån i olika smaker är ett spännande och gott sätt att ta grillningen tillnästa nivå, utveckla smakerna på dina favoriträtter och prova någonting nytt. Ett bra val både för den som är ny i grill- och rökvärlden och för den som rör sig vant runt elden. Holy Smoke BBQ Wood Chunks finns i flera olika träslag, som du kan använda för att få fram olika smaker och hitta just dina favoriter. Körsbärsträ och alträ ger en söt och aningen fruktig smak som passar extra bra till fågel, fisk, nötkött och fläskkött. Äpple ger en mild och aromatisk smak som passar bäst till fisk, lamm och fläskkött. Valnöt och ek ger båda en intensiv och rik smak som passar mycket bra till nötkött, oxbringa, fläskkött och ribs.
Rökbriketter Al 120-Pack
649 kr
AstroSweden
Bradleys rökbriketter är tillverkade av lövträd där en exakt mängd pressats ihop till rätt densitet till en brikett som ger exakt 20 minuters röktid. Röksmaken beror på vilket träslag som använts. Välj din favorit bland alla olika smaker som finns bl.a. Oak, Apple, Hickory eller Cherry. Vet du inte vad du gillar så får du helt enkelt prova dig fram, kanske hittar du någon favorit. Al och lönn ger en rik och distinkt smak som vanligen används med skaldjur, skinka och bacon. Här i Sverige är al det traditionellt mest använda träslaget och kan i svenskars smak användas till det mesta. Hickory och mesquite har starkare och väldigt distinkta smaker och används vanligen för att röka nöt och fläsk som fläskstek (fläskbog) och oxbringa. Äpple och körsbär ger en sötare, mildare röksmak och används vanligtvis till fågel och viltkött. Bradleyröken bränner en rökbrikett var tjugonde minut och producerar en ren röksmak. Efter att varje brikett har bränts färdigt, puttas den försiktigt ner från elementet av nästa brikett och faller ner och släcks i en skål med vatten. Den här cykeln fortsätter så länge som rökgeneratorn är laddad med briketter. När trä brinner produceras röken under de första minuterna. När väl träet genererar tillräcklig värme och brinner, så blir det höga temperaturer, syror, hartser och gaser som förvanskar smaken och utseendet på rökt mat. När trä brinner finns det ingen kontroll på matlagningsförhållanden. Med Bradley rökbriketter är gissningsarbetet borttaget. Bradley rökbriketter tar inte bara bort oönskad värme, röken som produceras på Bradley-sättet är fyra gånger renare än röken som produceras av identiska rökspån som bränns i en stekpanna eller röklåda. Bradley Smoker konsumerar briketter med en hastighet av en varje 20 minuter. Ursprung: EUs virkesförordning tvingar företag som handlar med virke att iaktta due diligence (skälig aktsamhet) om de handlar med träbaserade produkter inom EU. Bestämmelserna är tänkta att förhindra olaglig avverkning. Alla rökbriketter är föremål för denna process av ”due diligence” som utförs av den europeiska distributören i samarbete med tillverkaren. Förpackning: 120 briketter
Ceder Grillplankor 2 st
239 kr
Bagaren och Kocken

Grillplankor tillverkade i 100 % naturligt kanadensiskt cederträ. Broil Kings plankor passar perfekt till alla former av kött som går hand i hand med lite extra röksmak, och de skapar oändligt många möjligheter vid grillen.

Om Köpa.se | info@kopa.se | © 2025 Köpa.se – Alla rättigheter förbehållna. | Ansvarsfriskrivning | Generella tips | Foton från Freedigitalphotos.net eller iStockphoto.