Köpa.se Logo
x
569 056
PRODUKTER
x
1 542
KATEGORIER
Apollo Wok 36 cm 8,5L

Demeyere Apollo Wok är en skålformad wokpanna som är idealisk för att woka, fritera och steka mat. Den är tillverkad av rostfritt stål i sju lager för snabb och jämn värmefördelning. Woken passar bäst för gasspisar och speciella induktionshällar.

2698 kr

Wokpannor
Köksredskap
Stekpannor
Bagaren och KockenKöp produkten hos Bagaren och Kocken
Liknande produkter
La Cocotte Oval Gryta Svart 17 cm 1 l
3949 kr
Bagaren och Kocken

I franska Staubs sortiment finner vi denna högkvalitativa och stilfulla gryta! Grytan är det perfekta valet för dig som vill ha ett praktiskt köksredskap men inte vill kompensera med designen. Storleken gör grytan ideal för mindre hushåll eller enskilda portioner. Du kan både laga och servera maten i denna läckra gryta!

 

Tack vare att materialet är i gjutjärn har grytan många praktiska funktioner. Värmen bibehålls tack vare den ut- och invändiga beläggningen. Dessutom fördelas värmen jämnt över grytan. Gjutjärnet håller länge, och blir en långvarig kompanjon i köket. Grytan kan användas i ugn eller på olika spisar, exempelvis induktion. På lockets insida finner vi en speciell knoppstruktur som gör att ångan samlas upp för att sedan fördelas över maten. Detta gör din maträtt extra utsökt! Grytan är ideal både för professionella kockar och för matentusiasten som älskar att experimentera hemma i köket! 

 

Specifikationer:

- Material: Gjutjärn
- Färg: Svart
- Kan användas i ugn och på alla typer av spisar, inklusive induktion. 
- Knoppstruktur med regn-effekt som höjer matupplevelsen.
- Svart emalj som inte missfärgas. 
- Praktiska handtag. 
- Bredd: 14 cm
- Längd: 22,5 cm
- Höjd: 11,6 cm
- Höjd utan lock: 7,6 cm
- Diameter: 17 cm
- Bottens diameter: 14,8 cm
- Vikt: 2,33 kg
- Kapacitet: 1 L

Atlantis Traktör/Sautepanna med lock 24 cm 2,8 L
2795 kr
Bagaren och Kocken
Sauteuse med lock 2,8 l i serien Atlantis från Demeyere. Atlantis är en serie lyxiga produkter med tidlös design och högklassig kvalité. Med denna serie blir du ett proffs i köket och matlagningen blir en fröjd. 
 
Demeyere är en belgisk tillverkare som är världskända för sin produktion av rostfria köksredskap i världsklass. Med den moderna, professionella kockens behov i fokus tar Demeyere fram sina produkter som står för funktionalitet, effektivitet och hållbarhet. Det tekniska konceptet justeras från produkt till produkt för att se till att de klarar de specifika processer och krav som just deras användningsområde ställer. Detta gör att du får bästa möjliga resultat i din matlagning. 
Demeyeres specialiserade produkter är tillverkade med strikt kvalitetsstandard. Med normal användning och minimalt underhåll kommer de tillgodose dina köksbehov i många, många år. Tack vare den fantastiska sandwichkonstruktionen med rostfritt och aluminium varvat i 7 lager har kokkärlen en fantastisk värmeledningsförmåga. 
 
Demeyeres affärsidé är att tillverka världens bästa stek- och kokkärl i rostfritt stål. Detta har bidragit till att produkterna håller en mycket hög kvalitet och Demeyere lämnar därför en garanti som gäller i 30 år.  
 
Fungerar på alla typer av spishällar.
 
Kapacitet: 2,8 l.
 
Dia: 24 cm.

Rund Gryta 28 cm 6,7 liter Blå
2799 kr
Bagaren och Kocken
Staub gjutjärnsgryta blå 28 cm, 6,7 liter
 
 
Staub- En smak för kvalité
 
Staub strävar efter perfektion och utformar köksartiklar i emaljerat gjutjärn genom att kombinera tradition och innovation.
 
Staubs resa började i Alsace-regionen i Frankrike som är välkänd för sin rika historia, hantverk och gastronomi. Grundaren Francis Staubs filosofi var att skapa de ultimata kokkärlen och genom att kombinera teknologi och tradition utformade han 1974 sin första gjutjärnsgryta. Resultatet har blivit ett brett sortiment av väldesignade produkter, som kvalitetsmässigt är i absolut toppklass.
 
 
Staubs unika gjutjärnsgrytor
 
Grytorna håller värmen fantastiskt bra och locken är helt täta och försluter ångan väl. Man uppnår energisnålare matlagning då gjutjärn är otroligt värmeledande, alltså kan maten värmas upp snabbt och sjuda på låg värme. 
 
Dess patenterade lösning med små ”spikes” på insidan av locket gör att kondenserad ånga öser ner jämnt fördelat över maten. Detta fenomen gör maten mer smakrik och saftig. Man blandar i ingredienserna och sedan sköter grytan resten, enklare kan det inte bli!
 
Grytornas specialutvecklade svarta emalj-interiör medför högre temperaturtålighet och gör grytan mer slitstark och reptålig. Emaljen medför även praktiska fördelar- att grytan är lätt att rengöra och underhålla. De kulinariska fördelarna är bättre bräsering, karamellisering och stekning. 
 
Grytorna har 2-3 lager kvalitetsemalj utvändigt och den unika glansen och färgerna uppnås genom Staubs speciella Majolica teknik. 
 
Mässingknoppen på locken tål upp till 250°C i ugnen. 
 
Kan användas på alla värmekällor, även induktion. 
 
Produkterna är mycket dekorativa och pryder alla bord, oavsett om du gillar minimalistiska eller storslagna bordsdekorationer. 
 
Skötselråd
Handdisk rekommenderas
 
Bra att veta
Staub är ett varumärke som är välkänt och respekterat av många stora kockar i världen, bland de franska Paul Bocuse som använder Staub både privat och i sina prestigefulla michelinrestauranger. 
Rund Gryta 30 cm 8,35 liter Svart
2999 kr
Bagaren och Kocken
Staub gjutjärnsgryta svart 30 cm, 8,35 liter
 
 
Staub- En smak för kvalité
 
Staub strävar efter perfektion och utformar köksartiklar i emaljerat gjutjärn genom att kombinera tradition och innovation.
 
Staubs resa började i Alsace-regionen i Frankrike som är välkänd för sin rika historia, hantverk och gastronomi. Grundaren Francis Staubs filosofi var att skapa de ultimata kokkärlen och genom att kombinera teknologi och tradition utformade han 1974 sin första gjutjärnsgryta. Resultatet har blivit ett brett sortiment av väldesignade produkter, som kvalitetsmässigt är i absolut toppklass.
 
 
Staubs unika gjutjärnsgrytor
 
Grytorna håller värmen fantastiskt bra och locken är helt täta och försluter ångan väl. Man uppnår energisnålare matlagning då gjutjärn är otroligt värmeledande, alltså kan maten värmas upp snabbt och sjuda på låg värme. 
 
Dess patenterade lösning med små ”spikes” på insidan av locket gör att kondenserad ånga öser ner jämnt fördelat över maten. Detta fenomen gör maten mer smakrik och saftig. Man blandar i ingredienserna och sedan sköter grytan resten, enklare kan det inte bli!
 
Grytornas specialutvecklade svarta emalj-interiör medför högre temperaturtålighet och gör grytan mer slitstark och reptålig. Emaljen medför även praktiska fördelar- att grytan är lätt att rengöra och underhålla. De kulinariska fördelarna är bättre bräsering, karamellisering och stekning. 
 
Grytorna har 2-3 lager kvalitetsemalj utvändigt och den unika glansen och färgerna uppnås genom Staubs speciella Majolica teknik. 
 
Mässingknoppen på locken tål upp till 250°C i ugnen. 
 
Kan användas på alla värmekällor, även induktion. 
 
Produkterna är mycket dekorativa och pryder alla bord, oavsett om du gillar minimalistiska eller storslagna bordsdekorationer. 
 
Skötselråd
Handdisk rekommenderas
 
Bra att veta
Staub är ett varumärke som är välkänt och respekterat av många stora kockar i världen, bland de franska Paul Bocuse som använder Staub både privat och i sina prestigefulla michelinrestauranger. 
La Cocotte Rund Gryta Grå 20 cm 2,2 l
1829 kr
Bagaren och Kocken

Denna runda gryta från Staub blir enkelt din nya bästa vän i köket! Den är inte bara fin att se på, utan också väldigt funktionell och praktisk. På insidan finner vi en matt, svart emalj som bara blir bättre för varje gång du använder grytan. Dessutom gör beläggningen att värmen fördelas jämnt och håller länge. Laga maten i grytan och ställ fram den direkt på bordet för servering. Den stilfulla designen i granitgrå färg imponerar både på dig och dina gäster!

 

En gryta i gjutjärn håller länge och är enkel att rengöra. Därför kan du räkna med att det lär bli många smarriga grytor! Locket har en speciell knoppstruktur som fångar upp ånga under tillagningen och droppar den jämnt över maten. Detta håller kött mört och saftigt, och grönsakerna får behålla sin naturliga smak. 

 

Specifikationer:

- Material: Gjutjärn
- Färg: Grå
- Kan användas i ugnen och på alla sorters spisar, inklusive induktion.
- Hållbart material. 
- Enkel att underhålla och rengöra. 
- Smart knoppstruktur i locket. 
- Smarta handtag på vardera sida för enkel hantering.
- Emalj som ej missfärgas.
- Bredd: 20 cm
- Längd: 26,5 cm
- Höjd: 14,5 cm
- Höjd utan lock: 9,5 cm
- Diameter: 20 cm
- Bottens diameter: 16,1 cm
- Vikt: 3,6 kg
- Kapacitet: 2,2 L 

Rund Gryta 26 cm 5,2 liter Basilikagrön
2849 kr
Bagaren och Kocken

Staub- En smak för kvalité

Staub strävar efter perfektion och utformar köksartiklar i emaljerat gjutjärn genom att kombinera tradition och innovation. Staubs resa började i Alsace-regionen i Frankrike som är välkänd för sin rika historia, hantverk och gastronomi. Grundaren Francis Staubs filosofi var att skapa de ultimata kokkärlen och genom att kombinera teknologi och tradition utformade han 1974 sin första gjutjärnsgryta. Resultatet har blivit ett brett sortiment av väldesignade produkter, som kvalitetsmässigt är i absolut toppklass.

 

 

Staubs unika gjutjärnsgrytor

 

Grytorna håller värmen fantastiskt bra och locken är helt täta och försluter ångan väl. Man uppnår energisnålare matlagning då gjutjärn är otroligt värmeledande, alltså kan maten värmas upp snabbt och sjuda på låg värme. 

 

Dess patenterade lösning med små ”spikes” på insidan av locket gör att kondenserad ånga öser ner jämnt fördelat över maten. Detta fenomen gör maten mer smakrik och saftig. Man blandar i ingredienserna och sedan sköter grytan resten, enklare kan det inte bli!

 

Grytornas specialutvecklade svarta emalj-interiör medför högre temperaturtålighet och gör grytan mer slitstark och reptålig. Emaljen medför även praktiska fördelar- att grytan är lätt att rengöra och underhålla. De kulinariska fördelarna är bättre bräsering, karamellisering och stekning. 

 

Grytorna har 2-3 lager kvalitetsemalj utvändigt och den unika glansen och färgerna uppnås genom Staubs speciella Majolica teknik. 

 

Mässingknoppen på locken tål upp till 250°C i ugnen. 

 

Kan användas på alla värmekällor, även induktion. 

 

Produkterna är mycket dekorativa och pryder alla bord, oavsett om du gillar minimalistiska eller storslagna bordsdekorationer. 

 

Skötselråd

Handdisk rekommenderas

 

Bra att veta

Staub är ett varumärke som är välkänt och respekterat av många stora kockar i världen, bland de franska Paul Bocuse som använder Staub både privat och i sina prestigefulla michelinrestauranger. 

Rund Gryta 28 cm 6,7 liter Röd
2943 kr
Bagaren och Kocken
Staub gjutjärnsgryta röd 28 cm, 6,7 liter
 
 
Staub- En smak för kvalité
 
Staub strävar efter perfektion och utformar köksartiklar i emaljerat gjutjärn genom att kombinera tradition och innovation.
 
Staubs resa började i Alsace-regionen i Frankrike som är välkänd för sin rika historia, hantverk och gastronomi. Grundaren Francis Staubs filosofi var att skapa de ultimata kokkärlen och genom att kombinera teknologi och tradition utformade han 1974 sin första gjutjärnsgryta. Resultatet har blivit ett brett sortiment av väldesignade produkter, som kvalitetsmässigt är i absolut toppklass.
 
 
Staubs unika gjutjärnsgrytor
 
Grytorna håller värmen fantastiskt bra och locken är helt täta och försluter ångan väl. Man uppnår energisnålare matlagning då gjutjärn är otroligt värmeledande, alltså kan maten värmas upp snabbt och sjuda på låg värme. 
 
Dess patenterade lösning med små ”spikes” på insidan av locket gör att kondenserad ånga öser ner jämnt fördelat över maten. Detta fenomen gör maten mer smakrik och saftig. Man blandar i ingredienserna och sedan sköter grytan resten, enklare kan det inte bli!
 
Grytornas specialutvecklade svarta emalj-interiör medför högre temperaturtålighet och gör grytan mer slitstark och reptålig. Emaljen medför även praktiska fördelar- att grytan är lätt att rengöra och underhålla. De kulinariska fördelarna är bättre bräsering, karamellisering och stekning. 
 
Grytorna har 2-3 lager kvalitetsemalj utvändigt och den unika glansen och färgerna uppnås genom Staubs speciella Majolica teknik. 
 
Mässingknoppen på locken tål upp till 250°C i ugnen. 
 
Kan användas på alla värmekällor, även induktion. 
 
Produkterna är mycket dekorativa och pryder alla bord, oavsett om du gillar minimalistiska eller storslagna bordsdekorationer. 
 
Skötselråd
Handdisk rekommenderas
 
Bra att veta
Staub är ett varumärke som är välkänt och respekterat av många stora kockar i världen, bland de franska Paul Bocuse som använder Staub både privat och i sina prestigefulla michelinrestauranger. 
Tekanna Rund 1,15 Liter, Grå
1769 kr
Bagaren och Kocken
En fantastisk Grå tekanna av gjutjärn från Staub.
 
Det franska märket Staub har kombinerat deras genuina design, pålitliga funktionalitet och hållbara kvalitet för att skapa denna tekanna för ditt vardagliga behov.
 
Med en kropp av emaljerat gjutjärn och en insida av mattsvart emalj gör att kannan både håller temperaturen väldigt länge och blir oerhört enkel att rengöra. Det praktiska handtaget i rostfritt stål låser fast locket för en säker och bekväm servering.
 
Tekannan kan även användas för andra saker än att koka te, ta helt enkelt bara bort den smarta tekulan som är fäst under knoppen på locket och använd kannan som en vanlig kastrull.  
 
Passar alla värmekällor inklusive induktion.
 
Material: Rostfritt Stål, Gjutjärn, Emalj
Volym: 1,15 liter 
Diameter: 16,5 cm
 
Stekpanna med ljust trähandtag 26 cm
1462 kr
Bagaren och Kocken

En rejäl stekpanna med samma goda förmåga att fördela och hålla värmen som Staubs alla gjutjärnsgrytor. Stekpannan är gjord i gjutjärn, vilket betyder att den bara kommer att bli bättre för varje gång du använder den, en perfekt kamrat i köket helt enkelt. 

OBS. I en gjutjärnspanna ska du aldrig använda diskmedel när du diskar den utan endast varm vatten och en diskborste. 

Material: Gjutjärn, Trähandtag

Diameter: 26 cm

La Cocotte Rund Gryta Svart 14 cm 0,8 l
1147 kr
Bagaren och Kocken
Med en kapacitet på 0,8 liter är denna gryta lagom stor för många typer av rätter. Staub har använt gjutjärn vid dess tillverkning för att du ska kunna laga mat med precision. Detta för att materialet är känt för att både fördela och bevara värmen på ett effektivt och smart sätt. 

Specifikationer:
-Tillverkad i Frankrike
-Självstrålande spikar på locket skapar en regnskogseffekt som effektivt återförser maten med dess saft
-Tung vikt, tättsittande lock
-Ugnssäker upp till 260 grader
-Nickelstålsknopp
Rund Gryta 22 cm 2,6 liter Röd
1817 kr
Bagaren och Kocken
Staub gjutjärnsgryta röd, rymmer 2,6 liter, 22 cm i diameter
 
 
Staub- En smak för kvalité
 
Staub strävar efter perfektion och utformar köksartiklar i emaljerat gjutjärn genom att kombinera tradition och innovation.
 
Staubs resa började i Alsace-regionen i Frankrike som är välkänd för sin rika historia, hantverk och gastronomi. Grundaren Francis Staubs filosofi var att skapa de ultimata kokkärlen och genom att kombinera teknologi och tradition utformade han 1974 sin första gjutjärnsgryta. Resultatet har blivit ett brett sortiment av väldesignade produkter, som kvalitetsmässigt är i absolut toppklass.
 
 
Staubs unika gjutjärnsgrytor
-Grytorna håller värmen fantastiskt bra och locken är helt täta och försluter ångan väl. Man uppnår energisnålare matlagning då gjutjärn är otroligt värmeledande, alltså kan maten värmas upp snabbt och sjuda på låg värme. 
 
-Dess patenterade lösning med små ”spikes” på insidan av locket gör att kondenserad ånga öser ner jämnt fördelat över maten. Detta fenomen gör maten mer smakrik och saftig. Man blandar i ingredienserna och sedan sköter grytan resten, enklare kan det inte bli!
 
-Grytornas specialutvecklade svarta emalj-interiör medför högre temperaturtålighet och gör grytan mer slitstark och reptålig. Emaljen medför även praktiska fördelar- att grytan är lätt att rengöra och underhålla. De kulinariska fördelarna är bättre bräsering, karamellisering och stekning. 
 
-Grytorna har 2-3 lager kvalitetsemalj utvändigt och den unika glansen och färgerna uppnås genom Staubs speciella Majolica teknik.
 
-Mässingknoppen på locken tål upp till 250°C i ugnen. 
-Kan användas på alla värmekällor, även induktion. 
-Produkterna är mycket dekorativa och pryder alla bord, oavsett om du gillar minimalistiska eller storslagna bordsdekorationer. 
 
Designer
-Staub
 
Skötselråd
-Handdisk rekommenderas
 
Bra att veta
-Staub är ett varumärke som är välkänt och respekterat av många stora kockar i världen, bland de franska Paul Bocuse som använder Staub både privat och i sina prestigefulla michelinrestauranger. 
Rund Gryta 24 cm 3,8 liter Basilikagrön
2217 kr
Bagaren och Kocken
Staub gjutjärnsgryta blå 24 cm, 3,8 liter
 
 
Staub- En smak för kvalité
 
Staub strävar efter perfektion och utformar köksartiklar i emaljerat gjutjärn genom att kombinera tradition och innovation.
 
Staubs resa började i Alsace-regionen i Frankrike som är välkänd för sin rika historia, hantverk och gastronomi. Grundaren Francis Staubs filosofi var att skapa de ultimata kokkärlen och genom att kombinera teknologi och tradition utformade han 1974 sin första gjutjärnsgryta. Resultatet har blivit ett brett sortiment av väldesignade produkter, som kvalitetsmässigt är i absolut toppklass.
 
 
Staubs unika gjutjärnsgrytor
-Grytorna håller värmen fantastiskt bra och locken är helt täta och försluter ångan väl. Man uppnår energisnålare matlagning då gjutjärn är otroligt värmeledande, alltså kan maten värmas upp snabbt och sjuda på låg värme. 
 
-Dess patenterade lösning med små ”spikes” på insidan av locket gör att kondenserad ånga öser ner jämnt fördelat över maten. Detta fenomen gör maten mer smakrik och saftig. Man blandar i ingredienserna och sedan sköter grytan resten, enklare kan det inte bli!
 
-Grytornas specialutvecklade svarta emalj-interiör medför högre temperaturtålighet och gör grytan mer slitstark och reptålig. Emaljen medför även praktiska fördelar- att grytan är lätt att rengöra och underhålla. De kulinariska fördelarna är bättre bräsering, karamellisering och stekning. 
 
-Grytorna har 2-3 lager kvalitetsemalj utvändigt och den unika glansen och färgerna uppnås genom Staubs speciella Majolica teknik. 
 
-Mässingknoppen på locken tål upp till 250°C i ugnen. 
 
-Kan användas på alla värmekällor, även induktion. 
 
-Produkterna är mycket dekorativa och pryder alla bord, oavsett om du gillar minimalistiska eller storslagna bordsdekorationer. 
 
Designer
-Staub
 
Skötselråd
 
-Handdisk rekommenderas
 
Bra att veta
-Staub är ett varumärke som är välkänt och respekterat av många stora kockar i världen, bland de franska Paul Bocuse som använder Staub både privat och i sina prestigefulla michelinrestauranger. 
Staub Liten Kastrull 0,25 liter, Svart
1050 kr
Bagaren och Kocken
En liten gjutjärnskastrull med tillhörande lock från det franska märket Staub. Den eleganta och minimalistiska designen gör kastrullen till en självklar designdetalj i köket och på bordet.  Kastrullen har en emaljerad utsida och en insida av mattsvart emalj som gör den mycket enkel att rengöra och tålig mot repor och småskador. Tack vare dess patenterade lösning med små ”spikes” på insidan av locket som gör att kondenserad ånga öser ner jämnt fördelat under tillagningen blir maten ännu mer smakrik och saftig. Man blandar i ingredienserna och sedan sköter grytan resten, enklare kan det inte bli!  Kastrullen finns, utöver svart 0,25 liter, i grå färg och storlekarna 2,8 och 1,2 liter.   Passar alla värmekällor inklusive induktion.   Tål maskindisk men vi rekommenderar att du diskar den för hand.  Volym: 0,25 literDiameter: 10 cmHöjd utan lock: 7,2 cm
Rund Gryta 30 cm 8,35 liter Blå
4297 kr
Bagaren och Kocken
Staub gjutjärnsgryta blå 30 cm, 8,35 liter
 
 
Staub- En smak för kvalité
 
Staub strävar efter perfektion och utformar köksartiklar i emaljerat gjutjärn genom att kombinera tradition och innovation.
 
Staubs resa började i Alsace-regionen i Frankrike som är välkänd för sin rika historia, hantverk och gastronomi. Grundaren Francis Staubs filosofi var att skapa de ultimata kokkärlen och genom att kombinera teknologi och tradition utformade han 1974 sin första gjutjärnsgryta. Resultatet har blivit ett brett sortiment av väldesignade produkter, som kvalitetsmässigt är i absolut toppklass.
 
 
Staubs unika gjutjärnsgrytor
 
Grytorna håller värmen fantastiskt bra och locken är helt täta och försluter ångan väl. Man uppnår energisnålare matlagning då gjutjärn är otroligt värmeledande, alltså kan maten värmas upp snabbt och sjuda på låg värme. 
 
Dess patenterade lösning med små ”spikes” på insidan av locket gör att kondenserad ånga öser ner jämnt fördelat över maten. Detta fenomen gör maten mer smakrik och saftig. Man blandar i ingredienserna och sedan sköter grytan resten, enklare kan det inte bli!
 
Grytornas specialutvecklade svarta emalj-interiör medför högre temperaturtålighet och gör grytan mer slitstark och reptålig. Emaljen medför även praktiska fördelar- att grytan är lätt att rengöra och underhålla. De kulinariska fördelarna är bättre bräsering, karamellisering och stekning. 
 
Grytorna har 2-3 lager kvalitetsemalj utvändigt och den unika glansen och färgerna uppnås genom Staubs speciella Majolica teknik. 
 
Mässingknoppen på locken tål upp till 250°C i ugnen. 
 
Kan användas på alla värmekällor, även induktion. 
 
Produkterna är mycket dekorativa och pryder alla bord, oavsett om du gillar minimalistiska eller storslagna bordsdekorationer. 
 
Skötselråd
Handdisk rekommenderas
 
Bra att veta
Staub är ett varumärke som är välkänt och respekterat av många stora kockar i världen, bland de franska Paul Bocuse som använder Staub både privat och i sina prestigefulla michelinrestauranger. 
Rund Gryta 26 cm 5,2 liter Röd
2279 kr
Bagaren och Kocken
Staub gjutjärnsgryta röd 26 cm, 5,2 liter
 
 
Staub- En smak för kvalité
 
Staub strävar efter perfektion och utformar köksartiklar i emaljerat gjutjärn genom att kombinera tradition och innovation.
 
Staubs resa började i Alsace-regionen i Frankrike som är välkänd för sin rika historia, hantverk och gastronomi. Grundaren Francis Staubs filosofi var att skapa de ultimata kokkärlen och genom att kombinera teknologi och tradition utformade han 1974 sin första gjutjärnsgryta. Resultatet har blivit ett brett sortiment av väldesignade produkter, som kvalitetsmässigt är i absolut toppklass.
 
 
Staubs unika gjutjärnsgrytor
 
Grytorna håller värmen fantastiskt bra och locken är helt täta och försluter ångan väl. Man uppnår energisnålare matlagning då gjutjärn är otroligt värmeledande, alltså kan maten värmas upp snabbt och sjuda på låg värme. 
 
Dess patenterade lösning med små ”spikes” på insidan av locket gör att kondenserad ånga öser ner jämnt fördelat över maten. Detta fenomen gör maten mer smakrik och saftig. Man blandar i ingredienserna och sedan sköter grytan resten, enklare kan det inte bli!
 
Grytornas specialutvecklade svarta emalj-interiör medför högre temperaturtålighet och gör grytan mer slitstark och reptålig. Emaljen medför även praktiska fördelar- att grytan är lätt att rengöra och underhålla. De kulinariska fördelarna är bättre bräsering, karamellisering och stekning. 
 
Grytorna har 2-3 lager kvalitetsemalj utvändigt och den unika glansen och färgerna uppnås genom Staubs speciella Majolica teknik. 
 
Mässingknoppen på locken tål upp till 250°C i ugnen. 
 
Kan användas på alla värmekällor, även induktion. 
 
Produkterna är mycket dekorativa och pryder alla bord, oavsett om du gillar minimalistiska eller storslagna bordsdekorationer. 
 
Skötselråd
Handdisk rekommenderas
 
Bra att veta
Staub är ett varumärke som är välkänt och respekterat av många stora kockar i världen, bland de franska Paul Bocuse som använder Staub både privat och i sina prestigefulla michelinrestauranger. 
Rund Gryta 26 cm 5,2 liter Svart
2430 kr
Bagaren och Kocken
Staub gjutjärnsgryta svart 26 cm, 5,2 liter
 
 
Staub- En smak för kvalité
 
Staub strävar efter perfektion och utformar köksartiklar i emaljerat gjutjärn genom att kombinera tradition och innovation.
 
Staubs resa började i Alsace-regionen i Frankrike som är välkänd för sin rika historia, hantverk och gastronomi. Grundaren Francis Staubs filosofi var att skapa de ultimata kokkärlen och genom att kombinera teknologi och tradition utformade han 1974 sin första gjutjärnsgryta. Resultatet har blivit ett brett sortiment av väldesignade produkter, som kvalitetsmässigt är i absolut toppklass.
 
 
Staubs unika gjutjärnsgrytor
- Grytorna håller värmen fantastiskt bra och locken är helt täta och försluter ångan väl. Man uppnår energisnålare matlagning då gjutjärn är otroligt värmeledande, alltså kan maten värmas upp snabbt och sjuda på låg värme. 
- Dess patenterade lösning med små ”spikes” på insidan av locket gör att kondenserad ånga öser ner jämnt fördelat över maten. Detta fenomen gör maten mer smakrik och saftig. Man blandar i ingredienserna och sedan sköter grytan resten, enklare kan det inte bli!
- Grytornas specialutvecklade svarta emalj-interiör medför högre temperaturtålighet och gör grytan mer slitstark och reptålig. Emaljen medför även praktiska fördelar- att grytan är lätt att rengöra och underhålla. De kulinariska fördelarna är bättre bräsering, karamellisering och stekning. 
- Grytorna har 2-3 lager kvalitetsemalj utvändigt och den unika glansen och färgerna uppnås genom Staubs speciella Majolica teknik. 
- Mässingknoppen på locken tål upp till 250°C i ugnen. 
- Kan användas på alla värmekällor, även induktion. 
- Produkterna är mycket dekorativa och pryder alla bord, oavsett om du gillar minimalistiska eller storslagna bordsdekorationer. 
Designer
- Staub
Skötselråd
- Handdisk rekommenderas
Bra att veta
- Staub är ett varumärke som är välkänt och respekterat av många stora kockar i världen, bland de franska Paul Bocuse som använder Staub både privat och i sina prestigefulla michelinrestauranger. 

Om Köpa.se | info@kopa.se | © 2025 Köpa.se – Alla rättigheter förbehållna. | Ansvarsfriskrivning | Generella tips | Foton från Freedigitalphotos.net eller iStockphoto.