Köpa.se Logo
x
569 056
PRODUKTER
x
1 542
KATEGORIER
Grillpanna Lyonnaise CARBONE PLUS, Ø 26 CM

Med denna grillpanna från de Buyer får du enkelt till härliga grillränder på kött, fisk och grönsaker. Pannan är tillverkad i kolstål som fördelar värmen jämnt och fungerar på alla typer av spisar, inklusive induktion. En robust och tålig panna som bara blir bättre med tiden.

479 kr

Grillpanna
Köksredskap
Stekpannor
Bagaren och KockenKöp produkten hos Bagaren och Kocken
Liknande produkter
Pannkakspanna Kolstål Lyonnaise Mineral B Dia 30 cm
585 kr
Bagaren och Kocken

Praktisk pannkaksstekpanna från franska De Buyer. Pannan är tillverkad i 99 % stål, vilket gör den otroligt slitstark och ser till till att den håller i många år. I paketet ingår också en guide för hus du lättast och på bästa sätt gör pannan redo för användning för första gången. På så vis gräddar du läckra pannkakor som bara blir bättre och bättre ju mer pannan används.

Den kan enkelt användas på grillen, vilket gör att du kan samla hela familjen och bjuda på pannkakor under trädgårdsfesten. Pannans fina och unika design är praktisk och ergonomisk, samtidigt som den är oerhört lätt att rengöra. 

Stekpanna Kolstål Lyonnaise Mineral B Dia 32 cm
784 kr
Bagaren och Kocken

de Buyer Lyonnaise Mineral B är toppmodellen från de Buyer med extra tjock plåt som fördelar värmen bra och klarar av induktion utan problem. Detta är en äkta fransk restaurangstekpanna helt i kolstål som blir bättre ju mer man använder den. Pannan är förbehandlad med naturligt bivax. Stekpannan klarar att vara i ugnen, max temperatur 200 grader. Innan första användning ska pannan stekas in.

Gör på följande sätt: Rengör pannan med mycket varmt vatten. Häll ca 1 mm matolja i pannan och värm tills oljan börjar ryka. Botten ska bli lite brun. Häll ut oljan och torka ur pannan med hushållspapper. Nu är pannan klar för användning, ju mer den används ju bättre blir den.

Diska aldrig stekpannan i diskmaskinen. de Buyers stekpannor är garanterat fria från giftiga ämnen, pannorna avger små mängder av hälsosamt järn till maten. de Buyer har tillverkat proffesionella köksredskap i Frankrike sedan 1830. Kvalitetsredskap för krävande kockar! Handtaget är 19,8 cm.

Fungerar på alla värmekällor inklusive induktion. Pannan kan brukas i ugnen MEN max 10 minuter och 200 grader. Handtaget har en belägnning av epos som kan skadas om den för för mycket värme.

Stekpanna Kolstål Lyonnaise Mineral B Dia 20 cm
479 kr
Bagaren och Kocken

de Buyer Lyonnaise Mineral B är toppmodellen från de Buyer med extra tjock plåt som fördelar värmen bra och klarar av induktion utan problem. Detta är en äkta fransk restaurangstekpanna helt i kolstål som blir bättre ju mer man använder den. Pannan är förbehandlad med naturligt bivax. Stekpannan klarar att vara i ugnen, max temperatur 200 grader. Innan första användning ska pannan stekas in.

Gör på följande sätt: Rengör pannan med mycket varmt vatten. Häll ca 1 mm matolja i pannan och värm tills oljan börjar ryka. Botten ska bli lite brun. Häll ut oljan och torka ur pannan med hushållspapper. Nu är pannan klar för användning, ju mer den används ju bättre blir den.

Diska aldrig stekpannan i diskmaskinen. de Buyers stekpannor är garanterat fria från giftiga ämnen, pannorna avger små mängder av hälsosamt järn till maten. de Buyer har tillverkat proffesionella köksredskap i Frankrike sedan 1830. Kvalitetsredskap för krävande kockar! Handtaget är 19,8 cm.

Fungerar på alla värmekällor inklusive induktion. Pannan kan brukas i ugnen MEN max 10 minuter och 200 grader. Handtaget har en belägnning av epos som kan skadas om den för för mycket värme.

Stekpanna Lyonnaise CARBONE PLUS Ø 28 CM
555 kr
Bagaren och Kocken
Stekpanna 28 cm, rustik känsla och mycket snygg att ha på bordet och servera direkt ur. de Buyer Lyonnaise kolstålspanna Carbone Plus är tillverkad av extra tjock plåt som fördelar värmen bra och klarar av induktion utan problem.
 
Detta är en äkta fransk restaurangstekpanna helt i kolstål som blir bättre ju mer man använder den.
Innan första användning ska pannan stekas in.
Gör på följande sätt:
Rengör pannan med mycket varmt vatten.
Häll ca 1 mm matolja i pannan och värm tills oljan börjar ryka.
Botten ska bli lite brun. 
Häll ut oljan och torka ur pannan med hushållspapper.
Nu är pannan klar för användning, ju mer den används ju bättre blir den. Diska aldrig stekpannan i diskmaskinen.
Bottendiametern är 8 cm mindre än toppdiametern.
de Buyers stekpannor är garanterat fria från giftiga ämnen, pannorna avger små mängder av hälsosamt järn till maten.
de Buyer har tillverkat proffesionella köksredskap i Frankrike sedan 1830.
Kvalitetsredskap för krävande kockar.

Fungerar på alla värmekällor inklusive induktion samt ugn upp till 200 grader i 15 minuter och sedan börjar den ta skada, främst i handtaget.
 
Carbone Plus eller Mineral B 
Skillnaden mellan denna panna och Mineral B från de Buyer är att denna panna ursprungligen är tillverkad för restaurangbranschen och därför inte är rostskyddad, det innebär att det vid leverans kan förekomma små ytliga rostfläckar som lätt kan putsas bort.
Charmen med denna typ av pannor är att det ska vara en rå äkta känsla av back to basic bort från beläggning och konstgjorda ytskikt. 
Lyonnaise Stekpanna Kolstål 28 cm
299 kr
Bagaren och Kocken

Stekpannor av lyonnaisetyp är kraftiga kolstålspannor som används i franska resturangkök och hushåll. Man kan säga att dessa pannor är motsvarigheten till de på våra breddgrader mer vanliga gjutjärnsstekpannorna. En fördel med kolstålspannorna är att de inte är lika tunga som gjutjärnstekpannorna.

En kolstålsstekpanna är inte blank och fin, den är grov och ju mer man använder den ju svartare blir den invändigt. Rengör den bara med några droppar diskmedel och varm vatten, ju mer den används dessto bättre blir den.

Kolstålet avger järn till maten vilket ger naturligt järnberikad mat.

Innan du använder stekpannan första gången är det viktigt att du steker in den:
Rengör pannan med mycket varmt vatten. Häll ca 1 mm matolja i pannan och värm i ca 5 minuter. Häll ut oljan och torka ur pannan med hushållspapper. Nu är pannan klar för användning, ju mer den används ju bättre blir den. Diska aldrig stekpannan i diskmaskinen.

Våra lyonnaise stekpannor är garanterat fria från giftiga ämnen, pannorna avger små mängder av hälsosamt järn till maten.

Fungerar på alla värmekällor inklusive induktion, man måste dock vara försiktig med effekten på induktionsspisen, om man värmer för snabbt och kraftigt finns det risk att pannan slår sig. Man ska inte heller hälla kallt vatten i en varm stekpanna.

Stekpanna Lyonnaise CARBONE PLUS Ø 20 CM
379 kr
Bagaren och Kocken
Smidig stekpanna som är bra om du bara ska steka en liten mängd.
 
de Buyer Lyonnaise kolstålspanna Carbone Plus är tillverkad av extra tjock plåt som fördelar värmen bra och klarar av induktion utan problem.
Detta är en äkta fransk restaurangstekpanna helt i kolstål som blir bättre ju mer man använder den.
Innan första användning ska pannan stekas in.
Gör på följande sätt:
Rengör pannan med mycket varmt vatten.
Häll ca 1 mm matolja i pannan och värm tills oljan börjar ryka.
Botten ska bli lite brun. 
Häll ut oljan och torka ur pannan med hushållspapper.
Nu är pannan klar för användning, ju mer den används ju bättre blir den. Diska aldrig stekpannan i diskmaskinen.
Bottendiametern är 8 cm mindre än toppdiametern.
de Buyers stekpannor är garanterat fria från giftiga ämnen, pannorna avger små mängder av hälsosamt järn till maten.
de Buyer har tillverkat proffesionella köksredskap i frankrike sedan 1830.
Kvalitetsredskap för krävande kockar
Fungerar på alla värmekällor inklusive induktion samt ugn upp till 200 grader i 15 minuter och sedan börjar den ta skada, främst i handtaget.
 
Carbone Plus eller Mineral B 
Skillnaden mellan denna panna och Mineral B från de Buyer är att denna panna ursprungligen är tillverkad för restaurangbranschen och därför inte är rostskyddad, det innebär att det vid leverans kan förekomma små ytliga rostfläckar som lätt kan putsas bort.
Charmen med denna typ av pannor är att det ska vara en rå äkta känsla av back to basic bort från beläggning och konstgjorda ytskikt. 
Lyonnaise djup stekpanna/sauteuseKolstål 20 cm
165 kr
Bagaren och Kocken

Stekpannor av lyonnaisetyp är kraftiga kolstålspannor som används i franska resturangkök och hushåll.

Man kan säga att dessa pannor är motsvarigheten till de på våra breddgrader mer vanliga gjutjärnsstekpannorna.

En fördel med kolstålspannorna är att de inte är lika tunga som gjutjärnstekpannorna.

En kolstålsstekpanna är inte blank och fin, den är grov och ju mer man använder den ju svartare blir den invändigt.

Rengör den bara med några droppar diskmedel och varm vatten, ju mer den används dessto bättre blir den.

Kolstålet avger järn till maten vilket ger naturligt järnberikad mat. 

 

Innan du använder stekpannan första gången är det viktigt att du steker in den:

 

Rengör pannan med mycket varmt vatten
Häll ca 1 cm matolja i pannan och värm i ca 5 minuter
Häll ut oljan och torka ur pannan med hushållspapper
Nu är pannan klar för användning, ju mer den används ju bättre blir den. Diska aldrig stekpannan i diskmaskinen

Våra lyonnaise stekpannor är garanterat fria från giftiga ämnen, pannorna avger små mängder av hälsosamt järn till maten


Fungerar på alla värmekällor inklusive induktion, man måste dock vara försiktig med effekten på induktionspisen, om man värmer för snabbt och kraftigt finns det risk att pannan slår sig. Man ska inte heller hälla kallt vatten i en varm stekpanna.

 

 

 

 

 



Palace ölglas 44,5 cl., 6 st.
729 kr
Bagaren och Kocken

Skäm bort dina gäster med en kall och uppfriska drink. Luigi Bormiolis Palace ölglas/ longdrink-glas har en elegant och tidlös design. Det är lätt att hantera, vilket gör det idealiskt för varje tillfälle. Palace serien är en del av Accademia-kollektionen som utvecklats för vinälskare och professionella.

Glasteknologin som Luigi Bormioli har använt är mer hållbar och tåligare. Glasmassan SON.hyx®,  är fullständigt transparent. Hållbarheten för mekaniska stötar är +105% och kantens hållbarhet är förstärkt med +37,5%. Hållbarheten är här ökad med 140% i t.ex. samband med vridning. Du kan diska glasen 1.000 gånger i diskmaskinen utan förändringar. Det rekommenderas att du använder ett program på max. 55°C. Det är 25 års garanti för hack på kant och fot, såväl som missfärgning och skuggor som följd av maskindisk.

Countrypan Traktörpanna Kolstål Lyonnaise Mineral B Dia 28 cm
824 kr
Bagaren och Kocken

de Buyer Lyonnaise Mineral B är toppmodellen från de Buyer med extra tjock plåt som fördelar värmen bra och klarar av induktion utan problem.

Detta är en äkta fransk restaurangstekpanna helt i kolstål som blir bättre ju mer man använder den.
Pannan är förbehandlad med naturligt bivax.

Traktörpannan klarar att vara i ugnen, max temperatur 200 grader.

Innan första användning ska pannan stekas in.

Gör på följande sätt:
Rengör pannan med mycket varmt vatten. Häll ca 1 mm matolja i pannan och värm tills oljan börjar ryka.

Botten ska bli lite brun.

Häll ut oljan och torka ur pannan med hushållspapper.

Nu är pannan klar för användning, ju mer den används ju bättre blir den.

Diska aldrig stekpannan i diskmaskinen.

de Buyers stekpannor är garanterat fria från giftiga ämnen, pannorna avger små mängder av hälsosamt järn till maten. de Buyer har tillverkat proffesionella köksredskap i Frankrike sedan 1830. Kvalitetsredskap för krävande kockar.

Fungerar på alla värmekällor inklusive induktion.

Bottendiameter: 20 cm.

Vikt: 3 kg.

Plåttjocklek 3 mm.

Stekpanna Kolstål Lyonnaise Mineral B Dia 36 cm
949 kr
Bagaren och Kocken

de Buyer Lyonnaise Mineral B är toppmodellen från de Buyer med extra tjock plåt som fördelar värmen bra och klarar av induktion utan problem.
Detta är en äkta fransk restaurangstekpanna helt i kolstål som blir bättre ju mer man använder den.
Pannan är förbehandlad med naturligt bivax och har ett extra handtag.

Stekpannan klarar att vara i ugnen, max temperatur 230 grader.  

Innan första användning ska pannan stekas in.

Gör på följande sätt:
Rengör pannan med mycket varmt vatten. Häll ca 1 mm matolja i pannan och värm tills oljan börjar ryka. Botten ska bli lite brun. Häll ut oljan och torka ur pannan med hushållspapper. Nu är pannan klar för användning, ju mer den används ju bättre blir den.

Diska aldrig stekpannan i diskmaskinen.

de Buyers stekpannor är garanterat fria från giftiga ämnen, pannorna avger små mängder av hälsosamt järn till maten. de Buyer har tillverkat proffesionella köksredskap i Frankrike sedan 1830. Kvalitetsredskap för krävande kockar.

Fungerar på alla värmekällor inklusive induktion.

Vikt: 3,5 kg
Plåttjocklek 3 mm
Diameter överkant 36 cm
Diamter botten 29 cm

Stekpanna Lyonnaise CARBONE PLUS Ø 36 CM
838 kr
Bagaren och Kocken
Stor stekpanna som kan användas på grillen såväl som spisen. Imponera på gästerna genom att göra paellea eller varför inte pannkakor. 

de Buyer Lyonnaise kolstålspanna Carbone Plus är tillverkad av extra tjock plåt som fördelar värmen bra och klarar av induktion utan problem.
Detta är en äkta fransk restaurangstekpanna helt i kolstål som blir bättre ju mer man använder den.
Innan första användning ska pannan stekas in.
Gör på följande sätt:
Rengör pannan med mycket varmt vatten.
Häll ca 1 mm matolja i pannan och värm tills oljan börjar ryka.
Botten ska bli lite brun. 
Häll ut oljan och torka ur pannan med hushållspapper.
Nu är pannan klar för användning, ju mer den används ju bättre blir den. Diska aldrig stekpannan i diskmaskinen.
Bottendiametern är 8 cm mindre än toppdiametern.
de Buyers stekpannor är garanterat fria från giftiga ämnen, pannorna avger små mängder av hälsosamt järn till maten.
de Buyer har tillverkat proffesionella köksredskap i Frankrike sedan 1830.
Kvalitetsredskap för krävande kockar.
Fungerar på alla värmekällor inklusive induktion samt ugn upp till 200 grader i 15 minuter och sedan börjar den ta skada, främst i handtaget.
 
Carbone Plus eller Mineral B 
Skillnaden mellan denna panna och Mineral B från de Buyer är att denna panna ursprungligen är tillverkad för restaurangbranschen och därför inte är rostskyddad, det innebär att det vid leverans kan förekomma små ytliga rostfläckar som lätt kan putsas bort.
Charmen med denna typ av pannor är att det ska vara en rå äkta känsla av back to basic bort från beläggning och konstgjorda ytskikt. 
Nonstick Stekpanna Choc Resto 28 cm
776 kr
Bagaren och Kocken

Nonstick-panna från det anrika företaget de Buyer. Generös storlek på 28 cm som rymmer mat för flera.

Stekpannan har fantastiska stekegenskaper och ger ett pålitligt resultat varje gång. 

- Extra tjock aluminium som ger ytan hög motståndskraft vid användning på induktion.

- Botten tillverkad i rostfritt ferritiskt stål.

- Beläggningen, bestående av 5 lager, ger professionellt kvalitetsmotstånd med fantastiska nonstick-egenskaper.

Det nitade järnhandtaget är enkelt att hålla och tillverkat för att tåla höga temperaturer. 

Skötselråd: Undvik temperaturchocker. Använd inte köksredskap tillverkade av metall i pannan. Diskas för hand utan diskmedel. Kan användas på alla hällar, inklusive induktion.  

Lyonnaise Stekpanna Kolstål 26 cm
549 kr
Bagaren och Kocken

Stekpannor av lyonnaisetyp är kraftiga kolstålspannor som används i franska resturangkök och hushåll. Man kan säga att dessa pannor är motsvarigheten till de på våra breddgrader mer vanliga gjutjärnsstekpannorna. En fördel med kolstålspannorna är att de inte är lika tunga som gjutjärnstekpannorna.

En kolstålsstekpanna är inte blank och fin, den är grov och ju mer man använder den ju svartare blir den invändigt. Rengör den bara med några droppar diskmedel och varm vatten, ju mer den används dessto bättre blir den.

Kolstålet avger järn till maten vilket ger naturligt järnberikad mat.

Innan du använder stekpannan första gången är det viktigt att du steker in den:
Rengör pannan med mycket varmt vatten. Häll ca 1 mm matolja i pannan och värm i ca 5 minuter. Häll ut oljan och torka ur pannan med hushållspapper. Nu är pannan klar för användning, ju mer den används ju bättre blir den. Diska aldrig stekpannan i diskmaskinen.

Våra lyonnaise stekpannor är garanterat fria från giftiga ämnen, pannorna avger små mängder av hälsosamt järn till maten.

Fungerar på alla värmekällor inklusive induktion, man måste dock vara försiktig med effekten på induktionsspisen, om man värmer för snabbt och kraftigt finns det risk att pannan slår sig. Man ska inte heller hälla kallt vatten i en varm stekpanna.

Stekpanna Kolstål Lyonnaise Mineral B Dia 28 cm
675 kr
Bagaren och Kocken

Lyonnaise Mineral B är toppmodellen från De Buyer med extra tjock plåt som fördelar värmen bra och klarar av induktionshäll utan problem. Den här pannan är en äkta fransk restaurangstekpanna helt i kolstål och är förbehandlad med naturligt bivax. 

Stekpannan klarar av att vara i ugnen, maxtemperatur 200 grader. 

Innan första användning ska den stekas in. Gör på följande sätt:
1. Rengör stekpannan med mycket varmt vatten. Häll i ca 1 mm matolja och värm tills oljan börjar ryka.

2. Botten ska bli lite brun. 

3. Häll ut oljan och torka ur med hushållspapper. Nu är den klar för användning. Ju mer den används ju bättre blir den och diska den aldrig i diskmaskinen.

Deras produkter är garanterat fria från giftiga ämnen och stekpannorna avger små mängder av hälsosamt järn till maten. De har tillverkat professionella köksredskap i Frankrike sedan 1830. Kvalitetsredskap för krävande kockar.

Vikt: 2,15 kg.

Plåttjocklek: 3 mm.

Diameter överkant: 28 cm.

Diameter botten: 21 cm.

Plättpanna Kolstål Lyonnaise Mineral B 3 Blinis
527 kr
Bagaren och Kocken

Blinispanna där du kan steka 3st 10 cm blinis. Pannans ytterdiameter är 27 cm. 

de Buyer Lyonnaise Mineral B är toppmodellen från de Buyer med extra tjock plåt som fördelar värmen bra och klarar av induktion utan problem. Detta är en äkta fransk restaurangstekpanna helt i kolstål som blir bättre ju mer man använder den.

Pannan är förbehandlad med naturligt bivax.

Stekpannan klarar att vara i ugnen, max temperatur 200 grader.

Innan första användning ska pannan stekas in.

Gör på följande sätt:

Rengör pannan med mycket varmt vatten. Häll ca 1 mm matolja i pannan och värm tills oljan börjar ryka.

Botten ska bli lite brun. 

Häll ut oljan och torka ur pannan med hushållspapper. Nu är pannan klar för användning, ju mer den används ju bättre blir den. Diska aldrig stekpannan i diskmaskinen.

de Buyers stekpannor är garanterat fria från giftiga ämnen, pannorna avger små mängder av hälsosamt järn till maten. de Buyer har tillverkat proffesionella köksredskap i Frankrike sedan 1830. Kvalitetsredskap för krävande kockar.

Fungerar på alla värmekällor inklusive induktion.

Vikt: 3 kg.

Plåttjocklek 2 mm.

Stekpanna Lyonnaise CARBONE PLUS Ø 26 CM
519 kr
Bagaren och Kocken
Stekpanna 26 cm, mycket snygg att ha på bordet och servera maten ur.  
 
de Buyer Lyonnaise kolstålspanna Carbone Plus är tillverkad av extra tjock plåt som fördelar värmen bra och klarar av induktion utan problem.
Detta är en äkta fransk restaurangstekpanna helt i kolstål som blir bättre ju mer man använder den.
Innan första användning ska pannan stekas in.
Gör på följande sätt:
Rengör pannan med mycket varmt vatten.
Häll ca 1 mm matolja i pannan och värm tills oljan börjar ryka.
Botten ska bli lite brun. 
Häll ut oljan och torka ur pannan med hushållspapper.
Nu är pannan klar för användning, ju mer den används ju bättre blir den. Diska aldrig stekpannan i diskmaskinen.
Bottendiametern är 8 cm mindre än toppdiametern.
de Buyers stekpannor är garanterat fria från giftiga ämnen, pannorna avger små mängder av hälsosamt järn till maten.
de Buyer har tillverkat proffesionella köksredskap i Frankrike sedan 1830.
Kvalitetsredskap för krävande kockar.
Fungerar på alla värmekällor inklusive induktion samt ugn upp till 200 grader i 15 minuter och sedan börjar den ta skada, främst i handtaget.
 
Carbone Plus eller Mineral B 
Skillnaden mellan denna panna och Mineral B från de Buyer är att denna panna ursprungligen är tillverkad för restaurangbranschen och därför inte är rostskyddad, det innebär att det vid leverans kan förekomma små ytliga rostfläckar som lätt kan putsas bort.
Charmen med denna typ av pannor är att det ska vara en rå äkta känsla av back to basic bort från beläggning och konstgjorda ytskikt. 

Om Köpa.se | info@kopa.se | © 2025 Köpa.se – Alla rättigheter förbehållna. | Ansvarsfriskrivning | Generella tips | Foton från Freedigitalphotos.net eller iStockphoto.