Köpa.se Logo
x
569 056
PRODUKTER
x
1 542
KATEGORIER
Chef´sChoice Knivslip Diamant 3 steg

Denna knivslip från Chef'sChoice har tre steg för att slipa dina knivar. Det första steget skapar grundeggen, det andra förfinar den och det tredje polerar den. Perfekt för att hålla dina knivar i toppskick.

2100 kr

Knivslip
Slipmaskiner
Köksredskap
Bagaren och KockenKöp produkten hos Bagaren och Kocken
Liknande produkter
AudioQuest HD6 Forest Antennkabel
118 kr
Hifiklubben
HD6 Forest
Toishi Pro Knivslip med Två Sliphjul - Keramisk och Diamant
662 kr
Bagaren och Kocken

Med denna knivslip med keramiska blad kan knivarna slipas lättare och bättre. Slipbladen är förhandsinställda i en speciell vinkel så att kniven alltid har rätt vinkel när du slipar den. Den diamantbelagda slipen hjälper till att få en perfekt egg på kniven så att den förblir sylvass och det keramiska bladet anslutar processen. Skaftet har ett bra silikongrepp så att du enkelt och stabilt kan slipa dina knivar.

 

Miyabi knivar och tillbehör är ett samarbete mellan Zwilling och Kockarna Rokusaburo Michiba, den första japanska Iron Chef och kocken Masaharu Morimoto, japans mest berömda Iron Chef. Miyabi knivar är tillverkade med urgamla japanska traditionerna och modern tysk ingenjörs- och fabrikstradition. Miyabi ger dig exceptionellt vassa knivar med raffinerat skönhet, finess och kvalitet som är viktigt i den japanska kulturen. 

Easy knivslip
1695 kr
AstroSweden
Easy knivslip För långvarig skärpa, tillverkade av stål och krom riktning av stål gör det möjligt att hålla en stabil slipvinkel, den övre delen av förstärkt rostfritt stål, för att förhindra nedskärningar i underdelen
Fiskars Knivslip Norden
424 kr
Bagaren och Kocken

Fiskars knivslip från Norden-serien förenar effektiv funktion med stilren, naturlig design. Tillverkad i värmebehandlad björk och utrustad med en keramisk slipsten samt Roll-Sharp™-mekanism, ger den jämn och exakt slipning för knivar med raka stålblad – ett enkelt sätt att hålla skärpan vid liv i köket.

Knivslipen är lätt att använda och har integrerade fingerhål som ger ett säkert och stabilt grepp under användning. Bottenplattan i rostfritt stål har en filtbeklädd undersida som skyddar bänkskivan från repor och gör slipen både stabil och skonsam mot underlaget.

För att bevara träets kvalitet rekommenderas handdisk. Slipen är designad i Finland med omtanke för både form och funktion – ett praktiskt och elegant köksverktyg som håller dina knivar vassa och köksmiljön stilfull.

Knivslip Diamant Vit 2 steg
1599 kr
Bagaren och Kocken

Skäm bort dina knivar med denna fantastiska knivslip från Chef'sChoice. Slipen är en tvåstegsmodell där det första steget skapar och underhåller grundeggen och det andra steget förfinar och polerar grundeggen. Slipen slipar i en 20 graders vinkel, vilket är vinkeln som europeiska knivar har. Den första skåran har små diamantstavar som garanterar att kniven alltid slipas till perfektion. 

Slipvinkel: Europeisk (20°)

Steg 1
Skapar och underhåller grundeggen. 

Steg 2
Förfinar och polerar grundeggen. 

Elektrondiffraktionsrör - De Broglie
13200 kr
AstroSweden
Ett vakuumrör med en elektronkanon. Elektronstrålen får passera ett tunt kolskikt. Pga diffraktionen i kolskiktet uppstår ett interferensmönster av ringar på den luminiscerande ytan i rörets ände. Ett bevis på elektronens vågnatur och De Broglies ekvation l = h / mv.
V-Edge Knivslip
554 kr
Bagaren och Kocken

Se till att alltid ha de skarpaste knivarna till matlagning med hjälp av V-Edge-knivslip från Zwilling. Den professionella knivslipen kan slipa både europeiska samt japanska knivar tack vare den utbytbara vinkeladaptern. Med V-Edge får du ett pålitligt och professionellt resultat varje gång. 

Den smarta och praktiska designen gör att kniven hålls i den rätta vinkeln under slipning, som därmed gör, att hela bladet blir slipat vid hjälp av en enkel pull-through-teknik. Dessutom är knivslipen enkel och säker att använda, och den har två sorters keramiska slipstänger till båda grov och fin slipning. V-Edge kan dock inte användas på kniver med vågskär, som brödknivar.

Chef´sChoice Knivslip Pronto 2 steg Europeisk Slipvinkel
569 kr
Bagaren och Kocken

Knivslipen M464 från Chef'sChoice ger dina 20° knivar (europeiska) en fantastiskt hållbar och vass egg på nolltid. M463 är den snabbaste manuella knivslipen för europeiska knivar på marknaden. Slipen är en tvåstegsmodell där det första steget skapar och underhåller grundeggen och det andra steget polerar och förfinar grundeggen. 

Slipvinkel: 20° för europeiska knivar

Steg 1
Skapar och underhåller grundeggen. 

Steg 2
Polerar och förfinar grundeggen. Om inte knivens grundegg är helt förstörd behöver du endast använda steg 2.

Easyedge elektrisk knivslip
2486 kr
Bagaren och Kocken

Praktisk och nödvändig elektrisk knivslip från Wüsthof. Denna knivslip håller högsta kvalitet och har tre förprogrammerade steg. Du kan välja mellan; shape, sharpen och refine. Shape används för skadade kanter, sharpen gör kniven skarpare och refine genomför en lättare slipning. Sammantaget kan du underhålla dina knivar enkelt så att du utan problem kan fokusera mer på matlagningen.

Stanley Aerolight Trigger Action Termokopp 0,35 liter, shale metallic
359 kr
Bagaren och Kocken
Upptäck den optimala följeslagaren för dina utomhusäventyr med Stanley Aerolight Trigger Action Thermal Mug! Den här robusta och tidlösa termomuggen håller din favoritdryck varm i hela 5 timmar och kan enkelt användas med bara en hand. Perfekt för resor och vandring, den här muggen ger dig den pålitliga värme du behöver när du är på språng. Med dubbel vakuumisolering garanterar Stanley Thermo Cup både kvalitet och säkerhet. Den är läckagesäker och har ett lock med en praktisk knappfunktion som gör det enkelt att öppna och stänga. Och för extra bekvämlighet kan den till och med diskas i diskmaskinen efter användning. Den här termomuggen har perfekt storlek för bilens mugghållare eller kaffemaskinens fack och är en oumbärlig följeslagare i alla situationer. Med en volym på 0,35 liter finns det gott om plats för din favoritdryck var du än befinner dig.
Kasumi Dubbelsidig Slipsten 3000/8000
1716 kr
Bagaren och Kocken
Slipsten från Kasumi som hjälper dig att underhålla dina knivar på bästa sätt. Slipstenen har en kombination av två slipstenar med olika grovheter av mycket god kvalitet som ger din knivar den slutliga finishen. #8000 vit superfin grit som används för att polera eggen efter slipning. #3000 gul fin grit, används för att underhålla vassa knivar. Med en polerat knivsegg får man perfekt resultat varje gång och kniven glider fint igenom råvaran.  
Diamantslipstål, 25 cm
299 kr
Bagaren och Kocken

Med det här slipstålet från Essentials är det enkelt att hålla dina knivar i toppskick. Det allsidiga slipstålet är tillverkat av rostfritt stål, belagt med industriella diamanter som bryner ner slöa knivar på nolltid. Använd det regelbundet för att bibehålla skärpan i dina knivar och underlätta dina sysslor i köket.

Slipstålet har ett säkert och greppvänligt handtag i slitstark hårdplast. Kan användas på de flesta knivar, med undantag för keramiska eller tandade knivar. Torka av stålet med en fuktig trasa efter användning Knivar som inte längre upplevs vassa efter att du brynt dem behöver slipas med våtsten eller lämnas in för att få en ny egg.

Knivslip med grov- & finslipning samt polering
299 kr
Bagaren och Kocken

Med den här knivslipen från Essentials får du en smidig och lättanvänd slip som låter dig kombinera både grovslipning, finslipning och polering. Den har ett greppvänligt handtag och en halkfri gummibas, så att slipen är säker och bekväm att använda. Slipens tre olika grovlekar gör att du enkelt kan använda den både för att slipa upp slöa knivar och att underhålla knivar som redan är vassa.

För säker användning, placera kniven på ett fast underlag medan du slipar. Använd slipen genom att först arbeta upp en råegg med diamantspåret. Skärp sedan eggen på spåret i tungsten och avsluta genom att polera eggen med hjälp av det keramiska spåret. Torka av knivslipen med en fuktig trasa efter användning. Bör ej blötläggas eller diskas i diskmaskin.

Knivslipen kan användas till de allra flesta knivarna i köket. Den ska ej användas för keramiska knivar, sågtandade knivar och japanska knivar.

Signature Knivslip med Handtag
499 kr
Bagaren och Kocken
En smart knivslip med keramiskt hjul och plasthandtag från Robert Welch. 

Använd knivslipen kontinuerligt för att återuppliva knivens spets till sin ursprungliga glans. Plastskyddet skyddar det utbytbara sliphjulet, som är placerat i den optimala 15° slipvinkeln för alla knivarna i Signature. 

Trots att knivslipen är specifikt designad för slipning av knivarna i Signature serien kan man självklart slipa knivar från andra märken också. Notera dock att man ej kan slipa knivar med tandat blad. 

Placera sliparen på plan mark och dra kniven som ska slipas 10-12 gånger från häl till spets samtidigt som du ger ett lätt tryck. Diska och torka kniven efter du slipat den innan du använder den igen. 

Vi rekommenderar att du efter 12-24 månader, beroende på hur mycket du använder den, byter ut sliphjulet för att få optimalt resultat varje slipning. 

Längd: 19 cm
Höjd: 6,5 cm
Chef´sChoice Knivslip 3 steg Europeisk och Asiatisk Slipvinkel
750 kr
Bagaren och Kocken
En mycket effektiv handhållen knivslip från det kända slipföretaget Chef`sChoice. Slipen är en tvåstegsmodell som slipar med asiatisk och europeisk vinkel samt även vågtandade knivar. 

Steg 1
Asiatisk vinkel, skapar och underhåller grundeggen.

Steg 2
Europeisk vinkel, skapar och underhåller grundeggen. 

Steg 3
För tandade knivar (Brödkniv) samt polering av grundeggen. 

Om inte grundeggen blivit förstörd är det för det mesta endast steg 3 du behöver använda. 
Chef´sChoice Knivslip M1520 3 steg
2250 kr
Bagaren och Kocken

Chef'sChoice M1520 är världens mest mångsidiga knivslip, framtagen för att skapa en extraordinärt vass egg på alla dina europeiska och asiatiska knivar. Slipen är en trestegsmodell där de två första stegen skapar och underhåller grundeggen med en slipvinkel på 15° (Asiatisk) respektive 20° (Europeisk). Det tredje och sista steget förfinar och polerar grundeggen på alla dina knivar. I det tredje steget kan du även slipa dina brödknivar. Chef'sChoice M1520 kommer att ge dina knivar en bättre geometrisk grundegg än vad den hade när den kom från fabriken. 

Steg 1
Underhåller och skapar grundeggen med 15° slipvinkel.

Steg 2
Underhåller och skapar grundeggen med 20° slipvinkel.

Steg 3
Förfinar och polerar grundeggen. Kan även användas för att slipa tandade knivar såsom brödknivar. 


Om Köpa.se | info@kopa.se | © 2025 Köpa.se – Alla rättigheter förbehållna. | Ansvarsfriskrivning | Generella tips | Foton från Freedigitalphotos.net eller iStockphoto.