
Med Caso rullplast kan du förlänga hållbarheten på dina matvaror. Genom att vakuumförpacka maten bevaras den naturligt utan konserveringsmedel och skyddas mot frostskador. Plasten är värmetålig och kan användas i mikrovågsugn.


Med Zwillings Fresh & Save vakuumserie kan du undvika matsvinn och hålla maten fräschare upp till 5 gånger längre jämfört med icke-vakuumförvaring. Detta är en matlåda med vakuum som är perfekt för förvaring av exempelvis ost eller pålägg, men även för rester och tillbehör. Den är tillverkad av halvt genomskinlig plast och har en volym på 2 liter, dock reduceras volymen till 1,5 liter när vakuumlocket används. Den halvt genomskinliga vakuumbehållaren i plast tål diskmaskin, mikrovågsugn, kylskåp och frys ner till -20°C.


Genom att vakuumförpacka din mat får du en längre hållbarhet. Med dessa professionella vakuumpåsar skyddas maten mot frostskador och de tål även att kokas om du t.ex vill laga mat med sous vide metoden. De starka och tåliga påsarna tål även mikrovågsugn och temperaturer upp till 100 grader. Den här förpackningen innehåller 50 st vakuumpåsar som har en speciell ribbad struktur som är optimal när mat vakuumförpackas.
Påsarna är 16 x 23 cm och passar till Caso modellerna: VC10, VC12, VC100, VC200, VC220, VC 300 Pro, FastVac 3000, FastVac 4000. Samt till följande märken: Rommelsbacher, LAICA, gastroback, Foodsaver, Genio och Solis.

Set om tre rullar med NOD vakuumpåsar 20 cm, som kommer väl till pass när du vill vakuumförpacka mat eller förbereda råvaror för tillagning i sous vide. Rullarna är tillverkade av polyeten/polyamid och tål temperaturer från infrysning till vattenbad upp till 90°C.
Varje rulle är 20 centimeter bred och 6 meter lång. De passar till de flesta vakuumförpackare som finns på marknaden och är självklart även kompatibel med NOD vakuumförpackare. Du väljer själv önskad längd på varje påse genom att klippa rullen till just den längd du behöver.

Kompakt vakuumpackare från Caso som är perfekt för att hålla matvaror färska eller för att använda vid sous vide. När du tillagar matvaror i vakuumpåse så får de en perfekt smak och mörhet, samtidigt som vitaminer och mineraler bibehålls. Därför är metoden naturligtvis optimal till marinering.
VacuChef 40 har en strak professionell vakuumpump (70 liter/min), och den har dubbelsvetstråd till påsar på upp till 25 cm. Den integrerade låsmekanismen ser till så att vakuumpåsen blir som den ska. Maskinen har olika program för olika matvaror, och du väljer dem enkelt via den enkla kontrollpanelen. Vakuumpackaren är tillverkad av rostfritt stål med glaslager. Med maskinen ingår en vakuumslang och 20 vakuumpåsar (25x28 cm.).

Gör något bra för di matbudget och undvik matsvinn med Fast Vac 500 vakuumförpackare från Caso. Att vakuumförpacka mat förlänger dess hållbarhet väsentligt och allt från kött till chips håller sig färskt längre. Fast Vac 500 levereras med två vakuumrullar på 2 x 300 cm respektive 28 x 300 cm, och maskinen är designad med integrerad kniv som lätt skär loss den färdigpackade påsen. Förutom att förlänga hållbarheten är en vakuumförpackare också ett måste i det moderna köket och för den populära sous vide-metoden, i vilken den vakuumpackade maten tillagas på en konstant temperatur för ett otroligt mört resultat.
Pröva också att marina maten med hjälp av vakuum och upplev hur smaken intensifieras. Fast Vac 500 är utrustad med Casos patenterade lås, som bland annat gör det möjligt att försegla redan öppnade påsar igen, i deras originalförpackning.

Förvara matvaror i vakuumlådan från Zwilling som är utrustad med ett smart vakuumlock ed innovativ dubbel förseglingsteknologi. Det vakuum som skapas ser till att hålla maten färsk i upp till fem gånger så lång tid. Samtidigt bidrar det till att bevara både smak, vitaminer och näringsämnen. Den smarta Zwilling Culinary World-appen gör det möjligt att hålla ett öga på innehållet och hållbarheten med hjälp av en QR-kod.
Fresh & Save vakuumbehållare är tillverkad i BPA-fri plast och är värmebeständig upp till 97°c. Därutöver tål behållaren maskindisk, mikrovågsugn, kylskåp och frys ner till -20°C. Behållaren bör inte fyllas helt, då det i sådana fall blir svårt att uppnå ett vakuum.

Med Casos vakuumpåsar kan du förvara och bevara dina livsmedel på ett innovativt sätt. Dessa påsar är utformade för att kunna användas och förvaras stående, vilket gör dem enkla att fylla eftersom de står stadigt på bordet. De går också att använda för att vakuumpacka vätskor eller flytande livsmedel.
I setet får du påsar i tre olika storlekar: 12 påsar på 20 x 30 centimeter, åtta påsar på 25 x 35 centimeter och fem påsar på 30 x 40 centimeter. Alla 25 påsar har samma djup på 14 centimeter. Påsarnas tjocklek är 150 mikron, vilket gör dem idealiska för kött eller fisk med ben, och det mönstrade ytskiktet gör dem dessutom 10% tätare. Påsarna kan enkelt värmas upp i mikrovågsugnen upp till 70 grader och tål även diskmaskin. De är också utmärkta för sous vide-matlagning och kan kokas vid 100 grader.
Som en extra bonus får du hjälp av Caso Food Manager app och Casos speciellt utvecklade QR-etiketter, så att du lättare kan hålla koll på vad du förvarar.

Lägg vakuumpackat kött eller grönsaker i sous vide vid låg temperatur under längre tid och få ett perfekt mört, saftigt och smakrikt resultat. Samtidigt bibehålls vitaminer och mineraler, så att maten även är hälsosam. Detta uppnås med hjälp av VacuChef 77 från Caso, som är en helautomatisk vakuumpackare med en kapacitet på 11,5 liter.
När man vakuumpackar mat kommer den också hålla sig färsk upp till åtta gånger så lång tid. VacuChef 77 är gjord för påsar med en bredd på 30 cm. och den har en strak, professionell vakuumpump (77 liter/min). Vakuumpackaren är tillverkad av rostfritt stål och har ett transparent lock av plexiglas. Följ med i processen och justera tiden med hjälp av den digitala displayen.

Om du vakuumförpackar din mat så håller den längre. Med Caso vakuumpåsar kan du skydda din mat mot frostskador och ge den längre hållbarhet. Vakuumpåsarna är idealiska till sous vide, men är även bra till mikrovågsugn och tål upp till 100°C. Den starka och tåliga strukturen ger optimalt vakuum.
Vakuumpåsarna passar till Caso modellerna: VC12, VC100, VC120, VC200, VC220, VC 300 Pro, VC320 Pro, FastVac 3000, FastVac 4000. Dessutom passar de till följande märken: Rommelsbacher, LAICA, Gastroback, Foodsaver, Genio, Solis.

Dessa vakuumrullar från Wilfa är tillverkade i polyamid (PA) och polyethylen (PE) liksom många andra emballagetyper i dag. Vakuumrullarna är 28 cm breda och hela 300 cm långa, vilket gör att du kan vakuumförpacka det mesta i köket. Att försegla matvaror i vakuum är ett smart sätt att förlänga hållbarheten samt nödvändigt om du vill tillaga läckra middagar med en sous vide.

Dessa vakuumpåsar från Champion mäter 28x30 cm och har en kapacitet på cirka 800 ml. Påsarna är tillverkade i plast som godkänts av EUs Food Contact Materials och REACH-förordningen. Vakuumpåsar används till Sous Vide, men passar också utmärkt när du villa förvara ingredienser och matvaror under längre tid. Pröva själv med kött, grönsaker och frukt.
Tips: Om du hackar frukt och vakuumförpackar det, kan du enkelt ta med den med matlådan m.m.

Om Köpa.se | info@kopa.se | © 2025 Köpa.se – Alla rättigheter förbehållna. | Ansvarsfriskrivning | Generella tips | Foton från Freedigitalphotos.net eller iStockphoto.