
En robust biffklubba tillverkad i aluminium med ett bekvämt träskaft. Perfekt för att möra kött och göra det extra mört och smakrikt. Ett gediget verktyg för köksmästaren.

Slaktkniv från Victorinox som är designad för användning i professionella kök eller slakterier. Tack vare det värmetåliga bladet får du en kniv med optimal skärpa som enkelt skär genom hinner och senor i kött, samtidigt som kniven har ett tunt och flexibelt blad. Bladet är gjort av rostfritt stål av hög kvalitet och kniven kommer i två olika storlekar.
Kniven har även ett ergonomiskt Fibrox-handtag som är ett plastmaterial som har en grov yta. Detta gör att kniven ligger säkert och skönt i handen.

Den perfekta kniven för jägaren eller slaktaren. Den avrundade kniven från Victorinox är en del av Butcher's Knives Fibrox-serien och är särskilt gjord för viltkött och magöppning. Den koniska formen av avrundade spetsen gör att den är mycket effektiv. Bladet är 15 cm. långt.
Kniven har även ett ergonomiskt Fobrox-handtag som är ett hållbart plastmaterial med en grov yta som gör att kniven ligger skönt och säkert i handen även om du har feta eller fuktiga händer. Kan ångsterilisera om det behövs.

Robust och välbalanserad kötthammare från OXO, idealisk att banka ut köttet med. Klubban är tillverkad av massivt aluminium och försedd med ett ergonomiskt och halksäkert handtag som ligger bekvämt i handen.
Kötthammaren har två sidor, en platt sida för att banka ut köttet med och den andra sidan med strukturer som används för att möra köttet. Med en välbalanserad köttklubba bankar du ut köttet med minsta möjliga ansträngning och belastning på armen.
Det rekommenderas att diska kötthammaren för hand.

Skaldjursfat i aluminium.
Diameter 40 cm.
Höjd 5 cm.
Rymmer 4,9 liter.
Komplettera gärna med ställning för att få till en äkta skaldjursplatå! Beställ här!
OBS! Faten är gjorda av aluminium och pyttesmå skönhetsdefekter kan förekomma, vilket i sin tur ger faten en karaktäristisk och unik look.

Set med biffbestick i åtta delar från Tramontina. Knivarnas blad i rostfritt stål har en mycket tålig skäregg tack vare en värmebehandling, medan de polywoodbehandlade handtagen är motståndskraftiga mot stötar och höga temperaturer. Ett bra val på bordet när det vankas grillning, söndagsstek och andra godsaker på bordet.

Denna klassiska slaktkniv från Victorinox är perfekt för att dela och skära rått kött. Knivbladet är vasst nog att skära genom brosk och småben, och tack vare den böjda designen är kniven enkel och effektiv att använda. Dessutom är det breda bladet gjort av rostfritt högkvalitets stål och är 18 cm. långt.
Kniven är en del av Butcher's Knives Fibrox-serien, vilket innebär att den har ett handtag av plast med en grov yta. Detta gör att du lätt och säkert hålla i kniven även om händerna skulle vara blöta.



En flåkniv av tyskt snitt av hög kvalité från Victorinox. Den är liten och smidig och ligger mycket bra i handen vilket gör det enkelt för dig att arbeta med den.
Bladet är 18 cm långt och 2,5 mm tjockt. Handtaget ergonomiskt utformat av Fibrox för att ge ett bra grepp när man arbetar med kött.
Kniven är flåkniv som också funkar bra vid slakt, styckning och urbening om man nöjer sig med en kniv som är allround.
Vicorinox Fibrox-serien är världsomspännande, välkänd och uppskattad inom restaurang- och livsmedelsbranschen för sin prisvärda, jämna kvalitet av högt snitt som gör den tillgängliga för alla.
Fibroxhandtaget ger bekvämt grepp i vått och torrt och tål att maskindiskas i upp till 150 grader C för sterilisering, rekommendationen är dock att kniven skall handdiskas. Bladet av rostfritt stål är lätt att skärpa och slipa.
Rätt skötsel och hantering ger en lång livslängd.
Om Köpa.se | info@kopa.se | © 2025 Köpa.se – Alla rättigheter förbehållna. | Ansvarsfriskrivning | Generella tips | Foton från Freedigitalphotos.net eller iStockphoto.