
Rösle kötthammare är ett praktiskt verktyg för att möra kött och fisk. Den ergonomiska designen gör den enkel att använda och ger ett bra resultat. Kötthammaren är tillverkad av högkvalitativa material och tål maskindisk.

Klara alla snabba klipp-uppgifter med kökssaxen från Rösle. Den ligger perfekt i handen och kan även användas av vänsterhänta. Den är mångsidig, tack vare sina vassa blad som klipper igenom det du ställer den inför. Det gäller även tunna material som plastfilm som den enkelt klipper utan att det rullar ihop sig.

Med det här praktiska verktyget får du två funktioner: smashjärn och stekspade i ett. Smashjärnet från Kockums Jernverk är tillverkat i Anderstorp av högkvalitativt svenskt rostfritt stål. Utmärkt för att få till hamburgare med jämn tjocklek och fin stekyta, samtidigt som den fasade kanten framtill gör det enkelt även att vända köttet. En bra investering för att kunna steka de perfekta hamburgarna under grillsäsongen.
Du kan välja mellan två olika handtagsskydd, antingen av neopren eller Tärnsjöläder. Avlägsna handtagsskyddet innan du diskar smashjärnet – själva järnet tål maskindisk.

Rejäl köttkvarn i metall som kan hantera mer än bara kött. En hårt arbetande kvarn som denna klarar även av att riva ost, göra brödsmulor, förbereda barnmat, eller varför inte göra en god sås på dina favoritgrönsaker och örter. Men kvarnen är självklart också oumbärlig om du vill mala färskt kött till korv och hamburgare, eller kanske förbereda en råbiff.
5KSMMGA kommer med en rad praktiska tillbehör som låter dig variera användningsområdet.

Robust och välbalanserad kötthammare från OXO, idealisk att banka ut köttet med. Klubban är tillverkad av massivt aluminium och försedd med ett ergonomiskt och halksäkert handtag som ligger bekvämt i handen.
Kötthammaren har två sidor, en platt sida för att banka ut köttet med och den andra sidan med strukturer som används för att möra köttet. Med en välbalanserad köttklubba bankar du ut köttet med minsta möjliga ansträngning och belastning på armen.
Det rekommenderas att diska kötthammaren för hand.

Traeger köttkrok är det optimala redskapet för att enkelt hantera kött vid grillning och rökning. Designad för att ge dig full kontroll när du lyfter, vänder eller hänger köttstycken, gör den grillningen både smidigare och mer professionell. Den kraftfulla konstruktionen säkerställer stabilitet, medan den ergonomiska designen ger ett säkert och bekvämt grepp.
Tillverkad i slitstarka material är denna köttkrok byggd för att tåla höga temperaturer och långvarig användning. Perfekt för större köttbitar som brisket, ribs eller pulled pork, där precision är nyckeln till bästa resultat.
Traeger köttkrok är inte bara praktisk – den är en nödvändighet för alla som vill ta sin grillteknik till nästa nivå. Med detta redskap hanterar du enkelt maten, sparar tid och får en mer organiserad grillupplevelse.
Höj standarden vid grillen och gör matlagningen ännu mer smidig och effektiv med Traeger köttkrok – din nya bästa vän för kött på grillen.

Med en bra köttyxa i köksarsenalen håller dina vanliga knivar längre eftersom du kan använda yxan för de tuffare utmaningarna i köket. Den här robusta köttyxan från Westmark har ett nitat handtag och ligger bekvämt och säkert i handen. Ett utmärkt val för bearbetning av kött, till exempel när du vill separera brosk eller leder.

När du rensar din fisk kan det vara svårt att få med allt, både fjäll och ben. Rösles fiskpincett gör arbetet med att plocka ur de små benen mycket lättare. Den har en platt, räfflad yta som gör att du kan hålla i benen du tar oavsett storlek. Den är lätt att använda och ligger bra i handen vid användning.

Steely köttklubba från Heirol är ett gediget verktyg, med en noga avvägd vikt som gör det enkelt att mjuka upp kött och förbereda det för tillagning. Den ena sidan är slät vilken gör den idealisk för att banka ut kött, medan den andra sidan är räfflad för att effektivt kunna lossa och möra även de hårdaste styckningsdetaljerna. Klubban är inte bara bra till kött, utan kan även användas för att krossa nötter och förbereda andra ingredienser för olika rätter.
Köttklubban är tillverkad i rostfritt stål, med ett plastfyllt handtag för att förhindra att vatten och smuts samlas. Den är utformad för att tåla daglig användning och kan enkelt rengöras i diskmaskinen. Du har dessutom tre års garanti, vilket understryker redskapets höga kvalitet.


Patenterad grönsakshackare med två rörliga blad för att hacka örter, frukt och grönsaker. Drag i det ergonomiskt utformade handtaget och drivmekanismen aktiverar de roterande knivarna sju gånger.
Det medföljer en korg för spin-torkning av örter. Behållaren har halkskydd i botten och locket är tillverkat av rostfritt stål.
Ø: 13,0 cm
Rymmer: 0,6 Liter
Höjd: 12 cm.
Rösle har sedan 1888 arbetat med professionella och funktionella redskap för köket. Företaget ägs fortfarande av familjen Rösle och har sitt säte i Bayern som ligger i södra Tyskland. Rösles produkter hör hemma hos den professionelle kocken såväl, som hos den matlagningsintresserade amatören.
Därför arbetar Rösle efter följande produktpolicy:
Funktion – verktyg som fungerar och är roliga att arbeta med.
Kvalitet – bästa materialet (18/10 rostfritt stål) & yrkesskicklighet.
Design – vacker tidlös design, som går igen i alla produktgrupper.
Utveckling – att utveckla nya produkter, efterfrågade & även nyskapande.

Vi är alla olika och det märks också tydligt när det ska skäras ost. Rösles ostskärare är utrustad med två trådar som var för sig låter dig skära med olika tjocklekar. På det sättet kan du enkelt skära både tjocka och tunna skivor med samma ostskärare. trådarna ger dig även möjlighet att skära i mjuk ost och ändå få en fin skiva. Gaffeln i änden är idealisk till servering av ost, så att du slipper ta i den med fingrarna.


Om Köpa.se | info@kopa.se | © 2025 Köpa.se – Alla rättigheter förbehållna. | Ansvarsfriskrivning | Generella tips | Foton från Freedigitalphotos.net eller iStockphoto.