Enkla tips för att välja rätt brun utan sol-krämer när du köper på nätet

Brun utan sol

Brun-utan-sol är en mycket bra produkt för dig som vill bli av med den vinterbleka hudfärgen eller förlänga sommarens bränna. Att spendera lite mindre tid i solen och använda lite mer brun-utan-sol gör också att huden håller sig yngre längre.

Det gäller att hitta en bra produkt som luktar gott och ger ett hållbart resultat. Viktigast är egentligen inte just vilken produkt du väljer, utan att du ha rätt teknik när du applicerar den. Det värsta som finns är ett flammigt resultat.

Brun-utan-sol finns som både lotion och spray och lotion. Är du nybörjare på det här med brun utan sol kan spray vara ett lättare sätt att få ett jämt resultat. Vill du ha mycket färg är ofta en lotion lite effektivare.

När du applicerar din Brun-utan-sol är det viktigt att du först skrubbar huden ordentligt. Brun-utan-sol färgar bara det yttersta hudlagret, så det är viktigt att huden är ren och inte flagnar på en gång om brännan ska bli jämn. Det är också viktigt att du smörjer in dig ordentligt med en återfuktande lotion, annars finns det en risk att din Brun-utan-sol absorberas mer på torrare hudområden och ge ett ojämnt resultat. När du applicerar krämen, tvätta händerna ofta emellan om du vill undvika mörka handflator. Se till att arbeta in krämen ordentligt för ett hållbarare resultat.

5 saker att tänka på

 • Om du inte använt Brun-utan-sol tidigare, kan det vara en bra idé att välja en spray-produkt. Det gör det lättare att få ett jämnt resultat.
 • Om du är ute efter mycket färg, är ofta en lotion lite mer intensiv i den bruna tonen än en spray.
 • Många Brun-utan-sol produkter innehåller extrakt som ger huden ett visst skimmer. Om du inte gillar detta, tänk på att välja en matt variant.
 • Applicera din produkt ett par gånger tätt i följd, för att få ett jämnare och mer hållbart resultat.
 • Undvik att använda dina bästa kläder direkt efter applicering, då det finns viss risk att produkten färgar av sig.

3 produkter du bör överväga
Star5
Hawaiian Tropic Gradual Bronze Moisturiser
 • Fantastiskt pris!
 • Ger en jämn färg
 • Doftar gott

Hawaiian Tropic Gradual Bronze Moisturiser

En populär klassiker som doftar gott och ger ett jämt, fint resultat. Ger fin lyster samtidigt som den verkar vårdande och återfuktande.

Ev. priser är från 2012-03-05 och är exkl frakt. Rapportera fel på produkten (bild, länk, pris etc.).

Star4
ACO Brun utan sol
 • Jämn, brun färg som inte skiner så mycket
 • Effektiv och håller länge

ACO Brun utan sol

Skonsam och effektiv produkt till ett bra pris! Kräver några appliceringar för att få önskad effekt, men ger sedan en jämn brun färg som håller länge!

Ev. priser är från 2012-03-05 och är exkl frakt. Rapportera fel på produkten (bild, länk, pris etc.).

Star3
En lyxigare brunkräm
 • Mycket glans och lyster

En lyxigare brunkräm

Aroma Confort Gradual Glow Hydrating Body Milk är ett lite mer exklusivt alternativ som efter ett par appliceringar ger en jämn och fin lyster.

Ev. priser är från 2012-03-05 och är exkl frakt. Rapportera fel på produkten (bild, länk, pris etc.).

Butiker som säljer brun utan sol-krämer
Gents
Gents
Gents är en bred butik för män. Här finns produkter och tips för rakning, parfym, hudvård, hår osv., i detta stora och breda sortiment hittar du med stor sannolikhet precis de produkter som passar just dig. Gents har också en fysisk butik där du förutom att handla skönhetsprodukter också kan beställa tid hos barberare.
Nelly.com
Nelly.com
Nelly är ett företag som säljer kläder, skor och accessoarer till kvinnor, män och barn. Här finns ett sotrt utbud av kläder, underkläder, ytterkläder, skor, det mesta du kan tänkas behöva till vardag och fest till rimliga priser. Nelly samarbetar med många kända, etablerade varumärken.
Svenskt Kosttillskott
Svenskt Kosttillskott
Svenskt Kosttillskott är ett marknadsledande företag som anser att kosttillskott inte bara är något för elittränare. Istället ska alla som tränar och bryr sig om sin hälsa finna vad de letar efter i företagets breda sortiment. Priserna är låga, leveranstiderna korta och servicenivån hög. Fraktfritt vid beställning över 600 kr!
Yves Rocher
Yves Rocher
Hos Yves Rocher finns ett brett sortiment av produkter inom kategorier som smink, hudvård och hårvård. Ofta finns aktuella erbjudanden som innebär extra förmånliga priser, och dessutom får man som kund premier vid beställning. Yves Rocher vill att man ska vara 100% nöjd - är man inte det får man pengarna tillbaka.

Övriga butiker

Håller du inte med om att någon av de ovanstående butikerna faktiskt säljer brun utan sol-krämer? Påpeka gärna om någon butik hamnat fel.

Brun utan sol-krämer du kan köpa nu