Enkla tips för att välja rätt brun utan sol-krämer när du köper på nätet

Brun utan sol

Brun-utan-sol är en mycket bra produkt för dig som vill bli av med den vinterbleka hudfärgen eller förlänga sommarens bränna. Att spendera lite mindre tid i solen och använda lite mer brun-utan-sol gör också att huden håller sig yngre längre.

Det gäller att hitta en bra produkt som luktar gott och ger ett hållbart resultat. Viktigast är egentligen inte just vilken produkt du väljer, utan att du ha rätt teknik när du applicerar den. Det värsta som finns är ett flammigt resultat.

Brun-utan-sol finns som både lotion och spray och lotion. Är du nybörjare på det här med brun utan sol kan spray vara ett lättare sätt att få ett jämt resultat. Vill du ha mycket färg är ofta en lotion lite effektivare.

När du applicerar din Brun-utan-sol är det viktigt att du först skrubbar huden ordentligt. Brun-utan-sol färgar bara det yttersta hudlagret, så det är viktigt att huden är ren och inte flagnar på en gång om brännan ska bli jämn. Det är också viktigt att du smörjer in dig ordentligt med en återfuktande lotion, annars finns det en risk att din Brun-utan-sol absorberas mer på torrare hudområden och ge ett ojämnt resultat. När du applicerar krämen, tvätta händerna ofta emellan om du vill undvika mörka handflator. Se till att arbeta in krämen ordentligt för ett hållbarare resultat.

5 saker att tänka på

 • Om du inte använt Brun-utan-sol tidigare, kan det vara en bra idé att välja en spray-produkt. Det gör det lättare att få ett jämnt resultat.
 • Om du är ute efter mycket färg, är ofta en lotion lite mer intensiv i den bruna tonen än en spray.
 • Många Brun-utan-sol produkter innehåller extrakt som ger huden ett visst skimmer. Om du inte gillar detta, tänk på att välja en matt variant.
 • Applicera din produkt ett par gånger tätt i följd, för att få ett jämnare och mer hållbart resultat.
 • Undvik att använda dina bästa kläder direkt efter applicering, då det finns viss risk att produkten färgar av sig.

3 produkter du bör överväga
Star5
Sublime Bronze Self Tanning från L'Oreal Paris
 • Fantastiskt pris!
 • Ger en jämn färg
 • Doftar gott

Sublime Bronze Self Tanning från L'Oreal Paris

Smälter direkt in i huden och ger en jämn spridning. Bronsfärgad brun ton. Återfuktar och ger en vacker lyster under 12 timmar.

Ev. priser är från 2024-04-04 och är exkl frakt.

Star4
ACO Brun utan sol
 • Jämn, brun färg som inte skiner så mycket
 • Effektiv och håller länge

ACO Brun utan sol

Skonsam och effektiv produkt till ett bra pris! Genererar en fin och vacker brun ton i huden efter så lite som 4 timmar. Det är en self tan lotion som utöver sin solbränneeffekt är effektivt återfuktande.

Ev. priser är från 2024-04-21 och är exkl frakt.

Star3
En lyxigare brunkräm
 • Mycket glans och lyster

En lyxigare brunkräm

Aroma Confort Gradual Glow Hydrating Body Milk är ett lite mer exklusivt alternativ som återfuktar huden och ger en gradvis gyllene ton för varje gång du använder den.

Ev. priser är från 2024-04-04 och är exkl frakt.

Butiker som säljer brun utan sol-krämer
Bangerhead
Bangerhead
Bangerhead är en hemsida som säljer skönhetsprodukter från en mängd olika kända märken. Bangerhead säljer produkter för hud- och hårvård samt smink från märken som Redken, L'Oréal m.fl. Hos Bangerhead beställer du enkelt hem dina varor och kan sedan hämta ut dem hos närmaste postutlämning, Bangerheads vision är att du ska kunna hämta dina varor inom 48 timmar.
Buyers club
Buyers club
Buyers club erbjuder en bred nätshopping med mängder av produkter från en mängd produktkategorier. Hos Buyers club hittar du köksprodukter, kläder, skor, gamingprodukter, boxar med mera. Buyers club anpassar sig efter efterfrågan och har allt mellan himmel och jord.
Gents
Gents
Gents är en bred butik för män. Här finns produkter och tips för rakning, parfym, hudvård, hår osv., i detta stora och breda sortiment hittar du med stor sannolikhet precis de produkter som passar just dig. Gents har också en fysisk butik där du förutom att handla skönhetsprodukter också kan beställa tid hos barberare.
Nelly.com
Nelly.com
Nelly är ett företag som säljer kläder, skor och accessoarer till kvinnor, män och barn. Här finns ett sotrt utbud av kläder, underkläder, ytterkläder, skor, det mesta du kan tänkas behöva till vardag och fest till rimliga priser. Nelly samarbetar med många kända, etablerade varumärken.
NordicFeel
NordicFeel
Nordicfeel är en av Sveriges största butiker när det kommer till kroppsvård, hudvård, smink med mera. Här finner du garanterat produkter från de största och mest kända varumärkena. Här finns allt från billigare enklare produkter ända upp till de mest exklusiva utbudet.
Svenskt Kosttillskott
Svenskt Kosttillskott
Svenskt Kosttillskott är ett marknadsledande företag som anser att kosttillskott inte bara är något för elittränare. Istället ska alla som tränar och bryr sig om sin hälsa finna vad de letar efter i företagets breda sortiment. Priserna är låga, leveranstiderna korta och servicenivån hög. Fraktfritt vid beställning över 600 kr!

Övriga butiker

Håller du inte med om att någon av de ovanstående butikerna faktiskt säljer brun utan sol-krämer? Påpeka gärna om någon butik hamnat fel.

Brun utan sol-krämer du kan köpa nu