Butiker som säljer blommor
Euroflorist
Euroflorist
Euroflorist är ett företag som gör det möjligt att på ett enkelt sätt skicka blommor till människor, privatpersoner eller på företag, över hela Europa. Euroflorist har ett utarbetat system och många floristmedlemmar som gör det enkelt, snabbt och smidigt att förmedla fantastiska blommor.
Interflora
Interflora
Interflora är ett stort företag för blomsterfackhandel och distribuerar s.k. blommogram genom mer än 800 butiker runt om i landet. Genom denna tjänst kan du enkelt skicka blommor till någon du bryr dig om, och blommorna levereras direkt till dörren av interflora. Genom interflora kan du också köpa blomstercheckar.
Odla.nu
Odla.nu
Hos Odla.nu finner du allt du behöver för att odla upp och sköta om din trädgård. Allt från den lilla inomhusodlaren till den dedikerade arboristen kan hitta bra saker hos Odla.nu. Odling går att bedriva året om så det är alltid läge att se över vad som behövs inför kommande säsong.

Övriga butiker

Håller du inte med om att någon av de ovanstående butikerna faktiskt säljer blommor? Påpeka gärna om någon butik hamnat fel.

Blommor du kan köpa nu