Enkla tips för att välja rätt bantningspiller när du köper på nätet

Bantningspiller

Att köpa bantningspiller på nätet är som att gå över ett minfält. Det finns nog få produkter som har så många derivat och tveksamma producenter som just bantningspiller och viktminskningsmedel. Det är alltså lönt att vara på sin vakt när man köper bantningspiller eller viktminskningsmedel på nätet.

Du har säkert hört det förut, men det första steget mot en smalare midja eller för att bli av extrakilona är att äta lite mindre, lite nyttigare och röra på sig mer. Du har säkert provat det innan och det är inte alltid så lätt. Det finns dock alternativ.

Bantningspiller eller viktminskningsmedel finns med olika funktioner, där de två vanligaste är fettförbrännande piller och den andra ger mättnadskänsla. Målet med alla kosttillskott som fungerar som bantningspiller är helt enkelt att du ska vilja äta mer samtidigt som kroppen gör av med mer av det fett som redan finns på kroppen.

När du provar ett bantningspiller bör du noggrannt läsa vad som står på förpackningen (kan läsas innan man köper produkten) så att du inte är i en riskgrupp som kan må dåligt av medlet. Självklart ska aldrig barn eller gravid ta bantningspiller och är du osäker bör du alltid kolla med din läkare först.

För de som har problem med att gå ned i vikt kan bantningspiller vara ett bra alternativ, framförallt om de ger en den extra positiva boosten att äta mindre och röra mer på sig, när man ser att kilona faktiskt börjar trilla av.

3 saker att tänka på

  • Få bantningspiller har en bevisad effekt som hjälper alla, inklusive de produkter vi tipsar om. Det betyder dock inte att de är verkningslösa, bara att det inte är säkert att de fungerar för alla.
  • Köp aldrig läkemedel och bantningspiller från webbsidor du inte känner igen och litar på, framförallt inte utländska sidor och aldrig från erbjudanden du fått från okända e-postavsändare.
  • Bantningspiller är inte en enkel genväg till en smalare midja men kan bidra till att få en annars hälsosam och kalorisnål livsstil att få större verkan på din viktminskning.

2 produkter du bör överväga
Star5
Lepigen X-strong
  • Storsäljare
  • Kan dämpa hunger

Lepigen X-strong

Lepigen X-strong är Lepigens storsäljare som kan dämpa hunger och öka fettförbränningen.

Ev. priser är från 2024-06-09 och är exkl frakt.

Star4
Bodyshock Reducer Pills
  • Piller som driver ut fett och vätska
  • Slim-up-effekt

Bodyshock Reducer Pills

Bodyshock Reducer är ett kosttillskott som innehåller chitosan som minskar fett- och vätskeansamlingen i kroppen. Ett slim-up-piller som ska tas dagligen. Denna förpackning innehåller en kur för 30 dagar.

Ev. priser är från 2024-04-28 och är exkl frakt.

Butiker som säljer bantningspiller
Lepigen
Lepigen
Lepigen är ett etablerat företag som säljer kosttillskott, med främsta fokus på viktminskning. Här finns ett brett utbud av produkter till fina priser för dig som vill gå ner i vikt eller har bristande intag av vitaminer och mineraler. Du erbjuds snabba leveranser och många fina erbjudanden.
Svensk Hälsokost
Svensk Hälsokost
På Svensk Hälsokost har man stenkoll på allt som gäller naturmedicin, hälsa och wellness. Mottot talar om snabba och trygga leveranser samt ett kvalitativt sortiment med bredd. Priserna hålls låga och kundservicen är välutvecklad - här behöver ingen kund gå undrandes över vad det egentligen är man beställt. Fri frakt gäller dessutom, vid köp över 500 kr!
Svenskt Kosttillskott
Svenskt Kosttillskott
Svenskt Kosttillskott är ett marknadsledande företag som anser att kosttillskott inte bara är något för elittränare. Istället ska alla som tränar och bryr sig om sin hälsa finna vad de letar efter i företagets breda sortiment. Priserna är låga, leveranstiderna korta och servicenivån hög. Fraktfritt vid beställning över 600 kr!

Övriga butiker

Håller du inte med om att någon av de ovanstående butikerna faktiskt säljer bantningspiller? Påpeka gärna om någon butik hamnat fel.