Enkla tips för att välja rätt anti rynk-produkter när du köper på nätet

Anti rynk-produkter

Antirynkprodukter är ett sätt för dig med mogen hy att vårda din hy och reducera rynkor. En hy som behåller sin naturliga fuktbalans och får mycket omsorg åldras inte lika snabbt. På nätet hittar du ett brett utbud av antirynkprodukter i olik utföranden. Här finns möjlighet att botanisera tills du hittar vad som passar just dig.

Antirynkprodukter finns både som oljor och krämer, vanligast är krämer. Antirynkprodukter återfuktar din hud och ger den näring. Krämerna och oljorna är berikade med vitaminer och mineraler som är särskilt nyttiga för mogen hy. Huden återfuktas och hålls smidig, vilket minskar tendenserna till rynkor. Oljorna fungerar på samma sätt som krämerna, men passar inte lika bra till den som har fet hy, då det är svårare att få olja att tränga in i fet hy.

Att använda sina antirynkprodukter regelbundet lägger grunden för en stabil och välvårdad hy. Det är viktigt att huden kommer i balans och vänjer sig. Använd din kräm eller olja regelbundet och dagligen för bästa resultat. Var i övrigt rätt om huden under tiden, använd aldrig vanlig tvål i ansiktet och använd en skonsam sminkborttagning. Var också noga med att sola försiktigt och använda bra solkräm, annars påskyndar solen åldrandet av huden.

5 saker att tänka på

 • Välj antirynkprodukt efter din hudtyp. Antirynkkrämer är anpassade för olika hudtyper och oljor passar mindre bra till en fet hy. För att behandlingen ska fungera optimalt behöver krämen vara anpassad efter din hudtyp.
 • Kombinera din antirynkprodukt med en bra hudkräm som hjälper till att återfukta huden.
 • Kombinera din antirynkprodukt med en ansiktsrengöring som är skonsam mot huden och inte torkar ut. Använd ALDRIG vanlig tvål i ansiktet, det torkar snabbt ut huden.
 • Rådfråga en hudterapeut om du är osäker på vilka antirynkprodukter som passar just dig. Där kan du få bra tips även om din övriga hudvård och hur du bör vårda huden för bästa möjliga antirynk-resultat.
 • Använd antirynkprodukten regelbundet även på sommaren. Det är viktigt när huden utsätts för mycket sol, som kan skynda på hudens åldrande.

3 produkter du bör överväga
Star5
Anti age-serum fårn The Ordinary
 • Näringsrikt och serum
 • Klarnar upp hudtonen
 • Minskar ålderstecken

Anti age-serum fårn The Ordinary

Veganskt högkoncentrerat oljeupplöst vitamin C-derivat i vitamin F. C-vitaminen verkar på ditt hud på ett sätt som klarnar upp hudtonen och minskar ålderstecken. Ger även huden lyster!

Ev. priser är från 2024-04-21 och är exkl frakt.

Star4
Peter Thomas Roth anti age dagkräm
 • Reducerar effektivt rynkor och linjer
 • Ger ett hållbart resultat
 • Effektivt vårdande dagkräm

Peter Thomas Roth anti age dagkräm

Antioxidantiskt dagkräm med aktiva anti ageing-ingredienser. Återupplivar och återfuktar huden effektivt, fastheten förbättras. Krämen ska användas dagtid och passar alla hudtyper.

Ev. priser är från 2024-04-04 och är exkl frakt.

Star3
DECLÉOR Anti-Ageing kit
 • Allt man behöver för vård av en mogen hy
 • Högsta kvalitet

DECLÉOR Anti-Ageing kit

Ett riktigt lyxigt kit med antirynkprodukter. En perfekt gåva när du vill skämma bort dig själv eller någon annan. Den här boxen är full med antirynkprodukter av högsta kvalité som återfuktar och stärker och stramar upp din hy för att skydda den mot åldrande och yttre påfrestningar.

Ev. priser är från 2024-04-04 och är exkl frakt.

Butiker som säljer anti rynk-produkter
Apotek365
Apotek365
Apotek365 är en nätbutik med fokus på receptfria läkemedel, skönhetsprodukter och hälsotillskott. Apotek365 är helt nätbaserat och erbjuder tusentals apoteksrelaterade produkter till bra priser. I det bred sortimentet finns produkter från kända tillverkare. Också ett bra ekologiskt sortiment.
Eleven
Eleven
Eleven är en mycket stor ehandelsbutik för kropp och skönhet. De säljer hud- och hårvårdsprodukter, parfym, makeup och mycket mer. Här hittar du ett stort sortiment till fina priser, och Eleven jobbar bara med kända och respekterade märken av hög kvalité. Här finns något för alla.
Hudoteket
Hudoteket
Hudoteket har sitt säte och sin historia i Jönköping där Hudotekets första salong fortfarande huserar. Hudoteket är i dag betydligt större med en stor onlinebutik och ett enormt utbud av produkter inom hälsa och skönhet. När du handlar från Hudoteket köper du mer än en produkt. Du köper också en historia, erfarenhet, passion och kunskap.
Meds.se
Meds.se
Meds.se är ett onlineapotek som vuxit stadigt sedan starten 2017. Meds.se säljer både receptbelagda och receptfria läkemedel med tillstånd från Läkemedelsverket. utöver detta erbjuder Meds.se ett stort sortiment relaterat till hälsa och skönhet. Med eds.se slipper du gå till apoteket när du är sjuk och kan kombinera dina inköpa av mediciner med inköp av skönhetsprodukter.
NordicFeel
NordicFeel
Nordicfeel är en av Sveriges största butiker när det kommer till kroppsvård, hudvård, smink med mera. Här finner du garanterat produkter från de största och mest kända varumärkena. Här finns allt från billigare enklare produkter ända upp till de mest exklusiva utbudet.
Svensk Hälsokost
Svensk Hälsokost
På Svensk Hälsokost har man stenkoll på allt som gäller naturmedicin, hälsa och wellness. Mottot talar om snabba och trygga leveranser samt ett kvalitativt sortiment med bredd. Priserna hålls låga och kundservicen är välutvecklad - här behöver ingen kund gå undrandes över vad det egentligen är man beställt. Fri frakt gäller dessutom, vid köp över 500 kr!
The Body Shop
The Body Shop
The Body Shop säljer härliga skönhetsprodukter som känns bra både för huden och samvetet. Här finns både produkter för kropp, ansikte och hår, allt med vårdande ingredienser och ljuvliga dofter. The Body Shop har tydliga värderingar och jobbar aktivt för rättvisa och jämlikhet. Företaget tar fram sina produkter med etiskt medvetna ingredienser, vilket gör skillnad för vår planet!

Övriga butiker

Håller du inte med om att någon av de ovanstående butikerna faktiskt säljer anti rynk-produkter? Påpeka gärna om någon butik hamnat fel.

Anti rynk-produkter du kan köpa nu