Enkla tips för att välja rätt anti rynk-produkter när du köper på nätet

Anti rynk-produkter

Antirynkprodukter är ett sätt för dig med mogen hy att vårda din hy och reducera rynkor. En hy som behåller sin naturliga fuktbalans och får mycket omsorg åldras inte lika snabbt. På nätet hittar du ett brett utbud av antirynkprodukter i olik utföranden. Här finns möjlighet att botanisera tills du hittar vad som passar just dig.

Antirynkprodukter finns både som oljor och krämer, vanligast är krämer. Antirynkprodukter återfuktar din hud och ger den näring. Krämerna och oljorna är berikade med vitaminer och mineraler som är särskilt nyttiga för mogen hy. Huden återfuktas och hålls smidig, vilket minskar tendenserna till rynkor. Oljorna fungerar på samma sätt som krämerna, men passar inte lika bra till den som har fet hy, då det är svårare att få olja att tränga in i fet hy.

Att använda sina antirynkprodukter regelbundet lägger grunden för en stabil och välvårdad hy. Det är viktigt att huden kommer i balans och vänjer sig. Använd din kräm eller olja regelbundet och dagligen för bästa resultat. Var i övrigt rätt om huden under tiden, använd aldrig vanlig tvål i ansiktet och använd en skonsam sminkborttagning. Var också noga med att sola försiktigt och använda bra solkräm, annars påskyndar solen åldrandet av huden.

5 saker att tänka på

 • Välj antirynkprodukt efter din hudtyp. Antirynkkrämer är anpassade för olika hudtyper och oljor passar mindre bra till en fet hy. För att behandlingen ska fungera optimalt behöver krämen vara anpassad efter din hudtyp.
 • Kombinera din antirynkprodukt med en bra hudkräm som hjälper till att återfukta huden.
 • Kombinera din antirynkprodukt med en ansiktsrengöring som är skonsam mot huden och inte torkar ut. Använd ALDRIG vanlig tvål i ansiktet, det torkar snabbt ut huden.
 • Rådfråga en hudterapeut om du är osäker på vilka antirynkprodukter som passar just dig. Där kan du få bra tips även om din övriga hudvård och hur du bör vårda huden för bästa möjliga antirynk-resultat.
 • Använd antirynkprodukten regelbundet även på sommaren. Det är viktigt när huden utsätts för mycket sol, som kan skynda på hudens åldrande.

3 produkter du bör överväga
Star5
100% Pure Potent Mushrooms & Peptides Antioxidant Concentrate
 • 100% ekologisk
 • Skyddar huden från yttre påfrestningar
 • Näringsrikt och återfuktande serum som verkar effektivt

100% Pure Potent Mushrooms & Peptides Antioxidant Concentrate

Ett ekologisk antirynkserum i smidig förpackning. Serumet är mycket omtyckt och får bäst-i-test. Verkar effektivt mot rynkor och skyddar huden mot yttre påfrestningar.

Ev. priser är från 2019-09-17 och är exkl frakt.

Star4
Dr. Temt Anti Aging Night Cream
 • Reducerar effektivt rynkor och linjer
 • Ger ett hållbart resultat
 • Effektivt vårdande nattkräm

Dr. Temt Anti Aging Night Cream

En vårdande antirynknattkräm som effektivt reducerar rynkor och linjer. Återfuktar och berikar huden med vitaminer för ett långvarigt resultat.

Ev. priser är från 2019-09-17 och är exkl frakt.

Star3
DECLÉOR Anti-Ageing kit
 • Allt man behöver för vård av en mogen hy
 • Högsta kvalitet

DECLÉOR Anti-Ageing kit

Ett riktigt lyxigt kit med antirynkprodukter. En perfekt gåva när du vill skämma bort dig själv eller någon annan. Den här boxen är full med antirynkprodukter av högsta kvalité som återfuktar och stärker och stramar upp din hy för att skydda den mot åldrande och yttre påfrestningar.

Ev. priser är från 2019-09-17 och är exkl frakt.

Butiker som säljer anti rynk-produkter
Eleven
Eleven
Eleven är en mycket stor ehandelsbutik för kropp och skönhet. De säljer hud- och hårvårdsprodukter, parfym, makeup och mycket mer. Här hittar du ett stort sortiment till fina priser, och Eleven jobbar bara med kända och respekterade märken av hög kvalité. Här finns något för alla.
Kronans Apotek
Kronans Apotek
Kronans Apotek är Sveriges tredje största apotekskedja med över 325 apotek i hela Sverige och försäljning av apoteksvaror på webben.
Lyko
Lyko
Lyko säljer skönhets- hår och hudvårdsprodukter på nätet till fina priser. Lyko strävar efter att erbjuda ett brett sortiment där du som kund garanterat ska hitta det du letar efter, få hem produkterna av hög kvalité med snabb leverans. Lyko jobbar med kända varumärken och har en certifiering av Trygg e-handel, det är säkert och tryggt att handla hos Lyko.
Svensk Hälsokost
Svensk Hälsokost
På Svensk Hälsokost har man stenkoll på allt som gäller naturmedicin, hälsa och wellness. Mottot talar om snabba och trygga leveranser samt ett kvalitativt sortiment med bredd. Priserna hålls låga och kundservicen är välutvecklad - här behöver ingen kund gå undrandes över vad det egentligen är man beställt. Fri frakt gäller dessutom, vid köp över 500 kr!
Swedish beauty factory
Swedish beauty factory
Swedish beauty factory är en butik med passion för allt inom skönhet. Från smink och hårvård till hudvård och parfym. Swedish beauty factory sammanfattar sina skönhetsprodukter som "high end beauty and skin care". Vad du än söker inom skönhet och kroppsvård kommer du hitta hos Swedish beauty factory.
Swiss clinic
Swiss clinic
Swiss clinic kallar sig för en disruptor på skönhetsmarknaden. Det vill säga ett företag som rör om inom sitt produktsegment. Swiss clinic vill göra skönhetsbehandlingar tillgängliga för fler än de mest välbärgade konsumenterna. Med slagkraftiga priser och behandlingar som går att genomföra hemma i stället för på kliniker hoppas Swiss clinic på att kunna göra äkta skönhetsvård tillgänglig för fler.
Yves Rocher
Yves Rocher
Hos Yves Rocher finns ett brett sortiment av produkter inom kategorier som smink, hudvård och hårvård. Ofta finns aktuella erbjudanden som innebär extra förmånliga priser, och dessutom får man som kund premier vid beställning. Yves Rocher vill att man ska vara 100% nöjd - är man inte det får man pengarna tillbaka.

Övriga butiker

Håller du inte med om att någon av de ovanstående butikerna faktiskt säljer anti rynk-produkter? Påpeka gärna om någon butik hamnat fel.

Anti rynk-produkter du kan köpa nu