Enkla tips för att välja rätt ansiktsmasker när du köper på nätet

Ansiktsmask

En ansiktsmask är en bra komplement till din hudvård. En ansiktsmask återfuktar huden på djupet och ger lyster och glans åt en trött hy. En bra komplement till din vanliga hudkräm och bör för bästa resultat användas ca en gång i veckan, beroende på produkt och hudtyp.

Främst du som har tendenser till torr hy kan ha mycket nytta av att då och då unna dig en behandling med ansiktsmask. Ansiktsmasker finns i många olika utföranden med allt från lerextrakt till choklad, för en riktig djupbehandling av huden. Applicera och låt verka enligt anvisningar på förpackningen. Rengör noggrant, men undvik att använda tvål. Använd lämplig återfuktande ansiktsrengöring och låt torka.

Ansiktsmasker väljer du mycket efter tycke och smak. Vissa ingredienser har lite olika effekt på huden, välj efter vad just din hy behöver. Ansiktsmasker finns både i engångs och flergångsförpackningar. Vi rekommenderar att du provar dig fram med engångsförpackningar tills du hittat en ansiktsmask som du och din hud trivs med. Använd den sedan en till ett par gånger i veckan, för optimalt resultat.

På nätet finns ett brett utbud av ansiktsmasker till bra priser. Om du hittat ett märke du trivs med blir det mycket lönsamt att köpa större förpackningar på nätet.

5 saker att tänka på

 • Använd ansiktsmask för en på djupet vårdande behandling av din hy. Använder du ansiktsmask regelbundet behåller din hy sin fuktbalans och blir inte lika känslig för påfrestningar som makeup och partiklar.
 • Välj ansiktsmask utifrån vad just din hudtyp behöver, det finns masker speciellt anpassade för både torr och fet hy.
 • Använd gärna ansiktsmasker med naturliga ingredienser, det mår huden bra av.
 • Prova dig fram med engångsförpackningar tills du hittat en mask som du och din hud trivs med, investera därefter i en större förpackning och använd din ansiktsmask regelbundet.
 • Det lönar sig att köpa ansiktsmasker på nätet, inte minst om du vet vilket märke du vill ha och vill köpa en större förpackning. Priserna är i regel mycket lägre än i butik.

3 produkter du bör överväga
Star4
Green Tea Watery Sheet
 • Mycket enkel och smidig att använda
 • Passar många olika hudtyper
 • Återfuktande

Green Tea Watery Sheet

En mycket smidig variant på ansiktsmask med grönt te. Ger lyster åt grå och trött hy.

Ev. priser är från 2024-03-18 och är exkl frakt.

Star4
Decléor ansiktsmask peeling
 • Effektiv

Decléor ansiktsmask peeling

En växtbaserad peeling-ansiktsmask som renar huden och tar bort döda hudceller. Förfinar hudytan och ger fräsch lyster. Applicera, låt verka i ett par minuter, torka bort!

Ev. priser är från 2024-04-21 och är exkl frakt.

Star3
Elemis ansiktsmask
 • Mycket effektiv
 • Nattmask som återfuktar rejält

Elemis ansiktsmask

En lyxig och dyrare ansiktsmask som fullkomligt dränker ansiktet i fukt som ger ansiktet en smidig och härlig känsla. Den här ansiktsmasken ska appliceras på kvällen och verka medan du sover. Det är nämligen på natten som huden reparerar och återhämtar sig. Passar alla hudtyper!

Ev. priser är från 2024-04-21 och är exkl frakt.

Butiker som säljer ansiktsmasker
Apotek365
Apotek365
Apotek365 är en nätbutik med fokus på receptfria läkemedel, skönhetsprodukter och hälsotillskott. Apotek365 är helt nätbaserat och erbjuder tusentals apoteksrelaterade produkter till bra priser. I det bred sortimentet finns produkter från kända tillverkare. Också ett bra ekologiskt sortiment.
Bodystore
Bodystore
Bodystore är en butik som säljer hälsokost och hälsoläkemedel på nätet. De inriktar sig på träning, hälsa och kost och här finner du ett stort utbud inom dessa kategorier. De har också ett stort utbud under kategorin Vegetarisk kost. Butiken ägs av Gymgrossisten, som är en annan nätbutik inriktad på träning kosttillskott för mycket aktiva.
Eleven
Eleven
Eleven är en mycket stor ehandelsbutik för kropp och skönhet. De säljer hud- och hårvårdsprodukter, parfym, makeup och mycket mer. Här hittar du ett stort sortiment till fina priser, och Eleven jobbar bara med kända och respekterade märken av hög kvalité. Här finns något för alla.
Hudoteket
Hudoteket
Hudoteket har sitt säte och sin historia i Jönköping där Hudotekets första salong fortfarande huserar. Hudoteket är i dag betydligt större med en stor onlinebutik och ett enormt utbud av produkter inom hälsa och skönhet. När du handlar från Hudoteket köper du mer än en produkt. Du köper också en historia, erfarenhet, passion och kunskap.
Meds.se
Meds.se
Meds.se är ett onlineapotek som vuxit stadigt sedan starten 2017. Meds.se säljer både receptbelagda och receptfria läkemedel med tillstånd från Läkemedelsverket. utöver detta erbjuder Meds.se ett stort sortiment relaterat till hälsa och skönhet. Med eds.se slipper du gå till apoteket när du är sjuk och kan kombinera dina inköpa av mediciner med inköp av skönhetsprodukter.
NordicFeel
NordicFeel
Nordicfeel är en av Sveriges största butiker när det kommer till kroppsvård, hudvård, smink med mera. Här finner du garanterat produkter från de största och mest kända varumärkena. Här finns allt från billigare enklare produkter ända upp till de mest exklusiva utbudet.
The Body Shop
The Body Shop
The Body Shop säljer härliga skönhetsprodukter som känns bra både för huden och samvetet. Här finns både produkter för kropp, ansikte och hår, allt med vårdande ingredienser och ljuvliga dofter. The Body Shop har tydliga värderingar och jobbar aktivt för rättvisa och jämlikhet. Företaget tar fram sina produkter med etiskt medvetna ingredienser, vilket gör skillnad för vår planet!

Övriga butiker

Håller du inte med om att någon av de ovanstående butikerna faktiskt säljer ansiktsmasker? Påpeka gärna om någon butik hamnat fel.

Ansiktsmasker du kan köpa nu