Enkla tips för att välja rätt rödcederolja när du köper på nätet

Rödcederolja
Rödcederolja (eller cederolja) är en naturlig olja som utvinns ur det röda virginiacederträdet. Ursprungligen utvanns rödcederolja (äkta rödcederolja) ur Libanoncedern men då detta träd är ovanligt numera så görs inte det längre på industriell basis. Rödcederolja används ofta mot skadedjur i hemmet som en naturlig och giftfri metod.

2 Produkter du bör överväga
Star5
Swedish red cedar

Swedish red cedar

75ml 100%-ig koncentrerad rödcederolja av märket "Swedish red cedar" som håller skadeinsekterna borta.

Ev. priser är från 2023-10-01 och är exkl frakt.

Star4
Redecker
  • Butiken har många produkter med rödceder
  • Doftar ljuvligt

Redecker

100% ren eterisk rödcederolja från rödcederträ. Denna rödcederolja har en avslappnande inverkan och kan användas mot fet hud och acne samt i huset för att motverka småkryp. Hos Jordklok.se finns också många andra produkter med rödceder.

Rabattkod: = Mossas hudvårdsprodukter innehåller lystergivande vitaminer och antioxidanter som motverkar hudens tidiga åldrande.

Rabattkod: = Fair Squareds omtyckta schampotvål med kokos- och olivolja balanserar talgproduktionen i hårbotten. Håret lämnas rent, mjukt och återfuktat.

Rabattkod: = Nurmes talltjärtvål passar alla hudtyper, framförallt torr hud. Tvålen har en behaglig rökig talldoft och är utmärkt i bastun och duschen.

Rabattkod: = TEKs glestandade kam i askträ är perfekt för utredning eller att applicera hårmasker/balsam med. Utmärkt att använda även i duschen och i blött hår utan att skada kammens struktur.

Rabattkod: = Slipp både svettlukt och onödiga kemikalier i armhålorna med Naturlig Deos krämdeodorant.

Rabattkod: = Lip Intimate Care erbjuder svensktillverkad intimvård baserad på ekologiska växtoljor och extrakt.

Rabattkod: = Imses produkter håller hög kvalitet och kan användas om och om igen! I sortimentet hittar du mensskydd, tvättlappar och pads.

Ev. priser är från 2023-10-01 och är exkl frakt.

Butiker som säljer rödcederolja
Smarta Saker
Smarta Saker
Smarta Saker säljer just smarta och funktionella produkter till hus och hem. Smarta Saker jobbar med en mängd olika designers, kända som okända, och skapar en marknad där deras produkter kan komma fram. Här finns roliga, finurliga och smarta lösningar på de flesta vardagsbekymmer.
Svensk Hälsokost
Svensk Hälsokost
På Svensk Hälsokost har man stenkoll på allt som gäller naturmedicin, hälsa och wellness. Mottot talar om snabba och trygga leveranser samt ett kvalitativt sortiment med bredd. Priserna hålls låga och kundservicen är välutvecklad - här behöver ingen kund gå undrandes över vad det egentligen är man beställt. Fri frakt gäller dessutom, vid köp över 500 kr!

Övriga butiker

Håller du inte med om att någon av de ovanstående butikerna faktiskt säljer rödcederolja? Påpeka gärna om någon butik hamnat fel.

Rödcederolja du kan köpa nu