Hyrbilsförmedlare där man kan boka hyrbilar
Avis
Avis
Avis är en av världens största aktörer när det kommer till biluthyrning. Genom Avis kan du hyra bilar i flera länder och du kan välja mellan många olika modeller. Avis erbjuder även en mängd extratjänster kopplat till ditt resande.
Budget
Budget
Budget erbjuder transportfordon för både privatpersoner och företag. Budget finns i mängder av länder världen över och erbjuder hyrbilar till ett mycket bra pris. Utöver konventionella hyrbilar hittar du här också skåpbilar och lastbilar.
Momondo.se
Momondo.se
Hos Momondo kan du hitta och jämföra priser på flyg till alla världens destinationer. En enkel sökning ger dig flera alternativ på resor helt efter dina premisser om datum och antalet resenärer. Momondo hjälper dig även att hitta hotell, hyrbil med mera.
MrJet
MrJet
MrJet är en tjänst som hjälper dig att hitta billiga resor, flyg, hotell, hyrbilar m.m. På MrJet kan du enkelt söka efter resor och jämföra priser mellan olika bolag och resdagar etc. Här kan du också enkelt boka och komponera din resa för bästa möjliga semester till lägsta möjliga pris.
Supersaver
Supersaver
På Supersavertravel älskar man att resa, och vill därför inget hellre än att hjälpa andra få så lyckade resupplevelser som möjligt. Sidan är lätt att navigera sig fram på, och det blir ett sant nöje att planera och boka sina semestrar. Supersavertravel är kopplat till hela 650 flygbolag och 80 000 hotell, så här finns alla förutsättningar för att hitta de mest prisvärda alternativen.
TravelStart
TravelStart
Travelstart hör till de största resebyråerna i landet. Här kan man på ett smidigt sätt boka både flygbiljetter, hotell, paketresor och hyrbil. Eftersom människorna bakom företaget själva älskar att resa ser man till att ha en kundservice i toppklass, och även erbjuda inspiration i form av resebloggar från olika ställen i världen.
Travelstore
Travelstore
Travelstore är en resebyrå online som kombinerar sökresultat från mängder av flyg och hjälper dig hitta de billigaste flygbiljetterna. Travelstore använder sig av en avancerad teknik för att sortera ut resorna åt dig, men du behöver bara göra en enkel sökning på Travelstores hemsida.

Övriga hyrbilsförmedlare

Håller du inte med om att någon av de ovanstående butikerna faktiskt säljer hyrbilar? Påpeka gärna om någon butik hamnat fel.