Hyrbilsförmedlare där man kan boka hyrbilar
Avis
Avis
Avis är en av världens största aktörer när det kommer till biluthyrning. Genom Avis kan du hyra bilar i flera länder och du kan välja mellan många olika modeller. Avis erbjuder även en mängd extratjänster kopplat till ditt resande.
Budget
Budget
Budget erbjuder transportfordon för både privatpersoner och företag. Budget finns i mängder av länder världen över och erbjuder hyrbilar till ett mycket bra pris. Utöver konventionella hyrbilar hittar du här också skåpbilar och lastbilar.
Momondo.se
Momondo.se
Hos Momondo kan du hitta och jämföra priser på flyg till alla världens destinationer. En enkel sökning ger dig flera alternativ på resor helt efter dina premisser om datum och antalet resenärer. Momondo hjälper dig även att hitta hotell, hyrbil med mera.
TravelStart
TravelStart
Travelstart hör till de största resebyråerna i landet. Här kan man på ett smidigt sätt boka både flygbiljetter, hotell, paketresor och hyrbil. Eftersom människorna bakom företaget själva älskar att resa ser man till att ha en kundservice i toppklass, och även erbjuda inspiration i form av resebloggar från olika ställen i världen.
Travelstore
Travelstore
Travelstore är en resebyrå online som kombinerar sökresultat från mängder av flyg och hjälper dig hitta de billigaste flygbiljetterna. Travelstore använder sig av en avancerad teknik för att sortera ut resorna åt dig, men du behöver bara göra en enkel sökning på Travelstores hemsida.

Övriga hyrbilsförmedlare

Håller du inte med om att någon av de ovanstående butikerna faktiskt säljer hyrbilar? Påpeka gärna om någon butik hamnat fel.