Butiker som säljer hund- och kattmat
Foderboxen
Foderboxen
Foderboxen är företaget som levererar färsktfoder direkt hem till dig och framförallt hem till din hund. Forderboxen tänker på hundens bästa och färskfoder är det som enligt Foderboxen är absolut bäst för din hund. Levereras inom Mälardalsregionen.
Granngården
Granngården
Granngården tillhandahåller allt du kan tänkas behöva för det jordnära livet. Hos Granngården kan du räkna med att hitta allt du kan tänkas behöva till allt från den lilla trädgården upp till det mindre lantbruket. Från spade till åkgräsklippare! Få dina varor hemskickade eller hämta upp dem fraktfritt i butik.
Kattkompaniet
Kattkompaniet
Kattkompaniet har inte ett halvdant utbud till lite olika husdjur - de har ett utbud helt tillägnat katten! Hos Katkompaniet finner man allt mellan himmel och jord till katten. Kattleksaker, luckor och omvårdnadsprodukter med mera. Kattkompaniet samarbetar med flertalet välkända varumärken som är erkända producenter av kattillbehör.

Övriga butiker

Håller du inte med om att någon av de ovanstående butikerna faktiskt säljer hund- och kattmat? Påpeka gärna om någon butik hamnat fel.