Hotellbokningstjänster där man kan boka hotell
Flygstolen
Flygstolen
Flygstolen är ett nätbaserat resebolag som säljer resor världen över. Här finner du ett stort utbud av flygresor till många destinationer runt om i världen och du kan också boka hotell, hyrbil eller enkelt skaffa dig en reseförsäkring via flygstolen.se.
Hotels.com
Hotels.com
På hotels.com kan du enkelt boka hotell och boende världen över, snabbt, enkelt och till ett trevligt pris. PÅ hotels.com kom har man sammanställt över 140 000 anläggningar världen över som du har möjlighet att boka ditt boende på, så du har att välja på för att du som kund ska hitta ditt optimala boende.
HotelSpecials
HotelSpecials
Hotelspecials erbjuder dig fina hotellerbjudanden och weekenderbjudanden på över 700 olika hotell och anläggningar över hela Sverige samt i Danmark. Här bokar du enkelt en härlig weekend eller hotell för tjänsteresa m.m. Hotelspecials vill att du ska få en bra boendeupplevelse och samarbetar därför med speciellt utvalda hotellpartners.
Momondo.se
Momondo.se
Hos Momondo kan du hitta och jämföra priser på flyg till alla världens destinationer. En enkel sökning ger dig flera alternativ på resor helt efter dina premisser om datum och antalet resenärer. Momondo hjälper dig även att hitta hotell, hyrbil med mera.
Scandic Hotels
Scandic Hotels
Scandic är en hotellkedja som är verksam över hela norden. På deras hemsida kommer du enkelt åt att boka rum, möte eller konferens på alla Scandics hotell. De värnar om din positiva boendeupplevelse och håller därför hög standard på sina rum och en god service.
TravelStart
TravelStart
Travelstart hör till de största resebyråerna i landet. Här kan man på ett smidigt sätt boka både flygbiljetter, hotell, paketresor och hyrbil. Eftersom människorna bakom företaget själva älskar att resa ser man till att ha en kundservice i toppklass, och även erbjuda inspiration i form av resebloggar från olika ställen i världen.
Trivago
Trivago
Trivago är en metasökmotor som jämför priser och erbjudanden på boenden. Trivago samarbetar med många bokningssidor runt om i världen, vilket gör det enkelt att hitta bästa möjliga pris på boende inför en resa. Här finns även recensioner och gästbetyg så att alla kunder ska känna sig trygga när de väljer boende.
Tui (fd Fritidsresor)
Tui (fd Fritidsresor)
TUI (fd Fritidsresor) är ett resebolag som erbjuder resor för personer, grupper, företag samt charter till förmånliga priser. TUI har ett mycket brett utbud av destinationer och här kan du även boka långväga tågresor och kryssningar. TUI strävar efter att du som kund ska bli nöjd med din semester och att det ska vara enkelt att boka, därför erbjuder de helhetslösningar så att allt ska kunna bokas på samma gång.

Övriga hotellbokningstjänster

Håller du inte med om att någon av de ovanstående butikerna faktiskt säljer hotell? Påpeka gärna om någon butik hamnat fel.