Rabattkoder och erbjudanden från butiker som säljer Golv
Kod Sista datum Beskrivning
2024-04-30 Under hela april har vi på Golvpoolen 5% extra rabatt på alla golv när man använder vår rabattkod: GOLV5X. Rabattkoden funkar på redan sänkta varor. Se erbjudandet hos Golvpoolen
Byggvarubutiker som säljer golv
Beijer byggmaterial
Beijer byggmaterial
Beijer byggmaterial har ett av Sverige största sortiment när det kommer till byggmaterial, trä och tak. Beijer byggmaterial täcker kundens behov oavsett om det gäller något litet projekt eller att renovera ett helt hus. Beijer byggmaterial har också ett digert utbud av elverktyg och mycket mer.
Buildor
Buildor
Buildor är uppstickaren bland alla de stora byggvaruhusen i Sverige. Hos Buildor finns allt för den som vill bygga, renovera och fixa. Buildor har också ett stort utbud av vitvaror, dörrar och belysning med mera.
Golvpoolen
Golvpoolen
"Bäst på golv, kakel och barum!", så beskriver Golvpoolen och kollar man in deras utbud kan man inte annat än hålla med. Hos Golvpoolen finns ett gediget utbud för dig som vill renovera eller bygga golv, badrum eller något annat relaterat. Snabba leveranser, direkt från onlinebutiken.

Övriga byggvarubutiker

Håller du inte med om att någon av de ovanstående butikerna faktiskt säljer golv? Påpeka gärna om någon butik hamnat fel.

Golv du kan köpa nu