Butiker som säljer ekologiska barnkläder
Babymarkt.se
Babymarkt.se
Babymarkt.se (fd. Pink or blue) erbjuder alla möjliga produkter till barn och bäbisar. Pink or blue jobbar endast med certifierade leverantörer för att kunderna ska känna sig trygga med allt de köper. Pink or blue samarbetar med såväl stora som små tillverkare för att kunna erbjuda ett sortiment som är så brett som möjligt.
Baby V
Baby V
Baby V är din babybutik på nätet. Med säte i Ängelholm och lång erfarenhet av babyprodukter så kan du vara trygg när du handlar hos Baby V. Hos Baby V hittar du inredning till barnrummet, barnvagnar, ekologiskt med mera. Allt till den minsta!
Ebbekids
Ebbekids
EbbeKids är en butik för barnkläder med stort fokus på hållbarhet, både för kläderna man säljer samt för miljön. Kläderna ska inte bara hålla till barnet utan även till syskon och kunna ges vidare till vänner. Hållbarhet på riktigt - och riktigt snygga barnkläder.
Elliotti
Elliotti
Elliotti är butiken med fokus på slow fashion och hållbarhet. Elliotti har ett härligt sortiment av kläder och textilier till baby, barn och vuxen. Här är materialen naturliga och du hittar kläder i bambu, merinoull, kashmir, linne och certifierad ekologisk bomull. Elliotti är butiken för dig som vill bidra till medvetenhet och etiskt fokus, samtidigt som du shoppar.
Geggamoja
Geggamoja
Gegamojja är onlineshoppen med funktionella och hållbara plagg till alla barn och bäbisar. Geggemojas sortiment är brett och här finns något för alla. Geggamoja har också leksaker, inredning till barnrummet och babyshowerpresenter med mera.

Övriga butiker

Håller du inte med om att någon av de ovanstående butikerna faktiskt säljer ekologiska barnkläder? Påpeka gärna om någon butik hamnat fel.