Enkla tips för att välja rätt dammsugarpåsar när du köper på nätet

Dammsugarpåsar

Dammsugarpåsar har länge varit en källa till mindre frustration då varje dammsugare i princip har olika typer av dammsugarpåsar. Detta gör att man, liksom bläckpatroner, måste veta exakt vilken dammsugarmodell man har för att veta vilken dammsugarpåse man ska köpa. Det vanligaste, och smartaste, är att ta med sig den gamla förpackningen när man går till affären men det är inte alltid man kommer ihåg det.

Därför är det ganska skönt att man numera kan köpa dammsugarpåsar på nätet. Man har då dammsugaren (och kanske också förpackningen till dammsugarpåsarna) nära tillhands och kan slå in modellnumret direkt på respektive webbsida som säljer dammsugarpåsarna. Sedan får man hem påsarna med A-post och bereonde på hur många man köper får man dem direkt i brevlådan i ett vanligt kuvert alternativt hämta ut dem på närmaste postutlämnningsställe.

Fördelen med att köpa dammsugarpåsar på nätet är alltså att man vet att man köper rätt typ av påse samt att man får dem hemskickade. Man kan även prenumerera på dammsugarpåsar så man får hem dem regelbundet utan att aktivt behöva beställa nya. Det är såklart smidigare och inte sällan billigare att köpa dem på nätet också - vilket gör att fler och fler väljer att just köpa dammsugarpåsar på nätet.

3 saker att tänka på

  • Ofta är det billigare att köpa dammsugarpåsar på nätet men det är framförallt smidigheten som gjort det så populärt att köpa dem.
  • Var mycket nogrann med att köpa rätt modell och se till att alla bokstäver i modellnamnet stämmer, så att du inte beställer fel dammsugarpåse.
  • Överväg att prenumenera på dammsugarpåsar istället för att köpa dem när du fått slut. Du slipper en halvtråkig syssla och hamnar aldrig i en situation där du inte kan dammsuga för att du inte har påsar hemma.

3 butiker du bör överväga
Star5
Dammsugarpåsar.nu
  • Stort utbud
  • Låga priser
  • Snabb leverans

Dammsugarpåsar.nu

Dammsugarpåsar.nu är den största sidan och nätbutiken när det gäller att köpa dammsugarpåsar på nätet. De har ett mycket stort utbud och en lång rad olika dammsugarmodeller.

Dammsugarpåsar.nu säljer förutom vanliga dammsugarpåsar även kopior och lågprisvarianter och därtill även bra tillbehör till dammsugare.

Ev. priser är från 2021-07-18 och är exkl frakt.

Star4
Clas Ohlson
  • Lätt att hitta rätt
  • Välkänd butik

Clas Ohlson

Välkända Clas Ohlson har ett brett utbud av dammsugarpåsar på sin webbsida. Här kan du enkelt filtrera dammsugarpåsar via varumärke mm och hitta den dammsugarpåsen du behöver.

Ev. priser är från 2021-07-18 och är exkl frakt.

Star3
NetOnNet - dammsugarpåsar
  • Billigt

NetOnNet - dammsugarpåsar

NetOnNet har ett stort utbud av dammsugarpåsar för kända och mer okända märken.

Ev. priser är från 2021-06-28 och är exkl frakt.

Butiker som säljer dammsugarpåsar
Dammsugarpåsar.nu
Dammsugarpåsar.nu
Dammsugarpåsar.nu har dammsugarpåsen för dig. De har ett brett utbud av dammsugarpåsar för olika märken och modeller, för att du ska kunna hitta dammsugarpåsen som passar just dig. De lovar snabba leveranser med A-post redan samma dag.
eNemo
eNemo
eNemo säljer billiga vitvaror på nätet och har gjort så i Sverige sedan 2011. eNemo fokuserar på vitvaror, VVS produkter och hushållningsapparater. Här finns det mesta som kan tänkas behövas i ett välutrustat hem. Varorna hos eNemo är av hög kvalitet och levereras direkt från eNemos egna lager.
NetOnNet
NetOnNet
NetOnNet är ett nätbaserat företag med en enkel affärsidé - Att sälja hemelektronik till ett lägre pris än i fysiska butiker. Här finns ett enormt utbud av hemelektronik av alla de slag, här kan du hitta komponenter för hela ditt hem till fina priser. De stora volymerna gör att NetOnNet kan hålla priserna nere.
Tretti
Tretti
Hos Tretti hittar du vitvaror och hushållsapparater till bra priser. Sortimentet är stort, och butiken utvaldes till Årets e-handlare 2011. Fri frakt gäller inom hela landet!

Övriga butiker

Håller du inte med om att någon av de ovanstående butikerna faktiskt säljer dammsugarpåsar? Påpeka gärna om någon butik hamnat fel.

Dammsugarpåsar du kan köpa nu