Club Med logo
Club Med
Club Med erbjuder mängder av resorter, den ena mer paradisisk än den andra. Här kan du bara slappna av och njuta av livet, i nyfunna vänners lag! På den väluppbyggda hemsidan får du dessutom tillgång till aktuella erbjudanden, för extra förmånliga priser.
Flixtrain logo
Flixtrain
Flixtrain är ett globalt reseföretag som hjälper dig att upptäcka världen till ett lågt pris. Flixtrain säljer billiga tågbiljetter och bussbiljetter för dig som vill resa på ett miljövänligt sätt. De gröna bussarna och tågen hos Flixtrain uppfyller högsta säkerhets- och miljöstandarder och drivs av 100% förnybar energi. Ett smidigt, prisvänligt och flexibelt alternativ till att ta bilen!
Momondo.se logo
Momondo.se
Hos Momondo kan du hitta och jämföra priser på flyg till alla världens destinationer. En enkel sökning ger dig flera alternativ på resor helt efter dina premisser om datum och antalet resenärer. Momondo hjälper dig även att hitta hotell, hyrbil med mera.
Trivago logo
Trivago
Trivago är en metasökmotor som jämför priser och erbjudanden på boenden. Trivago samarbetar med många bokningssidor runt om i världen, vilket gör det enkelt att hitta bästa möjliga pris på boende inför en resa. Här finns även recensioner och gästbetyg så att alla kunder ska känna sig trygga när de väljer boende.
TT-Line logo
TT-Line
Hos TT-Line kan du hitta dina drömmars båtresa. TT-Line har bland annat den snabbaste förbindelsen mellan Skåne och norra Tyskland. Fartygen är både miljövänliga och säkra, vilket gjorde företaget till Årets Transport-företag 2000.
Tui (fd Fritidsresor) logo
Tui (fd Fritidsresor)
TUI (fd Fritidsresor) är ett resebolag som erbjuder resor för personer, grupper, företag samt charter till förmånliga priser. TUI har ett mycket brett utbud av destinationer och här kan du även boka långväga tågresor och kryssningar. TUI strävar efter att du som kund ska bli nöjd med din semester och att det ska vara enkelt att boka, därför erbjuder de helhetslösningar så att allt ska kunna bokas på samma gång.