
Följ med Johan & Nyström på en spännande resa in i kaffets värld. Lär dig om kaffets ursprung, från planta till kopp, och upptäck olika bryggmetoder för att få ut det bästa av din favoritdryck.




Om du någon gång druckit espresso i de små kaffebarer som finns i södra Italien, framförallt Napoli, då vet du ungefär hur den här espresson smakar.
Det höga inslaget av robusta gör att kaffet nästan helt saknar syra, istället finns det tydliga toner av jord och kakao.
Drick den gärna med socker. Så skulle en italienare ha gjort. Blandningen innehåller, Uganda Robusta Kaweri Plantation, Brasilien Mogiana Coop, El Salvador Las Delicias Estate och Nicaragua Royal. Hela bönor.
Bryggtips:
Dosering: 19 gram
Temp: 90 C
Bryggtid: 22-27 sek
Mängd: 55 ml





Om Köpa.se | info@kopa.se | © 2025 Köpa.se – Alla rättigheter förbehållna. | Ansvarsfriskrivning | Generella tips | Foton från Freedigitalphotos.net eller iStockphoto.