Bosch - Bosch CreationLine Köksmaskin Vit/Silver


Bosch - Bosch CreationLine Köksmaskin Vit/Silver

Exklusivt för vår E-handel säljer vi nu den här kraftfulla köksmaskinen för mångsidig matlagning och bakning!
Denna köksmaskin har inställbar hastighet i 7 steg samt pulsfunktion. Klarar även större degar på upp till 1.0 kg mjöl tack vare den starka motorn på 1000 watt. Degarna bearbetas i både sid och höjdled i den specialutformade bunken som har en kapacitet på upp till 2.7 kg kakdeg eller 1.9 kg jäsdeg. EasyArm Lift funktionen lyfter enkelt blandararmen med en knapptryckning. Sladden skjuter du enkelt in i sladdfacket efter användning och maskinen står stadigt på bänken under användning tack vare sugfötter av gummi.

Snabb och smidig förvaring av de medföljande tillbehören i praktisk tillbehörsväska som får plats i bunken. Alla tillbehör (utom köttkvarn) går att diska i maskin. Alla plastdelar som kommer i kontakt med livsmedel är BPA-fria.

Medföljande tillbehör: degkrok, ballongvisp och grovvisp, grönsaksskärare med 3 skivor, vändbarskärskiva, rivskiva och skiva för fin strimling, mixerkanna i plast 1,25 l, citurspress, extra bunke i plast, transparent lock med påfyllningsöppning, recept DVD.

100 dagar NöjdKund-erbjudande när du registrerar din produkt hos Bosch. Läs mer här: http://www.bosch-home.se/mybosch.html

Tänk på det här när du köper matlagning

Du kan läsa mer om detta i köpguiden för Matlagning

Andra rekommenderade produkter inom kategorin matlagning

Förslag på produkter inom kategorin matlagning