
Med denna köttklubba från Westmark kan du enkelt banka kött. Den är tillverkad i aluminium och har två olika sidor, en räfflad och en taggig, för att möra köttet på bästa sätt. Klubban är 25 cm lång.


Den fina jäskorgen från Westmark är designad för att alltid ge ditt bröd en optimal jäsning. Korgen har en rund utformning och tillverkad i ljust pileflet. När ditt bröd har jäst i korgen får det ett charmigt mönster som degen behåller under bakning. Jäskorgen finns i tre olika storlekar som rymmer 750-1500 gram (17,5 cm), respektive 1000-1500 gram (20,5 cm) och 1500-2000 gram (24,5 cm) deg.

Steely köttklubba från Heirol är ett gediget verktyg, med en noga avvägd vikt som gör det enkelt att mjuka upp kött och förbereda det för tillagning. Den ena sidan är slät vilken gör den idealisk för att banka ut kött, medan den andra sidan är räfflad för att effektivt kunna lossa och möra även de hårdaste styckningsdetaljerna. Klubban är inte bara bra till kött, utan kan även användas för att krossa nötter och förbereda andra ingredienser för olika rätter.
Köttklubban är tillverkad i rostfritt stål, med ett plastfyllt handtag för att förhindra att vatten och smuts samlas. Den är utformad för att tåla daglig användning och kan enkelt rengöras i diskmaskinen. Du har dessutom tre års garanti, vilket understryker redskapets höga kvalitet.

Med den manuella köttkvarnen Frecher Fritz från Westmark blir det både enkelt och roligt att mala kött hemma. Två olika kvarnplattor i metall ingår. På så vis kan du variera önskad storlek och anpassa malningsgraden efter den rätt du vill tillaga. Tack vare en stark sugpropp i botten står kvarnen stadigt på bänken när du använder den. Kvarnen är tillverkad av plast och knivarna är gjorda av rostfritt stål.




Med en bra köttyxa i köksarsenalen håller dina vanliga knivar längre eftersom du kan använda yxan för de tuffare utmaningarna i köket. Den här robusta köttyxan från Westmark har ett nitat handtag och ligger bekvämt och säkert i handen. Ett utmärkt val för bearbetning av kött, till exempel när du vill separera brosk eller leder.

Med ett redskap som ligger bra i handen kan du få en läcker köttbit. Rösles kötthammare har en balanserad vikt mellan hand och hammarhuvud. Själva huvudet har två olika ytor - ett platt och ett räfflat. Det ger dig möjlighet att ta hand om ditt kött och banka det mört före stekning.

Om Köpa.se | info@kopa.se | © 2025 Köpa.se – Alla rättigheter förbehållna. | Ansvarsfriskrivning | Generella tips | Foton från Freedigitalphotos.net eller iStockphoto.