
En rejäl skärbräda tillverkad av massiv lönn, perfekt för både professionella kockar och hemmakockar. Den är mer hygienisk än plastalternativ och enkel att rengöra med varmt vatten och diskmedel. En robust och hållbar skärbräda som tål daglig användning.



Robust skärbräda i trä som håller i generationer! Tillverkad av nordisk ek i form av end-grain end-grain, med snidat handtag och skåra för köttsaft och andra vätskor.
OBS! Tål ej diskmaskin. För att rengöra skärbrädan, tvätta den med varmt vatten och diskmedel på båda sidor för att förhindra att den flisar sig. Låt den sedan torka. Blötlägg eller sänk inte ner den i vatten.
Om skärbrädan böjer sig, skölj båda sidorna med vatten och vänd den upp och ner så rätar den ut sig igen. Smörj in din skärbräda var 3-4:e vecka. För detta rekommenderar vi Boos Block Board Cream och Boos Block Mystery Oil.

Funktionell och smart skärbräda från Kockums Jernverk som är särskilt gjord för bröd. Skärbrädan har en praktisk uppsamlingsbricka som samla smulorna från brödet, vilket gör städningen mycket enkel. Skärbrädan har måtten 5,5 x 48 x 38 cm.
Brödskärbrädan är tillverkad av bok och trädets naturliga variation gör skärbrädan unik och vacker att titta på. Den är därför perfekt att ha framme på köksbordet när den inte används. Det rekommenderas att rengöra skärbrädan för hand och torka med en handduk. Det kan även vara en bra idé att olja in trät med matolja med jämna mellanrum.



Robust skärbräda från Mareld i tidlös design tillverkad i slitstarkt akaciaträ. Skärbrädan är skårad för att fånga upp köttsaft och smulor på båda sidor, detta för att främja användning av skärbrädans båda sidor. Om du använder och diskar båda sidor håller den längre och risken att skärbrädan skulle spricka eller slå sig minskar. Skärbrädan passar både till att förbereda maten och till att servera på. Bygg en härlig ost och charkbricka eller servera den hemgjorda pizzan.
Tips att lägga en antiglid matta under skärbrädan så ligger den still på bänken, samma typ du lägger under mattan på golvet. Innan första användningen, tvätta din skärbräda med varmt vatten med diskmedel och skölj den noggrant. Torka med en ren diskhandduk och låt den lufttorka helt.
För att hålla din träskärbräda i gott skick och förhindra att den spricker eller böjer sig, är det viktigt att olja den regelbundet. Applicera en livsmedelsklassad mineralolja eller bivaxbalsam på brädan någon gång i månaden eller vid behov. Låt oljan tränga in i träet i några timmar, sedan torka av eventuellt överskott med en ren trasa. För att förlänga livslängden på din skärbräda, använd båda sidorna. Detta förhindrar överdrivet slitage på en sida och främjar jämn användning. Kom ihåg att tvätta och olja båda sidorna regelbundet för att bibehålla hållbarhet.



En rejäl skärbräda med en praktisk ränna och hålighet för uppsamling av vätska och smulor.
Skärbrädan ska aldrig diskas i maskin eller blötläggas utan endast diskas för hand, och då under varmt vatten. Låt sedan brickan torka, för att sedan applicera Ironwood Gourmet Butcher Block oil för att förlänga livslängden av träet.
Innan första användningen är det även lämpligt att smörja in träet med oljan och låta den dra in ordentligt.
Längd: 38 cm
Bredd: 26,7 cm
Höjd: 3,2 cm
Material: Akacia


Stilrent skärredskap från Kockums Jernverk som är tillverkad av bok. Den naturliga variationen i trät gör varje skärbräda helt unik. Rengör skärbrädan för hand och torka den direkt efter med en trasa. Dessutom rekommenderas det att man olja in tärt med matolja med jämna mellanrum för bästa möjligha hållbarhet.
Skärbrädan har räfflor som samlar överflödig vätska. Förutom att skära bröd, frukt och grönt på skärbrädan så kan den också användas vid servering eller som en tapasbräda eller ost, korv och andra små snacks. Skärbrädan är perfekt till varje tillfälle - till vardags, till fest, när du är själv eller när du får gäster.

Robust skärbräda i trä som håller i generationer! Tillverkad av nordisk ek i form av end-grain end-grain, med snidat handtag och skåra för köttsaft och andra vätskor.
OBS! Tål ej diskmaskin. För att rengöra skärbrädan, tvätta den med varmt vatten och diskmedel på båda sidor för att förhindra att den flisar sig. Låt den sedan torka. Blötlägg eller sänk inte ner den i vatten.
Om skärbrädan böjer sig, skölj båda sidorna med vatten och vänd den upp och ner så rätar den ut sig igen. Smörj in din skärbräda var 3-4:e vecka. För detta rekommenderar vi Boos Block Board Cream och Boos Block Mystery Oil.


En vacker och robust skärbräda som är både praktisk och mångsidig, samtidigt som den är dekorativ när den står framme. RAW skärbrädan finns i sju olika storlekar: 43x19x1,5 cm., 32x24x2 cm., 32x15x1,5 cm., 40x30x2 cm., 37,5x17x1,5 cm., 32x22x1,5 cm. og 50x14x1,5 cm.
Skärbrädan är tillverkad av teak, vilket är ett vackert och robust högkvalitets material. Materialet Teak är CSR-godkänt. Dessutom är det nästa omöjligt att slita ut så länge man behandlar det korrekt. Det får aldrig köras i diskmaskin, utan rengör den för hand. Låt trät torka helt, innan du lägger den på plats. Börjar den lukta dåligt använder du grovt salt och en citron, och olja regelbundet in den med en födogodkändolja.
Om Köpa.se | info@kopa.se | © 2025 Köpa.se – Alla rättigheter förbehållna. | Ansvarsfriskrivning | Generella tips | Foton från Freedigitalphotos.net eller iStockphoto.