
Denna rejäla skärbräda är tillverkad i akaciaträ och har en praktisk ränna för att samla upp vätska och smulor. Perfekt för att skära upp kött, grönsaker eller bröd. Skärbrädan är enkel att rengöra för hand och bör oljas in regelbundet för att behålla sin fina finish.

Utrusta köket med en tålig och naturlig skärbräda som gör matlagningen både roligare och mer elegant. Tillverkad i teak håller den god kvalitet samtidigt som den utstrålar en unik personlighet. Du kan enkelt vända den och använda bägge sidor, utmärkt när du ska hacka eller skära olika ingredienser till middagen. Den noggranna och detaljerade konstruktionen erbjuder mer än vad ögat först ser och dess lätta konstruktion är idealisk för att skära upp grönsaker, saftigt kött med mera.
Medium 35,5 x 25,4 cm
Large 45,7 x 35,5 cm
Skärbrädan diskas för hand.


Stilrent skärredskap från Kockums Jernverk som är tillverkad av bok. Den naturliga variationen i trät gör varje skärbräda helt unik. Rengör skärbrädan för hand och torka den direkt efter med en trasa. Dessutom rekommenderas det att man olja in tärt med matolja med jämna mellanrum för bästa möjligha hållbarhet.
Skärbrädan har räfflor som samlar överflödig vätska. Förutom att skära bröd, frukt och grönt på skärbrädan så kan den också användas vid servering eller som en tapasbräda eller ost, korv och andra små snacks. Skärbrädan är perfekt till varje tillfälle - till vardags, till fest, när du är själv eller när du får gäster.




Läcker skärbräda tillverkad av ändträ från Skagerak. Skärbrädan har en klassisk men modern design. Skärbrädan har en ränna längsmed kanten som samlar upp vätska från när du skär dina råvaror.
Med denna läckra skärbräda i teakträ är det inga bekymmer att skära sitt kött. Den djupa rännan samlar vätskan från köttet, så att du slipper att det rinner ut på bordet. Dessutom kan du använda den dekorativa skärbrädan för att servera ditt skurna kött på.
Brädan är tillverkad av ett stycke trä som ger den en otrolig hårdhet, vilket skyddar dina knivar på ett unikt sätt. Det speciella ändträet ger också skärbrädan ett vackert utseende. Det är tillverkad med största omsorg och är lika bra vid serveringen som till att skära på.

Robust skärbräda från Mareld i tidlös design tillverkad i slitstarkt akaciaträ. Skärbrädan är skårad för att fånga upp köttsaft och smulor på båda sidor, detta för att främja användning av skärbrädans båda sidor. Om du använder och diskar båda sidor håller den längre och risken att skärbrädan skulle spricka eller slå sig minskar. Skärbrädan passar både till att förbereda maten och till att servera på. Bygg en härlig ost och charkbricka eller servera den hemgjorda pizzan.
Tips att lägga en antiglid matta under skärbrädan så ligger den still på bänken, samma typ du lägger under mattan på golvet. Innan första användningen, tvätta din skärbräda med varmt vatten med diskmedel och skölj den noggrant. Torka med en ren diskhandduk och låt den lufttorka helt.
För att hålla din träskärbräda i gott skick och förhindra att den spricker eller böjer sig, är det viktigt att olja den regelbundet. Applicera en livsmedelsklassad mineralolja eller bivaxbalsam på brädan någon gång i månaden eller vid behov. Låt oljan tränga in i träet i några timmar, sedan torka av eventuellt överskott med en ren trasa. För att förlänga livslängden på din skärbräda, använd båda sidorna. Detta förhindrar överdrivet slitage på en sida och främjar jämn användning. Kom ihåg att tvätta och olja båda sidorna regelbundet för att bibehålla hållbarhet.

En äkta mångsysslare och ett viktigt tillskott till din kulinariska arsenal, den här skärbrädan passar utmärkt till att hacka olika råvaror eller som ett vackert serveringsfat. Då den är gjord av teak, utsöndrar den oljiga hartser som håller den välmående, vilket innebär att den kräver mindre underhåll än till exempel bambu eller andra träslag. Samma lätta oljighet hjälper till att skydda den från fläckar lite bättre än de andra naturfiberskivor.
Skärbrädan bör diskas för hand.

Rund snygg serveringsbricka med handtag i akaciaträ från Ironwood Gourmet.
Passar perfekt som bricka för kallskuret och tapas, och med handtaget blir det smidigare att servera.
Mått: 30,5 cm i diameter, 1,2 cm tjock
Material: Akaciaträ
Skärbrädan ska aldrig diskas i maskin eller blötläggas utan endast diskas för hand, och då under varmt vatten. Låt sedan skärbrädan torka, för att sedan applicera Ironwood Gourmet Butcher Block oil för att förlänga livslängden av träet. Innan första användningen är det även lämpligt att smörja in träet med oljan och låta den dra in ordentligt.
OBS. Ironwood Gourmet Butcher Block Oil medföljer ej utan säljs separat.

Stilrent skärredskap från Kockums Jernverk som är tillverkad av bok. Den naturliga variationen i trät gör varje skärbräda helt unik. Rengör skärbrädan för hand och torka den direkt efter med en trasa. Dessutom rekommenderas det att man olja in tärt med matolja med jämna mellanrum för bästa möjligha hållbarhet.
Skärbrädan har räfflor som samlar överflödig vätska. Förutom att skära bröd, frukt och grönt på skärbrädan så kan den också användas vid servering eller som en tapasbräda eller ost, korv och andra små snacks. Skärbrädan är perfekt till varje tillfälle - till vardags, till fest, när du är själv eller när du får gäster.



En vacker och robust skärbräda som är både praktisk och mångsidig, samtidigt som den är dekorativ när den står framme. RAW skärbrädan finns i sju olika storlekar: 43x19x1,5 cm., 32x24x2 cm., 32x15x1,5 cm., 40x30x2 cm., 37,5x17x1,5 cm., 32x22x1,5 cm. og 50x14x1,5 cm.
Skärbrädan är tillverkad av teak, vilket är ett vackert och robust högkvalitets material. Materialet Teak är CSR-godkänt. Dessutom är det nästa omöjligt att slita ut så länge man behandlar det korrekt. Det får aldrig köras i diskmaskin, utan rengör den för hand. Låt trät torka helt, innan du lägger den på plats. Börjar den lukta dåligt använder du grovt salt och en citron, och olja regelbundet in den med en födogodkändolja.

Stilrent skärredskap från Kockums Jernverk som är tillverkad av bok. Den naturliga variationen i trät gör varje skärbräda helt unik. Rengör skärbrädan för hand och torka den direkt efter med en trasa. Dessutom rekommenderas det att man olja in tärt med matolja med jämna mellanrum för bästa möjligha hållbarhet.
Skärbrädan har räfflor som samlar överflödig vätska. Förutom att skära bröd, frukt och grönt på skärbrädan så kan den också användas vid servering eller som en tapasbräda eller ost, korv och andra små snacks. Skärbrädan är perfekt till varje tillfälle - till vardags, till fest, när du är själv eller när du får gäster.

En vacker och robust skärbräda som är både praktisk och mångsidig, samtidigt som den är dekorativ när den står framme. RAW skärbrädan finns i sju olika storlekar: 43x19x1,5 cm., 32x24x2 cm., 32x15x1,5 cm., 40x30x2 cm., 37,5x17x1,5 cm., 32x22x1,5 cm. og 50x14x1,5 cm.
Skärbrädan är tillverkad av teak, vilket är ett vackert och robust högkvalitets material. Materialet Teak är CSR-godkänt. Dessutom är det nästa omöjligt att slita ut så länge man behandlar det korrekt. Det får aldrig köras i diskmaskin, utan rengör den för hand. Låt trät torka helt, innan du lägger den på plats. Börjar den lukta dåligt använder du grovt salt och en citron, och olja regelbundet in den med en födogodkändolja.
Om Köpa.se | info@kopa.se | © 2025 Köpa.se – Alla rättigheter förbehållna. | Ansvarsfriskrivning | Generella tips | Foton från Freedigitalphotos.net eller iStockphoto.