
En robust skärbräda tillverkad av nordisk ek, designad för att hålla länge. Den har en praktisk ränna för att samla upp vätskor och ett snidat handtag för enkel hantering. Perfekt för alla typer av matberedning.

Stilrent skärredskap från Kockums Jernverk som är tillverkad av bok. Den naturliga variationen i trät gör varje skärbräda helt unik. Rengör skärbrädan för hand och torka den direkt efter med en trasa. Dessutom rekommenderas det att man olja in tärt med matolja med jämna mellanrum för bästa möjligha hållbarhet.
Skärbrädan har räfflor som samlar överflödig vätska. Förutom att skära bröd, frukt och grönt på skärbrädan så kan den också användas vid servering eller som en tapasbräda eller ost, korv och andra små snacks. Skärbrädan är perfekt till varje tillfälle - till vardags, till fest, när du är själv eller när du får gäster.


Snygg, stor och robust skärbräda från Mareld i tidlös design tillverkad i slitstarkt Akaciaträ. Skärbrädan är slät på bägge sidor, använd och diska bägge sidor då undviker du att den slår sig. Tips att lägga en antiglid matta under skärbrädan så ligger den still på bänken, samma typ tu lägger under mattan på golvet.
Innan första användningen, tvätta din skärbräda med varmt vatten med diskmedel och skölj den noggrant. Torka med en ren diskhandduk och låt den lufttorka helt.
För att hålla din träskärbräda i gott skick och förhindra att den spricker eller böjer sig, är det viktigt att olja den regelbundet. Applicera en livsmedelsklassad mineralolja eller bivaxbalsam på brädan någon gång i månaden eller vid behov. Låt oljan tränga in i träet i några timmar, sedan torka av eventuellt överskott med en ren trasa.
För att förlänga livslängden på din skärbräda, använd båda sidorna. Detta förhindrar överdrivet slitage på en sida och främjar jämn användning. Kom ihåg att tvätta och olja båda sidorna regelbundet för att bibehålla hållbarhet.

Stilrent skärredskap från Kockums Jernverk som är tillverkad av bok. Den naturliga variationen i trät gör varje skärbräda helt unik. Rengör skärbrädan för hand och torka den direkt efter med en trasa. Dessutom rekommenderas det att man olja in tärt med matolja med jämna mellanrum för bästa möjligha hållbarhet.
Skärbrädan har räfflor som samlar överflödig vätska. Förutom att skära bröd, frukt och grönt på skärbrädan så kan den också användas vid servering eller som en tapasbräda eller ost, korv och andra små snacks. Skärbrädan är perfekt till varje tillfälle - till vardags, till fest, när du är själv eller när du får gäster.



Den här skärbrädan från danska AIDA har en elegant fiskbensmönstrad design i akaciaträ, vilket ger den ett klassiskt och tidlöst utseende. Den mångsidiga skärbrädan är mycket praktisk i köket, men kan även användas som elegant serveringsbräda för många olika typer av rätter.
För optimalt underhåll rekommenderas att du alltid diskar skärbrädan för hand och torkar av den med en kökshandduk innan du låter den lufttorka. För att bevara träets naturliga skönhet rekommenderas regelbunden behandling med en livsmedelsgodkänd olja. Om skärbrädan skulle dra åt sig oönskad lukt kan du strö salt på området och gnugga med en halv citron – en enkel lösning för att hålla den fräsch och redo att användas.



Robust skärbräda i trä som håller i generationer! Tillverkad av nordisk ek i form av end-grain end-grain, med snidat handtag och skåra för köttsaft och andra vätskor.
OBS! Tål ej diskmaskin. För att rengöra skärbrädan, tvätta den med varmt vatten och diskmedel på båda sidor för att förhindra att den flisar sig. Låt den sedan torka. Blötlägg eller sänk inte ner den i vatten.
Om skärbrädan böjer sig, skölj båda sidorna med vatten och vänd den upp och ner så rätar den ut sig igen. Smörj in din skärbräda var 3-4:e vecka. För detta rekommenderar vi Boos Block Board Cream och Boos Block Mystery Oil.


Funktionell och smart skärbräda från Kockums Jernverk som är särskilt gjord för bröd. Skärbrädan har en praktisk uppsamlingsbricka som samla smulorna från brödet, vilket gör städningen mycket enkel. Skärbrädan har måtten 5,5 x 48 x 38 cm.
Brödskärbrädan är tillverkad av bok och trädets naturliga variation gör skärbrädan unik och vacker att titta på. Den är därför perfekt att ha framme på köksbordet när den inte används. Det rekommenderas att rengöra skärbrädan för hand och torka med en handduk. Det kan även vara en bra idé att olja in trät med matolja med jämna mellanrum.



Praktisk och hållbar trägaffel 23 cm tillverkad av nordiskt trä som behandlats med naturlig kallpressad linolja. Oljan tränger in i träets porer, vilket gör den betydligt starkare och framhäver träets naturliga struktur. Den fungerar perfekt för pannor och kastruller med beläggning.
För att förlänga livslängden rekommenderar vi att du oljar in gaffeln regelbundet och endast diskar den för hand.

Praktisk och slitstark stekspade tillverkad av nordiskt trä som behandlats med naturlig kallpressad linolja. Oljan tränger in i träets porer, vilket gör den betydligt starkare och framhäver träets struktur. Det fungerar perfekt för alla typer av kastruller och stekpannor.
För att förlänga dess livslängd rekommenderar vi att du oljar in din stekspade regelbundet och endast diskar den för hand.
Om Köpa.se | info@kopa.se | © 2025 Köpa.se – Alla rättigheter förbehållna. | Ansvarsfriskrivning | Generella tips | Foton från Freedigitalphotos.net eller iStockphoto.