
Detta set från Sage innehåller fyra olika sorters rökspån som ger en härlig röksmak till dina maträtter. Använd cherrywood till grönsaker, oak till rött kött, hickory till revben och mesquite till alla typer av mat. Rökspånen kan användas på grillen eller tillsammans med en rökpistol.

Är du galen i amerikansk barbecue och doften av nygrillat? Med hjälp av Holy Smoke BBQ Wood Chunks kan du skapa äkta barbecuekänsla hemma i din egen trädgård. Att använda sig av rökspån i olika smaker är ett spännande och gott sätt att ta grillningen tillnästa nivå, utveckla smakerna på dina favoriträtter och prova någonting nytt. Ett bra val både för den som är ny i grill- och rökvärlden och för den som rör sig vant runt elden.
Holy Smoke BBQ Wood Chunks finns i flera olika träslag, som du kan använda för att få fram olika smaker och hitta just dina favoriter. Körsbärsträ och alträ ger en söt och aningen fruktig smak som passar extra bra till fågel, fisk, nötkött och fläskkött. Äpple ger en mild och aromatisk smak som passar bäst till fisk, lamm och fläskkött. Valnöt och ek ger båda en intensiv och rik smak som passar mycket bra till nötkött, oxbringa, fläskkött och ribs.

Med rökspån från Muurikka är det möjligt att tillföra en rökig smak till den ingrediens som du inte trodde kunde bli läckrare. Här får du en påse med hela två liter rökspån så att det går att röka flera gånger.
Rökspånet kommer i flera olika smaker: äpple, körsbär, ek och bok. Äpple-sorten ger en lätt, söt arom till maten och passar utmärkt till fisk, kyckling, fläskkött och grönsaker. Körsbär-sorten tillför en fruktig arom och är perfekt till fisk, kyckling, fläskkött och viltkött. Ek-sorten är perfekt till fisk, lam, mörkt kött och ost där en stark arom tillförs. Bok-sorten ger en mellan-stark arom och är utmärkt till fisk, fläskkött och viltkött.


Weber har allt du behöver för att ta din grillning till nya höjder! Experimentera på ett spännande sätt genom att röka din mat på grillen. Du använder med fördel Webers Wood Chips Blend som är framtagna för att passa olika ingredienser. Den här varianten passar utmärkt när du vill tillaga fågel, exempelvis kyckling. Rökträblandningen är perfekt för nästa grillfest när du vill lyxa till det lite extra!
Specifikationer:
- Passar speciellt bra för rökning av fågelkött.
- Vikt: 0,7 kg.

Extrafilter till din Smoking Gun Pro från Sage! Med The Smoking Gun får du möjlighet att experimentera med helt nya rökiga och fantastiska smaker. Du gör enkelt det där lilla extra för din marinad, middag eller snacks. Ja - The Smoking Gun Pro kan användas till nästan allting! Detta Mesh-filter passar produkten och är enkelt att byta ut!
Specifikationer:
- Passar till The Smoking Gun Pro från Sage!



Varje matlagningstillfälle börjar med rätt bränsle. Big Green Eggs 100 % naturliga grillkol med FSC-kvalitetsmärkning är precis vad du behöver för en lyckad stund vid grillen. Grillkolet kommer från bok och avenbok och har extra lång brinntid. Du kan även tillsätta olika typer av Wood Chips från Big Green Egg för att tillföra en härlig, rökig smak.

Holy Smoke BBQ Smoke Chips är ett spännande och gott sätt att ta din grillning till nästa nivå, utveckla smakerna på dina favoriträtter och prova något nytt. De är enkla att använda och passar perfekt både för den som är ny i grill- och rökvärlden och för den som rör sig vant runt elden.
Du kan testa de olika träslagen för att få fram olika smaker och se vilken som är just din favorit. Körsbär ger en söt och aningen fruktig smak, som passar extra bra till fågel, fisk, nötkött och fläskkött. Äpple ger en mild och aromatisk smak som är bra till fisk, lamm och fläskkött. Valnöt och ek ger båda en intensiv och rik smak som passar bra till nötkött, oxbringa, fläskkött och ribs.

Håll köttet saftigt och smakrikt under rökning med ångrök-kitet i rostfritt stål till din Searwood® träpelletsgrill. Den unika designen passar in över Flavorizer® Bar och under grillgallret. Fyll bara pannans båda sidor med vatten för att tillföra fukt till värmen för indirekt, långsam rökning av tillbehör.

Holy Smoke BBQ Smoke Chips är ett spännande och gott sätt att ta din grillning till nästa nivå, utveckla smakerna på dina favoriträtter och prova något nytt. De är enkla att använda och passar perfekt både för den som är ny i grill- och rökvärlden och för den som rör sig vant runt elden.
Du kan testa de olika träslagen för att få fram olika smaker och se vilken som är just din favorit. Körsbär ger en söt och aningen fruktig smak, som passar extra bra till fågel, fisk, nötkött och fläskkött. Äpple ger en mild och aromatisk smak som är bra till fisk, lamm och fläskkött. Valnöt och ek ger båda en intensiv och rik smak som passar bra till nötkött, oxbringa, fläskkött och ribs.
Om Köpa.se | info@kopa.se | © 2025 Köpa.se – Alla rättigheter förbehållna. | Ansvarsfriskrivning | Generella tips | Foton från Freedigitalphotos.net eller iStockphoto.