
Denna rektangulära pizzasten är perfekt för att baka pizza i både ugnen och på grillen. Stenen är tillverkad av cordierit och tål höga temperaturer, vilket ger en spröd och god pizzabotten. Med denna pizzasten kan du enkelt göra hemmagjord pizza som smakar som på restaurang.

Tillaga en läcker, spröd pizza utan problem tack vare Forno pizzastenen från Morsø. Den keramiska pizzastenen består av en mellansten, en baksten och tre sidostenar, som alla motstår extremt höga temperaturer - upp till 1250°C. Värm upp stenen i god tid då det är nödvändigt att den är väldigt varm när du gräddar pizza.
Den optimala temperaturen på stenen när du bakar pizza är 250-300°C. När stenen är varm nog lägger du pizzan rakt på varefter du roterar den med jämna mellanrum för jämn gräddning. Det ska alltid vara liv i flammorna när pizzan tillagas. Efter några få minuter har en härliga pizza som smakar himmelskt. Dessutom är stenen särskilt bra till användning i Forno uteugn.

Denna pizzabaksten gör det extra smidigt och roligt att baka pizza. Bakstenens hållare på sidorna gör den mycket praktisk. Den tål upp till 230 grader, men vi rekommenderar att det värms upp långsamt. Den bör inte placeras direkt på en varm grill så ställ gärna in den innan grillen tänds.
Material: Stengods.
Tjocklek: 1,1 cm.

Grädda en läcker pizza med spröd botten samt fin skorpa med hjälp av denna pizzasten från Mustang. Stenen är tillverkad av Kordierit-sten och mäter 30, 5cm i diameter.
Den porösa stenen drar bort fukt från pizzan, vilket bidrar till det spröda resultatet. Stenen har en tjocklek på 8 mm och kan användas på både gasol- och kolgrill. Därutöver kan stenen användas i ugn.

Vill du kunna baka pizza som ett proffs hemma? Då kan du satsa på ett pizzastål från Mareld. Pizzastålet är en kraftig valsad plåt, 6 millimeter tjock, som du lägger i ugnen eller på grillen. Det ger en jämn och hög värme till din pizza, vilket i sin tur ger en frasigare botten och luftigare kant. Du kan även använda stålet för att laga smashade burgare med perfekt krispig stekyta (för bästa resultat bör stålet vara 250-290°C när du lägger på din färsboll).
Stålet mäter 37 x 33 centimeter och väger 5,5 kilo. Innan du lägger på din pizza bör du värma upp stålet på maxvärme i 40-60 minuter i ugnen eller på grillen. För att veta vilken temperatur stålet har kan du använda en IR-termometer.

Gourmetstål har skapar en revolution inom pizzabakning med deras unika pizzastål. Stålet är inspirerat av den klassiska pizzastenen och med det robusta materialet behöver du inte oroa dig för att den ska spricka vid temperaturförändringar. Pizzastålet fås i en rund design och finns i två olika storlekar på 30 cm, respektive 39 cm i diameter. Här på sidan hittar du också Gourmetståls fyrkantiga pizzastål i tre olika varianter.

En en pizzaplatta från Lodge Bakeware blir det enkelt att baka pizza hemma. Pizzastenen är tillverkad av gjutjärn, något som gör att den får en otroligt jämn uppvärmning och en utmärkt värmeisolering, så att du kan få till en krispig botten varje gång. Pannan är inbränd på förhand med olja, vilket ger den en naturlig non-stick-beläggning. Den har dessutom två handtag, så att du lätt kan lyfta den in och ut ur ugnen. Du kan med fördel kombinera den med silikonhandtagen Silicone Grips, som passar med samtliga produkter ur Bakeware-serien.
Pizzaplattans diameter är 35 centimeter. Den är 3 centimeter hög och är med handtagen 49 centimeter bred. Skötselråd: Vänta med att rengöra pizzaformen tills den har kallnat. Rengör den sedan genom att diska den för hand utan diskmedel och torka den helt torr. Spraya eller smörj in plattan med vegetabilisk olja och avsluta med att torka av med hushållspapper så att bara ett tunt lager olja återstår.

Den här stekpannan i lättviktsgjutjärn från Mareld är tunnemaljerad, med en 3D-mönstrad botten som ger en utmärkt stekyta och har goda släppegenskaper. Tack vare 3D-mönstret kommer råvaran upp en bit från ytan, vilket låter stekfett och vätska tränga undan och ger en jämnare stekyta med bättre Maillardeffekt. Stekpannans snygga handtag är tillverkad av ljust bokträ. Passar alla värmekällor inklusive induktion.
För att uppnå bästa möjliga resultat när du steker rekommenderas att du värmer upp stekpannan gradvis, för att skapa en jämn värmefördelning och undvika temperaturskiftningar. Diska med varmt vatten utan diskmedel. Torka av med en kökshandduk direkt efteråt. Om du bränner in pannan i ugnen är det viktigt att du skruvar av trähandtaget.
Stekpannan finns i två storlekar:
24 cm (bottendiameter 14 cm – perfekt på den lilla plattan).
28 cm (bottendiameter 18 cm).

Gör den läckraste, krispigaste pizzan på italiensk restaurang-nivå med hjälp av pizzastenen från Muurikka. Pizzastenen är särskilt anpassad för att användas i en vanlig ugn eller på grillen. Produkten är tillverkad corderite och har en keramisk beläggning. Materialet tål värme upp till 480° C så att du kan få det perfekta pizza-resultatet. Pizzastenen får inte placeras direkt mot gaslågan.
Dessutom är den runda pizzastenen utrustad med två praktiska handtag som gör det enkelt att flytta på stenen. Förutom till pizza så är stenen även utmärkt för bakning av bröd, bullar, tårtor och mera. Den kan även användas för tining av frusen pizza. Pizzastenen mäter 33 cm. i diameter.

Den här perforerade pizzaspaden från Mareld är det perfekta redskapet för att flytta pizzor till och från din pizzaugn. Tack vare den tunna designen med perforeringar är spaden enkel att föra in under pizzan, vilket gör att transporten från bakbänken till ugnen går lätt och smidigt – ett oumbärligt verktyg i varje pizzabagares hem.
Pizzaspaden är tillverkad av tåligt aluminium, med greppvänligt silikon på en del av skaftet som både skyddar dina händer mot värmen och ger dig ett stadigt tag när du hanterar dina pizzor. Pizzaspadens bredd är 30 centimeter, vilket gör att den passar till de allra flesta pizzaugnar.

Unna dig själv, familj och vänner på riktigt god pizza! Här har du allt du behöver för att ta den hemmagjorda pizzan till nästa nivå. Med en pizzaspade blir det så mycket enklare att grädda pizzan. Den här är tillverkad i aluminium med handtag av trä. För smidigast hantering av pizzan rekommenderas att du strör lite mjöl på spaden så att degen inte fastnar. När du är färdig med spaden kan handtaget tas av för enklare förvaring eller så kan du hänga upp spaden på en lämplig plats.
Essentials pizzasten i cordierit hjälper dig grädda din pizza med fluffigkant och krispig botten. Stenen går att använda i både ugn och på grill. Tål temperaturer upp till 800 grader. Stenen är rund och har en diameter på 36 cm.
Den rejäla pizzaskäraren från Essentials gör det lekande lätt att skära genom både topping och krispig pizzabotten. Kniven har en rundad form vilket ger en dynamisk rörelse som också lämpar sig till att hacka örter, perfekt när du ska göra en Chimichurri och behöver hacka mycket örter.
Förläng livslängden på dina produkter genom att diska dem för hand.

Njut av nygräddad napolitansk pizza – direkt från din Broil King®-grill. Den här rektangulära pizzastenen passar att lägga på grillgallret i alla fullstora gasolgrillar från Broil King®. På grillar av modellerna Baron™ och Crown™ kan du använda den istället för två av grillgallren, där den passar perfekt.
Om du vill optimera tillagningstemperaturen för din pizza kan du kombinera pizzastenen med en grillkupol, vilket bevarar temperaturen och ger ett ännu godare resultat. Ett smidigt sätt att förvandla din grill till en professionell pizzaugn.

Ta pizzabakningen till en helt ny nivå i ditt utekök. Den här pizzaugnen från Hällmark har en pizzasten i botten, vilket ger den autentisk, stenugnsbakad kvalitet till dina pizzor. Ugnen kan eldas både med gas eller ved, så att du kan värma ugnen snabbt men även välja att grädda på äkta italienskt maner. Uppvärmning med gas är klar på nolltid, medan vedeldad uppvärmning tar cirka 20 minuter.
Ugnen är tillverkad av rostfritt stål och monterad på en vagn med låsbara hjul för enkel förflyttning. Tack vare den inbyggda termometern kan du enkelt hålla koll på temperaturen under hela processen. Ugnsluckan är extra bred och den välisolerade skorstenen har rejäla handtag. Nertill sitter en askuppsamlare som du enkelt kan dra ut och tömma. Till ugnen medföljer pizzaspade, pizzaskärare, ugnsborste och skrapa. Även verktygskrokar medföljer, så att du kan ha dina redskap lättillgängliga på sidan av vagnen. Du har med andra ord allt du behöver för att baka läckra, saftiga pizzor med krispig botten som dina nära och kära kommer att minnas länge.
Det är inte bara pizza du kan baka i ugnen. Tack vare ugnens jämna värme och den stora tillagningsytan är möjligheterna oändliga. Baka eget bröd, bryn en köttbit, stek grönsaker eller varför inte baka en tårta?
Skyddsöverdrag medföljer, vilket du med fördel placerar över pizzaugnen när det är för kallt för att använda den. Du har två års garanti på hela produkten, så att du kan vara säker på att du kan ha glädje av den för många gräddningar framöver.


Laga läckra hemmagjorda pizzzor utomhus med LotusGrill Pizzastens. Pizzor bakade över träkol ger dig en fantastisk rökig smak medan stenen absorberar fukt under tillagningen vilket garanterar en krispig botten. Den speciella konstruktionen fördelar värmen jämnt över hela ytan och skapar en konsekvent bakningstemperatur. Använd även Pizzastenen i kombination med LotusGrill Grillock för att förvandla din LotusGrill till en flexibel och portabel pizzaugn.
OBS. LotusGrill Grillock säljes som separat vara.

Med Muurikkas pizzaugnsset för stekhäll Ø 58 cm kan du enkelt skapa autentiska pizzor med stenugnskänsla, direkt på din Muurikka-stekhäll. Setet är komplett och innehåller en ugnsdel, ett galler av rostfritt stål och en 8 mm tjock pizzasten av cordierite med en diameter på 30 cm. Perfekt för att njuta av stenugnsbakade pizzor i trädgården eller på utflykten!
När den varma luften från gasolbrännaren stiger genom gallret och cirkulerar i ugnen, samverkar den med pizzastenen för att skapa en jämn bakning och en krispig botten. Resultatet blir en supergod pizza som smakar precis som från en traditionell stenugn. Förutom pizza kan du även baka bröd och andra bakverk, vilket gör detta pizzakit till en mångsidig och oumbärlig del av ditt utekök.
Observera att ett lock till stekhällen samt en gasolbrännare krävs för användning och köps separat. För att undvika skador bör pizzastenen förvaras torrt och på en säker plats där den inte riskerar att slås omkull.
Om Köpa.se | info@kopa.se | © 2025 Köpa.se – Alla rättigheter förbehållna. | Ansvarsfriskrivning | Generella tips | Foton från Freedigitalphotos.net eller iStockphoto.