
Med Ooni Karu 16 pizzasten får du en krispig botten varje gång. Stenen är tillverkad av ett slittåligt material som bevarar värmen optimalt. Förutom pizza kan du även använda stenen för att baka bröd.

Kompakt portabel design, men med all kraft hos en stor pizzaugn. Ooni Karu 12 multi-fuel väger bara 12 kilo och kan eldas med både ved, kol eller gasbrännare. Den tål en maximal temperatur på 500°C, gräddar din pizza på bara 60 sekunder och låter dig nå den idealiska baktemperaturen på så lite som 15 minuter. Pizzasten ingår, så att du kan få till perfekt gräddade bottnar på dina pizzor. Perfekt på balkongen, på campingturen eller hemma i trädgården när du vill bjuda dina nära och kära på lyxig hembakad pizza.

Fenomenala pizzor, grillat gött, stekta grönsaker eller varför inte nybakat bröd? Med Karu 2 Pro pizzaugn från Ooni blir det enkelt att njuta av episka måltider utomhus. Den är utrustad med en uppgraderad ClearView™ helglasdörr, så att du enkelt kan hålla koll på tillagningsprocessen. Karu 2 Pro har även förbättrad luftflödeskontroll och kan förvärmas till tillagningstemperatur på bara 20 minuter. Pizzasten i cordfierite medföljer.
Pizzaugnen är tillverkad av pulverlackerat kolstål, med insida, bas, bränsletråg och ben i rostfritt stål. Den levereras med ett års garanti som standard, men du kan förlänga garantin till fem år genom att registrera din pizzaugn hos Ooni inom 60 dagar från leverans.

Det kan vara svårt att flytta den hemmagjorda pizzan från köksbordet till den varma ungen utan riktiga tillbehör. Oonis pizzaspade är tillverkad för just detta ändamål och den fina modellen i bambu kan användas med alla Oonis pizzaugnar. Spaden passar utmärkt till pizza med en diameter på upp till 30,5 cm och om du täcker den med en smula mjöl innan du fångar upp pizzan, märker du genast att den glider bra mycket lättare.

Gör lite extra av din pizzabakning med en läcker pizzaspade i bambu från Ooni. Denna stora bambuspade har plats till pizzor på upp till 35,5 cm i diameter. Spaden passar till Oonis största pizzaugn, närmare bestämt Ooni Pro och Kode 16-modellerna. Den fina spaden kan också användas som serveringsbricka till den färdiga pizzan eller till andra mindre rätter, t.ex. ett läckert tapasbord.

Få till en äkta krispig pizzabotten som i Italien med en pizzasten som används med pizzaugnen Koda 16! Materialet består av kordierit som tål höga temperaturer och som håller länge. Värmen fördelar sig jämnt över hela stenen. Att få till en lyckad gräddad pizza i en ugn har aldrig varit lättare!
Borsta av pizzastenen efter varje användning när den har svalnat. Därefter vänder du på stenen för att bränna bort mjölrester. Använd inte vatten eller rengöringsmedel för att rengöra pizzastenen.

Denna pizzabaksten gör det extra smidigt och roligt att baka pizza. Bakstenens hållare på sidorna gör den mycket praktisk. Den tål upp till 230 grader, men vi rekommenderar att det värms upp långsamt. Den bör inte placeras direkt på en varm grill så ställ gärna in den innan grillen tänds.
Material: Stengods.
Tjocklek: 1,1 cm.


Den här pizzaspaden från Ooni är det ultimata verktyget för dig som gärna gräddar panpizza och Chicago Deep Dish Pizza hemma i din pizzaugn. Pizzaspadens breda bladhuvud har nämligen en avfasad kant, som gör det enkelt att få loss och lyfta ut pizzan varje gång. Stålet har en högkvalitativ satinborstad finish som är både tålig, livsmedelssäker och enkel att rengöra, medan det starka och flexibla handtaget är enkelt att greppa och bekvämt att använda.

Den klassiska pizzatraditionen från Neapel är känd för sina välsmakande och enkla pizzor, som bakas i en riktigt varm stenugn. Inte nog med att Ooni från Skottland är rätt långt från Neapel, men om man ska tro de stolta skottarna och media som BBC samt The Independent, så kan du laga minst lika goda pizzor i din nya gas-pizzaugn. Koda-ugnen har plats till pizzor på upp till 30 cm i diameter, och den kompakta ugnen gräddar pizzan på nolltid. Du kan faktiskt grädda en pizza på bara 60 sekunder, och ugnen värms upp till maxtemperatur på 500°C efter bara 20 minuter.
Pizzaugnen levereras naturligtvis med en specialdesignad pizzasten och med i paketet följer även ett häfte med recept och tips. Ugnen har en inbyggd tändare och den värms upp med propangas precis som en gasolgrill eller -ugn. Gasen tillförs via en slang och ugnen passar till en regulator av svensk standard med ett truck på maximalt 30mbar. Slang och regulator ingår ej (finns här).

Essentials pizzasten i cordierit hjälper dig grädda din pizza med fluffigkant och krispig botten. Stenen går att använda i både ugn och på grill. Tål temperaturer upp till 800 grader. Stenen är rund och har en diameter på 36 cm.
Ta hand om din pizzasten och diska den för hand i varmt vatten utan diskmedel och torka av omgående.
Tips! Använd en pizzaspade från Essentials för att enkelt få in och ut din pizza ur ugnen eller grillen.

Skillnaden på en god pizza och en riktigt god pizza är pizzastenen. Det är ett måste om du älskar att baka egen pizza och vill få en spröd och läcker bottnen där fyllningen fortfarande är saftig och smakrik. Pizzastenen från HOLM är tillverkad av stengods och har en stor diameter på 33 cm. så att du enkelt kan göra stora pizzor till hela familjen. Stenen fungerar både i ugnen eller på grillen, detta då stengods klarar extremt höga temperaturer. Med till pizzastenen kommer ett krombelagt stativ som du kan ställa den i när pizzan ska serveras utan att göra märken i matbordet.

Tillaga en läcker, spröd pizza utan problem tack vare Forno pizzastenen från Morsø. Den keramiska pizzastenen består av en mellansten, en baksten och tre sidostenar, som alla motstår extremt höga temperaturer - upp till 1250°C. Värm upp stenen i god tid då det är nödvändigt att den är väldigt varm när du gräddar pizza.
Den optimala temperaturen på stenen när du bakar pizza är 250-300°C. När stenen är varm nog lägger du pizzan rakt på varefter du roterar den med jämna mellanrum för jämn gräddning. Det ska alltid vara liv i flammorna när pizzan tillagas. Efter några få minuter har en härliga pizza som smakar himmelskt. Dessutom är stenen särskilt bra till användning i Forno uteugn.


Ta ut pizzan ur ugnen lika lätt som stoppar in den med Oonis praktiska, perforerade pizzaspade. Spaden har ett långt handtag i glasförstärkt nylon, och dess skarpa kant gör det lätt att komma in under den färdiga pizzan när den ska ut ur ugnen. Den perforerade pizzaspaden i denna storlek har plats för en pizza med diameter på upp till 30,5 cm, och den passar till alla Oonis ugnar.
Om Köpa.se | info@kopa.se | © 2025 Köpa.se – Alla rättigheter förbehållna. | Ansvarsfriskrivning | Generella tips | Foton från Freedigitalphotos.net eller iStockphoto.