Köpa.se Logo
x
556 860
PRODUKTER
x
1 539
KATEGORIER
ARTISAN 6000MCT Santoku Rocking Japansk kockkniv 18 cm

Denna japanska santokukniv från Miyabi är tillverkad med traditionella metoder och modern teknologi. Kniven har ett blad av MicroCarbide MC63 pulverstål och ett skaft i pakkaträ, vilket ger en perfekt balans och komfort. Den är idealisk för att hacka grönsaker och andra ingredienser med precision.

2099 kr

Köksknivar
Knivar
Kockknivar
Bagaren och KockenKöp produkten hos Bagaren och Kocken
Liknande produkter
Mavrix Silikonfrisbee
59 kr
Stor & Liten
Upptäck spännande utomhusaktiviteter med Mavrix-frisbeen! Denna silikonfrisbee är designad för att flyga långt tack vare sin aerodynamiska konstruktion.
Mikoto kockkniv 14 cm
2799 kr
Bagaren och Kocken

Med Mikoto kockkniv från Miyabi får du en unik kombination av japanskt hantverk och tysk teknik, som är känd för sin utmärkta kvalitet och skärpa. Kniven tillverkas med hög precision och hantverksskicklighet, där varje kniv får sitt eget unika bladmönster som är enhetligt från spets till bolster. Damaskusmönstret ger inte bara kniven ett exceptionellt vackert utseende, utan levererar även en hårdhet på imponerande 63 HRC, något som sällan uppnås för köksknivar och gör kniven otroligt vass och tålig. Du får även ett bekvämt och säkert grepp tack vare det ergonomiska och välbalanserade Mikarta-handtaget.

Mikoto kockkniv är utformad för mångsidig användning och kan användas för en mängd olika uppgifter i köket, till exempel för att skära kött, fisk, frukt och grönsaker. Tack vare knivens balans och viktfördelning blir det enkelt att göra exakta och kontrollerade snitt, vilket gör den perfekt såväl för professionella kockar och hemmakockar som vill ha ett pålitligt och effektivt verktyg i köket. Kniven finns i flera storlekar och är ett oumbärligt verktyg i varje kök. Handdisk rekommenderas.

Fresh Kid Gosedjur Kanin 15 cm (Beige)
109 kr
Stor & Liten
Cutie Heads är en serie med världens sötaste och gosigaste mjukisdjur!
RAW 5000FCD Brödkniv 23 cm
2195 kr
Bagaren och Kocken

Denna fantastiska brödkniv är något som varje kök bör ha. Miyabi har med denna kniv satt en ny standard för köksknivar. Den häh kniven är gjord i 49 stållager som omfamnar knivens kärna. Taggarna på kniven är perfekta till att skära bröd och kniven är 23 cm lång.

 

Miyabi knivar och tillbehör är ett samarbete mellan Zwilling och Kockarna Rokusaburo Michiba, den första japanska Iron Chef och kocken Masaharu Morimoto, den mest berömda japanska Iron Chef. Miyabi knivar är gjorda med gamla japanska traditioner och modern tysk ingejörs- och fabrikstradition. Miyabi ger dig exceptionellt vassa knivar med raffinerad skönhet, finess och kvalitet som är så viktigt i den japanska kulturen. 

5000 MCD Shotoh Skalkniv 13 cm
2199 kr
Bagaren och Kocken

Den japanska knivkonsten är världskänd för sin elegans och sitt hantverk.

Bladets längd: 13 cm

Knivmärket Miyabi förkroppsligar essensen hos japanska knivar med en hög kvalitet och enorm skärpa.

 

Dessutom har Miyabis knivar en unik design som är svår att hitta någon annanstans på marknaden.

 

Miyabiknivarna finns i flera prisklasser där de lite högre erbjuder det där lilla extra men där alla håller en hög grundnivå i prestanda.

 

Miyabi 5000 MCD är kronjuvelen bland Miyabis olika knivserier. Det här är knivar som kombinerar det som japansk matlagning i grunden handlar om, förfining och estetik. Det ska se bra ut samtidigt som det ska fylla en funktion. Knivarna har skaft i Masurbjörk som ger dem ett unikt ljust utseende. Stålet på knivarna är gjorda i 101 lagers MC63-stål som har ishärdats i -196°C, vilket ger dem en otrolig hårdhet på 63 HRC. Knivarna har blivit slipade med en traditionell japansk teknik som kallas Honbazuke som ger knivarna en extraordinär skärpa. 

 

Shotoh är det japanska ordet för skalkniv. Skalknivar är små och smidiga knivar för att kunna användas mellan tummen och pekfingret. 13 cm är i det längsta laget för att vara en skalkniv, vilket gör den mer användbar när det kommer till att skära och skiva mindre grönsaker. 

6000 MCT Brödkniv 23 cm
1995 kr
Bagaren och Kocken

Bladets längd: 23 cm

Den japanska knivkonsten är världskänd för sin elegans och sitt hantverk.

 

Knivmärket Miyabi förkroppsligar essensen hos japanska knivar med en hög kvalitet och enorm skärpa.

 

Dessutom har Miyabis knivar en unik design som är svår att hitta någon annanstans på marknaden.

 

Miyabiknivarna finns i flera prisklasser där de lite högre erbjuder det där lilla extra men där alla håller en hög grundnivå i prestanda.

 

Miyabi 6000 MCT är en serie knivar med riktigt hög kvalitet, lätta att uppskatta för både proffs och entusiastiska hemmakockar. Designen är helt unik med sina skaft i pakkaträ och det hamrade stålet på bladen. Stålet på knivarna har en kärna av ett extremt hårt stål och två yttre hamrade lager. En kniv från 6000 MCT-serien har en extrem skärpa och är slipade med så kallad Honbazuke-slipning. Detta är knivar som är otroligt noggranna hantverk med flera tusen år av japansk förfining bakom sig. 

 

Brödknivar är bland de mer specialiserade knivarna i köket. Få knivar har en så specifik uppgift som en brödkniv har. Få uppgifter är dock så tillfredsställande att ha en riktigt bra kniv att utföra dem med som att skära upp ett fint bröd. En riktigt fin, vass, rejält tandad japansk brödkniv är en fröjd att använda. Det kan vara värt att betala det där lilla extra för, särskilt om den dessutom håller längre och har en helt unik fantastisk design. 

6000 MCT Artistan Kiritsuke, 24 cm
2529 kr
Bagaren och Kocken

Japansk universalkniv av modellen Kiritsuke, i serien 6000 MCT från Miyabi. Den här bladformen passar för de flesta uppgifter, men används i det japanska köket ofta för att tillaga sashimi och skära grönsaker.

Kniven har ett vackert skaft i pakkaträ som ger dig både komfort och balans. Det symmetriska bladet är slipat med Honbazuke-teknik, vilket säkerställer en otrolig skärpa. Du får en funktionell och balanserad kniv, väl lämpad för kökets utmaningar. Diska för hand under rinnande vatten med milt diskmedel och en svamp som inte repar.

Tomat Gjutjärnsgryta 2,5 liter, Röd
2194 kr
Bagaren och Kocken
Staubs fantastiska tomatgryta rekommenderas för alla som vill ha en pålitlig gjutjärnsgryta som sticker ut i mängden, vare sig du är den ambitiösa hemmakocken eller den professionella gastronomen. Låt kreativiteten flöda och bryt av den eleganta dukningen med denna röda färgklick för ett mer hemtrevligt och rustikt uttryck på middagsbordet. Precis som alla Staubs gjutjärnsgrytor är tomatgrytan utrustad med den patenterade lösningen av små ”spikes” på insidan av locket, den så kallade "nederbördseffekten", som gör att kondenserad ånga öser ner jämnt fördelat under tillagningen och gör maten ännu mer smakrik och saftig. 
 
Fungerar på alla värmekällor inklusive induktion och ugn. 
 
Grytan tål maskindisk men vi rekommenderar att du diskar den för hand.  
 
Diameter: 25 cm
Volym: 2,5 liter 
ARTISAN 6000MCT Santoku Japansk kockkniv 14 cm
1749 kr
Bagaren och Kocken

Miyabi är en produkt från Zwilling Group och är synonymt med äkta japanska knivar. Miyabi-knivar är autentiska, de försöker inte vara japanska, de ÄR japanska. Miyabi knivar tillverkas på samma sätt och med samma traditioner som de gamla kniv-mästarna. Knivarna tillverkas på Zwillings egna fabriker i Japan.

 

Specifikationer:

- 14 cm

- 6000 MCT

- Santokukniv 

Mizu Gyutoh kockkniv 24 cm
1999 kr
Bagaren och Kocken

Knivmärket Miyabi förkroppsligar essensen hos japansk knivkonst, som är världskänd för sin elegans och sitt högkvalitativa hantverk. Knivarna håller hög kvalitet och har en enorm skärpa – ett utmärkt val för varje seriös matlagare. Miyabis knivar har en unik design som är svår att hitta någon annanstans på marknaden. Knivbladen har en kärna av hårt MC63 mikrokarbid-pulverstål, som har CRYODUR®-härdats till en hårdhet på cirka 63 HRC. Kärnan är sedan omgiven av två lager Tsuchime-hamrat rostfritt stål. Den intrikata tillverkningen resulterar i en kniv som har ett elegant utseende, är otroligt tålig och som gör att råvarorna inte fastnar lika enkelt på bladet. Kniven tillverkas i Seki i Japan och levereras med livstidsgaranti på material- och produktionsfel.

Artisan 6000 MCT Knivset 3 delar
4675 kr
Bagaren och Kocken

Det perfekta knivsetet till dig som är på jakt efter hög kvalitet och skärpa i toppklass. De stilrena knivarna från Miyabi Artisan 6000 MCT-serien har en kärna av raffinerat SG2 hårt MC63 pulverstål, medan CRYODUR®-bladet är härdat och bidrar till riktigt god skärpa, korrosionsbeständighet och optimal bladflexibilitet. Bladet har dessutom en hårdhet på 63 HRC täckt med två lager hamrat rostfritt stål, vilket ger knivarna ett elegant och stilfullt utseende.

Utöver detta är det ergonomiska handtaget tillverkat i pakkaträ som ligger bekvämt i handen. Med detta knivset får du livstidsgaranti på material och produktionsfel. Knivarna tillverkas i Seki i Japan och setet innehåller en Gyutoh kockkniv 20 cm, en Shotoh grönsakskniv 13 cm och en Shotoh grönsakskniv 9 cm.

 

6000 MCT Shotoh Skalkniv 13 cm
1599 kr
Bagaren och Kocken

Den japanska knivkonsten är världskänd för sin elegans och sitt hantverk.

Bladets längd: 13 cm

Knivmärket Miyabi förkroppsligar essensen hos japanska knivar med en hög kvalitet och enorm skärpa.

 

Dessutom har Miyabis knivar en unik design som är svår att hitta någon annanstans på marknaden.

 

Miyabiknivarna finns i flera prisklasser där de lite högre erbjuder det där lilla extra men där alla håller en hög grundnivå i prestanda.

 

Miyabi 6000 MCT är en serie knivar med riktigt hög kvalitet, lätta att uppskatta för både proffs och entusiastiska hemmakockar. Designen är helt unik med sina skaft i pakkaträ och det hamrade stålet på bladen. Stålet på knivarna har en kärna av ett extremt hårt stål och två yttre hamrade lager. En kniv från 6000 MCT-serien har en extrem skärpa och är slipade med så kallad Honbazuke-slipning. Detta är knivar som är otroligt noggranna hantverk med flera tusen år av japansk förfining bakom sig. 

 

Shotoh är det japanska ordet för skalkniv. Skalknivar är utmärkta för det precisa noggranna arbetet i köket. En skalkniv är en kniv som ska vara liten och smidig för att vara enkel att arbeta med mellan tummen och pekfingret. Skalkniven är allra bäst när det kommer till frukter och grönsaker. 13 cm är i längsta laget för en skalkniv, vilket gör den lite bättre för att även skiva och skära frukter och grönsaker. 

ARTISAN 6000MCT Shotoh Skalkniv 14 cm
1599 kr
Bagaren och Kocken

Den perfekta kniven att snitta, skära och skala frukt och grönsaker med. Shotoh-kniven från Miyabi är en del av ARTISAN-serien och utrustad med skarpt blad till följd av Honbazuke finslipningen. Skaftet är tillverkat i mörkt, ådrat pakkaträ och dekoreras med ett fint mosaikemblem. Skalkniven har en bladlängd på 14 cm. 

Knivbladet har en kärna av MicroCarbide MC63 pulverstål som bäddats in i två lager rostfritt stål. Därutöver har bladet en autentisk Tsuchime-look - alltså en hamrad finish. Det ergonomiska handtaget ligger stabilt i handen. Skalkniven tål inte maskindisk utan ska diskas för hand. 

RAW 5000FCD Shotoh Skalkniv 9 cm
1295 kr
Bagaren och Kocken

Lätt och praktisk grönsakskniv från Miyabi som är perfekt till att skala och skära grönsaker samt till mindre köksarbete, Det korta knivbladet på 9 cm har en hard carbon-stål kärna vilket ger fantastiska skär-egenskaper. Kniven har en stål-kärna med FC61-grad stål och är belagt med 48 yttre leger med damaskus-designat stål, något som ger kniven sitt fantastiska mönster.

 

Miyabi knivar och tillbehör är ett samarbete mellan Zwilling och Kockarna Rokusaburo Michiba, den första japanska Iron Chef och kocken Masaharu Morimoto, japans mest berömda Iron Chef. Miyabi knivar är tillverkade med urgamla japanska traditionerna och modern tysk ingenjörs- och fabrikstradition. Miyabi ger dig exceptionellt vassa knivar med raffinerat skönhet, finess och kvalitet som är viktigt i den japanska kulturen. 

6000 MCT Gyutoh Kockkniv 20 cm
2112 kr
Bagaren och Kocken

Den japanska knivkonsten är världskänd för sin elegans och sitt hantverk. Knivmärket Miyabi förkroppsligar essensen hos japanska knivar med en hög kvalitet och enorm skärpa. Dessutom har Miyabis knivar en unik design som är svår att hitta någon annanstans på marknaden. Miyabiknivarna finns i flera prisklasser där de lite högre erbjuder det där lilla extra men där alla håller en hög grundnivå i prestanda.

Miyabi 6000 MCT är en serie knivar med riktigt hög kvalitet, lätta att uppskatta för både proffs och entusiastiska hemmakockar. Designen är helt unik med sina skaft i pakkaträ och det hamrade stålet på bladen. Stålet på knivarna har en kärna av ett extremt hårt stål och två yttre hamrade lager. En kniv från 6000 MCT-serien har en extrem skärpa och är slipade med så kallad Honbazuke-slipning. Detta är knivar som är otroligt noggranna hantverk med flera tusen år av japansk förfining bakom sig.

Gyutoh är japanska för kockkniv. Kockknivar i allmänhet är bra på mycket tuffa uppgifter i köket. 6000 MCT Gyutoh är inget undantag. Kött, fisk fågel, grönsaker, denna kniven fixar allt. Med bravur dessutom. Ska man satsa på en riktigt bra, vass kniv till knivsamlingen är denna att rekommendera.

Skärbräda Butcherblock 46cm x 46 cm x 7,5 cm
4138 kr
Bagaren och Kocken
BoosBlocks skärbräda/slaktarblock.
 
Läcker och robust skärbräda av massivt lönnträ. Skärbrädan passar utmärkt för både professionella kockar och hemmakockar. Mer hygienisk än plastskärbrädor eftersom den förebygger bakterietillväxt.

Olja in din skärbräda var 3-4 vecka. För detta rekommenderar vi Boos Board Cream och Boos Mystery Oil.

Tål INTE maskindisk. För att rengöra skärbrädan tvättar du den med varmt vatten och diskmedel. Låt torka. Får ej blötläggas eller nedsänkas i vatten.

Mått 46 cm x 46 cm.

Tjocklek 7,5 cm.

Vikt 9,5 kg.

Om Köpa.se | info@kopa.se | © 2025 Köpa.se – Alla rättigheter förbehållna. | Ansvarsfriskrivning | Generella tips | Foton från Freedigitalphotos.net eller iStockphoto.