
Denna lilla blinipanna är perfekt för att göra små plättar eller servera tapas. Den fungerar på alla typer av spisar, inklusive induktion, och är enkel att använda. Med en diameter på 12 cm är den smidig att förvara.

Det här är två perfekta stekpannor för dig som är på jakt efter köksutrustning som ska hålla i många år. I setet ingår en stekpanna med diameter på 28 cm respektive 20 cm. De är båda tillverkade i kolstål och återfinns ofta i professionella franska kök. Man kan säga att de motsvarar gjutjärnspannor, som är vanligare i Skandinavien, men en betydande fördel är att pannor i kolstål inte väger lika mycket. De är smidiga att använda och blir bara bättre och bättre med tiden. Du rengör dem enkelt med några droppar diskmedel och varmt vatten. Diska inte pannorna i diskmaskin.
Kolstål avger järn i maten när den används, vilket ger dig en naturligt järnberikad mat. De tål också att användas på induktionshällar men du bör vara försiktig med värmen. Värmer du upp pannan för snabbt finns det nämligen risk för att den slår sig. Häll heller aldrig kallt vatten direkt i den varma pannan. Innan du använder stekpannan första gången är det viktigt att du steker in den:
Rengör pannan med mycket varmt vatten. Häll ca 1 mm matolja i pannan och värm i ca 5 minuter. Häll ut oljan och torka ur pannan med hushållspapper. Nu är pannan klar för användning.

Ett färdigt set med en paellapanna i polerat kolstål storlek diameter 50 cm.
Tillhörande gasolbrännare modell 400 med två brännarringar samt ben till brännaren.
Komplettera med regulatorset.

Stekpannor av lyonnaisetyp är kraftiga kolstålspannor som används i franska resturangkök och hushåll.
Man kan säga att dessa pannor är motsvarigheten till de på våra breddgrader mer vanliga gjutjärnsstekpannorna.
En fördel med kolstålspannorna är att de inte är lika tunga som gjutjärnstekpannorna.
En kolstålsstekpanna är inte blank och fin, den är grov och ju mer man använder den ju svartare blir den invändigt.
Rengör den bara med några droppar diskmedel och varm vatten, ju mer den används dessto bättre blir den.
Kolstålet avger järn till maten vilket ger naturligt järnberikad mat.
Innan du använder stekpannan första gången är det viktigt att du steker in den:
Rengör pannan med mycket varmt vatten
Häll ca 1 cm matolja i pannan och värm i ca 5 minuter
Häll ut oljan och torka ur pannan med hushållspapper
Nu är pannan klar för användning, ju mer den används ju bättre blir den. Diska aldrig stekpannan i diskmaskinen
Våra lyonnaise stekpannor är garanterat fria från giftiga ämnen, pannorna avger små mängder av hälsosamt järn till maten
Fungerar på alla värmekällor inklusive induktion, man måste dock vara försiktig med effekten på induktionspisen, om man värmer för snabbt och kraftigt finns det risk att pannan slår sig. Man ska inte heller hälla kallt vatten i en varm stekpanna.

Gasolbrännare för paellapannor och stekhällar.
Denna brännare klarar att värma paellapannor och stekhällar från 36cm - 90cm men den är framförallt en brännare för större paellapannor från diameter 70 cm - 90 cm eftersom diametern på den yttre brännarringen är 70 cm.
Värmen går att variera separat mellan de olika ringarna.
Det är en underbar frihetskänsla att st ute i trädgården och laga till en paella, steka stora pannkakor eller baka tunnbröd, bara fantasin sätter gränser.
Komplettera med gasregulator till gasolflaskan och slang.
Brännaren kan placeras på plant underlag eller kompletteras med benstativ.

Laga supergod paella precis som de gör i Spanien med gasbrännaren från Garcima. Den ringformade brännaren passar utmärkt till paellapannor med en diameter på 26-36 cm och gör att du kan ta med din paella-station överallt. Den passar också extra bra för matlagning utomhus.
Butan/propan-brännaren är tillverkad i stål och mäter 20 cm diameter. Produkten håller hög kvalité och tillverkas av expertproducenter med bad i Valencia - paellans hemstad. Glöm inte att du också behöver en regulator och en gasslang för att ansluta brännaren till gaskällan. Brännaren är CE-certifierad.

Stekpannor av lyonnaisetyp är kraftiga kolstålspannor som används i franska resturangkök och hushåll. Man kan säga att dessa pannor är motsvarigheten till de på våra breddgrader mer vanliga gjutjärnsstekpannorna. En fördel med kolstålspannorna är att de inte är lika tunga som gjutjärnstekpannorna.
En kolstålsstekpanna är inte blank och fin, den är grov och ju mer man använder den ju svartare blir den invändigt. Rengör den bara med några droppar diskmedel och varm vatten, ju mer den används dessto bättre blir den.
Kolstålet avger järn till maten vilket ger naturligt järnberikad mat.
Innan du använder stekpannan första gången är det viktigt att du steker in den:
Rengör pannan med mycket varmt vatten. Häll ca 1 mm matolja i pannan och värm i ca 5 minuter. Häll ut oljan och torka ur pannan med hushållspapper. Nu är pannan klar för användning, ju mer den används ju bättre blir den. Diska aldrig stekpannan i diskmaskinen.
Våra lyonnaise stekpannor är garanterat fria från giftiga ämnen, pannorna avger små mängder av hälsosamt järn till maten.
Fungerar på alla värmekällor inklusive induktion, man måste dock vara försiktig med effekten på induktionsspisen, om man värmer för snabbt och kraftigt finns det risk att pannan slår sig. Man ska inte heller hälla kallt vatten i en varm stekpanna.

En vid och djup gryta i polerat kolstål. passar bra på gasbrännare M-400 och M-350.
Använd för att tillaga såsiga rätter i utomhus på din gasolbrännare.
Fungerar på alla typer av värmekällor
Mått: 50 cm i överkant

Muurikka Paellapanna av gjutjärn är en panna som du kan använda till många olika maträtter. Laga allt från paella, risotto, pyttipanna eller varför inte steka biffar och fisk på pannans jämna yta.
Paellapannan kan bland annat användas på Muurikkas Gasbrännare, elgrillen samt över öppen eld.
Gjutjärn har bra egenskaper som att pannan hettas upp jämnt och behåller värmen länge, den tål mycket värme och matlagningsredskap av metall. Skyddspåse indgår.
Pannans hela diameter: 45 cm.
Bottnens diameter: 40 cm.
Behandlad med palmfett.

Gasolbrännare för paellapannor och stekhällar.
Denna brännare klarar att värma paellapannor och stekhällar från 26cm - 60cm men den passar bäst till pannor från diameter 40 cm upp till diameter 50 cm eftersom diametern på den yttre brännaringen är 35 cm.
Värmen går att variera separat på ytterringen och innerringen.
Det är en underbar frihetskänsla att sitta ute i trädgården och laga till en paella, steka stora pankakaor eller baka tunnbröd, bara fantasin sätter gränser.
Komplettera med gasregulator till gasolflaskan och slang.
Brännaren kan placeras på plant underlag eller kompletteras med benstativ.

Stekpannor av lyonnaisetyp är kraftiga kolstålspannor som används i franska resturangkök och hushåll. Man kan säga att dessa pannor är motsvarigheten till de på våra breddgrader mer vanliga gjutjärnsstekpannorna. En fördel med kolstålspannorna är att de inte är lika tunga som gjutjärnstekpannorna.
En kolstålsstekpanna är inte blank och fin, den är grov och ju mer man använder den ju svartare blir den invändigt. Rengör den bara med några droppar diskmedel och varm vatten, ju mer den används dessto bättre blir den.
Kolstålet avger järn till maten vilket ger naturligt järnberikad mat.
Innan du använder stekpannan första gången är det viktigt att du steker in den:
Rengör pannan med mycket varmt vatten. Häll ca 1 mm matolja i pannan och värm i ca 5 minuter. Häll ut oljan och torka ur pannan med hushållspapper. Nu är pannan klar för användning, ju mer den används ju bättre blir den. Diska aldrig stekpannan i diskmaskinen.
Våra lyonnaise stekpannor är garanterat fria från giftiga ämnen, pannorna avger små mängder av hälsosamt järn till maten.
Fungerar på alla värmekällor inklusive induktion, man måste dock vara försiktig med effekten på induktionsspisen, om man värmer för snabbt och kraftigt finns det risk att pannan slår sig. Man ska inte heller hälla kallt vatten i en varm stekpanna.

Mareld by Garcima kolstålspanna är en högkvalitativ stekpanna tillverkad i Spanien, ett land med en lång och stolt tradition av just kolstålspannor i olika former och storlekar. Kolstålspannan har i århundraden varit en del av spansk matlagningstradition och är än idag ett populärt val för både professionella kockar och hemmakockar. Pannorna är kända för sin tålighet, sin mångsidighet och sin förmåga för att ge jämn värmefördelning – en faktor som är särskilt avgörande för att uppnå ett perfekt stekresultat. Mareld by Garcima kolstålspanna finns i tre storlekar, med diameter på 24, 28 eller 32 centimeter.
För att ta hand om din kolstålspanna: diska den med hett vatten utan diskmedel, undvik ingredienser med hög syra och använd den regelbundet för att undvika att beläggningen torkar ut. Innan första användning behöver pannan brännas in, för att den ska få bästa möjliga rostsskydd och nonstick-egenskaper.

Gasolbrännare för paellapannor och stekhällar. Denna brännare klarar att värma paellapannor och stekhällar från 26cm - 60cm men den passar bäst till pannor från diameter 50 cm upp till diameter 60 cm eftersom diametern på den yttre brännaringen är 40 cm.
Värmen går att variera separat på ytterringen och innerringen. Det är en underbar frihetskänsla att sitta ute i trädgården och laga till en paella, steka stora pannkakor eller baka tunnbröd, bara fantasin sätter gränser. Komplettera med gasregulator till gasolflaskan och slang.
Brännaren kan placeras på plant underlag eller kompletteras med benstativ.

Mareld by Garcima kolstålspanna är en högkvalitativ stekpanna tillverkad i Spanien, ett land med en lång och stolt tradition av just kolstålspannor i olika former och storlekar. Kolstålspannan har i århundraden varit en del av spansk matlagningstradition och är än idag ett populärt val för både professionella kockar och hemmakockar. Pannorna är kända för sin tålighet, sin mångsidighet och sin förmåga för att ge jämn värmefördelning – en faktor som är särskilt avgörande för att uppnå ett perfekt stekresultat. Mareld by Garcima kolstålspanna finns i tre storlekar, med diameter på 24, 28 eller 32 centimeter.
För att ta hand om din kolstålspanna: diska den med hett vatten utan diskmedel, undvik ingredienser med hög syra och använd den regelbundet för att undvika att beläggningen torkar ut. Innan första användning behöver pannan brännas in, för att den ska få bästa möjliga rostsskydd och nonstick-egenskaper.


Stekpannor av lyonnaisetyp är kraftiga kolstålspannor som används i franska resturangkök och hushåll. Man kan säga att dessa pannor är motsvarigheten till de på våra breddgrader mer vanliga gjutjärnsstekpannorna. En fördel med kolstålspannorna är att de inte är lika tunga som gjutjärnsstekpannorna.
En kolstålsstekpanna är inte blank och fin, den är grov och ju mer man använder den ju svartare blir den invändigt. Rengör den bara med några droppar diskmedel och varm vatten, ju mer den används dessto bättre blir den.
Kolstålet avger järn till maten vilket ger naturligt järnberikad mat.
Innan du använder stekpannan första gången är det viktigt att du steker in den:
Rengör pannan med mycket varmt vatten. Häll ca 1 cm matolja i pannan och värm i ca 5 minuter. Häll ut oljan och torka ur pannan med hushållspapper.
Nu är pannan klar för användning, ju mer den används ju bättre blir den. Diska aldrig stekpannan i diskmaskinen.
Våra lyonnaise stekpannor är garanterat fria från giftiga ämnen, pannorna avger små mängder av hälsosamt järn till maten.
Fungerar på alla värmekällor inklusive induktion, man måste dock vara försiktig med effekten på induktionspisen, om man värmer för snabbt och kraftigt finns det risk att pannan slår sig. Man ska inte heller hälla kallt vatten i en varm stekpanna.

En rostfri paella panna för alla typer av värmekällor.
Tack vare den speciella sandwichtekniken kan den även användas på induktion.
32cm är lagom för att tillaga paella för 5 personer
Om Köpa.se | info@kopa.se | © 2025 Köpa.se – Alla rättigheter förbehållna. | Ansvarsfriskrivning | Generella tips | Foton från Freedigitalphotos.net eller iStockphoto.