Köpa.se Logo
x
556 860
PRODUKTER
x
1 539
KATEGORIER
Keramiskt Bryne, 31 cm, black

Detta keramiska bryne från Mareld är ett utmärkt redskap för att underhålla skärpan på dina knivar. Med en längd på 31 cm ger det gott om plats för att slipa knivarna med precision. Brynet är designat för att vara lätt att använda och passar de flesta knivar.

399 kr

Knivslip
Köksredskap
Brynen
Bagaren och KockenKöp produkten hos Bagaren och Kocken
Liknande produkter
Akio brödkniv 20 cm, svart
999 kr
Bagaren och Kocken

Brödkniven är ofta en förbisedd kniv i köket – kanske för att man inte riktigt uppskattar en riktigt bra brödkniv förrän man har hållit den i handen. Akio brödkniv från Mareld har ett blad på 20 centimeter, vilket är tillräckligt för de allra flesta typer av bröd. Den vassa, tandade eggen skär enkelt igenom såväl mjuka limpor som surdegsbröd med hård skorpa och seg, fluffig insida. Perfekt både för färskt bröd från bageriet och nybakat bröd direkt från din egen ugn. Duka bordet med kallskuret, ost och sylt – det är dags för frukost.

Knivserien Akio från Mareld är tillverkad med 67-lagers damaskusteknik, vilket ger varje kniv sin egen unika karaktär. Knivarna i serien är noggrant utvalda för att uppfylla alla tänkbara behov när du skär, skivar, tärnar och hackar. De har en hårdhet på 60-62 HRC vilket innebär att de håller sig vassa under lång tid, men att det samtidigt krävs lite extra arbete för att slipa dem. Det rekommenderas därför att du kör kniven över ett diamantslipstål före varje användning. Knivens handtag är tillverkat av pakkaträ, ett kompakt, lätt och tåligt material som är både vattenavvisande och hämmar bakterietillväxt. Handtagets form är rundat i mitten och smalnar av mot bolstret, vilket ger dig ett stadigt grepp oavsett vilken teknik du använder. Tack vare den snygga designen kan du dessutom med fördel låta dina Akio-knivar hänga framme på en knivlist.

Om du tar hand om dina knivar på rätt sätt kommer de att hålla i många år framöver. Du rekommenderas därför att använda ett slipstål regelbundet, samt slipa eggen med slipsten vid behov. Till exempel kan du använda Mareld Slipsten 1000/3000, som är särskilt lämplig för underhållsslipning. För en riktigt rakbladsvass finish kan du avsluta slipningen och polera upp eggen med Mareld Slipsten 4000/8000.

Skalkniv 9 cm, svart
249 kr
Bagaren och Kocken

Liten, men otroligt effektiv. Skalkniven är ofta den minsta och mest prisvärda bland köksknivarna, men den är allt annat än obetydlig. Tvärtom blir den ofta ett av de mest använda verktygen i köket, eftersom den kan användas till en rad olika uppgifter. Marelds skalkniv är ett perfekt val när du rensar svamp, hackar örter och chili, öppnar förpackningar, skalar potatis och mycket mer. Tack vare den nätta storleken är kniven både lätt att använda och går snabbt att rengöra.

Marelds köksknivar är designade enligt tysk knivtradition. Knivarna är tillverkade av 1.4116 rostfritt stål med en hårdhet på 55-57 HRC, vilket ger en tålig egg som klarar även de mest krävande uppgifterna i köket, samtidigt som den är enkel att slipa. Handtaget är tillverkad av pakkaträ, en sammansättning av tunna trälager som sammanfogas med harts under högt tryck. Resultatet är ett hårt och kompakt material som är perfekt för köksbruk, eftersom det är både vattenavvisande och hämmar bakterietillväxt.

För att hålla din skalkniv i bästa möjliga skick rekommenderas att du diskar den för hand och torkar den omedelbart efter användning. Förvara den sedan på en knivlist, i ett knivställ eller i en låda med knivfack för att bibehålla skärpan. Regelbundet underhåll med skärpstål och våtstensslipning vid behov rekommenderas. För underhållsslipning kan du till exempel använda Mareld Slipsten 1000/3000. För mer avancerad slipning rekommenderas att du kombinerar en grövre och en finare slipsten, till exempel Mareld Slipsten 300/1500 och Mareld Slipsten 4000/8000. Du använder då först den grövre slipstenen för att skapa en ny egg, och avslutar med den finare stenen för att polera eggen till perfektion.

Knivset, 5 knivar, svart
1599 kr
Bagaren och Kocken

Marelds knivserie i stilrent svart utförande erbjuder ett komplett set av köksknivar som kombinerar elegant design och hög prestanda. Tillverkade av rostfritt stål av hög kvalitet, är dessa knivar perfekta för alla typer av uppgifter i köket, från precisionsarbete till grövre hackning. Varje kniv har ett ergonomiskt handtag som ger komfort och säkerhet vid användning, vilket gör dem lika idealiska för hemmakocken som för den professionella matlagaren.

Knivarna i serien inkluderar allt från den smidiga skalkniven på 9 cm, perfekt för små och detaljerade arbeten, till den större kockkniven på 21 cm som täcker alla grundläggande köksuppgifter. För mångsidighet finns även en universalkniv på 13 cm, samt en japanskinspirerad santokukniv på 18 cm för effektiv hackning. Dessutom ingår en brödkniv med tandat blad på 23 cm som skär enkelt genom hårda skorpor utan att förstöra brödets inre.

Sammanfattningsvis erbjuder Marelds knivserie ett elegant och funktionellt tillskott till alla kök, med knivar som är tillverkade för att hålla och ge en professionell upplevelse i varje snitt.

Universalkniv 13 cm, svart
329 kr
Bagaren och Kocken

Med Mareld universalkniv får du ett mellanting mellan en skalkniv och en mindre kockkniv. Den passar perfekt för att hacka, skiva eller skära mindre grönsaker, till exempel schalottenlök eller vitlök. Universalkniven är även ett bra val för dig som ofta föredrar att arbeta med en lite mindre kniv i köket. Kompakt, mångsidig och lättarbetad – ett värdefullt verktyg i varje kök.

Marelds köksknivar är utformade enligt tysk knivtradition, med blad i 1.4116 rostfritt stål och en hårdhet på 55-57 HRC. Det ger knivarna en tålig egg som klarar många utmaningar i köket, samtidigt som de är enkla att slipa vid behov. Handtaget är tillverkat av pakkaträ, en mix av tunna trälager som sammanfogas med harts under högt tryck. Det ger ett hårt och kompakt material som passar bra i köket tack vare sina vattenavvisande och antibakteriella egenskaper.

För att hålla din universalkniv i bästa skick rekommenderas att du diskar den för hand och torkar den omedelbart efter användning. Förvara den sedan på en knivlist, i ett knivställ eller i en låda med knivinsats för att hålla eggen så vass som möjligt. Regelbundet underhåll med skärpstål och våtstensslipning vid behov rekommenderas. För underhållsslipning kan du till exempel använda Mareld Slipsten 1000/3000. För mer avancerad slipning rekommenderas att du kombinerar en grövre och en finare slipsten, till exempel Mareld Slipsten 300/1500 och Mareld Slipsten 4000/8000. Du använder då den grövre slipstenen för att skapa en ny egg, och avslutar sedan med den finare stenen för att polera eggen till perfektion.

Slipstenar Professionellt kit
1299 kr
Bagaren och Kocken

Vill du kunna hålla dina köksknivar i toppskick? Med det här kitet från Mareld blir det otroligt enkelt att slipa och underhålla dina knivar. Setet innehåller två dubbelsidiga slipstenar, en slipstenshållare i stål och en slipfixtur som hjälper dig att slipa dina knivar i 15 graders vinkel.

Med Mareld dubbelsidig slipsten 300/1500 kan du slipa upp en helt ny egg med den grova 300-sidan och underhålla din kniv med den medelgrova 1500-sidan.

Mareld dubbelsidig slipsten 4000/8000 låter dig sedan finslipa eggen på din kniv med 4000-sidan och slutligen polera upp den till perfektion med den ännu finare 8000-sidan.

Mareld slipstenshållare har goda antiglid-egenskaper tack vare basen i gummi, som står stadigt på de flesta underlag. Du anpassar enkelt passformen för att passa just din sten genom att justera muttrarna på kortsidan.

Slipfixturen hjälper dig att hålla en konstant vinkel på 15 grader under slipningen. Allt du behöver göra är att fästa stödet över ryggen på kniven du vill slipa, lägga kniven platt mot slipstenen och låta stödet vila mot stenen medan du slipar. 15 graders vinkel passar de flesta knivar och är standard till exempel för japanska knivar.

Med Mareld Korrektionssten på 320 grit håller du dina slipstenar släta i längden. Efter en tids användning blir slipstenar ojämna i ytan, något du enkelt kan slipa ner och jämna ut med hjälp av korrektionsstenen. Du kan även använda stenen för att arbeta upp en så kallad slurry, det vill säga stenmjöl och vatten, för att kunna polera eggen snabbare. Slurry-metoden ger ett ännu lite jämnare resultat och fungerar särskilt när du använder en sten med 3000 grit eller högre. 

Tournierkniv, 7 cm, svart
299 kr
Bagaren och Kocken

Mareld tournerkniv är ett praktiskt verktyg med ett kort blad, perfekt utformat för att skala och forma frukt och grönsaker med precision. Tillverkad av rostfritt stål ger denna kniv hög prestanda i köket. Den är också noggrant balanserad för att säkerställa ett bekvämt och säkert grepp under användning. Knivbladet är 7 cm, vilket gör den idealisk för detaljerat arbete och effektiv hantering av mindre ingredienser. Marelds köksknivar har en design som bottnar i tysk knivtradition. Knivarna är tillverkade av 1.4116 rostfritt stål, med en hårdhet som mäter 55-57 HRC. Det ger dig en tålig egg som klarar tuffa utmaningar i köket, samtidigt som den är enkel att skärpa upp vid behov. Handtaget är tillverkat av svart pakkaträ, en blandning av tunna trälager som sammanfogas med harts under hårt tryck. Det skapar ett hårt och kompakt material som passar bra i köket tack vare sina vattenavstötande och bakteriehämmande egenskaper.

För att bevara din kockkniv på bästa sätt rekommenderar vi att du diskar den för hand och torkar den torr med en kökshandduk efter användning. Förvara den sedan på knivlist, i knivställ eller i knivfack för att hålla eggen så vass som möjligt.

Vi rekommenderar att du underhåller kniven med skärpstål och slipar eggen med våtsten vid behov. För underhållsslippning kan du använda Mareld Slipsten 1000/3000. För mer avancerad slipning rekommenderar vi att du kombinerar en grövre och en finare slipsten, till exempel Mareld Slipsten 300/1500 och Mareld Slipsten 4000/8000. På så vis kan du först använda den grövre slipstenen för att skapa en ny egg och sedan använda den finare stenen för att polera eggen till perfektion.

Slipstenar Expertkit
999 kr
Bagaren och Kocken

Vill du kunna hålla dina köksknivar i toppskick? Det här kitet med två dubbelsidiga Mareld-slipstenar låter dig slipa dina knivar i fyra steg, en metod som ger en perfekt skärpa. Medföljer gör även en vinklad slisptenshållare i bambu samt en slipfixtur som hjälper dig slipa knivarna i 15 graders vinkel.

Mareld dubbelsidig slipsten 300/1500 låter dig slipa upp en helt ny egg med den grova 300-sidan och underhålla din kniv med den medelgrova 1500-sidan.

Med Mareld dubbelsidig slipsten 4000/8000 kan du sedan finslipa eggen på din kniv med 4000-sidan och slutligen polera upp den till perfektion med den extremt fina 8000-sidan.

Mareld vinklad slipstenshållare i bambu fixerar din sten under slipningen, tack vare den gummiklädda undersidan som står stadigt på underlaget. Den uppvinklade designen ger dig dessutom en bekväm arbetsvinkel på bordet eller bänken. Glöm inte att använda en av de två medföljande gummihållarna under stenen när du placerar den i hållaren.

Slipfixturen hjälper dig att hålla en konstant vinkel på 15 grader under slipningen. 15 grader lämpar sig för de flesta knivar och är standard för till exempel japanska knivar. Allt du behöver göra är att fästa stödet över ryggen på kniven du vill slipa, lägga kniven platt mot slipstenen och låta stödet vila mot stenen medan du slipar.

Mareld Korrektionssten på 320 grit hjälper dig att hålla dina slipstenar släta. Efter en tids användning blir slipstenar ojämna i ytan, något som enkelt åtgärdas genom att slipa ner och jämna ut ytan med korrektionsstenen. Du kan även använda stenen för att arbeta upp en så kallad slurry, det vill säga stenmjöl och vatten, för att kunna polera eggen snabbare. Slurry-metoden ger ett ännu lite jämnare resultat och fungerar särskilt bra med stenar som har 3000 grit eller högre.

Keramisk Bryne 21 cm
439 kr
Bagaren och Kocken
Ett bryne av god kvalitet som funkar utmärkt till att underhålla de flesta knivar.
 
Keramiskt bryne.
Längd: 21 cm.
Kockkniv 20 cm med slipkit
599 kr
Bagaren och Kocken

Strävar du efter att alltid ha köksknivar i toppskick? Det här setet från Mareld kan hjälpa dig på traven. Du får nämligen inte bara en högkvalitativ kockkniv utan även en praktiskt slipsten med tillbehör, så att du enkelt kan bibehålla knivens skärpa. Ett praktiskt och stilrent tillskott i köket, men även en fin present till en hemmakock du tycker om.

Marelds design är tydligt präglad av den svenska västkustens vackra och råa natur, vilket avspeglas tydligt i knivens stilrena design. Den är utvecklad med omsorg om dina behov i köket, med ett slitstarkt blad och ett ergonomiskt skaft i olivträ. Du får en trogen vän i köket, som kan hjälpa dig med många olika uppgifter när du lagar mat.

Våtslipstenen Dual Stone 1000/3000 gör det enkelt att hålla köksknivarna vassa. Den är tillverkad av vit korund, med en grövre och en finare sida (1000 respektive 3000 grit). Den är en bra allround-sten, så att du kan avlägsna hack med den grövre sidan och sedan polera eggen med den finare sidan. Kniven är tillverkade av 1.4116 rostfritt stål, med en hårdhet som mäter 55-57 HRC. Det ger dig en tålig egg som klarar tuffa utmaningar i köket, samtidigt som den är enkel att skärpa upp vid behov. Handtaget är tillverkat av ljust pakkaträ, en blandning av tunna trälager som sammanfogas med harts under hårt tryck. 

Ihop med slipstenshållaren står din slipsten tryggt och säkert på bänken medan du slipar.  Hållaren har en stilren design i bambu, med en gummiklädd undersida som ser till att den stannar på plats. Den medföljande slipfixturen underlättar processen ytterligare, genom att hjälpa dig att få till rätt vinkel. Du fäster den enkelt på ryggen av kniven och får därigenom en slipvinkel på 15 grader.

Keramiskt bryne 25 cm
616 kr
Bagaren och Kocken

Om du vill hålla dina knivar vassa och fina, så behöver du ett bra bryne som kan slipa dem regelbundet. Ett keramiskt bryne är ett utmärkt val, eftersom det är hårt, slätt och slitstarkt. Det kan ta bort små ojämnheter på knivens egg och ge den en fin glans.

Satake keramiskt bryne är ett högkvalitativt bryne som är tillverkat i Japan. Det har ett ergonomiskt handtag i trä, som ger dig ett bra grepp och en bekväm känsla när du bryner dina knivar. Det har också en ögla i änden, så att du kan hänga upp det på en krok när du inte använder det.

Satake keramiskt bryne passar för alla typer av knivar, oavsett om de är japanska eller västerländska. Det har en grit på 240, vilket innebär att det är ett grovt bryne som kan användas för att bygga om knivens egg. Det kan också användas för att underhålla knivens skärpa, men då bör du vara försiktig och inte trycka för hårt.

För att använda Satake keramiskt bryne, behöver du bara fukta det med lite vatten och sedan dra kniven längs brynet med en vinkel på cirka 15-20 grader. Du bör göra samma antal drag på båda sidor av kniven, och kontrollera att kniven är vass nog genom att skära i ett papper eller en tomat. Om du vill ha en ännu vassare egg, kan du använda ett finare bryne efter det grova.

Satake keramiskt bryne är ett prisvärt och praktiskt bryne som kan hjälpa dig att förlänga livslängden på dina knivar. Det är också ett snyggt och stilrent tillbehör som passar i alla kök. Beställ det idag och upplev skillnaden i din matlagning!

Knivset, 4 delar
1490 kr
Bagaren och Kocken

Set om fyra knivar av hög kvalitet från Mareld, tillverkade enligt tysk knivtradition. I setet ingår en kockkniv, en filékniv, en universalkniv och en skalkniv. Knivarna är tillverkade av 1.4116 rostfritt stål med en hårdhet på 55-57 HRC. Det ger en slitstark egg som tål tuffa sysslor i köket, samtidigt som den har en viss flexibilitet och är enkel att slipa upp till full skärpa gång på gång. Handtagen är tillverkade av lätt pakkaträ, ett hårt och kompakt material som både är vattenavstötande och hämmar bakterietillväxt.

Kockkniv, bladlängd 21 cm. Med en stabil kockkniv blir matlagningen både enklare och roligare. Den är kökets allt-i-allo och klarar de stora uppgifterna med bravur. Marelds kockkniv har ett lite bredare blad, vilket gör den mycket solid. Handtaget buktar ut i mitten och smalnar av mot bolstret, så att du får ett säkert grepp oavsett om du håller ovanför eller bakom bolstret.

Filékniv, bladlängd 16 cm. En bra filékniv gör det lättare att tackla köksuppgifterna som annars kan vara tuffa, till exempel att filea en laxsida eller skära upp en hel kyckling. Skalkniven från Mareld har medelmjuk flexibilitet, vilket ger dig mycket god precision. Tack vare knivens profil med smalt blad passar den även bra för att skära kött eller skinka i tunna skivor.

Universalkniv, bladlängd 13 cm. Den här kniven är som ett mellanting av en skalkniv och en mindre kockkniv. Den passar perfekt till att hacka, skära eller tärna mindre grönsaker, till exempel schalottenlök eller vitlök. Den är även ett bra alternativ för den som är mer bekväm med en mindre kniv i köket. En liten kniv med många användningsområden – ett bra val i varje kök.

Skalkniv, bladlängd 9 cm. Skalkniven är ofta kökets mest använda kniv. Den kommer väl till pass för allt från att rensa svamp, hacka örter och chili, öppna förpackningar och skala potatis. Den är skarp, flexibel och liten, vilket ger dig stor kontroll när du hackar och skär.

För att bibehålla dina knivar på bästa sätt rekommenderar vi att du diskar dem för hand och torkar av dem direkt med en kökshandduk. Förvara gärna på knivlist eller i knivställ för att knivarna ska hålla skärpan så länge som möjligt. Vi rekommenderar även att du underhåller eggen med ett slipstål eller bryne då och då. Nedan kan du läsa fler skötselråd.

Skalkniv, 9 cm
299 kr
Bagaren och Kocken

Liten men naggande god. Skalkniven är ofta den minsta och billigaste bland köksknivarna, men är inte oviktig för den sakens skull – tvärtom. Ofta är skalkniven en av kökets mest använda knivar, eftersom det jämt och ständigt dyker upp uppgifter där den kan komma till användning. Allt från att rensa svamp, hacka örter och chili, öppna paket eller skala potatis. Tack vare sin nätta storlek är den smidig att använda och superenkel att diska.

Marelds köksknivar är framtagna med utgångspunkt i tysk knivtradition. Knivarna är tillverkade av 1.4116 rostfritt stål med en hårdhet som mäter 55-57 HRC. Det ger en tålig egg som klarar tuffa utmaningar i köket, samtidigt som den är enkel att skärpa upp. Handtaget är tillverkat av ljust pakkaträ, en blandning av tunna trälager som sammanfogas med harts under hårt tryck. Det skapar ett hårt och kompakt material som passar bra i köket tack vare sina vattenavstötande och bakteriehämmande egenskaper.

För att bevara din skalkniv på bästa sätt rekommenderar vi att du diskar den för hand och torkar den torr med en kökshandduk efter användning. Förvara den sedan på knivlist, i knivställ eller i knivfack för att hålla eggen så vass som möjligt.

Vi rekommenderar att du underhåller kniven med skärpstål samt slipar eggen med våtsten vid behov. För underhållsslippning kan du använda Mareld Slipsten 1000/3000. För mer avancerad slipning rekommenderar vi att du kombinerar en grövre och en finare slipsten, till exempel Mareld Slipsten 300/1500 och Mareld Slipsten 4000/8000. På så vis kan du först använda den grövre slipstenen för att skapa en ny egg och sedan använda den finare stenen för att polera eggen till perfektion.

Akio Diamantbryne, 23 cm, black
499 kr
Bagaren och Kocken

Mareld Akio Diamantbryne är det perfekta verktyget för att hålla dina knivar vassa och i toppskick. Med sitt 23 cm långa bryne, belagt med industriella diamanter, kan du enkelt skärpa slöa knivar på nolltid. Använd det regelbundet för att bibehålla knivarnas skärpa och underlätta arbetet i köket. Brynet finns med ljust eller svart handtag i elegant pakkaträ, utformat för att matcha Mareld Akio-serien och ge både ett säkert och bekvämt grepp.

Mareld Akio Diamantbryne kan användas på de flesta knivar, med undantag för keramiska eller tandade knivar. För bästa resultat, torka av brynet med en fuktig trasa efter användning. Om knivarna inte känns vassa trots bryning, kan de behöva slipas med en våtsten eller lämnas in för att få en ny egg.

Diamantbryne med trähandtag
419 kr
Bagaren och Kocken

Se till att alltid ha vassa knivar till hands med detta diamantbryne från japanska Satake. Det konformade diamantbrynet har ett ergonomisk handtag i hållbart trä. Skärpan uppnås tack vara industridiamanter som ger ett perfekt resultat på kort tid.

Produkten är enkel att använda då det ingår tydliga instruktioner för korrekt användning på förpackningen som brynet levereras i. Den är 23 cm lång. Den stilrena designen gör att produkten gärna får ligga framme i köket. 

Keramisk brynstål J800 26 cm
621 kr
Bagaren och Kocken

Se till att alltid ha skarpa knivar redo för användning tack vare detta keramiska brynstål från tyska Wüsthof. Den hårda keramiska stången passar särskilt bra till slipning av knivens egg, och du säkrar en ytterst skarp kniv. Hitta bara rätt vinkel för att snabbt och smidigt slipa dina knivar. 

Det keramiska brynstålet har en europeisk grovhet på 360 och en japansk grovhet  på 800. Förutom att göra knivarna skarpare kan stålet även polera knivbladets kanter. Brynstålet har också ett ergonomiskt handtag med ett praktiskt hål för upphängning, och ligger stabilt i handen. Livstidsgaranti ingår.

Akio brödkniv, 20 cm
999 kr
Bagaren och Kocken

Brödkniven är ofta den kniv man tar för givet i köket – kanske är en riktigt bra brödkniv helt enkelt något man behöver hålla i handen för att uppskatta. Akio brödkniv från Mareld är 20 centimeter lång, vilket är mer än tillräckligt för de flesta typer av bröd. Den vassa, tandade eggen ger perfekta skivor av såväl formbröd som av surdegslimpa med hård skorpa och segt fluffigt inre. Perfekt både för lyxigt bröd från bageriet och rykande färska bröd direkt ur din egen ugn. Duka fram påläggen, det är dags för frukost!

Mareld Akio-serien har blad som är tillverkade med damaskusteknik i 67 lager, vilket ger dem ett vackert mönster som är unikt för varje kniv. Knivarna i serien är noga utvalda för att kunna fylla alla behov du kan tänkas ha i köket när det kommer till att skiva, skära, hacka och tärna. De har en hårdhet på 60-62 HRC. Det gör att de håller sig vassa länge, men kräver lite extra jobb när de väl ska skärpas. Vi rekommenderar att du drar ett par gånger med ett skärpstål i diamant innan varje användning.

Knivarnas handtag är tillverkade av ljust pakkaträ, ett hårt och kompakt material som både är vattenavstötande och hämmar bakterietillväxt. Handtagets form är rundat på midjan och smalnar av mot bolstret, vilket ger dig ett ett stadigt grepp oavsett vilken teknik du använder. Den snygga designen i ljust trä gör dessutom att du med fördel kan låta knivarna hänga framme på knivlist.

Genom att ta hand om dina knivar på rätt sätt ser du till att de håller i många år framöver. Vi rekommenderar som sagt att du använder ett skärpstål, men även att du slipar eggen vid behov med hjälp av en slipsten. Vi rekommenderar Mareld Slipsten 1000/3000, som passar mycket bra för underhållsslipning. För en riktigt rakbladsvass egg rekommenderar vi att du avslutar slipningen med Mareld Slipsten 4000/8000.

Om Köpa.se | info@kopa.se | © 2025 Köpa.se – Alla rättigheter förbehållna. | Ansvarsfriskrivning | Generella tips | Foton från Freedigitalphotos.net eller iStockphoto.