Köpa.se Logo
x
556 860
PRODUKTER
x
1 539
KATEGORIER
Stekpanna 28 cm Rostfritt Stål

Denna 28 cm stekpanna från G.R.Y.M är tillverkad i rostfritt stål med en aluminiumkärna för jämn värmespridning. Den fungerar på alla typer av spisar, inklusive induktion, och är designad för både hållbarhet och användarvänlighet. Handtaget är gjutet i rostfritt stål för ett säkert och bekvämt grepp.

646 kr

Köksredskap
Stekpannor
Bagaren och KockenKöp produkten hos Bagaren och Kocken
Liknande produkter
Sauteuse 1,5 l Rostfritt Stål
583 kr
Bagaren och Kocken

G.R.Y.M. Sauteuse 1,5 l

Kärlet är tillverkat med trelagersprincipen, rostfritt stål på insidan för hygienisk matlagning och enkelt underhåll. Aluminiumkärna för låg vikt och god värmespridning. Rostfritt hölje för enkelt underhåll och lång hållbarhet. Fungerar på alla spisar, inklusive induktion.Handtag gjutna i rostfritt stål för god hållbarhet, ergonomi och utseende.

 

Användning 

Tvätta ur produkten med vatten och diskmedel för att bli av med eventuellt damm. Använd endast på låg till mellanhög värme - hög värme kan skada produkten. Hetta aldrig upp en tom rostfri produkt på spisen. Tillsatt endast salt efter att vattnet i kastrullen/grytan har börjat koka.

 

 

Skötselråd

Använd vatten och diskmedel för rengöring alternativt diskmaskin. Ifall mat fastnar i produkten vid matlagning, fyll med vatten och diskmedel och låt stå ett tag för att lösa upp matrester.

 

Chef´sChoice Knivslip 2 steg
1695 kr
Bagaren och Kocken

En praktisk knivslip från det pålitliga knivslipsföretaget ChefsChoice. Slipen har 2 steg där det första steget skapar och underhåller grundeggen, och det andra polerar grundeggen.

Slipen slipar i en asiatisk slipvinkel. 

Steg 1
Skapar och underhåller grundeggen.

Steg 2 
Polerar och förfinar grundeggen.

Stekpanna Gjutjärn 28 cm Trähandtag
749 kr
Bagaren och Kocken

Stekpanna i 28 cm med trähandtag från det svenska varumärket Skeppshult. Bottendiameter som ligger mot plattan är 22 cm.

Skeppshults gjutjärnsprodukter är alltid förbehandlade med kravmärkt rapsolja från Carlshamns. Detta ger produkterna en fin svart färg och ger produkten ett så kallat Natural non-stickskydd, utan tillsätta kemikalier.

Produkterna tillverkas av noggrant kontrollerade råmaterial i form av rent tackjärn. De använder inget skrot i tillverkningen vilket borgar för ett rent hälsosamt gjutjärn. När du tillagar mat i en gjutjärnspanna avger kokkärlet en liten mängd hälsosamt järn till maten.

Gjutjärnspannan kan användas på alla typer av värmekällor inklusive öppen eld.

Gjuterit är det enda kvarvarande gjuteriet i Skandinavien som tillverkar hushållsprodukter i gjutjärn.
Många moment i tillverkningen är fortfarande ett rent hantverk och är beroende av stor yrkesskicklighet. 

Skötselråd:

- Diska din stekpanna för hand med varmt vatten utan diskmedel.
- När du ska göra en grovrengöring: Täck botten på pannan med grovsalt. Värm sedan upp på hög temperatur i 1-2 minuter. Häll bort saltet och torka ur med papper. Efter detta får din produkt en grå nyans, detta betyder att du nu kan bränna in med ny rapsolja.
- Torka produkten och häll på några droppar rapsolja så att det blir ett tunt lager.
- Ställ produkten på hög värme på spisen.
- Efter 10-15 minuter har oljan bränts in och produkten är återigen svart.
- Om matrester bränns fast kan pannan rengöras med svinto eller liknande, varefter man bör bränna in stekpannan igen. Samma behandling gäller vid eventuell rost. 

Traktörpanna 28 cm Koppar
1304 kr
Bagaren och Kocken

Kärlet är tillverkat med trelagersprincipen, rostfritt stål på insidan för hygienisk matlagning och enkelt underhåll. Aluminiumkärna för låg vikt och god värmespridning. Rostfritt hölje för enkelt underhåll och lång hållbarhet. Fungerar på alla spisar, inklusive induktion. Handtag gjutna i rostfritt stål för god hållbarhet, ergonomi och utseende.

Tvätta ur produkten med vatten och diskmedel för att bli av med eventuellt damm. Använd endast på låg till mellanhög värme - hög värme kan skada produkten. Hetta aldrig upp en tom rostfri produkt på spisen. Tillsatt endast salt efter att vattnet i kastrullen/grytan har börjat koka.

Använd vatten och diskmedel för rengöring alternativt diskmaskin. Ifall mat fastnar i produkten vid matlagning, fyll med vatten och diskmedel och låt stå ett tag för att lösa upp matrester.

Ugnsform 35 x 25 cm Rostfritt Stål
937 kr
Bagaren och Kocken
G.R.Y.M. Ugnsform 35 x 25 cm

Kärlet är tillverkat med trelagersprincipen, rostfritt stål på insidan för hygienisk matlagning och enkelt underhåll. Aluminiumkärna för låg vikt och god värmespridning. Rostfritt hölje för enkelt underhåll och lång hållbarhet. Handtag gjutna i rostfritt stål för god hållbarhet, ergonomi och utseende.

 

 

Användning 

Tvätta ur produkten med vatten och diskmedel för att bli av med eventuellt damm.

 

 

Skötselråd

Använd vatten och diskmedel för rengöring alternativt diskmaskin. Ifall mat fastnar i produkten vid matlagning, fyll med vatten och diskmedel och låt stå ett tag för att lösa upp matrester.

 

Roya stekpanna non-stick 28 cm, rostfritt stål
948 kr
Bagaren och Kocken

Stekpanna med keramisk non-stick-beläggning i serien Roya från Pillivuyt, tillgänglig i flera olika storlekar. Roya-serien är skapad för att ge dig bästa möjliga resultat i köket, oavsett om du är nybörjare eller en erfaren matlagare. Produkterna i serien har stommar av 90% återvunnet rostfritt stål, med både handtag och botten även de gjorda i rostfritt stål. Stekpannan är utrustad med en sandwichbotten på 3,6 millimeter, vilket ger en snabb, jämn och effektiv värmefördelning.

Roya stekpanna har en snygg matt finish, som gör sig fint både i köket och på bordet. Det nitade handtaget blir inte hett, så att du slipper oroa dig för att bränna dig när du steker. Den keramiska beläggningen är extra tålig, vilket gör att du kan använda redskap av både plast, silikon, trä och metall i pannan. Kompatibel med alla värmekällor, inklusive induktion. Tål ugnsvärme upp till 240°C. Handdisk rekommenderas.

Stekpanna rak kant Gjutjärn 20 cmStålhandtag
599 kr
Bagaren och Kocken

Stekpanna med rak kant 20 cm med stålhandtag. Den raka kanten gör att man kan skaka innehållet i stekpannan utan att det åker ur.

Bottenmått: 15 cm. 

Skeppshults gjutjärnsprodukter är alltid förbehandlade med kravmärkt rapsolja från Carlshamns. Detta ger produkterna en fin svart färg och ger produkten ett sk. Natural non-stick skydd, utan tillsats av några kemikalier. Skeppshults gjutjärnsprodukter tillverkas av noggrant kontrollerat råmaterial i form av rent tackjärn, man använder inget skrot i tillverkningen vilket borgar för ett rent hälsosamt gjutjärn. När man tillagar mat i en gjutjärnsgryta eller stekpanna avger kokkärlet en liten mängd hälsosamt järn till maten.

Gjutjärn kan användas på alla typer av värmekällor inklusive öppen eld.

Skeppshults Gjuteri är det enda kvarvarande gjuteriet i Skandinavien som tillverkar hushållsprodukter i gjutjärn.
Många moment i tillverkningen är fortfarande ett rent hantverk och är beroende av stor yrkesskicklighet.

Skötselråd:

- Diska alltid dina Skeppshult pannor och grytor för hand med varmt vatten utan diskmedel.
- När du ska grovrengöra din panna: Täck botten på pannan med grovsalt. Värm sedan upp pannan på hög temperatur i 1-2 minuter. Häll bort saltet och torka ur pannan med papper. Efter detta får din produkt en grå nyans, detta betyder att du nu kan bränna in din produkt med ny rapsolja:
- Torka produkten och häll på några droppar rapsolja så att det blir ett tunt lager.
- Ställ produkten på hög värme på spisen.
- Efter 10-15 minuter har oljan bränts in och produkten är återigen svart.

- Om matrester bränns fast kan pannorna rengöras med svinto eller liknande, varefter man bör bränna in stekpannan igen. Samma behandling gäller vid eventuell rost. 

 

Grillpanna Gjutjärn 28 cm Trähandtag
839 kr
Bagaren och Kocken

Grillpanna 28 cm med trähandtag och kraftiga räfflor i botten.

Bottendiameter som ligger mot plattan 24 cm.

För att få tydliga grillränder på maten ska du låta den ligga ett par minuter på grillpannan innan den vändes. När maten släpper lätt från pannan är den klar att vändas. Det är alltså inte nödvändigtvis ett tecken på att maten har brännt fast när den fastnar lätt i grillpannans räfflor.
Skeppshults gjutjärnsprodukter är alltid förbehandlade med kravmärkt rapsolja från Carlshamns. Detta ger produkterna en fin svart färg och ger produkten ett sk. Natural non-stick skydd, utan tillsats av några kemikalier.

Skeppshults gjutjärnsprodukter tillverkas av noggrant kontrollerat råmaterial i form av rent tackjärn, man använder inget skrot i tillverkningen vilket borgar för ett rent hälsosamt gjutjärn. När man tillagar mat i en gjutjärnsgryta eller stekpanna avger kokkärlet en liten mängd hälsosamt järn till maten.

Gjutjärn kan användas på alla typer av värmekällor inklusive öppen eld

Skeppshults Gjuteri är det enda kvarvarande gjuteriet i Skandinavien som tillverkar hushållsprodukter i gjutjärn.
Många moment i tillverkningen är fortfarande ett rent hantverk och är beroende av stor yrkesskicklighet.

Skötselråd:

- Diska alltid dina Skeppshult pannor och grytor för hand med varmt vatten utan diskmedel.
- När du ska grovrengöra din panna: Täck botten på pannan med grovsalt. Värm sedan upp pannan på hög temperatur i 1-2 minuter. Häll bort saltet och torka ur pannan med papper. Efter detta får din produkt en grå nyans, detta betyder att du nu kan bränna in din produkt med ny rapsolja:
- Torka produkten och häll på några droppar rapsolja så att det blir ett tunt lager.
- Ställ produkten på hög värme på spisen.
- Efter 10-15 minuter har oljan bränts in och produkten är återigen svart.
- Om matrester bränns fast kan pannorna rengöras med svinto eller liknande, varefter man bör bränna in stekpannan igen. Samma behandling gäller vid eventuell rost.

 

Stekpanna 30 cm, röd
1599 kr
Bagaren och Kocken

För att uppnå allra bästa resultat i köket är det nödvändigt att använda en bra stekpanna. Detta exemplar från Smeg ser till att ge dig jämn värmefördelning och bra hållbarhet. Detta är tack vare den praktiska designen i 6 lager: en extern botten i rostfritt stål, aluminiumkropp, sand-blästrat lager för att fästa non-stick beläggningen, primer-beläggning, non-stick lager med keramiska partiklar och överst ett PTFE non-stick lager.

Utöver detta har pannan en tjock botten och kant på 4,5 mm som också bidrar till en optimal värmefördelning och god hårdhet. Stekpannan har en diameter på 30 cm och levereras med 5 års garanti. Den kan användas på alla värmekällor, inkl. induktion, och i ugn upp till 250°C.  Det långa handtaget är tillverkat i rostfritt stål utrustat med hål för upphängning, samt för att vattnet ska rinna genom vid risk.

Grillpanna Gjutjärn Fyrkantig 25cm x25cm Trähandtag
999 kr
Bagaren och Kocken

Fyrkantig grillpanna med trähandtag och kraftiga räfflor i botten.

Mått: 28 cm diagonalt.

För att få tydliga grillränder på maten ska du låta den ligga ett par minuter på grillpannan innan den vändes. När maten släpper lätt från pannan är den klar att vändas. Det är alltså inte nödvändigtvis ett tecken på att maten har brännt fast när den fastnar lätt i grillpannans räfflor Skeppshults gjutjärnsprodukter är alltid förbehandlade med kravmärkt rapsolja från Carlshamns. Detta ger produkterna en fin svart färg och ger produkten ett sk. Natural non-stick skydd, utan tillsats av några kemikalier.

Skeppshults gjutjärnsprodukter tillverkas av noggrant kontrollerat råmaterial i form av rent tackjärn, man använder inget skrot i tillverkningen vilket borgar för ett rent hälsosamt gjutjärn. När man tillagar mat i en gjutjärnsgryta eller stekpanna avger kokkärlet en liten mängd hälsosamt järn till maten.

Gjutjärn kan användas på alla typer av värmekällor inklusive öppen eld.

Skeppshults Gjuteri är det enda kvarvarande gjuteriet i Skandinavien som tillverkar hushållsprodukter i gjutjärn.
Många moment i tillverkningen är fortfarande ett rent hantverk och är beroende av stor yrkesskicklighet.

 Skötselråd:

- Diska alltid dina Skeppshult pannor och grytor för hand med varmt vatten utan diskmedel.
- När du ska grovrengöra din panna: Täck botten på pannan med grovsalt. Värm sedan upp pannan på hög temperatur i 1-2 minuter. Häll bort saltet och torka ur pannan med papper. Efter detta får din produkt en grå nyans, detta betyder att du nu kan bränna in din produkt med ny rapsolja:
- Torka produkten och häll på några droppar rapsolja så att det blir ett tunt lager.
- Ställ produkten på hög värme på spisen.
- Efter 10-15 minuter har oljan bränts in och produkten är återigen svart.
- Om matrester bränns fast kan pannorna rengöras med svinto eller liknande, varefter man bör bränna in stekpannan igen. Samma behandling gäller vid eventuell rost.

Lyonnaise Stekpanna Kolstål 28 cm
299 kr
Bagaren och Kocken

Stekpannor av lyonnaisetyp är kraftiga kolstålspannor som används i franska resturangkök och hushåll. Man kan säga att dessa pannor är motsvarigheten till de på våra breddgrader mer vanliga gjutjärnsstekpannorna. En fördel med kolstålspannorna är att de inte är lika tunga som gjutjärnstekpannorna.

En kolstålsstekpanna är inte blank och fin, den är grov och ju mer man använder den ju svartare blir den invändigt. Rengör den bara med några droppar diskmedel och varm vatten, ju mer den används dessto bättre blir den.

Kolstålet avger järn till maten vilket ger naturligt järnberikad mat.

Innan du använder stekpannan första gången är det viktigt att du steker in den:
Rengör pannan med mycket varmt vatten. Häll ca 1 mm matolja i pannan och värm i ca 5 minuter. Häll ut oljan och torka ur pannan med hushållspapper. Nu är pannan klar för användning, ju mer den används ju bättre blir den. Diska aldrig stekpannan i diskmaskinen.

Våra lyonnaise stekpannor är garanterat fria från giftiga ämnen, pannorna avger små mängder av hälsosamt järn till maten.

Fungerar på alla värmekällor inklusive induktion, man måste dock vara försiktig med effekten på induktionsspisen, om man värmer för snabbt och kraftigt finns det risk att pannan slår sig. Man ska inte heller hälla kallt vatten i en varm stekpanna.

Gryta 3,5 l Rostfritt Stål
801 kr
Bagaren och Kocken

Kärlet är tillverkat med trelagersprincipen, rostfritt stål på insidan för hygienisk matlagning och enkelt underhåll. Aluminiumkärna för låg vikt och god värmespridning. Rostfritt hölje för enkelt underhåll och lång hållbarhet. Fungerar på alla spisar, inklusive induktion.Handtag gjutna i rostfritt stål för god hållbarhet, ergonomi och utseende. Tvätta ur produkten med vatten och diskmedel för att bli av med eventuellt damm. Använd endast på låg till mellanhög värme - hög värme kan skada produkten. Hetta aldrig upp en tom rostfri produkt på spisen. Tillsatt endast salt efter att vattnet i kastrullen/grytan har börjat koka.

Storlekar:

3,5 liter: diameter 21 cm., højde 11,5 cm.
6 liter: diameter 25,5 cm., højde 13 cm.
10 liter: diameter 28 cm., højde 16 cm.

 

Gryta 6 liter Koppar
1550 kr
Bagaren och Kocken

Gryta som rymmer hela 6 liter med tillhörande lock. Grytan är tillverkad med trelagersprincipen. Först ett lager kopparplåt utvändigt, sen ett lager aluminium och sist ett lager rostfritt stål invändigt vilket gör grytan lätt att hålla ren. Koppar och aluminiumplåten leder värmen bra och gör att grytan snabbt blir varm och håller en jämn värme

 

Handtagen är av gjutet rostfritt stål. 

 

Kan användas på alla typer av värmekällor inklusive induktion.

 

Handdisk rekommenderas för att skona kopparplåten 

 

 

G.R.Y.M serien med kokkärl i vacker koppardesign är framtagen av designerduon Carl & Carl.

 

 

Stekpanna 26 cm, röd
1399 kr
Bagaren och Kocken

Stek diverse råvaror och rätter i denna stekpanna från Smeg som mäter 26 cm i diameter. Stekpannan är tillverkad i 6 lager: en extern botten i rostfritt stål, aluminiumkropp, sand-blästrat lager för att fästa non-stick beläggningen, primer-beläggning, non-stick lager med keramiska partiklar och överst ett PTFE non-stick lager. Pannan har även en tjock botten och kant som ser till att du uppnår en jämn värmefördelning och optimal hårdhet. Stekpannan finns i tre olika färger: svart, röd och creme.

Pannans botten är designad för att säkra bästa möjliga värmefördelning och för att undvika deformation. Det ergonomiska handtaget är utrustat med hål för upphängning samt hål som låter vatten rinna igenom vid diskning. Stekpannan är kompatibel med alla spistyper, inkl. induktion. Den tål användning i ugn upp till 250°C och levereras med 5 års garanti.

Stekpanna 28 cm, röd
1499 kr
Bagaren och Kocken

Stekpanna från Smeg som passar perfekt till tillagning av kött, grönt och flera läckra rätter. Pannan mäter 28 cm i diameter och levereras med 5 års garanti. Den är kompatibel med alla spisar, inkl. induktion, och kan användas i ugn upp till 250°C. Tack vare den smarta designen i 6 lager och tjocka bottnen får du en extremt hållbar panna med jämn värmefördelning.

De 6 lagren består av: en extern botten i rostfritt stål, aluminiumkropp, sand-blästrat lager för att fästa non-stick beläggningen, primer-beläggning, non-stick lager med keramiska partiklar och överst ett PTFE non-stick lager. Det ergonomiska handtaget i rostfritt stål är utrustat med hål för upphängning samt för att låta vatten rinna ut under diskning. Med stekpannan från Smeg uppnår du alltid de bästa resultaten. 

Lyonnaise Stekpanna Kolstål 24 cm
499 kr
Bagaren och Kocken

Stekpannor av lyonnaisetyp är kraftiga kolstålspannor som används i franska resturangkök och hushåll. Man kan säga att dessa pannor är motsvarigheten till de på våra breddgrader mer vanliga gjutjärnsstekpannorna. En fördel med kolstålspannorna är att de inte är lika tunga som gjutjärnstekpannorna.

En kolstålsstekpanna är inte blank och fin, den är grov och ju mer man använder den ju svartare blir den invändigt. Rengör den bara med några droppar diskmedel och varm vatten, ju mer den används dessto bättre blir den.

Kolstålet avger järn till maten vilket ger naturligt järnberikad mat.

Innan du använder stekpannan första gången är det viktigt att du steker in den:
Rengör pannan med mycket varmt vatten. Häll ca 1 mm matolja i pannan och värm i ca 5 minuter. Häll ut oljan och torka ur pannan med hushållspapper. Nu är pannan klar för användning, ju mer den används ju bättre blir den. Diska aldrig stekpannan i diskmaskinen.

Våra lyonnaise stekpannor är garanterat fria från giftiga ämnen, pannorna avger små mängder av hälsosamt järn till maten.

Fungerar på alla värmekällor inklusive induktion, man måste dock vara försiktig med effekten på induktionsspisen, om man värmer för snabbt och kraftigt finns det risk att pannan slår sig. Man ska inte heller hälla kallt vatten i en varm stekpanna.

Om Köpa.se | info@kopa.se | © 2025 Köpa.se – Alla rättigheter förbehållna. | Ansvarsfriskrivning | Generella tips | Foton från Freedigitalphotos.net eller iStockphoto.