
Gefu Laola är ett mandolinjärn som underlättar skivning och strimling av grönsaker. Med justerbara inställningar kan du enkelt anpassa tjockleken på skivorna eller strimlorna. Den är utrustad med stabila fötter och kan fällas ihop för smidig förvaring.


Gör matlagningen lättare och snabbare med mandolinjärnet från Microplanes Gourmet-serie. Serien är utrustad med skarpa blad som skär råvarorna istället för att skala dem. Bladen är tillverkade i etsat stål och bevarar både arom och smak på ett otroligt bra sätt. Mandolinen ger dig 2 mm tjocka skivor oavsett vad du skär, en perfekt produkt om du vill garantera lika tjocka skivor om och om igen. De stadiga fötterna gör arbetet säkert och det ergonomiska handtaget med soft grip-beläggning ligger bekvämt i handen.
Microplane skapades från början som ett verkstadsredskap men togs in i köket när man insåg produkternas fulla potential. Rasparna är otroligt kraftiga och kan till och med riva trä. Mandolinjärnet är perfekt till flera råvaror som t.ex potatis och andra rotfrukter.

Gör delikata och eleganta grönsaksstrimlor, kniven är tillverkad av japanskt 18/10 rostfritt stål som är känt för att vara ett mycket robust stål av hög kvalitet. Det gör att den kan strimla morötter, gurka, röbetor m.m. Med det ergonomiska handtaget är det säkert att använda.
Strimlorna passar perfekt i en liten sallad eller i en wok. Ett elegant garnityr till de flesta rätterna.

Effektivisera matlagningen med den här praktiska mandolinen från Joseph Joseph. Med mandolinens hjälp kan du snabbt och säkert skiva alla typer av frukt och grönsaker. Du kan välja mellan tre olika skivinställningar och två tjocklekar av julienne. Till skillnad från många andra mandoliner på marknaden har den här varianten ett precisionsgrepp för mat, som inte bara skyddar dina fingrar utan förenklar processen med olika varor.
Nypgreppet passar bra för små grönsaker som rädisor eller vitlök, mittengreppet passar bra för morötter och gurka och det platta greppet funkar bra för råvaror som zucchini och lök. Mandolinen är enkel att justera och är utrustad med halkfria fötter och ett greppvänligt handtag. Efter användning kan greppet fästas under basen, handtaget fällas bort och bladet låsas för smidig och säker förvaring.

Grovt rivjärn från Mareld som lämpar sig väl för att riva till exempel ost och grönsaker som morötter, gurka eller zucchini. Utmärkt för rätter där du behöver ost eller grönsaker grovrivna, till exempel lasagne, gratänger, grönsaksbiffar, sallader och mycket mer.
Rivjärnet är tillverkat av rostfritt stål och levereras med ett praktiskt plastskydd så att du kan förvara det säkert. Det är 32 centimeter långt, 6,5 centimeter brett och har en höjd på 1,5 centimeter. Järnet tål maskindisk, men handdisk rekommenderas för att hjälpa knivbladen att hålla skärpan så länge som möjligt.



Man säger att maten först äts med ögonen och om det är något som ögonen uppskattar så är det symmetri. Med en handmandolin som detta från Zyliss kan du skiva allt från potatis till gurka med nästintill kirurgis precision så att du kan bjuda på en inbjudande potatisgratäng eller fullända en gin & tonic. Mandolinen kan ställas in med tre olika tjocklekar och kan både skära fina mandolin-skivor och strimla eller julienne, som det också kallas. Lägg potatisen, tomaten eller det som ska skäras i den förberedda behållaren, som lätt och problemfritt för varan över mandolinens kniv av rostfritt stål och voila! Så lätt det kan vara och detta helt utan risk att råka skära sig i fingrarna.



Skär gurkor, potatis, äpple och mycket mer i tunna skivor med hjälp av den funktionella och stilrena mandolinen från Kockums Jernverk. Den vasskniven är gjord av rostfritt stål och ser till att du sparar tid och uppnår perfektion där det ska skäras frukt och grönsaker.
Dessutom är mandolinen tillverkad av högkvalitativ bok, där träts naturliga variation gör varje produkt unik. Det rekommenderas att mandolinen rengörs för hand samt torkas direkt efter användning. Dessutom får den längre hållbarhet om du oljar in den med matolja då och då. Mandolinen är 40 cm. lång och kommer med 1 års garanti.


Denna gryta från Demeyeres Apollo-kollektion är helt perfekt för bräsering. Grytans botten är designad i en 7-PlyMaterial sjulagerskonstruktion som ger en jämn värmefördelning i hela grytan vilket är otroligt viktigt vid bräsering. Det medföljande glaslocket håller helt tätt om grytan och behåller därför både ånga och smak i grytan. Den fungerar på alla värmekällor och är speciellt bra till induktion på grund av Demeyeres TripInduc-teknologi som ger en upp till 30% mer energibesparande matlagning.
Efter användning är grytan lätt att rengöra då den är behandlad med Silvinox, som skyddar det rostfria stålet mot missfärgning. Både gryta och lock tål dessutom maskindisk.

När du väl har provat detta mandolinjärn kommer du inte att vilja använda något annat. Det är ett kompakt lättvikts-järn som är perfekt när du vill få till tunna och fina skivor till servering av olika grönsaker. Höjden är justerbar så du kan själv ställa in vilken tjocklek du vill ha. Det rostfria stålet ger en perfekt skivning av frukt och grönt och är dessutom lätt att rengöra.

Med detta Good Grips Chef's Mandolinjärn 2.0 från OXO kan du skära på 21 olika sätt. Tjockleken kan ställas in med intervaller på 0,5 mm och knivarna kan varieras mellan raka, vågiga och inbyggda julienne- och pommes frites knivar, vilket ger dig en värld av möjligheter. Indikatorfönstret visar varje inställning från ovansidan. Med mandolinjärnet är det möjligt att förbereda råvaror som professionella kockar utan att behöva de professionella färdigheterna med knivarna.

Äntligen en mandolin som är enkel att använda!
Inget monterande krävs. Smidigt ställer du in vilken tjocklek du önskar: mellan 0,5 mm till 3 mm. Försedd med ett keramiskt blad har den en otrolig skärpa och skivar därmed snabbt alla dina favorit grönsaker. För ökad användarvänlighet är den även ställbar i fyra lägen. Mandolinen är en flerfaldig "bäst-i-test-vinnare" i tidskrifter som ICA Kuriren, Allt om mat och Aftonbladet.
Göra egna hälsosamma chips:
Skiva potatis, rödbetor och jordärtskockor tunt. Lägg på en plåt med bakplåtspapper. Salta med flingsalt. Ingen olja! Ställ in plåten i ugnen på 100 grader. Vänd rotfrukterna vid behov. Efter 40-50 minuter är de krispiga och har de fått fin färg. Njut!
Produktspecifikationer:
-Fingerskydd medföljer.
-Keramiskt knivblad.
-Ställbar i fyra lägen.
-Mått: 30 x 9 cm.
-Tål maskindisk? Ja.
Om Köpa.se | info@kopa.se | © 2025 Köpa.se – Alla rättigheter förbehållna. | Ansvarsfriskrivning | Generella tips | Foton från Freedigitalphotos.net eller iStockphoto.