
Nallo 3 är ett lättviktigt och slitstarkt tält för tre personer, perfekt för äventyrare som vill ha ett pålitligt skydd under alla årstider. Tältet är designat för att klara tuffa väderförhållanden och är enkelt att sätta upp, vilket gör det idealiskt för fjällvandringar och andra krävande utomhusaktiviteter.

Durance stekpanna från Pillivuyt Gourmet är tillverkad av 18/10 rostfritt stål, i en kraftig treskiktskonstruktion på 2,5 millimeter med aluminiumkärna för optimal värmefördelning. Stekpannans nitade gjutna stålhandtag är PVD-förgyllt och utsidan av pannan är polerad för en estetisk vintagelook. Passar alla värmekällor, även induktion. Tål maskindisk. Finns i flera storlekar.

Funktionell stekpanna från Pillivuyt Gourmet som är utmärkt för vardags användningen då den är tillverkad av ett hållbart och reptåligt material. Stekpanna tillhör Arc-serien, som kännetecknas på det anodiserade aluminiumet och en stilren, svart design. Den tjocka bottnen garanterar en optimal värmefördelning och det ergonomiska handtaget är fast nitat och håller sig kallt vid användning.
Arc stekpannan har en effektiv trelagers non-stick beläggning som är förstärkt med diamond-effect titan. Detta gör det extremt hållbar och minimalt med stekfett behövs vilket även gör stekpannan enkel att rengöra. Stekpannan är kompatibel med alla spissorter, inklusive induktion. Den har två års garanti och tål inte diskmaskin.


Mauviel har tillverkat grytor och pannor i världsklass sedan 1830, och denna stekpanna från deras nya Cook Style-kollektion är inget undantag. Stekpannan är designad med svart non stick-beläggning som garanterar att maten inte bränner fast, även om du bara använder lite stekfett. Pannans långa handtag är fastsatt med nitar och en del av Mauviels klassiska design. Den finns i flera olika storlekar.
Mauviel erbjuder livstidsgaranti på samtliga produkter och för att bäst bevara den höga kvalitén rekommenderas handdisk. Beläggningen kan slitas ut av maskindisk och vid användning av metallredskap.

Stekpanna med keramisk non-stick-beläggning i serien Roya från Pillivuyt, tillgänglig i flera olika storlekar. Roya-serien är skapad för att ge dig bästa möjliga resultat i köket, oavsett om du är nybörjare eller en erfaren matlagare. Produkterna i serien har stommar av 90% återvunnet rostfritt stål, med både handtag och botten även de gjorda i rostfritt stål. Stekpannan är utrustad med en sandwichbotten på 3,6 millimeter, vilket ger en snabb, jämn och effektiv värmefördelning.
Roya stekpanna har en snygg matt finish, som gör sig fint både i köket och på bordet. Det nitade handtaget blir inte hett, så att du slipper oroa dig för att bränna dig när du steker. Den keramiska beläggningen är extra tålig, vilket gör att du kan använda redskap av både plast, silikon, trä och metall i pannan. Kompatibel med alla värmekällor, inklusive induktion. Tål ugnsvärme upp till 240°C. Handdisk rekommenderas.

Durance stekpanna från Pillivuyt Gourmet är tillverkad av 18/10 rostfritt stål, i en kraftig treskiktskonstruktion på 2,5 millimeter med aluminiumkärna för optimal värmefördelning. Stekpannans nitade gjutna stålhandtag är PVD-förgyllt och utsidan av pannan är polerad för en estetisk vintagelook. Passar alla värmekällor, även induktion. Tål maskindisk. Finns i flera storlekar.


Stekpanna i serien Roya från Pillivuyt Gourmet, tillgänglig i storlekarna 20, 24 och 28 centimeter. Roya-serien är skapad för att ge dig bästa möjliga resultat i köket, oavsett om du är nybörjare eller en erfaren matlagare. Stekpannans stomme är tillverkad av 90% återvunnet rostfritt stål, med även handtag och botten i rostfritt stål. Pannan har en tjock sandwichbotten på 3,6 millimeter, vilket ger en jämn och snabb uppvärmning för maximal effektivitet i köket.
Roya stekpanna har en stilren matt finish som är fin både på spisen och på bordet. De nitade handtagen blir inte heta, så att du slipper oroa dig för att bränna dig. Passar alla värmehällor, inklusive induktion, samt tål ugnsvärme upp till 240°C. Handdisk rekommenderas.

Essentials gjutjärnspanna, tillgänglig i 26 cm och 30 cm i diameter, är det perfekta valet för mångsidig matlagning, oavsett om du tillagar kött, grönsaker, pannkakor eller sås. Gjutjärnets utmärkta värmefördelning säkerställer att värmen sprids jämnt över hela ytan, vilket ger perfekta och enhetliga resultat varje gång. Pannan håller värmen länge, vilket gör den idealisk för både stekning och långkok.
Den mattlackade ytan gör pannan lätt att använda och rengöra samtidigt som den garanterar fantastiska stekresultat varje gång. Essentials gjutjärnspanna kan användas på alla typer av spishällar, inklusive induktion, och tål ugnstemperaturer upp till 300 °C. Den är även lämplig för användning på grillen, vilket ger extra flexibilitet och hållbarhet i köket.
Med Essentials gjutjärnspanna får du en slitstark och funktionell panna som gör det enkelt att skapa jämnt tillagade måltider, oavsett vad du lagar. Lägg till ett professionellt verktyg i ditt kök som gör vardagsmatlagningen till ett nöje.

Stekpannor av lyonnaisetyp är kraftiga kolstålspannor som används i franska resturangkök och hushåll.
Man kan säga att dessa pannor är motsvarigheten till de på våra breddgrader mer vanliga gjutjärnsstekpannorna.
En fördel med kolstålspannorna är att de inte är lika tunga som gjutjärnstekpannorna.
En kolstålsstekpanna är inte blank och fin, den är grov och ju mer man använder den ju svartare blir den invändigt.
Rengör den bara med några droppar diskmedel och varm vatten, ju mer den används dessto bättre blir den.
Kolstålet avger järn till maten vilket ger naturligt järnberikad mat.
Innan du använder stekpannan första gången är det viktigt att du steker in den:
Rengör pannan med mycket varmt vatten
Häll ca 1 cm matolja i pannan och värm i ca 5 minuter
Häll ut oljan och torka ur pannan med hushållspapper
Nu är pannan klar för användning, ju mer den används ju bättre blir den. Diska aldrig stekpannan i diskmaskinen
Våra lyonnaise stekpannor är garanterat fria från giftiga ämnen, pannorna avger små mängder av hälsosamt järn till maten
Fungerar på alla värmekällor inklusive induktion, man måste dock vara försiktig med effekten på induktionspisen, om man värmer för snabbt och kraftigt finns det risk att pannan slår sig. Man ska inte heller hälla kallt vatten i en varm stekpanna.

Den här stekpannan i gjutjärn från Skottsberg levererar en rad fantastiska egenskaper i köket. Pannan är förkryddad, vilket innebär att den är inbränd med vegetabilisk olja för att vara redo att användas direkt. Den tål dessutom höga temperaturer, vilket gör den väl lämpad för att steka fisk, kött, potatis, pannkakor och wraps, eller varför inte för att göra läcker paella eller steka bröd?
Stekpannan är tillverkad i en enda gjutning av lätt och slitstark järnmalm. Eftersom pannan värms upp mycket snabbt är det viktigt att du låter den värmas gradvis på plattan, för att undvika att botten blir skev. Stekpannans handtag är ihåligt, vilket gör att det håller sig svalt och kan greppas enkelt även när stekpannan är varm.
Med en gjutjärnspanna från Skottsberg får du en högkvalitativ panna som värms upp snabbt och säkerställer optimal värmefördelning. Den är kompatibel med många typer av värmekällor: gas, el, keramik, induktion och öppen eld. Den finns dessutom i flera storlekar, så att du kan hitta en panna för varje tillfälle i köket.

Stekpanna med keramisk non-stick-beläggning i serien Roya från Pillivuyt, tillgänglig i flera olika storlekar. Roya-serien är skapad för att ge dig bästa möjliga resultat i köket, oavsett om du är nybörjare eller en erfaren matlagare. Produkterna i serien har stommar av 90% återvunnet rostfritt stål, med både handtag och botten även de gjorda i rostfritt stål. Stekpannan är utrustad med en sandwichbotten på 3,6 millimeter, vilket ger en snabb, jämn och effektiv värmefördelning.
Roya stekpanna har en snygg matt finish, som gör sig fint både i köket och på bordet. Det nitade handtaget blir inte hett, så att du slipper oroa dig för att bränna dig när du steker. Den keramiska beläggningen är extra tålig, vilket gör att du kan använda redskap av både plast, silikon, trä och metall i pannan. Kompatibel med alla värmekällor, inklusive induktion. Tål ugnsvärme upp till 240°C. Handdisk rekommenderas.

Stekpannor av lyonnaisetyp är kraftiga kolstålspannor som används i franska resturangkök och hushåll. Man kan säga att dessa pannor är motsvarigheten till de på våra breddgrader mer vanliga gjutjärnsstekpannorna. En fördel med kolstålspannorna är att de inte är lika tunga som gjutjärnstekpannorna.
En kolstålsstekpanna är inte blank och fin, den är grov och ju mer man använder den ju svartare blir den invändigt. Rengör den bara med några droppar diskmedel och varm vatten, ju mer den används dessto bättre blir den.
Kolstålet avger järn till maten vilket ger naturligt järnberikad mat.
Innan du använder stekpannan första gången är det viktigt att du steker in den:
Rengör pannan med mycket varmt vatten. Häll ca 1 mm matolja i pannan och värm i ca 5 minuter. Häll ut oljan och torka ur pannan med hushållspapper. Nu är pannan klar för användning, ju mer den används ju bättre blir den. Diska aldrig stekpannan i diskmaskinen.
Våra lyonnaise stekpannor är garanterat fria från giftiga ämnen, pannorna avger små mängder av hälsosamt järn till maten.
Fungerar på alla värmekällor inklusive induktion, man måste dock vara försiktig med effekten på induktionsspisen, om man värmer för snabbt och kraftigt finns det risk att pannan slår sig. Man ska inte heller hälla kallt vatten i en varm stekpanna.

Den här stekpannan i lättviktsgjutjärn från Mareld är tunnemaljerad, med en 3D-mönstrad botten som ger en utmärkt stekyta och har goda släppegenskaper. Tack vare 3D-mönstret kommer råvaran upp en bit från ytan, vilket låter stekfett och vätska tränga undan och ger en jämnare stekyta med bättre Maillardeffekt. Stekpannans snygga handtag är tillverkad av ljust bokträ. Passar alla värmekällor inklusive induktion.
För att uppnå bästa möjliga resultat när du steker rekommenderas att du värmer upp stekpannan gradvis, för att skapa en jämn värmefördelning och undvika temperaturskiftningar. Diska med varmt vatten utan diskmedel. Torka av med en kökshandduk direkt efteråt. Om du bränner in pannan i ugnen är det viktigt att du skruvar av trähandtaget.
Stekpannan finns i två storlekar:
24 cm (bottendiameter 14 cm – perfekt på den lilla plattan).
28 cm (bottendiameter 18 cm).

Om Köpa.se | info@kopa.se | © 2025 Köpa.se – Alla rättigheter förbehållna. | Ansvarsfriskrivning | Generella tips | Foton från Freedigitalphotos.net eller iStockphoto.