Pizza Angels Pizzastål 40 x 35 cm, Modern House


Pizza Angels Pizzastål 40 x 35 cm, Modern House

Pizzastålet är det perfekta valet när du vill laga pizza. Den här stålplattan leder värmen mycket snabbare än en traditionell lera eller keramikplatta. Det innebär att pizzan tillagas på kortare tid i ugnen eller på grillen samtidigt som den får en fantastiskt krispig botten.

För att använda pizzastålet värmer du upp det i ugnen på en galler i mitten på 300 grader med över- och undervärme i cirka 30 minuter. Strö sedan ett tunt lager mjöl på stålet, gärna samma typ av mjöl som du använt i pizzadegen, innan du lägger på pizzan. På nolltid kommer du att ha en färdig pizza med hjälp av pizzastålet. Dessutom kommer du att njuta av glädjen av att baka egna pizzor i många år framöver.

Pizzastålet har en storlek på 40 cm i längd, 35 cm i bredd och är 3 mm tjockt. Det är tillverkat av 18/0 rostfritt stål och har en vikt på 3 kg.

Efter användning är det viktigt att låta stålet svalna innan du rengör det. Det kan diskas i diskmaskinen, men var försiktig så att det inte kommer i kontakt med andra föremål som kan skadas.

Andra produkter från Adlibris