Pictionary Air 2.0


Pictionary Air 2.0

Utforska den spännande världen av Pictionary Air 2.0 från Mattel!

Pictionary Air 2.0 tar det klassiska rit-och-gissa-spelet till en helt ny nivå med en rad nya funktioner och förbättringar. Med den innovativa Air-pennan och den tillhörande appen kan du nu skapa fantastiska konstverk och utmana dina vänner och familjemedlemmar i spännande ritdueller.

Anslut Air-pennan till din mobiltelefon eller surfplatta och använd den för att rita i luften. Dina kreativa konstverk kommer att visas i realtid på skärmen, vilket ger en interaktiv och engagerande spelupplevelse. Med förbättrad precision och respons kan du skapa detaljerade och tydliga teckningar som dina medspelare lätt kan gissa.

Pictionary Air 2.0 innehåller en mängd roliga spelvarianter och utmaningar för att hålla spelet spännande och underhållande. Du kan spela i lag och tävla mot varandra, eller utmana dig själv i solo-läge. Dessutom finns det möjlighet att spela med olika svårighetsgrader och anpassa spelet efter spelarnas ålder och erfarenhetsnivå.

Detta spel passar perfekt för alla tillfällen och sammankomster, oavsett om det är en spelkväll med vänner, en familjemiddag eller en festlig tillställning. Med Pictionary Air 2.0 kan du skapa minnesvärda och skrattfyllda stunder tillsammans med nära och kära.

Så släpp loss din kreativitet, ta fram din Air-penna och ge dig in i den spännande världen av Pictionary Air 2.0. Låt ord och bilder bli till magi i luften och skapa oförglömliga spelupplevelser. Köp ditt exemplar idag och låt äventyret börja!


Drivs med batterier: 3 x AAA ingår | Rekommenderad ålder: Från 8 år

Andra produkter från Adlibris