Rackare! 3 (SE)


Rackare! 3 (SE)

Rackare från Ninja Print är ett otroligt populärt festspel med över 75 000 sålda exemplar. I denna nya version RAckare 3 hittar du 600 helt nya kort som tar upp allt från pandemier till elsparkcyklar!

Rackare 3 är ett lättsamt och roligt spel som är enkelt att förstå och passar perfekt för festliga tillfällen. Spelets regler är så enkla att till och med en total nybörjare kan delta. I varje omgång lägger en spelare ut ett vitt kort och de andra spelarna fyller i med sina bästa svarta kort. Den spelare som lagt ut det vita kortet väljer den mest underhållande kombinationen. Först till tio poäng vinner spelet och får titeln 'en riktig liten rackare'.

Rackare 3 är ett mångsidigt spel som passar lika bra på förfesten som på en avslappnad sammankomst. Det kan spelas av 3-20 spelare och tar mellan 30 och 60 minuter att spela. Spelet levereras med tydliga svenskaspelsregler för enkel förståelse och en ännu roligare spelupplevelse.

Utforska den nya upplagan av Rackare och upplev skratt, kreativitet och oväntade kombinationer tillsammans med dina vänner och familj. Det är ett spel som garanterat kommer göra er kväll minnesvärd och fylla den med skratt och glädje!

Rekommenderad ålder: Från 14 år | Antal spleare: 3-20 | Speltid: 30-60 minuter | Språk: Svenska

Andra produkter från Adlibris