Butiker som säljer bifokala linser
LensNow
LensNow
LensNow är en onlinebutik med linser av alla dess slag. Endagarslinser eller månadslinser? Allt inom linser finns hos LensNow, från flera välkända tillverkare. Ibland kan det vara bråttom att få hem nya linser, därför erbjuder LenwNow riktigt snabba leveranser. Varför inte göra LensNow till den butik du återkommer till varje gång du vill köpa dina favoritlinser?
Lensway
Lensway
På Lensway månar de om dig som kund och din bekvämlighet. Här kan du enkelt och snabbt beställa hem dina linser, glasögon eller solglasögon, så att du snabbt ska få tillgång till din nya, optimala syn. Här finns ett brett utbud av produkter och en omfattande kundservice, som gärna kommer med goda råd.
Shopping4Net
Shopping4Net
Shopping4net är en e-handelsportal som erbjuder mänga spännande produkter under många olika kategorier. Sortimentet utökas ständigt och här finns allt från kontaktlinser till leksaker. Shopping4net erbjuder mycket fina priser och har en utbyggd kundservice som gärna hjälper dig och svarar på dina frågor.

Övriga butiker

Håller du inte med om att någon av de ovanstående butikerna faktiskt säljer bifokala linser? Påpeka gärna om någon butik hamnat fel.