Electrolux EWF147443W tvättmaskin


Kategori: Tvättmaskin från L'EASY
rating
Electrolux EWF147443W tvättmaskin

Denna tvättmaskin har energiklass A+++ vilket är den bästa som finns. Det klarar av att tvätta 7 kg tvätt åt gången samt har en tydlig LED-display som hjälper dig att tvätta så smidigt som möjligt.

Tänk på det här när du köper tvättmaskin
  • Glöm inte att mäta upp hur mycket plats du har hemma! En tvättmaskin tar ganska mycket plats!
  • En tvättmaskin behöver både vatten och elektricitet för att funka, se till så att platsen du vill placera din tvättmaskin på är en plats man kan ha en tvättmaskin.
  • Att installera en tvättmaskin är inte det enklaste, ibland kan det vara det bästa att låta ett proffs göra det. Då är du även försäkrad om något skulle gå fel!
  • Att köpa en tvättmaskin med en hög energiklass kanske är dyrare men de pengarna du sparar på att köpa en med en lägre klass kanske du förlorar på elräkningen!
  • Välkända märken kanske är dyrare, men samtidigt finns det en garanti för att de vill bevara sitt (ofta) gida omdöme och därför är en sådan maskin troligare att hålla än en från ett ökänt märke.

Du kan läsa mer om detta i köpguiden för Tvättmaskin

Andra rekommenderade produkter inom kategorin tvättmaskin
LG F1480QDS
LG F1480QDS
Denna tvättmaskin från LG är energiklassad som A++ vilket är den näst bästa energiklassen. Den klarar av 1400 varv i minuten och kan ta 7 kg per tvätt. Tvättmaskinen tar även mindre plats än andra tvättmaskiner då den bara är 60 cm bred.
Zanussi ZWQ5129
Zanussi ZWQ5129
Denna toppmatade tvättmaskin från Zanussi klarar av 1200 varv per minut och har energiklass A+ och tvätteffekt A. Tvättmaskinen klarar av 6 kg tvätt samt tar mindre plats eftersom den är toppmatad.